Шефът на зоопарка: Грешка в служителите няма

Столичният зоопарк отново отвари врати след затварянето му в понеделник заради смъртта на 7 животни. Оказа се, че става дума за отравяне с пестици.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на зоопарка: Грешка в служителите няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера бях с децата си в зоопарка,след като разбрах, че вече е отворил за посетители след карантината.Направи ми впечатление една служителка от зоопарка,която до мен хранеше маймуните.Подаваше им купешки кифли и хлебчета,а един друг се приближи и и подаде сладолед във вафлена фуния,и и каза,че те много обичали да ядат такъв сладолед.Не съм зоолог и не разбирам,но не ми се видя много редно да ги хранят с човешка храна...

ДА БЕ ЖИВОТНИТЕ УМРЕХА ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН. ВИНОВНА Е БАБА НАСТА. ТЯ Е КУПИЛА СТАРО ЗЪРНО ЗА ПОСЕВ КОЕТО СЕ ОБРАБОТВА С ПЕСТИЦИДИ ПРОТИВ ВРЕДИТЕЛИ. КУПИЛА ГО Е ЗА ДАЛАВЕРА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ЗООПАРКА И ОТ ФИРМАТА ПРОДАВАЧ.

П Е С Т И Ц И Д И

Писна ми от олигофрени! Този т.н. "доктор" Иванов е алкохолик - това е обществена тайна. Освен това софийският зоопарк е български зоопарк, т.е. храната е от най-евтините, значи възможно най-скапаната, на гледачите не им пука какво се случва /също като на директора/, и така... Преди няколко години тъпанарите обявиха, че няколко дребни тревопасни са били убити от улични кучета, а всъщност това го измислиха, за да прикрият липсата им, защото ги бяха изяли на пиянските си оргии. Та така - в България и човек да не си, но хората все пак имат избор - емиграция например. Но за животните е страшно - мъки и мизерия до гроб. В хровинцията зоопарковете са още по-ужасни, но като нямаме читави организации за защита на животните, това е положението.

не ходиш да станеш един гледач на животни бе, олигофрен, вместо да даваш оценки? От такива "компетентни" тъпанари сме се докарали на тоя хал. Фъндъкова да пита кой е доставчика, защото е най -лесно да уволниш чистачката.

Този шеф на Зоопарка или не изтрезнява, или е болен- да ходи да се лекува. Може ли такова посмешище да е Директор на било то и зоопарк??? Фъфли, ще заспи пред камрите, когато дава интервю. Не го ли вижда и Фандъкова-СРАМОТА!

Този Иван Иванов поне от 20 години е на тази сладка служба. Незабавно да се маха от там. Само вреди е нанасял през това време - зоопарка прилича на албански бункер.

Тоя "директор на зоопарка" има вид на дрогиран. Дали не е наркоман или алкохолик ? Ако е такъв, то има по-достойни за мястото му...

Шефа на ЗООПАРКА се напил и животните убил :))))

Като виждам как говори този директор, смятам, че той отдавна е за пенсия......Taka ли няма някой по-енергичен и млад човек, който да управлява зоопарка?????

Росси, обърни се към г-жа кметицата! Не питай публиката! Естествено, че няма незаменими хора! Така, че позвъни на Фандъкова и й кажи! ОК?!

Оставка веднага, как никога никой не е виновен.

Преди много години, когато бях малък, у нас гледахме птички, по-скоро една. В един момент птичката умираше, после взимахме друга, същата работа. Не умираха от старост, а се оказа от химията в зеленчуците. Давахме им маруля, морков, а то нитратите за техния организъм се оказа пагубен. Тук, ако не е умишлено, е нещо такова.

Ти си бил страшен разбирач.

Наздраве, шефе :)

да се сравнява круша с ябълка, во имам възможността всеки ден да се наслаждавам да жледам по телевицията зоологическите градини в Германия - самите градини, храната за животните /всеки път си имат пресни плодове и трева и свежи клони и меса/ и затова се очудвам за какъв ФУРАЖ става дума, с буклуци ли изхранват животните. Целта на тези градини е и да се опази съществуването на животните за човечеството и да се осигури размножаването им! Според мен този случай е да се смята за престъпление.

Момченце/момиченце, плодовете и зеленчуците с пестициди изглеждат много добре, запазени и свежи. А след като не си видял храната не коментирай, защото си личи, че нямаш опит! И в допълнение, в Германия е Меркел, а не роската и сие.

Целта на зоопраковете е не да се съхранят животинските видове, а да се показват такива на хората и най-вече децата. Както цирковете така и зоопраковете са концлагери за животните! Само дето в цирка ги карат да "работят".

Ясно.Ще сменят фирмата доставчик на храната. Служебно правителство-нов късмет за нови доставчици!

Какви са тия "пестици"?

Може би "пестници"? Мааму, мноо боли!

Никога, никой не е виновен за смърта на толкова много нивини животни. Те да не умряли внезапно в един и същи час? Разбира се, че са виновни и служителите и доктора /ако има такъв/ и директора - всички са отговорни или нехайни. Още при първият случай е трябвало да се вдигне АЛАРМА и контрола на храната и всичките възможностти!

Не си се научил да пишеш, но критикуваш! Много правописни грешки! Първо трябва изследвания и тогава заключение, както и се подходи в случая, което ясно показва, че хората там са професионалисти!