Въздушна линейка ще дежури в Бургас (снимки)

Демонстрация по транспортиране на тежко ранен пациент бе извършена на построената до МБАЛ – Бургас хеликоптерна площадка.

Обратно в новината

Коментари - Въздушна линейка ще дежури в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като прочетете последния абзац да си дойдем на думата. А именно , че обикновения човек няма как да плати транспорта , ако му се наложи. Иначе Бургас отдавна има нужда от подобно нещо.

Може да каца на почти всякакви терени, включително и в планински... Градовете в България, в които има изградени площадки, обаче, не са много. Към момента, освен в Бургас, има такава във Варна и в София. Хем може да каца на всякакви терени хем му били необходими специално изградени площадки. Кое е вярното ?

Може да вземе човека от всякъде, ама нали някъде трябва да го достави. Представи си кацне на главен булевард в час пик о0 Безумие. Нали трябва там дето каца да е близко до болница и прочие. За това иде реч. Болницата да има площадка, каца в двора и след 2 мин е в отделението, в което трябва. Иначе може да кацне сигурно и на покрива на блока в който си, ама полза !??

Интересна хеликоптерна площадка. Не виждам нито задължителните осветители, нито останалите обозначителни знаци. Дали отговаря на всички изисквания по ИКАО ? Аз поне силно се съмнявам. Много ми е интересно как ще кацне вертолета при мъгла или нощем примерно. А дано ама надали.

Браво на Бургас.А вие гадни и злобни драскачи се молете на вас да не ви се случи да ползвате тази услуга-защото не я заслужавате.Все от нещо сте недоволни-пфууу...

Всичко Мара втасала, само не си я... Миналата седмица жена ми си счупи ръката и към 19 ч. бяхме пред спешното отделение. Понеже имаше тежка катастрофа, лекаря беше при тежко пострадалите. Към 21,30 ч. ни казаха, по-добре е да дойдем сутринта защото лекаря ще оперира до късно през нощта. Тръгнахме си, а имаше и дете и възрастна жена. Нима в най-добрия град за живеене има само един или двама ортопеди? И каква е тази площадка? Боядисаха паркинга който не е синя зона!

от сега ви казвам не се надявайте , не е за простосмъртни таз въздушна линейка , за това са измерили времето софия-бургас щото идеята им е да обслужват станцията на министерски съвет в сънито , да транспортират преяли и препили велможи до правителствената болница

samo prostotii з а много милиони правят некадърниците

А случайно да знаеш как се пише на кирилица/едни буквички под тези на латиница!!!/

Това нещо ли пърка цял ден в небето?

Какво е въртолет клас А? На снимката е една от Аугустите на Бойко.