Обраха дома на Камен Воденичаров

Жилището на актьора Камен Воденичаров е било обрано преди няколко дни. Крадците влезли през терасата на петия, последен етаж в кооперация на ул. "Раковски".

Обратно в новината

Коментари - Обраха дома на Камен Воденичаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние имахме СОТ и периметър, който охранява около къщата и ограда 2 метра. Пак ни обраха! Сотаджиите дошли и докато търсели ключа, за да влезнат в двора крадците прескочили оградата от другата страна и отмъкнаха плячката си. По странно стечение на обстоятелствата обаче разбрахме кои са крадците и ги съобщихме на разследващите от 6-то районно. И какво направиха полицаите? Викнаха ги и им съобщиха, че се съмняваме в тях. Цирк!!! След 8 месеца тези същите наглеци се опитаха втори път да влезнат, но удариха на камък! За щастие си бяхме в къщи и ги видяхме на покрива на едната пристройка. Не може да си представите как бягаха като стрелях във въздуха. Оттогава не смеят да минат по улицата, а обикалят по горната. Между другото - полицаите не направиха НИЩО!!! Даже ни викаха да ни кажат, че случаят е приключен!!! Приключен е разбира се - с решение за това колко са кадърни!

Богатите също плачат, нали?

БРЦК

Решението е просто и ефективно: 1. Либерализиране на режима на огнестрелните оръжия 2. Промяна на наказателния кодекс - застрелян крадец = 2 месеца данъчна амнистия за застрелялия го. Нали знаете какво ще стане с лилавите ромеи дето обичат да пипат чуждото ? Дребната битова престъпност ще намалее до почти 0.

Виждаме ежедневно как родната полиция ни пази!

"Алпинишчетата" дето слагаха изолации са бая огладнели. И вече бръмчат и по апартаменти. Само подготвен човек може да се спусне по въже от комина. В Люлин навремето задържаха 2 такива банди...

без значение кой е обран днес, щото аз може да съм бил вчера, а вие -утре, трябва да се озапти най-сетне престъпността. Не може да плащаме данъци и всеки да се оплаква - държавата, че няма пари, полицаите, че условията на труд и пенсиониране са им лоши и крадците да си крадат. Трябва целенасочено да се създава нетърпимост към тоя начин на живот - имам СОТ, но винаги може да ме оберат, ако евентуално хванат крадците, съдът ще ги оправдае. Хайде медиите, стига сериали с героични бандити и килъри. Да се краде е престъпно, нащрек сме всички, ако чуем, че някой продава евтино вещи сигнализираме да го разпитат, ако хванем крадец бием го на място, ако някой може да ни помогне за боя - хич да не чака. Политиците имат основната грижа да съдадат работа за безработните, ако не се справят бием ги и т.н.

От две седмици полицаите в Плевен не изпробват за алкохол водачите поради липса на технически средства. Не се знае до кога ще продължи това. Миналата година имаше такъв период от един месц. Какви закони имаме, като сега можеш да си пиеш спокойно и да си караш без да те наказват. Тъпа държава с тъпи управници. Иначе всички началници реват за големи заплати. Жалко.

ТИЯ СА БИЛИ 100% КЪСМЕТЛИЙ. АКО АЗ БЯХ ТАМ,С КЕФ ЩЯХ ДА ИМ РЕЗНА ВЪЖЕНЦЕТО И ХОП ГИ ПРАЩАХ ДИРИКТНО В ГРОБИЩАТА.

Пада му се! Едно време, когато им правихме СОТ на офиса, не пожелаха и охрана на домовете си. Много такива случаи има, " елате да сложите СОТ, че ме обраха!"...

И ние в офисс имахме СОТ - познай колко помогна. (подсказвам - нито ги спря, нито после ги хванаха)

Ти нещо,реклама ли си направи...гиди безделници...

Правилно, така разсъждавайте! Ще има повече работа за нас...

А като обраха моя апартамент никой не писа за това по медиите. Добре дошъл в България Камене....

kikuno

Познато ми е това гадно чувство ,че гадините са ровили навсякъде и са посегнали дори на съвсем евтини вещи с които си свикнал и си пренасял години наред със себе си по квартирите.Дори кражбата на първия в живота ми цветен телевизор -малък японски -единственото по-ценно нещо което притежавах не ме разяри толкова .Ако бях сбарял гадината вътре не зная кога изобщо щях да спра да го троша.Години наред когато се прибирах в панелника не можех да се отърва от гадното чувство ,че отново ще намеря вратата си отворена.Подарих и продадох дори няколкото по-ценни вещи останали ми в наследство и не открити при обира.Години наред дори не си купих телевизор докато жена ми не издържа и купи нещо съвсем евтино .

Да г-н Воденичаров, откакто часната собсвеност стана неприкосновенна, не остана необран, неркетиран и неунизен. Мен също ме обраха, Всичко беше на пода. Плицията дойде 2 часа, след като се обадих. Внимават случайно да не нарушът спокойствието на грабиталите. Омазаха всичко в черно и си заминаха. И толкова.

това е проблема на нашата конституция, че частната собственост нито е свещенна, нито неприкосновенна! Не е кой знае какво ''престъпление'' някой да ти влезе в дома, а да го застреляш или нараниш и дума не може да става! Т.е. по конституция имаме получастна собственост, и съвсем нормално -това е конституция писана от току-що пребоядисаните комунисти тогава - БСП!

питате ли се защо никой не го обича този "артист"?...

Явно и тебе не те обичат. Що ли? Ами щото си интригант. Дайте му един плюс освен неговия си, че ще се почувства самотен.

Pitate li se zasto nikoi ne go go obicah tozi "artist"?...

Съчувствам, но пожелавам пак да Я оберат.

широкоскроен като по-долу, дето използва разни шопски бисери, за да заклейми разни "духовни изроди", към които той естествено не се причислява. Аз обаче, също с риск да бъда наречен духовен изрод, ще припомня каква повърня е предаването, в което участва този швестър Камен Воденичаров. Нищо ново, простотии, които не показват проблемите на обществото и т.н. Особено ме издразни този швестър, когато много пъти имитираше проф. Гергелчев, който от много време се опитва да отвори очите на българите, че златната мина в Челопеч е дадена от българските продажници, които ни управляват на чужда фирма, която печели милиарди, а за България остават жълти стотинки /0,75 ПРОЦЕНТА ОСТАВАТ ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА/. Че няма контрол колко и какво се изнася, че ни лъжат. Че заедно със златото се изнасят и други ценни елементи, някои доста по-скъпи от златото и т.н. На практика това е един ОБИР от нашата държава, допуснат от управляващите продажници и престъпници. Вместо швестъра Воденичаров да подпомогне усилията на професора, вместо да се включи в борбата против ОБИРАНЕТО на България, той се подиграваше с външния вид на професора, кълчеше се по .едераски, фъфлеше и се правеше на идиот на сцената, желаейки да имитира професора. Този некадърен .едераст веднага си личи от коя школа е - на тези простаци и идиоти, които започнаха от едно предаване, май се наричаше "Ку-ку". Та сега същият му било много гадно, като знаел, че някой му влязъл в жилището и го е окрал. Но не му е гадно, че някой ни е влязъл в държавата и ни краде милиарди, при това го знаем кой е. Напротив - даже му е смешно и не му пука от това. Ето на това му се вика гнусен .едераст.

Обраха ЕДИН БЪЛГАРИН-ПРОДАЖНИК!!!! Като артист е една ГОЛЯМА НУЛА! Иначе, където има лапачка е между първите.

не съм срещал досега случай на някой да му викат ''КОКО'' (или сам да се нарича така) и да не е пълен олиго, и не говоря само за прасето Коко Д. но и ти не си изключение от тази закономерност

СОТ пич. Реагират веднага.

...или роднина,който да не е имал някакъв подобен инцидент по време на т.нар. демокрация! Толкова ли нямаме възможност да сложим ред в държавата си?

Когато хората от народа са потърпевши, никой не им обръща внимание. Браво на крадците, нека богатите и тия от шоуто да разберат, че България е много зле. Непрекъснато ни занимават с плосък хумор и глупости по медиите.

Щом можеш да кажеш "Браво на крадците" си пълен идиот. Който и да е обрания без значение богат или беден престъпниците трябва да бъдат наказани.

"Това е живота!!!"е чист дървен шоп, който е на принципа:"-Я, не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле!" Е такива духовни изроди, се пъплят из цялата ни Родина. "-Боже, колко простотия има по този свят!"

Явно никой не е чувал за Робин Худ! Ама на България друго не и остана освен да се появи приказен герой, а на народеца ни му остава само чудо да чака и народен герой!

Колкото и да чакаме няма да се появи Робин Худ а Голям ху..!

И не само да бъдат крадени, трябва да бъдат унижавани, да се редят на опашки и да ги връща многократно нашата администрация и всичко което изпитват хората от народа, само така може би ще осъзнаят до къде са ни довели.