Доц. д-р Крум Кацаров стана лекар на годината

"Лекар на годината" става доц. д-р Крум Кацаров, началник на Клиниката по гастроентерология и хепатология на Военномедицинската академия.

Обратно в новината

Коментари - Доц. д-р Крум Кацаров стана лекар на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно трябва да разбираме, че лекарската нова година е нещо като китайската нова година, но в друг месец или лунен цикъл. Защото подобна награда на празника на св.Иван Рилски е разбираема, но не бива да се определя като годишна, а празнична, в което няма нищо лошо. Този човек може да е много добър лекар, което е чудесно, но гръмките фрази в случая са направо безумни.

Браво Круме! Честито, да си ни жив и здрав и все така човечен и добър. Ти освен голям специлиалсит си Човек с главна буква! Всички те знаят и ценят от Петрич, през Благоевград, до София и по света!

Че в колко чернодробни трансплантации в България е взел участие този лекар особено в ВМА!?

А че във всичките

че познавам доц.Кацаров.Много добър специалист и Човек с главна буква.

Честито! Бъди здрав приятелю !

За мен доц.Кацаров се беше сложил добре, където трябва, но не можа да стане шеф на ВМА за постоянно.Най-вероятно титлата "лекар на годината " е нещо като утешителна награда.Нека му е честита, и нека някоя година тази награда получи лекар от спешна помощ или друг специалист, в критична ситуация спасил човешки живот.

Работата на лекарите е да лекуват хора, а не да са директори на болници.

работата е да разбират от всичко и да дават акъл.

Поздравления, доц. Кацаров!Няма човек, който да заслужава този приз повече от Вас!

Пич с главно П.

Поздравявам доц. д-р Кацаров. Изключително внимателен, компетентен и човечен лекар.

Браво. Крум е лекар и човек. След като от МО се изгавриха с него, направиха го Началник на ВМА, после го изхвърлиха, сега търсят някаква форма за възстановяване на авторитета и името този точен човек и перфектен специалист. Ама то има ли точен човек в МО, с който да не са се изгаврили при военните. Те не го заслужават. Не ставал а, смешници. Честито Круме. Да си жив и здрав.

Най-после една добра новина! Поздравления за д-р Кацаров и от мен! Не го познавам, но дай боже повече такива хора като него. А на дежурните хейтъри в мрежата, като се поуспокоите пиете една студена вода, замислете се: от кого се нуждае Родината, от такива като д-р Кацаров или от анонимни неудачници като вас.

Поздравления доц. Кацаров Радвам се , че те познавам.

A защо няма номинация за убиец в бяла престилка

Ами защото няма номинация за народ-простак вкарал 7 комунистически партии в парламента и после измрял поради липса на лекари.

По същата причина няма и най-прост пациент! Щеше да си в първата тройка!

В СОФИЯМЕД-може да номинираме такива

Доц.д-р Кацаров ме е лекувал във ВМА изключително добър лекар.Господ го е надарил с много човечност и способности.Да е жив и здрав да помага на хората.Честита заслужена награда.

Браво! Заслужена награда на един от най-добрите ни специалисти в гастроентренологията. На много хора е помогнал, в т.ч. и на мен и семейството ми. Малка компенсация за това, че Пеевчетата не го назначиха за началник на ВМА.

Току що си направих едно хубаво кафенце! Лека вечер!

Д-р ПЕТЪР ТИФЧЕВ !!!!!ХА ха

Извинете, ама все още е 19.10.2014 година и някак два месеца преди края на годината да се подава пред обществото победител е много неучтиво към останалите лекари. Пък и какво означава най- добър лекар? Нима един мозъчен хирург или офталмолог нямат своето важно значение? Такива професионални "награди" са нищо повече от ненаситна суетност.

Възхищаващи и Окриляващи Данни !

деер

Няколко въпроса за легитимността на БЛС. Коя от всичките регионални колегии е легитимна по закон ? Как тогава БЛС избира "лекар на годината" щом БЛС по документи има, но всичко е в противоречие на демократичността на закона за съсловните организации? Как да приема, че всеки знаещ това не е тотален егоист щом приема неговото име да бъде замесено по този начин с БЛС? Каква стойност има това признание? Със сигурност пациентите му живеят според неговите способности - две мнения няма.

Работна Група по Здравеопазване ? ...която да Дава тези Почести ...в която да участват Реални-и-Доказани Българ(к)и Лекари от/по Цял Свят

деер

?

Той заслужава наградата! Никола Инджов

С радост ще я приема и препродам в "Сотбис" или "Кристис", ако струва нещо тогава. Иначе имам професура, но и вулата за хабилитирането ще продам. Трябва да си платя новия ток, новите вестници, а догодина е времето да събера и за нови...обувки, че с тези строихме Хаинбоаз. Извинявайте, но няма да ви кажа къде скатах 12 лв. ........ А относно кадрите - ще си внасяте на килограм доктори, учители и филолози от...Зивбабуе или Конго-Киншаса /по избор, имате даже опция/.

Извинете, Колега - сещали ли сте се : А. Да се свържете с 'Лекари без граници' ? Б. Да си предложите Вашата кандидатура за online/remote работа ? (Успех !)

Хубаво, ама този лекар има само още десетина години експоатационен срок, а млади лекари няма. На кого ли ще дадем наградта през 2024?

Ким Чен Ун подготвял кадри, не бой се! А на доц. Кацаров- ЧЕСТИТО!! Той поне заслужава

Лекари може да няма,но кандидати за наградата сигурно ще има.

деер

Много точно!

При него има, споко...