ОП целят сближаване на минималната пенсия с прага на бедност

Обединени патриоти ще продължат политиката си за сближаването на минималната пенсия с официално признатия праг на бедност.

Обратно в новината

Коментари - ОП целят сближаване на минималната пенсия с прага на бедност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми защо не я направихте поне 250 лв. бе, ми кнекнахте пак на Боко-тъпото и предадохте интересите на пенсиите. Че то докато вдигнете пенсиите, прагът на мизерия ще е на светлинни години преди сумата, до която ще стигнете.

Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки. (Обещание в почивна станция) Събличай се бързо, и други чакат след теб! Във всеки дом добитък. (Плакат, издаден от "Наука и изкуство") Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки. Човекът е главна фигура в животновъдството. Да строим социализма с подръчни средства! След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация. Цехът за бързи услуги е дело на партията. Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол) Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини) Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг от социалистическа болница)

Обещанието не е като изпълнението! Едно е 300, друго е 180лв. с 30% увеличение на всичко!

Какво можем да очакваме, тоя си е чист крадлив, лъжлив циганин!

link

Тебе те знаем валери. Ти работиш винаги в угода на бай Xyй, затова и пенсиите са вдигнати с мизерната сума от 40лв. Вие повече подкрепа от пенсиите нема да видите. Изгаврихте се с хората, гласували за вас.

За сетен път излъгахте народа "патриоти".

от властта!

защото ги направи министри у ГРОБарския кабинет! Заедно ще погребват остатъците от българи!

Минималната, бедните, не работилите, не квалифицираните, циганите за сметка на останалите блъскали по 35-40 год. За тях повишение ? Ще вземаме от тавана на пенсиите за да даваме на бедните избиратели ! Останалите ще ги издържат цял живот. За да крепят някого в парламента.

М&М - Мошеник и Манипулатор !! Няма по-голяма тъпотия от гореизказаната и начина, по който смятат да се получи !!

Минимална пенсия, минимална заплата, праг на бедност - аман от идеи за светло бъдеще. Погрижете се за защита на родното производство, младите, децата, икономиката - другото е следствие!

Хитро. Значи сега ще се борят за занижаване на прага на бедността...

Да не оставим неодрусана слива в нашето село!

Дай линка повторно.

те ще се борят - явно със себе си а индексация за другите пенсионери от м. юли ще има ли

уравниловка в пенсиите. Надявам се да бъдете изритани преди да унищожите пенсионната система.

СКОРО ЩЕ УСЕТИЕ НАРОДНИЯ ЧЕПИК В АНАЛА СИ!

Забележете кои от ОП ще станат министри. Сидеров няма да е от тях, защото се дистанцира от лъжците на валери и каракачанката. Волен каза смятам, че ще съм по-полезен извън кабинета като координатор в НС.

Може би наистина в парламента, или по-скоро в конкретния случай, малоумниците ще преобладават в управлението , сами преценете : Този, който има 161 лева пенсия т.е. минимална ще има шанса да получи до края на годината 39 лева увеличение , а този който има 162 лева пенсия, която не е минимална - само 2-3% увеличение от 1 Юли или точно между 3,20 и 4,80 лева !! Що за тъпаци са тези, умът ми не го побира !! Но, като имам предвид , че подобни тъпаци са гласували за тях по-скоро ми се иска мажоритарен вот и тези да изчезнат ЗАВИНАГИ !!

по нова и още продължава.... Концесиите на газ,газопреносната мрежа,А Валерка????? Кой ще е новия приватизатор в енергетиката?

М И З Е Р Н И Ц И!!!!!!

При мажоритарен вот и тези ще останат ЗАВИНАГИ !!

Така е. Същото е и с простотията с коледните и великденските надбавки, с които толкова много се гордеят гаднярите ни политици. Щото ако човек взима 160 лв с две надбавки по 40 взема още 80 лв на година. В същото време, другият - със 161 лв, уж бил получавал по-голяма пенсия (реално 12 лв на година) и нямал нужда... А иначе - и единият идругият мизерстват.

завинаги!

Швейцарски увеличения, 2-3 лв.

Аз имам стаж 29 години и смятам да не надвишавам задължителния 35 нищо, че по план ще се пенсионирам 2033 г. И за кого да работя над 35 години стаж за социалната програма на разни правителства! По социалистическа България никога не е била, да се дават социални, телкове и пенсии на хора които нищо на са допринесли за икономиката на държавата!

Кабеларю, много сте сдухани на външен вид - ти, Сидеров, Каракачанов. За това няма да ви наричам "лебеди", вие сте лебедоци, пеещи от днес своята първа и последна - предсмъртна политическа песен. Вярно, докарвате го на само на квичене, но народът български вече е глух за гласовете ви.

в нормалните страни отдавна са се преборили да няма бедност! А не да ми смятат реални и нереални прагове! Направете така ,че да има сериозни работни места и да има добри доходи, тогава ще има и пълни фондове за пенсии, идиотче! И стига сте раздавали помощи за щяло и нещяло! КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ! помощи само за деца без родители, за които се грижи държавата или за инвалиди . Реални, а не по документ!

Защо не си гласувате по 200лв.заплата? Сигурно няма да ви стигнат за половин ден.Фантазьори и крадци сте всички и никой не милее за народа, който ги избра.

Валерко чедо,да измамиш беззащитни пенсионери е тежък грях,запомни! А греховете се плащат,както на този свят,така и на онзи.

се намери с утка маринкина! и сега ще падне едно ..управление......

Да я сближите,колко да я сближите?-колкото 1/25 от вашата депутатска заплата.

Ако аз съм политик, ще умра от срам само от заглавието на статията! СРАМ И ПОЗОР!

Вие пък,шегаджия-срам в български политик.!! Къде сте видял човек който гуши 6-7000 лева заплата да мисли за човек,вегетиращ с 200?

Валери Симеонов...говори вече единствено за минималните пенсии. Няма и дума за преизчисляване на останалите. Тия дето се обаждали в Скат на телефоните били от други партии и негодували...демек...избирателите на ОП били доволни и съгласни.

Довечера, в кварталната кръчма, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

разследване за този борец срещу баби?!? До кога ще се допускат нарушители на закона да заемат места в Парламента?!? Или там са събрани всякакви престъпници, за да се скрият зад имунитет?!?

То да беше само заплатата, хммм

Нещо много бързо клекнаха пред Герб. После ще се чудят с поне десет партии да се обединят на следващите избори за да съберат електорат.

Грижа за минималната, другите са богати. Ама са блъскали цял живот ?

Пенсионирах се с 41 години трудов стаж и какво тези без стаж ще сме наравно. Браво Валери толкова популизъм не бива.

Обединени мафиоти и Герб =на лъжци и крадци.

Един обяснява как за да се вдигнат пенсиите трябвало заеми...щели сме да станев като Гърция. Водещия Тотев му приглася. Една зрителка ги призовава да подадт оставка,ако не си изпълнят обещенията...

А с нови производства и откриване на работни места ще се занимавате ли? Че то, ако няма производство, няма и работеща икономика.

Намалете некадърните специалисти в н е к и енергетиката

Минимални пенсии взимат маргинали българи и ром с кола. Значи хората който са работили и са внасяли осигуровки,ще взимат наравно с тези дето цял живот са били на социал и сега пак. Този олигофрен е толкова тъп,че чак е плашето. Отвратихте хората с явната несправедливост и толкова сте тъпи,че не разбирате.Циганите ви изберат,но българите правят благата. Като мачкате българите,първо доказвате какви патриоти сте и второ да знаете,скоро няма да има кого да яздите и ще почнете да се карате с манговците кой от вас е по-тъп,но за сметка на това по-нахален и алчен. Валери Симеонов ти си срам за рода си.

Цялата държава да спи,докато Симеонов и компания превръщат Националния осигурителен институт в Агенция за социално подпомагане?

На този и на физиономия му личи колко е гаден.Пък и май на всички ...

ОП са група шмеке.и, които винаги се гледали личния си интерес. Разбира се на наш гръб.