Тежка катастрофа с 6 ранени затвори Кресненското дефиле

Тежка катастрофа стана днес по обяд в района на главен път Е 79 край Кресна. Две благоевградски линeйки извозиха ранените към болницата в Сандански, съобщи агенция КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - Тежка катастрофа с 6 ранени затвори Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го знае и тоя със софийската регистрация от коя година живее в София.Сигурно просто си е регистрирал фирмата там.

Класика-нинджа с голф срещу друга нинджа с голф.Другата класика е такива с беемве или ауди,които са "голф-ът" за заможни хора. Снощи по магистралата всички който се движеха със някакво нарушение бяха с фолксваген голф. То верно е ,че голфа си е диагноза.

Жалко, че журналисти у нас са неграмотни...

немога да ви чета тъпите коментари честна дума... писна ми от черногледство кои от каде е. вазможно е и да е от прекрасните пътища , възмовно и да е гума и какво ли не. ама веднага трябва да обиждате хората кои от каде бил.... хора осазнаите се спрете се с това....

Перничанин с голф ,сандански голф .Случая е ясен "голф".Не знам защо психиката на хората управляващи марката фолксваген автоматично се променя качвайки се на въпросната марка .Маниерите отношението към другите водачи и най-вече чуството на безсмъртие .Когато се разминавам с автомобил от въпросната марка просто го изчаквам леко да се отдалечи защото не мога да си представя каква селяния ще му хрумне .Ако карат бавно и ги приближиш дават газ , същото е при изпреварване макар че по закон нещата са други .Но най любимото им е да изпреварват на рискови точки пример мост с по една лента за движение или пък в завой с много голям вираж без всякаква видимост или пък на байр пак без видимост и винаги поставят другите участници в рискова ситуация .В случая не злораствам ,но може би си е възмездие за делата . Все пак божий празник е помнете че сме смъртни и че някой отгоре гледа и съди ,днес ще минем метър утре ,вдругиден може да е видиовден .

vinovnika ne e perni4anin,a tap brezni4anin- za tiah niama pravila. karali li ste niakoga v breznik - tragedia e!

Ако на шофьора на колата с пернишка регистрация не му е прилошало, докато е шофирал, имаме класическа ситуация с класически български идиот- татко. Връщал се от Сандански, където явно е бил на почивка, и бързал да се прибере. Бързал, а е возил ДЕТЕТО си и жена си. Дано всички пострадали се възстановят.

Доколкото разбрах от фейсбук част от колегите от Благоевград са излезли в принудителен отпуск заради циганските закани за саморазправа. Така че ако има смъртен изход за ранените поради недостиг на лекарски ресурс вината ще е в мангалите, макар че журналята и нискочелите пак ще обвинят лекарите.

Щом едната кола е била с пернишка регистрация - случаят е приключен.

Дано са Всички вече вкъщи живи-и-здрави ! ....и като Отидат в Нулевия Час във/край Храма - дано Си признаят грешката голяма.

Напоследък не бях виждал толкова много правописни грешки в статия от две-три изречения

Всички карат бързо и агресивно. Не коментирайте само перничаните.

Дано всички пострадали да се оправят! Аз обаче не можах да разбера- челен удар или верижна катастрофа???

Не е важно от кой регион е голфа важното е кой не е спазил правилата за движение. Ако всички ги знаеха и спазваха няма да четем подобни новини

Пернишки голф и пернишки идиот вътре - класика...

Наследството на гроб е лошо,разрушената инфраструктура ще трябва да се възстановява поне 20г.

Катастрофата е станала на перфектен участък от пътя!!Водачът явно е бързал да се прибере и е изгубил контрол!!Може и другия водач да има вина !!Проблема е друг..за какво наследство на ГЕРБ дрънкаш тъпако?Или да се намираш на приказки..олигофрен нещастен!

Нервнички сме нещо - защо ли?

дори и само да коментираш ти трябва малко мозък... няма замесени перничани, а кола с ПК номер, пострадалите хора са от Брезник. Второ, вината за катастрофата е на другата кола, която е изпреварвала без да има достатъчно разстояние... но форумните тиграте сса кат Бате Бойко, първо говорят, после не мислят

Именно!Дай им само Перник, Голф, катастрофа и гледай сценарии.Но както казваш, вжното е да се изкажеме вещо по темата Перник.В духа на родоначалниците на темата - Иван, Андрей и Слави Трифонов.

Бързаш да коментираш без да четеш , опитай пак и като размислиш, си поправи коментара. Ако ще ти е от помощ, нарисувай си го. И картата на България си отвори, за да ти дойде идея къде е Сандански и кой се е връщал от там.

днес поне двама със СА -регистрация се опитаха да ме утрепат .

Бай бабо, да не те срещне перничанин, ако е и с Голф, моли се на Господа и бягай,може и да ти се размине !

Дай бабо, да не те среща лош и агресивен шофьоор, не само от Перник брат, а от където и да е.И ако караш всеки ден в Сф, не може да ме убедиш, че сме примерни шофьори!

Мен пък ме е яд как пак започваме да разбираме от всичко.Кой ви каза, че човека е от перник - пише с пернишка регистрация, а не перничанин.Аз може да съм от Русе и да карам кола със софийска регистрация. Аз не съм от Перник, но честно казано вече ми е отегчителна темата, какви изроди живеели там.Не стига че останахме една шепа народ, а започнахме да се делима на тъпи пернишки винкели, гадни софиянци,нагли варненци и какви ли още не.Аз съм от София, но ме е яд, защото виждам тенденция.....Ако катастрофата беше предизвикана от софиянец, пловдивчанин, варненец - статистика!Обаче ако е от Перник, значи е пълен изрод.Ще ми се да сме малко по широко скроени!

Кажете само ПЕРНИШКИ ГОЛФ и повече не обяснявайте. Всичко е ясно.:):):) Това словосъчетание е култово в БГ.

След като на магистрала Тракия ,изпреварвайки в най-лявата лента-аз,един идиот искаше да ме прескочи трупешката,но не можа,мина в аварийното платно,за да задмине всички и пак да застане в най-лявото платно,размахвайки средни пръсти,така ще е!Някой,сядайки зад волана си мислят,че всички като ги видят,трябва да им правят път и те да са все най-отпред.А какво остава за Кресненксото дефиле,където ,знаем завоите и тесния път са голямо изпитание и за най-добрите.

Ако завоите там са изпитание за най-добрите, какво да кажем за искърското дефиле, или пък за пътя Лъкатник-Горна бела речка?

беше някой съдия, дето с удоволствие отменя наказателни постановления и фишове на джигитите убийци. Такъв немаше да го жаля.

А иначе ревеме защо се строят магистрали...!!!!

Много тъпо. Дай навсякъде да опънем магистрали защото тия дето не спазват правилата да могат да си карат както им е кеф. Ама те и на магистрали се пребиват

Не е тъпо въобще - ние нормалните не сме виновни, че има тъпанари - като имаш път с мантинела по средата е много по-добре, защото те предпазва до голяма степен от тъпанарите - или ще ти поясня - магистралите не ги строим за тъпанарите, а за нас другите дето искаме да стигнем живи

Ми така е!!Някои се тръшкаха че не ядели асфалт!!Други че ГЕРБ бил виновен за инфраструктурата!А истината е че комунистите трябваше да са построили магистрала Струма още 2004 година за олимпиадата в Гърция!!

не ГРОБ, не са виновни за нищо, картината в страната не ми се коментира. Но ти ми кажи как пак комунистите пък на теб са ти виновни и лично сигурно и Станишев, я виж чие правителство управлява страната през периода 2001-2005г и кой му е главен сек.на МВР!!!!!!!!!!!!!!

това кресненско дефиле ОЧЕВИДНО се нуждае от по-засилено полицейско присъствие

Само "легналите полицаи" са ефективни. По евтини са от живите полицаи и магистралите.

Доста завоалирано в новината е написано: "Пернишки голф предизвика тежка катастрофа".

Дано ранените да оживеят и оздравеят! Вечно бързаме за някъде, без често да си даваме сметка колко крехък ни е живота!

Карайте бавно, спасете живот. Там за където бързате вече почти не останаха места. Не се предреждай те!

Пише се: "предреждайте", което е множествено число от "предреждай". Аман от неграмотници!

Пише се и "Опомнете се", а не "Упомнете се ".

И ти не си от най-грамотните - пише се "пререждайте", а не "преДреждайте"! Присмял се хърбел на щърбел...

ОПЛЮХТЕ ЧОВЕКА ЗА ДВЕ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ, А НЕ ВНИКНАХТЕ В СМИСЪЛА НА ПОСЛАНИЕТО. МОЖЕ ДА Е ПО-МАЛКО ОБРАЗОВАН ОТ ВАС, НО БИХ ПРЕДПОЧЕЛ ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО НЕГО НА ПЪТЯ, ОТКОЛКОТО ВАС ФУКЛЬОВЦИ. P.S. СЕТЕТЕ СЕ ОТКЪДЕ ИДВА ФУКЛЬО, FUCK OFF, МАЙ ;-)

Дявола има свойството да се саморазрушава ,но преди това унищожава всичко в близост около него. Трябвада се внимава,защото тези които разпланха Господа, са готови да разпънат всичко живо.Това е положението.Война между нормалните хора и ненормалниците.

Перник - Голф.Що ли ми е толкова познато?

И да цъкате хиляди минуси, статистиката постоянно затвърждава правилото за перничаните и голфовете! Тези хорица се надпреварват да избиват комлекси и това го виждам всеки ден, минавайки по Борис или Т. Александров - входните точки на перничаните към София.

Получавате наградата за кретени номер 1. За първи коментар Перник-Голф. Очакваше се, че някой ще го напише, но вие сте първите Идиоти. Честито!

А бе, тоя Перник не можем ли някак си да го дадем на Сърбия или Македония? Що народ изтрепаха тия винкили с техните голфчета.

Няма по-малоумно племе от перничаните. Но историята си е история. На времето, когато Индустрията там е тръгнала да се развива с бързи темпове, от цяла България са събрали от кол и въже всякаква измет - да работят в Перник, основно да копаят в мините. Еми така ще е - ДНК...

прост народ сме. избиваме комплекси по асфалта.

Понеже днес в нито една друга държава не се е случил инцидент на пътя, поради неспазване на правилника за движение ?

понеже се мислим за велики а сме последната дупка на кавала.понеже сме мишки а не мъже.