Банкер отнесе рекордна глоба за сексуален тормоз

4500 лева глоби наложи Комисията за защита от дискриминация на банкер за установен сексуален тормоз на работното място.

Обратно в новината

Коментари - Банкер отнесе рекордна глоба за сексуален тормоз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че ти си съгласен е 50% но не върши работа. За тази работа трябват 100%, другото е насилие.

Това не е мъж, а комплексар!!!

За да правиш секс и деца не трябва ли да има две съгласни страни ....... А като виждам в колко часа си в дир.бг може би и ти си един от тези мераклий като този шеф.!!!!!!!!!! ТОВА ГРАНИЧИ С ПРОСТОТИЯ..........

Бой, счупване на двете ръчички, да видим как ще пише SMS тогава

Само така, да му счупят кунките и да му откъснат пинката за да се научи! В арабският свят за такова нещо съпругът или братята на жената биха го скъсили с една глава разстояние, но при нас цивилизованите, държавата прибира глоба, такованият (тормозеният де) си е такован (тормозен), а мъжът и близките мигат на парцали и не им и минава през ума за чест и достойнство. А после питаме къде са мъжете на България.

Банкерите са най големите коцкари от всички професии. Шибат секретарки на воля!

Грешиш. И аз имам секретарка, но не и бъркам под полата. Няма безпллатен обяд. А за тези които НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ - внимателно, ако няма същата нагласа у насрещния човек, не насилвайте нещата. Лакърдиите за вътрешно-фирмен секс са плява, това не може да сплоти колектива. А за качеството на работа в такъв колектив - просто няма такова.

Така е!

Наистина е почти така :)

Ами плаща се. И какво по-сладко плащане от това да се плати с пост, повишение, командировка, премийка и т.н. от джоба на фирмата или държавата. И агнето е сито и вълкът е цял. Ясно е, че вече не става въпрос само за секретарки, а за доста други позиции, някои от които доста височки.

Случаят много наподобява този със Строс-Кан... А когато става дума за премахване на неудобен фактор, особено на висши мениджърски нива, нещата доста загрубяват и някои хора са готови да стигнат твърде далеч в изфабрикуването на факти... Особено ако става дума за прикриване на далавера или кражба, за която някой е научил и станал неудобен. Жената може да е режисирала и изпълнила всичко, може да е действала и по поръчка. Не вярвам обаче това да е истина - сменил съм доста работи последните 7-8 години и никога, никъде, никой мъж не си е позволявал подобно отношение с жени, защото знае какво може да му се случи... А спомняте ли си аналогичният случай преди няколко месеца с 2 волейболистки, дето също се оплакваха, че треньорът им изпращал СМС-и с намеци. Треньора го уволниха, а после се оказа, че изобщо не е имало СМС-и...

Дрън,дрън.А как мислиш си е пуснала смс-те от неговия телефон?Дървар

Ако си в един офис с някой, можеш да му докопаш телефона със сигурност за 5-10 мин без да разбере. Масово се оставят телефони навсякъде без надзор.

За SMS-ите е истина, присъствах на заседанието на комисията, на което те бяха прочетени от телефона на жалбоподателката - 8 на брой!