Променят движението заради строеж на кръстовище

Във връзка с изграждането на кръстовище на бул. "П. Яворов" и ул. "Стоян Михайловски" се променя организацията на движение, съобщиха от Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Променят движението заради строеж на кръстовище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на крадливите герберасти се просълзяват колко много неща били направени в София. Ами все пак трябва да се има предвид, че в София живее почти една трета от населението и почти една втора от заетото с работа население. Така че това, което се прави и е направено, е твърде недостатъчно и е много малко. Че се усвояват едни големи бюджети, е отделен въпрос, очевидно повечето пари се крадат. Да не говорим, че нито един въпрос в София не е решен, кучетата са си същите, голяма мръсотия, прахоляци, всички стълбове, дървета и пътни знаци са облепени, в резултат - най-замърсения въздух в ЕС. Колите продължават да стоят по тротоарите, а хората се чудят как да вървят по улиците. Продължават да правят непрекъснато далавери с връщане, препродаване и смяна на предназначенията на парцели, строителство по градинки и т.н. Въобще - крадлива паплач. Време е нещо да се смени в управлението на София, та дано нещата тръгнат по-бързо в положителна посока.

Браво на зам.-кмета по транспорта Христов! Огромна работа свърши това момче! Много идеи! София се променя към добро. Дано и кмет да стане!

Дай Боже!

Не мога да проумея това мрънкане!! Досега да не би да ви харесваше да висим по 20 мин на тези "тапи"?? Толкова хубави и полезни промени не е имало в София от мноооого дълго време. Браво на кметската управа!

Почнали са 6-7 ремонта и цяла София е задръстена. Ех, тази показност... Да бяха почнали 1-2, да ги свършат за месец, и след това да почват следващ. Ненормална работа.

Тапите са факт.Плюс това,се ремонтират паралелни трасета,едновремено,така че,няма полезен ход за алтернативен маршрут.Би било по-добре,първо да се завърши"Семинарията",а "ЦАРИГРАДСКО",да е след това.За 1-2 месеца,ги правят в Истанбул,с 24 часов режим на работа."Кулата"я правиха 8 месеца."Семинарията"също клони нататък.И понеже се работи основно през пролетта и лятото,затова се правят по няколко наведнаж.

Така беше планирано ама имаше възражения в съда от разни недоволни и всичко се обърка, семинарията отдавна трябваше да е готова по план

ня кой да се сети да даде на шофьорите по - не 1лв. за ВЕЛИКДЕН да купят един козунак за семействата си .СРАМОТА дори пенсионерите взеха по 30 .лв

Шофьорите взимат поне по 800 лв. заплата, какво мрънкаш?

Дай Боже,наистина до началото на юли да го приключат!Във всички случаи,ще е по-добре от колкото беше.И съм убеден,като всикидневно ползващ това кръстовище,че си е струвало.Колкото до обясненията,поместени в статията,нищо не разбрах.Така или иначе,понястоящем,не минавам от там.

Ул. Стоян Михайловски НЯМА източно и западно платна.Има северно платно и южно платно!

Виж картата на София и пробвай пак.

Некомпетентна фъндъковица.

Като си толко компентентен, направи следващото кръстовище - това на кошарите!

След това до колкото знам няма да се прави кръстовище на кошарите, а ще се прави път покрай София Ленд и зад Токуда да се свърже Никола Вапцаров директно със Сребърна.

Още месец и половина трябва да търпим този ад уж за хубаво?!!!

Няма земна сила, която да ви направи щастливи, мизерията е в душицата и заради тоя факт-и навсякъде около вас

За твое успокоение, тичай да чистиш България за един ден. Ще успокои духът ти!