Доц. д-р Крум Кацаров стана лекар на годината

"Лекар на годината" става доц. д-р Крум Кацаров, началник на Клиниката по гастроентерология и хепатология на Военномедицинската академия.

Обратно в новината

Коментари - Доц. д-р Крум Кацаров стана лекар на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво, ама този лекар има само още десетина години експоатационен срок, а млади лекари няма. На кого ли ще дадем наградта през 2024?

Ким Чен Ун подготвял кадри, не бой се! А на доц. Кацаров- ЧЕСТИТО!! Той поне заслужава

С радост ще я приема и препродам в "Сотбис" или "Кристис", ако струва нещо тогава. Иначе имам професура, но и вулата за хабилитирането ще продам. Трябва да си платя новия ток, новите вестници, а догодина е времето да събера и за нови...обувки, че с тези строихме Хаинбоаз. Извинявайте, но няма да ви кажа къде скатах 12 лв. ........ А относно кадрите - ще си внасяте на килограм доктори, учители и филолози от...Зивбабуе или Конго-Киншаса /по избор, имате даже опция/.

Лекари може да няма,но кандидати за наградата сигурно ще има.

Той заслужава наградата! Никола Инджов

деер

Няколко въпроса за легитимността на БЛС. Коя от всичките регионални колегии е легитимна по закон ? Как тогава БЛС избира "лекар на годината" щом БЛС по документи има, но всичко е в противоречие на демократичността на закона за съсловните организации? Как да приема, че всеки знаещ това не е тотален егоист щом приема неговото име да бъде замесено по този начин с БЛС? Каква стойност има това признание? Със сигурност пациентите му живеят според неговите способности - две мнения няма.

деер

Много точно!

Възхищаващи и Окриляващи Данни !

Извинете, ама все още е 19.10.2014 година и някак два месеца преди края на годината да се подава пред обществото победител е много неучтиво към останалите лекари. Пък и какво означава най- добър лекар? Нима един мозъчен хирург или офталмолог нямат своето важно значение? Такива професионални "награди" са нищо повече от ненаситна суетност.

Работна Група по Здравеопазване ? ...която да Дава тези Почести ...в която да участват Реални-и-Доказани Българ(к)и Лекари от/по Цял Свят

деер

?

Д-р ПЕТЪР ТИФЧЕВ !!!!!ХА ха

Извинете, Колега - сещали ли сте се : А. Да се свържете с 'Лекари без граници' ? Б. Да си предложите Вашата кандидатура за online/remote работа ? (Успех !)

Току що си направих едно хубаво кафенце! Лека вечер!

Знаете че по Дефиниция - Съм ЗА Изграждането на Адекватно и Ефективно Управление чрез Работни Групи Експерти... Очевидно че Работната Група по Здравеопазване - ще Е от Най-Важните. - та Освен Всички-други Задачи - да Дава тези Почести. (Естествено - в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност) Как звучи ?

Браво! Заслужена награда на един от най-добрите ни специалисти в гастроентренологията. На много хора е помогнал, в т.ч. и на мен и семейството ми. Малка компенсация за това, че Пеевчетата не го назначиха за началник на ВМА.

Доц.д-р Кацаров ме е лекувал във ВМА изключително добър лекар.Господ го е надарил с много човечност и способности.Да е жив и здрав да помага на хората.Честита заслужена награда.

A защо няма номинация за убиец в бяла престилка

При него има, споко...

Поздравления доц. Кацаров Радвам се , че те познавам.

Ами защото няма номинация за народ-простак вкарал 7 комунистически партии в парламента и после измрял поради липса на лекари.

Най-после една добра новина! Поздравления за д-р Кацаров и от мен! Не го познавам, но дай боже повече такива хора като него. А на дежурните хейтъри в мрежата, като се поуспокоите пиете една студена вода, замислете се: от кого се нуждае Родината, от такива като д-р Кацаров или от анонимни неудачници като вас.

Браво. Крум е лекар и човек. След като от МО се изгавриха с него, направиха го Началник на ВМА, после го изхвърлиха, сега търсят някаква форма за възстановяване на авторитета и името този точен човек и перфектен специалист. Ама то има ли точен човек в МО, с който да не са се изгаврили при военните. Те не го заслужават. Не ставал а, смешници. Честито Круме. Да си жив и здрав.

Поздравявам доц. д-р Кацаров. Изключително внимателен, компетентен и човечен лекар.

Пич с главно П.

Поздравления, доц. Кацаров!Няма човек, който да заслужава този приз повече от Вас!

За мен доц.Кацаров се беше сложил добре, където трябва, но не можа да стане шеф на ВМА за постоянно.Най-вероятно титлата "лекар на годината " е нещо като утешителна награда.Нека му е честита, и нека някоя година тази награда получи лекар от спешна помощ или друг специалист, в критична ситуация спасил човешки живот.

Работата на лекарите е да лекуват хора, а не да са директори на болници.

Честито! Бъди здрав приятелю !

По същата причина няма и най-прост пациент! Щеше да си в първата тройка!

работата е да разбират от всичко и да дават акъл.

че познавам доц.Кацаров.Много добър специалист и Човек с главна буква.

Че в колко чернодробни трансплантации в България е взел участие този лекар особено в ВМА!?

Браво Круме! Честито, да си ни жив и здрав и все така човечен и добър. Ти освен голям специлиалсит си Човек с главна буква! Всички те знаят и ценят от Петрич, през Благоевград, до София и по света!

Очевидно трябва да разбираме, че лекарската нова година е нещо като китайската нова година, но в друг месец или лунен цикъл. Защото подобна награда на празника на св.Иван Рилски е разбираема, но не бива да се определя като годишна, а празнична, в което няма нищо лошо. Този човек може да е много добър лекар, което е чудесно, но гръмките фрази в случая са направо безумни.

В СОФИЯМЕД-може да номинираме такива

А че във всичките