Средната сметка за ток през юни е 32 лева

Средната сметка за електроенергия в Западна България през юни е 32 лева, при 196 КВТч средно потребление, съобщиха от ЧЕЗ България.

Обратно в новината

Коментари - Средната сметка за ток през юни е 32 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мойта пък е 45 евро.

Писали сте "трикратно намаление" на цената - това означава, че сега цената е 33% от първоначалната, което не е така. Може би сте имали предвид, че цената е намалявана на три пъти (и това май не е така, ама ...). Моля коригирайте си грешката.

Пропуснали са да отбележат че е на човек от домакинството.

Точно 32 лв получих . . . С тази малка разлика, че от 2 месеца няма никой в апартамента!

Вместо да отнеме лиценза на ЧЕЗ, ДКЕВР вече втори път вдига цената на тока тази година. Едва изчака да минат евроизборите и запя старата песен на нов глас. Българите са принудени да плащат европейски цени с бългаски доходи. Това очевидно е невъзможно.

всичко върви по план за намаляване или унищояване на народа последен етап е когато вече на хората им писне и почнат да се бунтуват е да го разделиш на 2- запад изток или русофили русофоби за да се избят по между си, по ефтино и ефективно е и за уса и за русия или които там дърпа конците

Така ли са програмирали манипулируемите електромери вече?

70 квадрата, двама души, 2 клизматика - 17 лева!

Лъжат повече от най-големите цигани.Как ясмятат тая стойност?Броят на хората разделен на електромерите?Имате ли поне един познат който има 30 кинта ток?Без климатик повечето сметки са минимум по 70_80 лв.

Клизматика намалява сметката 4 пъти!

Ние сме двама в апартамента. Сметката ни рядко е на 15 лева. Купете си енергоспестяващи уреди и спрете да мрънкате....

bufalo_bil@abv.bg

15 лева, ама не сте с бойлер и ядете предимно салати, а пералнята се пуска на 2 седмици веднъж. Хладилника няма нужда да работи, щото и яйца даже не купувате. А и като сте двама едва ли седите в 3 помещения едновременно, та и 1 крушка е достатъчна. Сега можеш да споделиш и за тоалетната хартия и ще ти направя хороскоп.

3стаен 92 кв 2 климатика ( не са включени нонстоп ) , но си се ползват. Сметката ми дойде на 21-ви и беше 58 лв , но някви ми приспадат заради надписване ( за 1-ви път ми се случва ) и сега трябва да платя 16лв.

Galaxy

"През лятото традиционно в почти всеки дом"- и откога е тази традиция?В повечето домове няма климатици и надали скоро ще има.Моята сметка, на отворени прозорци и без климатик е 70 лева.35 лева ми е само тока, без разните ддс, зелени енергии, пренос, превоз и т.н.

Ако имаше две вили и една селска къща и ги посещаваш често тази 70 левова сметка ще са 4 по 15 лева сметчици, анадъмо.

Живея сам. Сметката ми за ток 40 лв. Тези от ЧЕЗ дават сметка за цяло домакинство ли?!

е 40 лв -за боксониера,без ползване на климатик,рядко готвене на аламинути ,с нощни дежурства ,което означава ,че не е ползвано и осветление/енергоспестяващи крушки ,които консумират 20 в/ч,но и при престой вкъщи -на тъмно предимно ,и всичко друго е изключвано ,с изкл. хладилник -енергоспестяващ ...Значи все още има кражби на ток -и от мрежата ,заради което спада напрежението и се увеличава отчитаната консумация ,и открай време -откакто ромите са се присъединявали незаконно към съседски мрежи и самите те нямат сметки,а сметката се плаща от жертвите на кражбите им ,до общо натрупване на огромни суми /колкото за къща/

Бла-бла-бла-бла-бла! Има ли балами да ти вярват?

Моята беше 36 лв. за 3 човека, 3-стаен + кухня.