8 нови детски градини ще има в София до юли

Строителството на осем детски градини ще бъде завършено до средата на годината, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - 8 нови детски градини ще има в София до юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да уточня, понеже познавам отлично Младост, че няма построени нови 7 детски градини......... има ремонтирани......

Детските градини са за децата, които не се интересуват дали са от София или от провинцията. Животът ни е достатъчно тежък, поне да улесним децата си. Въпросът е кой има изгода всички да живеем зле?

Защо всички плюете по община Столична община? Ако не се приемат в детска градина тези,които не са от София ще има места за всички. Защо Столична община ще плаща от нашите данъци за жители /и деца , и възрастни/ от други общини, а те живеят на наш гръб. Докога всеки ще се бута в София? И да му плащаме? Беше толкова хубаво по празниците!!

Предлагам да се приемат деца в детска градина в София само ако родителите си плащат данъците в Столична община и имат адресна регистрация поне 3 години. Толкова е лесно!

Безобразията на Фандъкова!!! Вместо просто да си краде, тя и детски градини прави - бетон излиза! Оставка и контрапротест до победа!

кога ще се отвори детската градина в с. Герман ...чакаме я вече с нетърпение....децата ни 2ра година пътуват с автобус до казичене

Моля г-жа Фандъкова,възложете строителството на ЛЮКО-К. Тя има завоюван"безспорен опит"с качество и срок на изпълнение.За доказателство-Слатина и Дружба.Ще останете доволна.

Мислиш ли?

А нещо за недостига в район Илинден? Вече година си плащаме на частна и май няма изгледи да ни приемат предвид броя на чакащите деца.

ДОЛНА МРЪСНА ПРОПАГАНДА! БГ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ИЗТРИВА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА С ВСЕКИ ЧАС!!!!!

А ти какво квичиш, а не си се затрил?

Ти какво предлагаш? Нищо да не се прави или да ти дадат парите за детски градини да ги изпиеш в кръчмата. Идиот.

И това с детските градини стана бизнес, говоря за приемането на деца! И още сто градини да се построят все няма да са достатъчни за всички деца, което е напълно антилогично.