Избягала германска тинейджърка открита в българско село

16-годишно момиче от Германия, обявено за издирване в рамките на Шенген, бе открито в град Антоново край Търговище, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Избягала германска тинейджърка открита в българско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааа убаво е момето, не ще да се връща у Германия. Тук в нашия сарай много и харесва, отлично се адаптира в харема и бързо се учи.

Vibudhi

Абе деца, не се карайте за нещо което не знаете! Юноша е Българска дума. С "юноша"и "младеж"се описва различна възраст. Явно в училище не се учат тези неща.Юноша е между 14-17г а Младеж след 18 до 25г-28г. Много от българските думи днес някои ги смятат за руски или турски, забравяйки, че древната ни родина се е простирала от северното море до северните брегове на Африка и мала Азия.Преди Европа да се раздели на отделни княжества превърнали се в отделни държави.И поради стратегически причини някои народи си променят и езика и азбуката: В началото е Италия, след нея са Германия и Франция приемат латиницата, Хърватска 17в, а Румъния 19в. А населението си е все същото - пелазги /древните Траки/От по-старите автори само Проф.Др. Ганчо Ценов и Г.Раковски пишат на тази ЗАБРАНЕНА от българските "историци" тема. Дюшек, Джам и Мусала са древни старобългарски думи!Ататюрк взима много стари български думи от днешен Татарстан наричан по-рано Булгаристан, за да създаде съвременния "турски език" и така да се разграничат от заобикалящите ги страни като нещо различно. И не се карайте за глупости...!

Преди много години имаше случай немско момиче да издирва баща си чрез вестник. Данните с които то разполагаше бяха следните- бащата се казвал Иван. Няколко дена след като се запознали с майката отишъл до близката поща и повече не се върнал. МАйката била от бившата ГДР.

ако се окаже, че двама са я отвлекли: един от селото, според заглавието, а другия хаймана, бил от града баба Тодорка??

И каква новина е това, че германци идват на гости на българи??? Наистина че след присъствието на боко маймуната и цвеклото в управлението 3,5 г. това вече звучи невероятно.

Хе-хе, ама навсякъде ще ги намесите тях. Много са ви криви явно.

Яйла кьой.

Къор сюм табелата -България ! пиши на български ! За нас българите - от Германско идват жените ! Истина ви казвам !

Едно време името беше Йала кьой -търсиш и намираш.

браво- имаме си наша балгарска дума *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да дойдат родителите й да видят запустелите села и градове в България. Разрушените предприятия, сгради и къщи. Да видят мизерията в провинцията. Да си кажат тази е страна по зле и от третия свят.

това* е страна по зле и от третия свят.

Добре че всичко тук е мнооого зле, и не идват тълпи китайци, индийци, пакистанци, негри и араби. Отиди да видиш в Париж, където е мнооого добре, какви маймуни ще срещнеш. Да не мислиш че там ще видиш бял човек???

И какво сега ще пием ли благ шнапс?

Мисля че ще е ГРЕЯН шнапса хахаха

Пише се тиЙнейджър. Идва от английското -teen-тийн.13-thirteen,14-fourteen,15-fifteen... до 19 години:)

Глупако, ти и за чуждиците ли ще пенявиш и месиш в правописа им ? Какво ти пука как се пише, имаме си българска дума за тая възраст и тя е ПРЕКРАСНА: ЮНОША и ДЕВОЙКА !! Какъв ти е проблема ?!

:)Месиш се ти. На теб какво ти пука какво ми пукa , като не ти пука, а искаш да покажеш , че много ти пука, а всъщност за нищо не ти пука...

Ти имаш проблем... С правописа.

Пак лошо заглавие Г-да журналисти от ДИР-а. Би трябвало да обявите новината така- Избягала от Германия тинейджърка от турски произход, бе открита в с. Антоново

Е, ако пише от турски произход,ще обидим движението за права...,сещай се ,не може и да се пише циганин,пак обида -да му мислят германците с тая пасмина от Анадола ,на нас ни е достатъчен и тукашния мангал-размножаващ се в геометрична прогресия....

"16-годишно момиче от Германия, обявено за издирване в рамките на Шенген" Е като е обявено за издирване В РАМКИТЕ НА Шенген, чудно как са я открили ИЗВЪН рамките на Шенген? Са ние последно във или извън Шенген сме деба?!?

германия има 120 миллиона население и 3 миллиона турци от които само половин миллион с немски пасспорт.а в чалгостан бивша-бг има над един миллион турци с български пасспорт

Тези 120 милиона население в Германия в кой сън ги сънува?

миЛЛион ???Верно ли ?

Човека иска да каже миллет, а е излязло миллион.От друг форум:"Европа си е Европа. Марсела Беркьова ( очевидно германка от български ромски произход) си намира любовта на своя на живот ( макар и в късната 16-годишна възраст) по Интернет, а не на пазара за булки в Стара Загора....... "

Libe ist ohne Grance !!!

Комен зе бите -майнен палаткен !

В Германия има 5 милиона турци. Немкиня никога няма да изчезне по тази начин, да отиде в чужбина и то точно там, където масово се говори турски.

"16-годишно момиче от Германия, обявено за издирване в рамките на Шенген, бе открито в град Антоново край Търговище" виждате ли сега защо трябва да ни приемете в Шенген?!

В Антоново не говорят немски. Нито Руски. Предимно си общуват на турски. И, ако момичето е от ония, турскоговорящите германки, нищо чудно....

Значи ако говориш турски няма как да знаеш немски примерно :))))

Щом се харесват нека се вземат.

Нашите бягат на запад. Западняците бягат в България. Значи всичко е нормално. ;)

Антоново- забравено от Бога село, с предимно турско и циганско население.

Все пак официално Антоново е град!

Много е вероятноиг рода на това момиче да е от Търговищко. Все пак не са публикували името.

В Антоново не знам да има Българи, от тях има много в Германия.Можела е да го намери и в Родната си Герма ния,ама пусти интерент.

и разбира се когато има нещо свързано с интернет редовната снимка на тоя пич с прическа таралеж хахахаха

Ех, либов, либов... Добре, че не е някоя българска фенка на чалгата, която не и е на нивото да отиде на село:) П.П.:Софиянец съм.

че си софиянец разбрахме, ама от къде си присаден в София?

Явно си от тези, за които софийското жителство е като зелена карта за САЩ. Още преди Освобождението родът ми е живял в София. За твое сведение тогава населението на София е било 5 000 души. Ти предполагам си по-отрано:)

намерила си е някой оправен момък тук, на германките май им липсва сексът

Германките знаят за българските момчета от майките си...Затова и идват...

Дааа славно време беше. Германки, полякинчета и унгарките бяха на ниво

Еееех,спомени,спомени!!!!! И аз не съм го забравил.....

Как беше едно време брат - немкиня от ГДР 6 точки, от ГФР 9 точки, чехкиня 5т., унгарка 4т., полякиня 3 т., руска Наташка 2т., наша Гана 1т. Шведка, норвежка, холандка 10 точки. :)))

Май класацията Ви/ти е статистическа/туристическа, а не сексуална. Само е сбъркана класацията за ГДР и ФРГ

Комен зе бите -майнен палаткен ! ААА аз наша ГАНА не си я давам и за пет германки, камоли за бледоликата шведка !

Преди много време имаше публикация, че едно немско момиче на около 20г. търси баща си, запознал се с майка му на плажа. Бащата се казвал Иван. Няколко дена след запознанството бил отишъл до местната пощата и повече не се върнал. Това бяха единствените данни с които разполагаше детето.