Инвалиди се оплакват от затруднен достъп до ВМА

Платформата за инвалиди пред поликлиниката на Военномедицинска академия e заключена и пациентите с колички и патерици нямат достъп до болницата.

Обратно в новината

Коментари - Инвалиди се оплакват от затруднен достъп до ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време превеликия псевдо-генерал и вселенски меринджей Стоян Тонев, съкрати щатна охрана на болницата докара фирма, на която плащаше по 1300лв. на охранител. Охранителя взимаше 500лв. запалата, а разликата отиваше в нечии джобове. Същото това същество е кандидат депутат от ГЕРБ в Пазарджик. Честито!!!

И аз съм чувал, че мустакатия дебелак бил голям играч ;)

Живеем в абсурдна държава. Държавните институции не вършат никаква работа. За да бъде решен даден проблем е необходимо да се намеси някаква медия - телевизия, радио, вестници. Едва тогава нещо се случва...

... аз ли нещо съм задръстен - то това НАТО не трябваше ли да пази хората, вместо да ги пребива. Защо на натовска база и трябва служебен асансъор - да не провеждат учения в него? Пък и тези жени, колкото и да са войнствени, не са ли там "по служба" - едва ли са тръгнали на туристически обход във ВМА?!?

наистина? само за вми ли става вупрос? навсякуде другаде в страната е безпроблемен доступа за инвалиди? това е една катастрофа! катастрофа в мисленето на хората! какво става с улиците и учревденията в софия? 90% от тях са недоступни за колички. на места липсват тротоари. що за кметове виреят от десетки години по тези постове щом сущите могат да зачеркнат хората с увревданя от обществото и нормалното еведневие... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление ми се е налагало да ползвам болницата за случаи на потрошване на крайници. Входните стълби наистина са ужасни. Но при приемане и изписване ни пуснаха без проблеми с лична кола там, където влизат линейките с пациенти. Освен това не сме имали проблеми с асансьорите, освен чакането. Въпросните жалващи се сигурно са решили, че са по-така и са искали да се качат на служебния асансьор.