Радев: Споразумението за ”Турски поток” е поражение

Стрaтегическо порaжение е пoдписвaнето нa договорa зa “Турски поток”. Трябваше да влезем в кампания, за да се разбере, че има картел за цените на горивата.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Споразумението за ”Турски поток” е поражение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редно е да се уточни кой точно е претърпял поражение, във всеки случай поражението не е за Русия и Турция.

Този смешко какъв генерал е-само поражения сънува.Ясно как ще свършат изборите за него

Май ти си смешкото. Пардон, слепчото, та и глухото.

Ай хафте, ама ти хептен нанайси феродо. Я кажи нещо на езика на братята с които си живяла в махалата. Навремето се заиграваше с турските екскурзиянти, сега с мързеливите ти и крадливи братя и сестри. Я накрая кажи от кои си и за какво се бориш, ама истината. За мен си ясна, окикероси на купеноси.

В МОМЕНТА СЛУШАМ ДВАМА СПЕЦИАЛИСТИ ПО КАНАЛ 3 ЗА ТОЗИ ТУРСКИ ПОТОК !! НЯМА ЛИ КОЙ ДА СВЕТНЕ ТАЗИ "ШАПКА" РАДЕВ, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, ЗА ДА НЕ ВЛИЗА ТАМ КЪДЕТО НЯМА ПОНЯТИЕ, И ДА БРЪЩОЛЕВИ АБСОЛЮТНИ ПРАЗНОГЛАВЩИНИ !!!!

смешници

Що се дразните толкоз много от този генерал? А защо не се дразните от мутро-дебила? Нали идвамата с Цеца са комунета втора цедка. Толкова сте плоски итъпоидни,съответно първични. Да поясня за тролетата: Първични -индивиди само с безусловни рефлекси.

Хайде тая Йотова да не пуска глупавите теории на БСП за циганите, за да не прецака генерала накрая. Ако наистина искат да спечелят тия избори, по добре да си траят зомбираните им кадри. Знаем, че комунистите са виновни за положението с циганите днес. Тия приказки на Шехерезада за образованието и работата се доказаха като утопии (антиутопии за българският народ). Манго не учи и не работи, ако не го накараш насила, само лапа, каквото му се даде наготово. За циганите не трябва интеграция, а справяне с циганският проблем и решението е много просто - накарайте ги наистина да работят, не им подарявайте дипломи и да казвате, че сте ги образовали, а ги поставете на равни условия, без безплатно здравеопазване в бърза помощ и вдигане на колиби където им падне. Да почнат да плащат данъци, такси и сметки. И изведнъж циганският проблем - решен, дори и с липсата на цигани, които много бързо ще се изнесат като няма далаверата. Не искаме да слушаме глупости, защото БСП иска да ги печели като електорат, не си ли научихте урок, че със заиграване с цигани и турци, само губите от българският електорат?

Ромите сега са основните чистачи на София и работници строители на столичните здания, а в Перник трудолюбиви миньори и търговци на въглища.

Прав е генерал Радев. За това на изборите трябва дружно да гласуваме срещу тази престъпна гробо-деформаторска шайка бандити и да ги изметем от властта.

Я да ми обясниш Газпром: "Турски поток" ще струва 11,4 млрд. 660Км по Южен поток + 250км нов коридор = 910км и 10+10% отстъпка за газа за Турция Южен поток 900км - 16 млрд евро договорени от БСП. Никаква отстъпка за газа. Северен поток - 1224км - 8 млрд евро.

циганите като в китай ! на двама цигани макс. едно дете. така ще могат да се обрзоват, да се научат да работят, да не крадат и да се интегрират. могат та им дават еднократни противозачатъчни. едно хапче за цял живот ...

Кой,ще гласува,за БиеСиеПие-то,а?!

На мен този ми прилича на ББ или гласуваш за Радев и получаваш ББ- все един и същи примитив с безкрайна интелектуална празнина. Аз мисля, че Плевнелиев нанесе тежко поражение на БСП и породи в душите им тежък комплекс, затова сега искат да спечелят с кандидатура наподобяваща Плевнелиев. Искат и те да имат такъв президент. Дариха ни с Овчаров /абсолютно недостижим в тежката конкуренция/, Гоце, Румен Петков, Красимир Премянов, Жан Виденов, Беров, Клара Маринова и всякакви недоразвити, а вместо да се скрият, те продължават с упорството си да пробият земята, за да прокопаят с тъпи лопати тунела до Нова Зеландия. Нямат ли поне един, който да не е за Сатиричния театър? Нормален човек нямате ли бре?

Обаче гласуваш за ЦЦ и получаваш - "ББ + майката ". Отврат!!!

И получаваш свиня с разплетена дамаджана на главата!...

Румен Радев покани Цачева на дебат на неутрална територия От щаба на генерала подчертават, че е редно достъп до този дебат да имат всички медии

Я поканил страхливеца,а?!...

Хахахах, да, студиото на Нова ТВ не е неутрална територия ;)) Предлагам срещата да е на Бузлуджа, че ако нещо се прецака, Радев да може да отлети към Марс да им оправи заплатите и там.

Да я покани...

По добре баща на сина си,отколкото "майка " ина мангустите. Атвоето разбиране достига висините на опушената квартална пивница. Завърши ли седми клас?????

Боже, видяла жабата, че подковават коне,и тя вдигнала крак.....откога този сбъркан генерал взе и от енергетика да разбира, лаик!!!

Росси,Росси, Не си му нито на възможностите нито на нищонегово. Дразни ли те като говори истини? Хайде по възпитано.

.... този назидателен бащински тон го използвай за сина си, когато ти плюва в лицето, ясно ли ти е... иначе цепеницата радев разбира от енергетика, колкото камила от Пикасо....

Подписаха ли,пАтока или го оставиха,за края на месеца,за 36-ти?!

Извадка от закона за КЗК, не че и без нея не знаем какъв смешко е Радев. Я, преди да прочетете, познайте дали БСП и ДПС имат членове в тази Комисия: Състав Чл. 4. (1) Комисията се състои от 7 членове, в т. ч. председател, двама заместник-председатели и 4 членове, които се избират и освобождават от Народното събрание. Председателят се избира за срок 6 години, а заместник-председателите и членовете - за срок 5 години.

Радев и Йотова нямат идея от право, твърдя и че никога не са чели Конституцията на България. Те обещават неща, които нямат право да изпълнят. Правят смешни от юридическа гледна точка изказвания. Не са смешни само за евроромите, нискограмотните депесари и пенсионерите, които не им пука.

Газпром: "Турски поток" ще струва 11,4 млрд. 660Км по Южен поток + 250км нов коридор = 910км и 10+10% отстъпка за газа за Турция Южен поток 900км - 16 млрд евро договорени от БСП. Никаква отстъпка за газа. Северен поток - 1224км - 8млрд евро.

Абсолютно вестникарски сметки.

като имаш по-точни - напиши ги.

Така е! За Турция евтин газ, за нас талибани и джихадисти!

евтин ама друг път. дет викат руснаците паживьом увидем.

Ха ха, разбирач. Да не би да знаеш какво са се договорили? Аман от бг "мозъци". :))) А за талибаните и джихадистите да кажеш нещо? Няма какво да кажеш, те са ни подарък от ес и нато. :)))

Русия е договорила продажба на над 12 щатски цента за киловатчас от новострояща се турска АЕЦ. Може и евтин ток от Белене да договорим?

Боже, боже кога отиде в БСП и веднага почна да говори глупости..! Господин Радев поражение е, когато позволи авиацията ни да бъде от 2 самолета, а това е политика и ти си много далече от това...Защо се хвана на въдицата на БСП от военен пилот да ставаш "парашутист"...Много жалко и недостойно....

Картелът е създаден от твоите любимци от ЛукОйл ,които държат 80% от акцизните складове в България, не плащат данък печалба (защото нямали печалба), тровят водите на Атанасовското езеро, и живеят на наш гръб. На тези се кланяш - колко правителства се извъртяха воглаве с твоите ментори БСП които и дума не обелиха за картел, сега намираш кусур, че било предизборно.

Социалистите така са го закъсали, че даже нямат пари да си направят един свестен плакат, Радев и Йотова изглеждат жълти и препикани, толкова ли не се намери някой фотошопар да ги пипне малко бе :)

Отколкото да видя баба Цурка Метлата, па макар и барната! Часове, след като я зърна, немога да прогоня уплаха, който това създание нагнетява!

С разплетената дамаджана на главата-изпадаш в транс,нали?!

TAKA Lİ SE STAVA PREZİDENT TRABVA DA ZNAEŞ MNOGO DOBRE SVETOVNA POLİTİKA VZEMİ PRİMER OT ERDOGAN

ТОВА Е ГОЛЯМО ПОРАЖЕНИЕ ЗА БСП КОЙТО СИ ЗАГУБИХА КОМИСИОННИТЕ ОТ 2.5х НАДУТАТА ЦЕНА В СРАВНЕНИЕ С СВЕРЕН ПОТОК 2 КОЙТО Е 100КМ КРАТЪК ДОРИ. ЗА ТУРСКИ НЯМА ДА ГОВОРИМ ЩОТО ДОРИ НЯМА ПОДПИСАН ДОГОВОР.

Наблюдател1и анормален,вие ли сте на смяна в момента,че други почти няма.

Йотова отбеляза, че три са приоритетите в програмата на кандидат-президентската им двойка решаване на демографската криза, спиране на безумията в сферата на образованието и достъпно здравеопазване за всеки. Кандидатът за вицепрезидент обърна специално внимание на интеграцията на ромите. Абе другарко Йотова, това не са ли приоритети на правителството. Президентството е само една представителна институция и нищо друго.А пък за вицепрезидентът приоритетите са само за помилвания,съболезнователни телеграми , и поздравителни такива за кръгли годишнини.

Радев: Споразумението за Турски поток е поражение Айдее, и този почна с военна терминология. Какво поражение бе другарю Радев, какви са тези фатмашки изказвания от генерал.

Ами да, поражение е, когато вместо да получиш газ и влияние, вземеш че получиш бежанци...

но бежанците носят милиарди на този който ги прибира и използва срещу нас !

еее,не всеки владее изтънчения език на тиквите ...и слава Богу !

Е фатмашка!

Щатните Щатски тролове са се отзовали като по команда под тази новина. Квик до небесата...

Хаха, да, но така е за около час, после кешаутват и бягат :)

ПЛЮЙТЕ В СУПАТА,БЪЛГАРИ,БАШ МАЙСТОРИ СТЕ В ТОВА !!!НАПРЕД КЪМ КРАЯ,малко остана,много малко !

Радев е много силен,когато е в собствени води(симпатизанти),но аз искам да го видя в пряк дебат по телевизията с Цачева-тогава нека покаже знание,интелект,опит.Така е в нормалните държави,а тука се крият зад срещи и митинги.

Е Вуте, първо трябва да навиеш леля Цецка да се престраши. Ако го направи - ще е първия кандидат на ГЕРБ отишъл някога на диспут.

Преди два дена,се разбра кой е страхливеца-Пинокио...

Тея соросоидите дето се оплакват че Радев не бил умен: Ами то като имаме за премиер Бойко, всеки си мисли че е по-умен от премиера, бацета.... И другото - някой ще обясни ли как така в анкетата на дир-а Радев разгромява Цачева? (имайте предвид и погледнете анкетите назад - анкетата в дир-а мнооого точно уцелва тенденциите на всякакви избори!)

ГРОБ - Имаме воля ...да крадем ГРОБ - Работим в интерес на гражданите (Гражданите ги знаем ПОИМЕННО)

може да гласувам,ако оживея дотогава,дано не ме прегази някоя гербаджийска кола или джип !

Ще има ама в шестък, цецето да не е улава, да ходи на дуел/диспут :)

Едно времи баба думаше нема акъл под шапка!!!! Баят вярно е кат глеам кви ги дроби тоз гинирал!!!!

ще има ли дуел радев-цочева ??

Апропо, с Китай Русия подписа толкова много споразумения, ама на - Сила Сибира Газпром ще си го строи сам. Да видим докога.

Toзи доста яко храни лейтенанта на Маджо Бойко "The pumpkins" Борисов, да му се не види. Какво сега го тормозят за турски поток, знае ли на Мутрагеньо кво му е, толкова комисиони от строителството изпусна :( Че и за картела му вкарва интрига. Е, той откакто Трайчо не е в ГЕРБ-а, там остана само Роско ПлEVNелиев, и пак секнаха и комисионите и от енергетика и от горива. Тия хора идея си нямат колко е скъпо да издържаш тая цялата сисмтема дето Цецо с особената форма на главата е изградил. Търтеи!

Радев, вероятно имаш в джоба 10 милиарда долара, да ги извадиш и да построиш ЮП. Щото ние нямаме. Трябваше да теглим кредит от ВТБ. И когато го изплатим, чак тогава ЕВЕНТУАЛНО да се надяваме на транзитни такси. Но дотогава - заплати, поддръжка и прочее е на наш гръб.

Нали в Турция е по-неефективно да се построи. Там парите няма да се върнат ли? Айде бе, ай сиктир да ти кажем даже, за да ни разбереш :)

Да видим кой ще го финансира. Не разбра ли, че Сила Сибира си остана с финансирането само на Газпром. Хайде да видим кога ще се построи. А Турция няма да тегли кредит от ВТБ, нали? Ако изобщо реши да извади такава крупна сума. И къде слагаш новите технологии?

Този ако бъде избран ще говори с военни термини и ще се появява с фуражката си, което ще е пълна досада. На нас генерали ни трябват за война, а не за представителни цели. И като го слушам как владее нечленоразделната реч и се сещам за тъпите селяни в казармата, които не можеха да проведат разговор, без да се позоват как са набили някого по този повод.

АБЕ РАДЕВ, КУХА ЛЕЙКО. КАКЪВ ДОГОВОР ВИДЯ ПОДПИСАН БЕ????? ПОДПИСАНА СПОРАЗУМЕНИЕ !!!!

НАЙ МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ И СЛЕД ЛОВ !!!

А друг е казал: - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" ВСЕКИ ПЪТ ВИ ОБЕЩАВА...!!! :::))) Дааа....!!! :::)))

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛИ ДА ПРЕЧАТ НА МЕНТЕТАТА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

Истински генерал е онзи, който е заслужил чина си след военна победа, а този е опашат глупак, който говори за поражения. Човек,който не е влизал в бой е по- добре да не говори за поражения.

Т'ва гербераското трол много учИно бе... Като че ли не е събирано от магистралите, и от бардаците....!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

P.S.Икато гледам колко "мноооого" симпатизанти се мотаят около него, трябва да внимава да не се спъне другаря Радев !!!

Цяло чудо е, че Илианчето го е оставила буща в Севлиево. Добре че не са го питали нещо конкретно та да не стане резил.

че радев е мобилизирал троловете :)

ТОЗИ ЯВНО ВЪОБЩЕ НЕЕ В ЧАС, И ПЛЕЩЕ ГЛУПОСТИ !!! ДРУГОТО Е ПО ИНТЕРЕСНО. МОНТАФОНКАТА ЙОТОВА ЩЯЛА ДА ОБРАЗОВА ЦИГАНИТЕ !!!!!!! ДА ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, И КАКВО ЛИ НЕ !!!! АБЕ ЕЕЕЕЕЙ РАДЕВ, ТАКА СЕ ЛЪЖЕ, А НЕ КАТО ТЕБ, НИ В КЛИН, НИ В РЪКАВ !!!!

излиза че русия не се иска да помага на България, а използва газта като инструмент за влияние и налагане на собствените си интереси. не я интересува че ще е по икономично и ефективно тръбите да минават през България. а използва газта като средство на натиск. но пък на нас газ не ни трябва.

Да правиш нещо по-икономично, никак не значи да го правиш по-ефективно. Ако да закараш газта през България ще ти струва 5 пари и като стигне където е тръгнала ще вземеш 8 пари, си е икономично и печелиш 3 пари Ако да закараш газта от другаде ще ти струва 6 пари и като стигне ще вземеш 8 пари, но от увеличеното влияние си изкарал още 5 пари, може да не е икономично, но е по-ефективно Скъпи сме на триците, особено на чуждите трици. Не ги мислете руснаците, те са си направили сметката...

Боко да се върти като ветропоказател изтърва всичко, сега само един намазан задник му стана.

КОМУНИСТЪТ Борисов явно се изживява като политик, но той не е нито генерал, нито политик и последното го доказва години наред... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Радев ще смачка (МАЙКАТА на) Тиквун на президентските избори. Няма да го победи - ЩЕ ГО СМАЧКА. Народът ни не е много умен, но вижда кой е истински и кой фалшив генерал. Хората ще гласуват за истинския генерал, не за (на МАЙКАТА) ментетата.

на преговорите за Сирия, са провал за българското правителство. Ти ще оправиш нещата, нали Радев?)))

КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов има страхотна стратегия - забърква кашите, после се възмущава от резултата, с който Той, КОМУНИСТЪТ, няма нищо общо, и накрая започва да ни предупреждава и да се тревожи. Този човек дали някога изобщо е поемал някаква отговорност за каквото и да е. А участвал ли е КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов в поне един политически спор? Лице в лице с някой свой противник. Така, както участват в спорове всички без изключение политици в демократичните страни? Та да си проличи доколко наистина го бива? А нашите радиа и телевизори? Как за толкова години не успяха да сътворят поне един спор с участието на политика-КОМУНИСТ Бойко Борисов. Впрочем ясно как и ясно защо. Когато нещо си го няма, няма си го. И в политиката и в журналистиката. Случилото се с Кристалина Георгиева показа колко наивно може да бъде подхлъзнато едно неграмотно и неуко правителство, начело с КОМУНИСТА ГЕНЕРАЛ ДОКТОР Бойко Методиев Борисов. По-страшното тепърва предстои. Срещу 108 млн. евро кабинетът е поел ангажимент да си прибере обратно няколко хиляди бежанци от Германия и Централна Европа. Това са пари, дадени само за изграждане на бежански лагери и нищо друго. А, аргументът, с който отхвърля идеята за оставка, в който отново е намесена темата за "комунистическите фамилии", е несъстоятелен, особено на фона на издигнатата кандидатура на членката на БКП Цецка Цачева и на изказването на Цветан Цветанов, че всички са били членове на БКП пред 1989 г. Борисов е загубил прословутата си способност да се измъква елегантно и без белези. Явно е изключително притиснат от вътрешни и външни фактори.