Община Бургас: Да изчистим града за един ден

Община Бургас се включва в кампанията „Да изчистим България за един ден”, съобщиха от пресцентъра.

Обратно в новината

Коментари - Община Бургас: Да изчистим града за един ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приканвам всички водни зодии да се включим в почистването.Това е мястото което ни зарежда с енергия!

Какво значи "Да изчистим България за един ден" ? До кога ще ни заничават с тези глупости, които съчиняват. По-скоро трябва да е "Да се грижим за България всеки ден!!!.", а не да тънем в боклуци целогодишно, пък после иди, че я чисти.

Всички герберчета вън от управата на града и общинския съвет - и ето ти Бургас изчистен за един ден!!

Чудесно, но ж.к."Зорница" и център къде са???

Защо не е включен за почистване к/с Зорница. Моля, включете го и вземете вече мерки за почистването му и за благоустрояването му.

Няма едно кошче за отпадъци!Около болницата е пълна мизерия от бараки. защо не се поставят съвременни обекти както е от страната на парка?Комплексът трябва да се обнови вече.Защо се изостави?Кой се грижи от общината за осъвременяването му? Тук живеят толкова хора в лоша екологична среда.Елате, вижте и вземете мерки, наложително е изграждане на нов търговски център до бл. 2, ремонт на двете градинки!

щото като тръгне някой да слага съвременни обекти друг ще се намери да го съди щото бил монополист, затова ще е мизерия щото в града разни парцаливи селяни определят дневния ред...

Защо не е включен к/с Зорница? той е най замърсен и изоставен.Тревните площи са с камъни, тухли, гуми, храстите са с боклуци неподдържани, градинките са изоставени, колите паркират в тревните площи, тротоарите са обрасли с трева, не се мият улиците, липсва чист и приветлив търговски център, съществуващият е под всякаква критика, пълно е с бараки, не се почистват улиците и т. н. До кога?Няма ли длъжностни лица виновни?

А кой напълни тревните площи с камъни, тухли, гуми, храстите с боклуци? А кой ги напълни? Ами като акате ще си и почиствате!!!!!

За апартамент в който не живея плащам 265лв/годишно такса смет. Кварталният контейнер за смет е без капак и винаги препълнен. Затова, Мите, мама, свърши си първо работата като кмет и после събирай Тимур и неговата команда на Ленински съботник.

Ха-ха-ха. Лицемерие! Ако не цапате, няма да има нужда от тези привидно добри активности. Един ден се казва "Да изчистим за един ден!", а в дригите 364 се казва "Да замърсим за един ден!" Трябва да се срамуват, че има такива мероприятия.

Цяла година срахме, сега за един ден да го изринем. Ами нещо не се получава.

През целия си съзнателен живот съм използвал кошчета за боклук.....защо да чистия мизериите на разни селтаци ......дето като дойдат на плажа си мислят, че са в обора...

Хайде на Ленинския съботник, другари!