Коментари - Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана | Днес.dir.bg

Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана

Върховният представител на ЕС за външната политиката и сигурността Федерика Могерини очерта четирите направления на план за изграждане на Европейска отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана | Днес.dir.bg

Коментари

Нещо като EUTO - ЮТО?! А тя ли ще е шефът на Отбраната?

Третият Райх се възражда-Германия ще ръководи силите срещу Русия от Литовска територия.Втората световна война започна точно от този регион-Източна Прусия .Клаузата за ограничения брой държави кои5то да водят бойни действия от името на всички е новата военна ос насочена срещу Русия в интерес на ГЕРМАНИЯ И САЩ.

"да бъде възложена на малка група страни задачата да предприемат военни действия от името и по поръчение на целия ЕС". Добър ден!

Сигурно съм пропуснал, но не разбрах от какво по-точно ще ни отбраняват тези обединени сили. Щото срещу инзвънземни ще ни трябват едни хора за отбрана, срещу ебола други, а срещу глобалното затопляне съвсем различни.

Това във вашата първична ядка минава за шега, предполагам. :))

Магарини на две магарета сеното не може да раздели ще ми "очертава направления"!

МНОГО Е ГРОЗНА, С ПОЧУДА ВИЖДАМ БРАЧНА ХЪЛКА НА ПРЪСТА И, А МОЖЕ И ДА Е САМО ЗА ЗАБЛУДА, НО Е ПРАВА!

Тая като я гледам погледа, на пазара домат от диня няма да разпознае щото е все със "Д", па била "ВЪРХОВЕН"... връх на ла.й.ното.

...Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО баба е ср.а.ла

Прости и грозни жени...С тия семпли умствени възможности нека си въртят черпаците край печката, а да не се занимават с нещо, което не разбират...

Гроздето е кисело. Да. За вас всички жени които не са ваши или достъпни са ви грозни за вашия вкус. Бе да не ви кара някой да се жените за нея бе? Ако беше мъж щяхте ли да му описвате външния вид?

И Федерика и Урсула да го духат... Не им знам хормоналния статус, ама заедно с Меркел са такъв кокошарник, че само една Кума Лиса им трябва и Европа ще цъфне и върже...

Щом НАТО е създадено за да защитава външните граници на ЕС, вероятно бъдещата Европейка отбрана ще защитава вътрешните граници на ЕС

За европейска отбрана може да говорите САМО като разтурите натро и американците да се приберът на собствена територия извън Европа.. До тогава само празнодумствате и крадете

И ти си го представяш, че това става за 2 дена. :)))

Демокрацията е силна когато е защитена. Изключително силни сами по себе си евроатлантическите ценности за да победят трябва да се защитават. В тази важна дейност както всички останали страни от съюза и алианса ние даваме своят значим принос с нашата елитна част участвала във всички значими учения на алианса. Със своят състав изключително предан на евроатлантическите ценности ние защитаваме тях директно, с което можем да се гордеем

ако имаш предвид банята с теляците си уцелил в десетката. От мене +

От твоите думи излиза, че евроатлантическите ценности до сега не са имали защита. Тогава какви ценности е защитавало НАТО от своето създаване до сега ?

Прав е европееца, защото ценностите се менят. Днешните ценности нямат нишо общо с ценностите, когато е основан северноатлантическият алианс. Освен това ми се струва, че гордият европеец много тъничко се гаври с темата.

Еий, къде остана мирното съжителство на народите на планетата Земя?! Защо пак се дрънка оръжие?! Спрете милитаризирането на Европа, спрете войните, ликвидирайте гладът на планетата, ! Толкова много каузи за добруване има, но някой пак иска да се зърнем в каменната ера! Чудя се а, в този Шенген дали ще ни приемат!

Ей, ма като вземат да ми плещят глупости разни цивилни за военщина и ми се доповръща, лошото е, че сутрин не закусвам. Ама защо много хора /които хал-хабер си нямат от военщина/ почват да дават акъл, след като са назначени на някакви високи длъжности там. Имам чувството, че политиците като се издигнат и почват да разбират изведнъж от нефтодобив, индустрия, военно дело, инфраструктура, енергетика, соц. грижи, миграции. Ами те почти цял живот са били само на бюро, занимават се с полит. дейност, но пък в плямпането цена нямат. Те за това са там - да слушат специалистите и да се аргументират, да водят дипломация. Лошото е, че в един момент почват да вземат те решения.

Да се изгонят всички руски фирми и руски граждани от държавите на ЕС! МОГЕРИНИ, ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ТОВА ЩЕ РЕШИ ВСИЧКИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ!

Русия враг на ЕС и България!

Цялото Путлерово тролско войнство е на позиция!Явно изграждането на европейска армия се приема като заплаха от великите ,,освободители"и ,,референдумадджии"в Кремъл! Щом са решили господата от Брюксел значи Европейска армия ще има!И по всяка вероятност и Български войски ще участват в тази армия!

Знайм бе - кой не скача, е "червен" кой не слуша Обонго, е "диктатор", а кой не е евродебил е "Путлерово тролско войнство". ДЕБАНЕЩАСТНИКА НАС.РАН ДЕБА.

Начи, тая пършива овца ще организира европейската отбрана, а Урсула фон дер ЛАЙНЕН, ще командва!?12 ЩЪ СЪ УПРАЙМ!

Евротъртейте само правят планове без кръчмар,лапат тлъсти заплати ,имат огромни привилегии,живеят като царе с розови очила и не виждат,че съсипват една хилядолетна цивилизация,в името на охолният си живот и добруване.

На глобалистите сатанисти каква им е целта и вековния план ? Сега ви предлагат "обща " армия после ще ви предложат правителство на ЕС а после ще ви предложат и световно такова.И ха познайте накрая кой кой ще го оглави, тяхна лелеяна мечта от векове ???!!!Четете четете и търсете истината, и е казано че тя ще ви направи свободни, това е !!!

даоглави световното правителство е заветната мечта на Путин!Познах ли?

Много, но много не си в час, но чети и се учи та може някой слънчев ден да разбереш за какво става реч, успех в ученето ти желая !!!

..Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана ---- панът е ясен: ров и стена по източната граница на Италия, Швейцария, Австрия и Германия или европата - в атлантика!!! ---

Тази жена ми прилича на Хилари Клинтън. Същият студен втренчен поглед. Изглежда като да ги избират с конурс. Колкото повече не обичат Бога, толкова са по-оподходящи за целите на горделивите, суетни и безумни строители на Вавилон.

Честит празник на всички демократи! Ха наздраве!

Честит празник на всички демократи! Ха на здраве!

РАЗМЕЧТАЛА СЕ Е ЗА РАЙХ :)))

Значи Могерини се е размечтала за НАТО, ама без САЩ и Турция. Не, че ще ми липсват, ама да бъдем реалисти...

Тази кака е и комисар по отбраната на ЕС? Мале, мале, боже, боже. Пък ние се сърдим заради стрина Бъчварова.

Тази да не ни заблуждава. Европа се пази от НАТО, а европейската армия ще е, за да води война с Русия.

ХИТЛЕР , МУСОЛИНИ , ФРАНКО И МАРШАЛ ПЕТЕН ПРЕДЛАГАХА ТОЯ ПЛАН ОЩЕ 1933:)))

Вече се прояснява планът - да се отганизира катаклизъм, чрез който всички да се убедим колко е необходимо ЕС да има собствена войска и въоръжение, че да се централизира иначе демократична и многообразна Европа. Това е планът, вижда се ясно. И не вярвам мнозинството от европейците да не лапнат въдичката, понеже красноречието чрез проектирани ситуации е почти безусловно работещо. Висш пилотаж в демогогията на сивите кардинали на света. Овцете вече са подплашени, насочват се към подготвените политическо-военни ограждения с голямо облекчение. Това е целта. Тепърва стадото ще се дои централизирано и много по-дисциплинирано и организирано! Щом има войска на централно разпореждане, това е вече централизирана власт. До сега бяха убежденията, сега идва на ред убедителността! Честито ви изработка, господа европейци! Няма да имате хал да откажете на предложението за новата кошара.

Бурето е пълно с барут! Въпроса вече не е, кой напълни бурето, а кой ще даде искрата която ще взриви бурето?! Събитията от ВСВ се повтарят! Дипломатичните усилия са пред пълен провал!?

Проектът явно е: Щатите да запалят фитила. Германия (и Европа като цяло) да отнесат още един пердах и редуциране. Русия отново да е потърпевшата Надеждите са: САЩ ще си оправят дълга. Европа отново ще е съсипана. Русия (евентуално) ще е максимално изтощена и отслабена след евентуалният конфликт. Къде е България в тая история: Ние ще сме на предната линия в началото на евентуален конфликт. на Това, че още чакаме обещаните ни пари от войните в Ирак от "партньорите" говори, че не може да разчитаме на тях. Ако евентуално успеем да се опазим, най-вероятно ще бъдем погълнати от Турция.

Мома Федерика в гащи се напика А Юнкер - трала - ла до ушите се осра.

идиота насименто се върна от отпуска и цензурата не закъсня

да активизира своя принос за Западната Цивилизация, да корегира предишните си грешки и да се концентрира за Драхт нахт оостен !

Германия отдавна има собствени изтребители и танкове. Не е там въпроса. Въпроса е ще увеличи ли производството и на кого ще го пласира.Не забравяй и ,че анти-милитаристите там са много и правителството може да падне за часове.

Тази тъпотия е само прах в очите за пред американците. 1000 войника?! Та САЩ имат 45 000 само в Германия! Ами Италия, Великобритания, Испания и прочие?! Настаниха и батальони с около 5000 души единия и всички покрай границите с Русия... Аре тази си я спомняме и всички са наясно, че е приятелче на Путин. Просто смени риториката като я бутнаха в ЕК то. Руския газ за Италия е изключително важен, както е важна Либия с петрола. Италианците са бесни, че Великобритания и Франция налазиха там! Либия към края на ВСВ беше отнета от Италия, а след това ООН я обяви за независима и ги пропъди. Сега отново същите се бият там. Искам да напомня, че същите великобританци и французи са били против обединена Германия, а горби си я върна на швабите. Та това лицемерие на западните сили не датира от вчера...

Голяма планаджийка тая блондинка. Пак оплете конците. Но така е, то. След като бърка политика със тесто. :-))) Федерика, защо не се заемеш с предаване за правене на готварски рецепти по телевизора? Нещо, в което може би и да успееш.. :-)))

Твоите драсканици прати на кощранбата цукерманова.

дай ми адреса и ще ги пратя. Ти не можеш да не знаеш адреса на майка си, колкото и голяма идиотка да си, sybil.

Подготвяни от години но нямали полеви опит-Мама миа. Пуснете ги в Крим -там ще придобият особенно жабарите. Леле,леле фраджиле . Както са писали по-долу колеги от една фуста какво чакате -само бисери и глупости.

,,големи инвестиции в сферата на отбраната,, каквото и да ви говорят трябва да знаете че става на въпрос за пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за граждански операции в тази стратегия впечатляващо твърдение, нали разбирате за какво става дума. Да се вземат такива "стратези" за полите им и някъде на север, за да се стоплят и да споменават , колко е било добре, да плямпат разни глупости и добре да похапват, като мачкат милиони хора.

Федерика Могерини тръгна по бурка и бикини

Не случайно външната политика и сигурността на ЕС са дадени на жени- за да слушат заповедите на Задокеанчо. А навлеците са бъдещите войници които ще воюват срещу Русия, защото амер пехотинец е скъп, докато арапите ще бъдат насъскани на религиозна основа -безплатно. Чичо Сам пак се изтарикатява , но да видим дали чалъмите му ще хванат дикиш.

В началото на Втората световна война Англия предложила на Гърция да разположи 2 батальона, които да пазят Гърция от германска окупация. Гърците писнали: Не! Не ги искаме! Защото знаели, че 2 английски батальона не могат да се противопоставят на германската армия, но и немците не могат да оставят 2 батальона вражески войници в тила си, когато тръгнат на изток. Англичаните, обаче, си знаели своето - помогнали насила. В резултат, Гърция била под немска окупация няколко години. Та, така, с тази бойна група от 1000 човека, работата е същата.

ЕВРОПЕЙСКИТЕ КРЕТЕНИ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ НЕ РУСИЯ А ИСЛЯМСКИТЕ ИМИГРАНТИ ЩЕ Я ПОГУБЯТ

тия ги разправяйте на Асад.

Коментари - Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана | Днес.dir.bg

Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана

Върховният представител на ЕС за външната политиката и сигурността Федерика Могерини очерта четирите направления на план за изграждане на Европейска отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана | Днес.dir.bg

Коментари

Нещо като EUTO - ЮТО?! А тя ли ще е шефът на Отбраната?

Третият Райх се възражда-Германия ще ръководи силите срещу Русия от Литовска територия.Втората световна война започна точно от този регион-Източна Прусия .Клаузата за ограничения брой държави кои5то да водят бойни действия от името на всички е новата военна ос насочена срещу Русия в интерес на ГЕРМАНИЯ И САЩ.

"да бъде възложена на малка група страни задачата да предприемат военни действия от името и по поръчение на целия ЕС". Добър ден!

Сигурно съм пропуснал, но не разбрах от какво по-точно ще ни отбраняват тези обединени сили. Щото срещу инзвънземни ще ни трябват едни хора за отбрана, срещу ебола други, а срещу глобалното затопляне съвсем различни.

Това във вашата първична ядка минава за шега, предполагам. :))

Магарини на две магарета сеното не може да раздели ще ми "очертава направления"!

МНОГО Е ГРОЗНА, С ПОЧУДА ВИЖДАМ БРАЧНА ХЪЛКА НА ПРЪСТА И, А МОЖЕ И ДА Е САМО ЗА ЗАБЛУДА, НО Е ПРАВА!

Тая като я гледам погледа, на пазара домат от диня няма да разпознае щото е все със "Д", па била "ВЪРХОВЕН"... връх на ла.й.ното.

...Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО баба е ср.а.ла

Прости и грозни жени...С тия семпли умствени възможности нека си въртят черпаците край печката, а да не се занимават с нещо, което не разбират...

Гроздето е кисело. Да. За вас всички жени които не са ваши или достъпни са ви грозни за вашия вкус. Бе да не ви кара някой да се жените за нея бе? Ако беше мъж щяхте ли да му описвате външния вид?

И Федерика и Урсула да го духат... Не им знам хормоналния статус, ама заедно с Меркел са такъв кокошарник, че само една Кума Лиса им трябва и Европа ще цъфне и върже...

Щом НАТО е създадено за да защитава външните граници на ЕС, вероятно бъдещата Европейка отбрана ще защитава вътрешните граници на ЕС

За европейска отбрана може да говорите САМО като разтурите натро и американците да се приберът на собствена територия извън Европа.. До тогава само празнодумствате и крадете

И ти си го представяш, че това става за 2 дена. :)))

Демокрацията е силна когато е защитена. Изключително силни сами по себе си евроатлантическите ценности за да победят трябва да се защитават. В тази важна дейност както всички останали страни от съюза и алианса ние даваме своят значим принос с нашата елитна част участвала във всички значими учения на алианса. Със своят състав изключително предан на евроатлантическите ценности ние защитаваме тях директно, с което можем да се гордеем

ако имаш предвид банята с теляците си уцелил в десетката. От мене +

От твоите думи излиза, че евроатлантическите ценности до сега не са имали защита. Тогава какви ценности е защитавало НАТО от своето създаване до сега ?

Прав е европееца, защото ценностите се менят. Днешните ценности нямат нишо общо с ценностите, когато е основан северноатлантическият алианс. Освен това ми се струва, че гордият европеец много тъничко се гаври с темата.

Еий, къде остана мирното съжителство на народите на планетата Земя?! Защо пак се дрънка оръжие?! Спрете милитаризирането на Европа, спрете войните, ликвидирайте гладът на планетата, ! Толкова много каузи за добруване има, но някой пак иска да се зърнем в каменната ера! Чудя се а, в този Шенген дали ще ни приемат!

Ей, ма като вземат да ми плещят глупости разни цивилни за военщина и ми се доповръща, лошото е, че сутрин не закусвам. Ама защо много хора /които хал-хабер си нямат от военщина/ почват да дават акъл, след като са назначени на някакви високи длъжности там. Имам чувството, че политиците като се издигнат и почват да разбират изведнъж от нефтодобив, индустрия, военно дело, инфраструктура, енергетика, соц. грижи, миграции. Ами те почти цял живот са били само на бюро, занимават се с полит. дейност, но пък в плямпането цена нямат. Те за това са там - да слушат специалистите и да се аргументират, да водят дипломация. Лошото е, че в един момент почват да вземат те решения.

Да се изгонят всички руски фирми и руски граждани от държавите на ЕС! МОГЕРИНИ, ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ТОВА ЩЕ РЕШИ ВСИЧКИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ!

Русия враг на ЕС и България!

Цялото Путлерово тролско войнство е на позиция!Явно изграждането на европейска армия се приема като заплаха от великите ,,освободители"и ,,референдумадджии"в Кремъл! Щом са решили господата от Брюксел значи Европейска армия ще има!И по всяка вероятност и Български войски ще участват в тази армия!

Знайм бе - кой не скача, е "червен" кой не слуша Обонго, е "диктатор", а кой не е евродебил е "Путлерово тролско войнство". ДЕБАНЕЩАСТНИКА НАС.РАН ДЕБА.

Начи, тая пършива овца ще организира европейската отбрана, а Урсула фон дер ЛАЙНЕН, ще командва!?12 ЩЪ СЪ УПРАЙМ!

Евротъртейте само правят планове без кръчмар,лапат тлъсти заплати ,имат огромни привилегии,живеят като царе с розови очила и не виждат,че съсипват една хилядолетна цивилизация,в името на охолният си живот и добруване.

На глобалистите сатанисти каква им е целта и вековния план ? Сега ви предлагат "обща " армия после ще ви предложат правителство на ЕС а после ще ви предложат и световно такова.И ха познайте накрая кой кой ще го оглави, тяхна лелеяна мечта от векове ???!!!Четете четете и търсете истината, и е казано че тя ще ви направи свободни, това е !!!

даоглави световното правителство е заветната мечта на Путин!Познах ли?

Много, но много не си в час, но чети и се учи та може някой слънчев ден да разбереш за какво става реч, успех в ученето ти желая !!!

..Федерика Могерини представи план за Европейска отбрана ---- панът е ясен: ров и стена по източната граница на Италия, Швейцария, Австрия и Германия или европата - в атлантика!!! ---

Тази жена ми прилича на Хилари Клинтън. Същият студен втренчен поглед. Изглежда като да ги избират с конурс. Колкото повече не обичат Бога, толкова са по-оподходящи за целите на горделивите, суетни и безумни строители на Вавилон.

Честит празник на всички демократи! Ха наздраве!

Честит празник на всички демократи! Ха на здраве!

РАЗМЕЧТАЛА СЕ Е ЗА РАЙХ :)))

Значи Могерини се е размечтала за НАТО, ама без САЩ и Турция. Не, че ще ми липсват, ама да бъдем реалисти...

Тази кака е и комисар по отбраната на ЕС? Мале, мале, боже, боже. Пък ние се сърдим заради стрина Бъчварова.

Тази да не ни заблуждава. Европа се пази от НАТО, а европейската армия ще е, за да води война с Русия.

ХИТЛЕР , МУСОЛИНИ , ФРАНКО И МАРШАЛ ПЕТЕН ПРЕДЛАГАХА ТОЯ ПЛАН ОЩЕ 1933:)))

Вече се прояснява планът - да се отганизира катаклизъм, чрез който всички да се убедим колко е необходимо ЕС да има собствена войска и въоръжение, че да се централизира иначе демократична и многообразна Европа. Това е планът, вижда се ясно. И не вярвам мнозинството от европейците да не лапнат въдичката, понеже красноречието чрез проектирани ситуации е почти безусловно работещо. Висш пилотаж в демогогията на сивите кардинали на света. Овцете вече са подплашени, насочват се към подготвените политическо-военни ограждения с голямо облекчение. Това е целта. Тепърва стадото ще се дои централизирано и много по-дисциплинирано и организирано! Щом има войска на централно разпореждане, това е вече централизирана власт. До сега бяха убежденията, сега идва на ред убедителността! Честито ви изработка, господа европейци! Няма да имате хал да откажете на предложението за новата кошара.

Бурето е пълно с барут! Въпроса вече не е, кой напълни бурето, а кой ще даде искрата която ще взриви бурето?! Събитията от ВСВ се повтарят! Дипломатичните усилия са пред пълен провал!?

Проектът явно е: Щатите да запалят фитила. Германия (и Европа като цяло) да отнесат още един пердах и редуциране. Русия отново да е потърпевшата Надеждите са: САЩ ще си оправят дълга. Европа отново ще е съсипана. Русия (евентуално) ще е максимално изтощена и отслабена след евентуалният конфликт. Къде е България в тая история: Ние ще сме на предната линия в началото на евентуален конфликт. на Това, че още чакаме обещаните ни пари от войните в Ирак от "партньорите" говори, че не може да разчитаме на тях. Ако евентуално успеем да се опазим, най-вероятно ще бъдем погълнати от Турция.

Мома Федерика в гащи се напика А Юнкер - трала - ла до ушите се осра.

идиота насименто се върна от отпуска и цензурата не закъсня

да активизира своя принос за Западната Цивилизация, да корегира предишните си грешки и да се концентрира за Драхт нахт оостен !

Германия отдавна има собствени изтребители и танкове. Не е там въпроса. Въпроса е ще увеличи ли производството и на кого ще го пласира.Не забравяй и ,че анти-милитаристите там са много и правителството може да падне за часове.

Тази тъпотия е само прах в очите за пред американците. 1000 войника?! Та САЩ имат 45 000 само в Германия! Ами Италия, Великобритания, Испания и прочие?! Настаниха и батальони с около 5000 души единия и всички покрай границите с Русия... Аре тази си я спомняме и всички са наясно, че е приятелче на Путин. Просто смени риториката като я бутнаха в ЕК то. Руския газ за Италия е изключително важен, както е важна Либия с петрола. Италианците са бесни, че Великобритания и Франция налазиха там! Либия към края на ВСВ беше отнета от Италия, а след това ООН я обяви за независима и ги пропъди. Сега отново същите се бият там. Искам да напомня, че същите великобританци и французи са били против обединена Германия, а горби си я върна на швабите. Та това лицемерие на западните сили не датира от вчера...

Голяма планаджийка тая блондинка. Пак оплете конците. Но така е, то. След като бърка политика със тесто. :-))) Федерика, защо не се заемеш с предаване за правене на готварски рецепти по телевизора? Нещо, в което може би и да успееш.. :-)))

Твоите драсканици прати на кощранбата цукерманова.

дай ми адреса и ще ги пратя. Ти не можеш да не знаеш адреса на майка си, колкото и голяма идиотка да си, sybil.

Подготвяни от години но нямали полеви опит-Мама миа. Пуснете ги в Крим -там ще придобият особенно жабарите. Леле,леле фраджиле . Както са писали по-долу колеги от една фуста какво чакате -само бисери и глупости.

,,големи инвестиции в сферата на отбраната,, каквото и да ви говорят трябва да знаете че става на въпрос за пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за граждански операции в тази стратегия впечатляващо твърдение, нали разбирате за какво става дума. Да се вземат такива "стратези" за полите им и някъде на север, за да се стоплят и да споменават , колко е било добре, да плямпат разни глупости и добре да похапват, като мачкат милиони хора.

Федерика Могерини тръгна по бурка и бикини

Не случайно външната политика и сигурността на ЕС са дадени на жени- за да слушат заповедите на Задокеанчо. А навлеците са бъдещите войници които ще воюват срещу Русия, защото амер пехотинец е скъп, докато арапите ще бъдат насъскани на религиозна основа -безплатно. Чичо Сам пак се изтарикатява , но да видим дали чалъмите му ще хванат дикиш.

В началото на Втората световна война Англия предложила на Гърция да разположи 2 батальона, които да пазят Гърция от германска окупация. Гърците писнали: Не! Не ги искаме! Защото знаели, че 2 английски батальона не могат да се противопоставят на германската армия, но и немците не могат да оставят 2 батальона вражески войници в тила си, когато тръгнат на изток. Англичаните, обаче, си знаели своето - помогнали насила. В резултат, Гърция била под немска окупация няколко години. Та, така, с тази бойна група от 1000 човека, работата е същата.

ЕВРОПЕЙСКИТЕ КРЕТЕНИ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ НЕ РУСИЯ А ИСЛЯМСКИТЕ ИМИГРАНТИ ЩЕ Я ПОГУБЯТ

тия ги разправяйте на Асад.