Учебно аварийно кацане на Airbus (снимки)

На летище София се разигра най-мащабното за последното десетилетие учение с аварийно кацане на пътнически самолет с незаключен колесник.

Обратно в новината

Коментари - Учебно аварийно кацане на Airbus (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво учение само а? Като, че ли четеш приказка на малко дете. Щом не се е счупил колесника на самолета и не му е опряло крилото в пистата - никакво учение не е било. Всички са знаели кога, къде и какво ще се случи и само са гледали сейр.

ХАРЧАТ ЛУДИ ПАРИ....ДАДОХА НА РАБОТНИЦИТЕ ДРЕБНИ ТРОХИ ЗА ВЕЛИКДЕН ,А ПИЛЕЯТ ХИЛЯДИ ЕВРО...САМО И САМО ДА СЕ НАТЕГНЕ Тони Петков и аверите му.. Боклуци ,не разбрахте че работниците ви са най-важни...Колкото ни плащат толкова и ще работим...!!!

Защо всичко изглежда като на състезание "млад огнеборец"?

Като ти се случи ,ще разбереш... Пред монитора си бързак и знаещ,но като ти се случи ще се видиш колко си сръчен..

Не съм от тези "коментатори" на всичко. Просто съм виждал в други държави как се правят подобни учения. Там "пълнят" самолета до горе с пътници и тогава слагат лимит 90 секунди за евакуация, а не както тук 82 (което не е и половината капацитет на този вид самолет, който е 180 души). Другото което е, че се тренират различни ситуации. Понякога тези учения се правят БЕЗ да се казва каква ситуация ще се симулира. Хората не гледат като на "млад огнеборец". Така, че има причина защо задавам този въпрос.