Скрита камера разобличи водопроводчик

Скрита камера на Нова тв разобличава водопроводчик-измамник, излъгал стотици хора с хиляди левове. За отпушване на тоалетна Веселин Михов вземал около 800 лева.

Обратно в новината

Коментари - Скрита камера разобличи водопроводчик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тая София добре ли сте? И кво като ми поиска 700лв. аз ще му ги дам, така ли? Няма да го питам предварително колко ще ми вземе, а ей така иска ми пари майстора и аз готово. Да, да ...вие нали сте "умни и богати" в София му ги дайте. Тиквеници сте си и те тва е!

"За по-малко от минута водопроводчикът констатира проблема на здравата тоалетна и след трийсет минути иска 790 лева - за отпушване на канала и диагностика. Според други водопроводчици тарифата за отпушване на тоалетна е между 30 и 60 лева." Ама нали сме пазарна икономика бе, дами и господа? Ако не ви харесва цената, използвате услугите на друг водопроводчик или в краен случай си вършите работата сами. И кой вика водопроводчик, за да му отпушва или поправя здрава тоалетна, тоест без да има никакъв проблем и нужда? Не се разбира в цялата статия къде е измамата, защото той реално може да ви вземе тия пари за диагностика и профилактично отпушване. Просто такава е тарифата, да не сте го викали. Затова е добре предварително по телефон да се консултирате за тарифите, защото може да ви вземат и 100 лева за идването.

Браво на този! Ще достигне по наглост и Буда Тиквата.

пак простите медии се занимават с глупости!! Ще Ви издам една тайна, ми извикайте друг като неможе да си позволите този. Аз като немога да си позволя скъпа и нова кола си карам старата и незанимавам никои с глупости.

Има ресторанти в които пържола с гарнитура струва 14.80. В други тя е 6.90. Всеки сам си избира къде да яде, колко скъпи тапети да си купи, колко скъп майстор за ремонта на колата да вземе. Този майстор работи за 800 лв. друг за 60 лева. Къде е проблема?

Проблема е, че като отидеш в ресторант и си поръчаш пържола за 15 лв, получаваш гарнитурка, сосче, някоя екзотична подправка, получаваш обслужване, добро отношение, галатна обстановка, плащаш 15 и оставяш 5 бакшиш. В случая с този господин получаваш празна чиния. Е, това не е ли измама?

Не е, ако си си викал водопроводчик с идеята да надрънди и жена ти, трябвало е да си го уговориш по-отрано. Този отпушва само тръби на тоалетни... не и други такива :)

Ти си геврек! Оди да те доотворят! Плащам 15 и давам 5 бакшиш ... Ти нормален ли си ве??? В света 30% бакшиш се дава само от милиардери и то след като са опапали сервиторката ... Алоооууу шопиянеца ... ше сериш гладен скоро ...

Проблемът е друг. Ако трябва да използвам твоя пример: гледаш менюто и пържолата струва 15.60, поръчваш си я, хапва си и ти идва сметка за 50 лв. На въпроса "защо" се започва "ами трябваше сервитьорката да я донесе, готвача да я приготви...". Това е измама!

ами да бяхте сложили скрита камера и в КГБ човека си и направил гьол и патките сами влизат в него! Евала пич!

евала, далавераджия, само така, примат, чалгаджия.

Как протича разговор с майстор: -Добър ден. -Добър ден. -Имам еди какъв си проблем, колко ще струва да го погледнете и да прецените колко ще струва отстраняването му? -Еди колко си ще струва да погледна, а след това ще преценя и ремонта колко струва. - "Добре благодаря" или "не благодаря". Хора сме. Не можем ли да си говорим и да питаме?

А касова бележка издавал ли е? Нали има фирми - като няма - да си носи наказанието. От майстори, почти няма хора, които да не са изпатили от "кадърността" им.

ЩО ЛИ НЕ МИЕ ПОПАДНАЛ ТОЗИ... ЩЕ МУ НАВРА ГЛАВАТА В ЧИНИЯТА.. ПОСЛЕ ЩЕ МУ ОБРЪСНА ЛЯВАТА ВЕЖДА И ДЕСНИЯ МУСТАК... СЕТНЕ ЩЕ ГО НАСИНЯ ЦЕЛИЯ И ЩЕ НАПРАВЯ СНИМКИ ЗА СПОМЕН...

си е син, чак към тъмно синьо отива

И като ти отмаа един с тръбния ключ, после твоят мустак ще е малко "на диагонал". Такива биячи като тебе сме ги виждали, направо трошат клавиатурата от ярост, ама иначе свирят на дудука. Мишок!

Българинооооо, докАто спиш така ще е. Ще ми дойде и ще поиска толкова пари и няма нужда да се надяваме в Перник да ходи, за да получи колкото заслужава. Ще го викна със скрита камера и после в ютюб целия цирк, само така ще се избави обществото, но уви останалите които плащат спъват и държавата като цяло с куп други прости действия или бездействия!!!

АКО НЯКОЙ КАЖЕ, ЧЕ ИМА РАЗЛИЧНИ ОТ ТОЗИ ИНДИВИД ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ, ТАКА Е ЦЯЛАТА ДЪРЖАВАТА, И ВСИЧКИ МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ

Да иде у Перник, там ще вземе точно толкова колкото му трябва .... а може и малко повече. :-)

Дори да оставим настрана измислените цени- не трябва ли все пак срещу определено заплащане да бъде извършена определена работа? И то качествено! Това е все едно да ви отрежат половин ухо при бръснаря и да ви поискат накрая 100 лева, или да ви обръснат само...с цената!!!

Измамите не спират. Появи се теч в банята на съседа под мен. Повиках водорпроводчик от рекламен сайт в НЕТ-а. Дойде, повъртя се в банята ми и отсече: "теч няма". Поиска 25 лв. за това, че ме е удостоил с посещение и си замина. Няма, няма ама на съседа му тече и така до третия водопроводчик, който все пак установи теч и го отстрани. Цялата афера ми струваше общо 210 лв. + разбита баня и 10 дни неползването и. Сега направо ме е страх да търся плочкаджия...ужас, аман от майстори

Преди време едни познати си слагаха щори. Фирмата я бяха намерили на случаен принцип - влизаш в офиса и питаш. Три-четири месеца по-късно ги обраха. Тарашено беше само в стаята, в която слагаха щори. Явно има изградена система за подаване на информация. Оттогава за извършване на услуги в дома ми влизат само хора, които са ми силно препоръчани, или мои лични познати. Тази система работи без разочарования - знаеш какво плащаш, на кото и за какво.

Интересно кой луд ще даде 800лв за отпушване на тоалетна.

Точно същото си помислих и аз!!! Че на мен толкова ми е заплатата за 1 месец в София... Този да не е ходил само при елита на България, при чалга звездите, и при ДПС-то, Барека, Бойко?!?

Ще дадеш, ще дадеш, ако холът ти плува в л..на, а комшиите от долу пищят и са все на вратата ти.

Пазарна икономика!!! Какви претенции имате към него?! Даваш толкова, колкото иска. Никой не те кара насила...

Той първо иска една сума която няма нищо общо с тая която иска накрая. Това е проблема! Иначе ако първо е казал въпросната сума никой нищо не може и да му каже.

Ей ще хвърля един кубик фекалии в тоалетната на Чалева и ще я питам за 30лв. кой ще и я отпуши.

Какво нередно е вършел все пак? Човекът на толкова си оценява труда. Някои като са много ларж и не се интересуват предварително колко ще им струва услугата за какво точно се жалват? Виждат им се много - ами да питат преди "ремонта" колко ще им струва и ако не им хареса да потърсят друг.

Принципно съм съгласен, че труда струва толкова, колкот си го оценяваш, но този абзац "За по-малко от минута водопроводчикът констатира проблема на здравата тоалетна и след трийсет минути иска 790 лева - за отпушване на канала и диагностика." Констатира измамата. Ако беше 790лв за диагностика си прав, но това че е включено и отпушване вече си е измама на дребно.

Дори да оставим настрана измислените цени- не трябва ли все пак срещу определено заплащане да бъде извършена определена работа? И то качествено! Това е все едно да ви отрежат половин ухо при бръснаря и да ви поискат накрая 100 лева, или да ви обръснат само...с цената!!!

"след трийсет минути иска 790 лева - за отпушване на канала и диагностика. Според други водопроводчици тарифата за отпушване на тоалетна е между 30 и 60 лева" Докато има балъци които да плащат такива суми, ще има и тарикати които им ги взимат.

Аз не мога да се меря с Вас, men, защото не съм нет-мачо, но мога да застана зад думите си с истинското си име, както го направих в репортажа,казвам се Мадлен Младенова. Ще Ви отговоря както отговорих на един подобен коментар на страницата на "Здравей, България" във фейсбук: Тарифите, които са обявени в сайтовете му поглеждали ли сте ги? А както казах по- горе, видя се и в материала, може да прочетете и в постовете на потърпевши по форумите, неговите цени са като "ефекта на снежната топка". Освен това, трябва ли да обвиняваме обраните в тълпата, че не са си зашили джобовете на дънките и изобщо са имали в себе си нещо за крадене, да казваме, че изнасилените момичета сами са си го търсели, а децата са ...предизвикали педофилите! Вашата позиция казва: на мен това не може да ми се случи, аз съм по- умен и не могат да ме изиграят, на мен такива не минават! Но народът казва нещо мъдро по въпроса за големия залък и голямата дума, нали?

Госпожо Младенова, След като не сте съгласни с цената, защо въобще ще я плащате? Още повече, че се смятате за измамена! Той послужи ли си със сила, за да вземе парите ви? Нали разбирате, че дадените от Вас примери с обири, изнасилвания и педофилия са изключително неподходящи и неуместни. Вашият случай прилича много повече на телефонна измама с пенсионер.

Един як бой му трябва, пък да видим дали ще продължава с тези тарифи

да стефане и аз съм за една мечка дай да го повикаме да оправи тоалетната и един як тупаник да не могат да го познаят и майка му и баща му

От години хората се жалвали пред компетентните институции и нищо. Егати държавата - всеки си прави каквото иска, а отговорните органи само си раздават бонуси. Отвратително!