Старт на новото кръстовище с две нива в София

Започва строителството на новото кръстовище на бул. "Иван Гешов" в столицата, което ще бъде изградено на две нива, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Старт на новото кръстовище с две нива в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

75см тротоар? Е от там с детска или инвалидна количка, ще се минава весело...но все пак това е пътен възел, майки с деца и хора в инвалидни колички, нямат работа...и ако лепнат едно кошче за боклук или един пътен знак на тротоара, както обичат да правят и пешеходец трудно ще мине

Е хем искате да няма задръствания,хем искате тротоари!Като искате да се разхождате-идете в парка!

Ама защо чак 75 см тротоар са пуснали?? Това е прекалено много, аз като се завъртя на една страна мога и по 35 см да мина.А пък ако срещу мен идва някоя надарена гражданка що пък да не се отъркаме при разминаване???

Честит празник! Да ще почне умнико, защото къде има тротоар 75 см. Имаш ли представа тикволизецо колко е това. Там има болница - много хора, а не тикви.

mastka,преди около два часа написах коментар и точно за тези тротоари по 75 см писах ,че двама човека няма как да се разминат ,камо ли две детски или инвалидни колички,но не беше публикуван.Тротоарът трябва да е поне 120 см,точно за такива случаи.

При ширина от 75 см тротоари няма да може човек да се размине с някой по-дебел човек или с детска количка,тротоарът трябва да е поне 120 см ! А две детски колички или инвалидни колички,въобще няма да могат да се разминат !

аззз

ми дебелите да вземат да поотслабнат малко, а за колички не се бойте ще се разминат. Не сме в тексас за да правим тротоари по 1.2м, а и за да са по-широки трябва да се режат дървета, а знаем колко са чувствителни някой представители на тази тема

и нека плуенето по боjко борисов започнне сега!