Валери Симеонов с остри обвинения към двамата Исмаилов

Коалицията ще вземе решение относно подкрепата на кабинета. Ако зависеше от мен, да сме напуснали още, когато назначиха Орхан Исмаилов, каза Симеонов пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов с остри обвинения към двамата Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво,г-н Симеонов съгласни сме с Вас за въпросния г-н! Но ще Ви попитаме: Кога ИНКУБАТОРА на "партии" телевизия СКАТ ще се освободи от бивши АГЕНТИ???

Исканито Исмаилов да се подложи на датактора на лъжата е недопустимо, накърняващо човешкото достойнство. Не той трябва да доказва, че е невинен! Защо се налага това, защото е от турския етнос ли! В тежест на обвинението е да докаже престъплението. Този, който обвинява някого в шпионаж, да бъде така добър да го докаже!

гост, не се прави на ударен.....вие сте си изплели кошницата в българия......но не забравяй че скапания българин ако се събуди, цялата османска пастма ще ви закараме чак до КОБАНЕ.....КРЪВ НИ ПУСНЕТЕ ,А ПОСЛЕ СТЕ ВИ...М....РЕЗАШКА *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уважаеми, като гражданин на тази държава, покажи уважение към закона а не към недоказани твърдения. На нас все някой ни е виновен. Даже като се исказвате се държите като талибан. Не ви прави чест, ако знаете какво значи това. Не се напрягайте не я знаете. Лек ден и успешен ден!

Браво, Валери!

ДПС е ракова образование с тумори разсейки във всички органи на държавата България! Налага се химиотерапия и хирургическо изрязване на тумора ДПС! Това е последен шанс са премахване на проклятието на България, наречено ДПС!

ВАлери,Валери започна да приличаш на оня баба дето вечер и се жени ,а сутрин и се неще.Привидно подържаш образ на мъжкар.Покажи го сега на дела.НЕ се обяснявай като мома."Прави каквото трябва и да става каквото ще".

Валери иди и кандидатсвай за народен артист в театъра. Билетите няма да стигат за моноспектаклите ти. Толкова много "тайни" си знаел за действащи турски шпиони а си мълчал досега. Защо ? Нали си патриот, защо не си иформирал службите? Защо ли? Защото твоите работодатели от Москва не са ти разрешили.

Решението на проблема се нарича "Детектор на лъжата ". Нека лицето Исмаилов,ако има претенции ,че е "чист",да се подложи на този тест,пред избрана за целта комисия. Ако съм на мястото на Бойко Борисов , така ще наредя. И вълкът ще е сит и агнето цяло.

Нека да има детектор на лъжата към всички и към Симеонов, дето ввижда извънземни и към ДАНС дето са проверявали Исмаилов и тогава който е излъгал да напуска политиката.

не мисли ли,че вече е банален с фалшивата си тревога и шпиономания?!Да измисли гещо разумно като довод.Писна ми от пишман -патриоти ,които благодарение на телевизиите,финансирани от Кремъл,стават депутати,благодарение на платени нискообразовани гласоподаватели

Валери Симеонов е прав. Да се назначават на такива важни държавни постове хора, поддържащи близки отношения с бивш директор на службите за сигурност в Истанбул е не просто грешка, а налудничаво. А това, че Исмаилов е "проверяван" многократно докато ДПС беше на власт, направо е смешно! Ако кандидатите за управляващи в България бяха проверявани обективно, страната ни нямаше да стане клоака на НАТО и заден двор на ЕС! Дано поне този да го махнат - един вредител по-малко!

Правотата се подкрепя с доказателства! Къде са ??? Делата определят какъв е човека. Ако се докаже че шпионин държавата да го съди, но ако няма доказателства. Симеонов отивай си.

назначиха Орхан Исмаилов

Ти уби змея! Исмаилов го назначи премиерът, по предложение на реформаторския блок! КОЙ пусна слуха, че Исмаилов е турски шпионин! Дали не са тези, които назначиха Пеевски

"КЪМ ДВАМАТА ИСМАИЛОВ" - що за неграмотно писане. Егати смотаното заглавие. Ало, някой тук да е учил как се пише статия на български език?..... Май, никой.

Той посочи, че още като млад лейтенант, на 2з години, Исмаилов е преместен от Велико Търново в София, където започва да се занимава със секретна военна информация. След това отива в Комисията по досиетата - все места, където има класифицирани данни...............така е ... взеха го да превежда секретна информация...постıпила от разузнаването...понеже владее няколко езика...тоъ очте тогава бече проверяван до 7 (седмо коляно)....така че спокоънооо...господа..!!!...в стари времена се казваче ''хубаво момче но..турце..'''....а сега се казва...''турце но начо момце..''...извинявам се нямам кирилица..!!

Нямаше да припари не до НС, а и до София, ако не бяха предаванията по неговата телевизия на Велизар Енчев и Стефан Солаков ( утре в 10.30). Тръгнал с другия му селски простак- Валентин Касабов ( който силно люби и мрази, идиотът му ниеден) да гонят, че и да бият В. Енчев!

Симеонов: Орхан Исмаилов е внимателно отглеждан продукт на ДПС А Слави Бинев чий продукт е?

Когато бумеранг те удари, дано след удара да можеш да си спомниш, че ти си го хвърлил въпросният бумеранг.

Равносметката от управлението: - теглене на заем 4 милиарда през 2014 - предстоящо теглене на заем 8 милиарда през 2015 - турчин замесник министър на отбраната, бивш член на турска партия в България и свързан с търските тайни служби - вдигане на данък лихви от 6% на 10% през 2015 - Кунева в управлението - затворила доброволно 2 безопасни ядрени реактора в ощърб на кункуретността на българската икономика - Деян Пеевски отново в парламента и на ръководни постове в държавата - Хафъзов - защитника на радикалния ислям в България и българомразеца в парламента на България - властови назначения, кой да грабне най-високата заплата и да властва над другите без оглед на това дали е специалист в областта, която ръководи Просто нямам думи би било смешно, но за жалост по-трагично не може да бъде. Къде останаха защитниците на българския интерес и българските специалисти? Май ги закопаха дълбока в земята. Просто нямам думи -

Симеонов първо да се огледа кои са му ортаците и тогава да има претенции! Слави Бинев -мутрата,Каракачанов - доносника,самия Симеонов и той с досие!

Велизар Енчев - агент на ДС!

нито Корман,нито Осман имат работа в Българската политика и управление-най-големия грях на политиците от 90те,беше ,че не смазаха още в зародиш етническата партия ДПС...

С такава радост каза ,че като напуснат ПФ, ще останат ДПС и Партията на Бареаов и онази невежа -Ана Барекова ,която не знае нищо за конника пред Народното събрание ,но имала слабост към купуване на бутикови дрехи.Те ще подкрепят ПРЕДАТЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!Пълен фалшификат на учителка.ДА ИСКАМЕ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ДИПЛОМИТЕ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. КОЛКО ФАЛШИФИКАТИ ЩЕ БЪДАТ УСТАНОВЕНИ! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО Валери Симеонов той доста послъгва и е лицемер.Отначало беше против името и принадлежжността към партията на Касим Дал. сега излиза с някаква разконспирация на лицето Орхан Исмаилов.Защо още от начало не започна с това? Бойко борисов много добре знае ,че Орхан Исмаилов е агент на Турция, но той такива иска и с такива иска да работи.Да не забравяме ГОЛЕМИЯ МИТИНГ В Пловдив миналата година като противовес на митинга на БСП на Сергей Станишев в София. На митинга в Пловдив Бойко Борисов каза " Мюсюлмани , обичам Ви повече от сестра си!"ТОВА Е ИСТИНА! Пълен запис на митинга! ДРУГИЯ ПРЕДАТЕЛ- Станишев пък с Местан в София. Станишев се извиняваше на Местан и турците за възродителния процес .Вулгарно ,но точно "одупен да го оправят" ТОВА СА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ПАРТИИ?? Някой замислял ли се е как в продължение на 25 години турското малцинство и ДПС ни подтискаше и смачкваше с "техните нарушени права" ,за да си правят каквото искат и никойда не смее да ги санкционира.Няко йот управляващите до сега да се е извинил на БЪЛГАРИТЕ ЧЕ С ТЕЗИ МЕНА нарушиха нашите права като ни лишават от идентичност И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИМ ПОДАРЯВАТ ПАСПОРТИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И С ЕДИНИЯ СА НА ДЪРЖАВНА РАБОТА , А С ДРУГИЯ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ НА Доган и сие

еее националиста се кара с турската партия... А воленчо управляваха една година с доган като влюбени гълъбчета

И със сегашното и с предишното управление е все тая.Играчите са от един отбор,но с различни фланелки,като на тренировка по футбол.Ще има да чааака масата от българския народ за някаква промяна към по-добър живот.Блажени да са вярващите.Сит на гладен не вярва...

А кой предложи Исмаилож за тази толкова отговорна длъжност от която зависи националната сигурност?

Както писах по рано на Борисов резервите са Бареков и Местан. Той си е наредил нещата и няма нужда от ПФ. Важно му беше да си направи кабинета, а след това и без ПФ от ДПС и ББЦ ще го бутат.

Им какво излиза всеки който скача срещу премиера охранител и НЕГОВАТА партия ГЕРБ е комунист, доносник, предател и т.н. Без значение, че премиера охранител Буда се кооперира с доносника Гоце. Нали уж искахте разнообразие в новият парламент за да се чуват повече гласове в опита да се постигне справедливост. Излиза, че в края на краищата сте искали Борисов. Същият този Борисов който свалихте от власт преди 4,5години. Успех в отчаяният опит да си оправите живота.

Ама вие на това "остри обвинения" ли му викате... Аз знам, че острите обвинения се забиват до дръжката... Ама карай... Тука всичко е криворазбрано...

Борисов опищя махалата, когато беше предложено назначението на Пеевски - което назначение впрочем костваше оставката на правителството на Орешарски след "протестите" и непрестанно поставяния въпрос "КОЙ?". Не ви ли се струва, че сега наблюдаваме същата игра, и със същия въпрос, и цялото това нещо дебело подплатено с необяснимия (в случая) инат на Борисов!? Впрочем не, не е необясним - това си е явен жест към ДПС, или продукт на някакви задкулисни договорки, за да се купи подкрепата на етническата партия! Изглежда се сбъдват предсказанията в този форум, че гласувайки за Герб, получаваш и ДПС...т.е. две в едно...

Симеонов отново издава звукови сигнали, за да си повиши цената на лъжепатриот. Честито на всички гласували за НФ за спасение на Бойко, и за Паричния фонд. Вие какво очаквахте от тези тъпанари, не виждате ли колко им е акъла? Патриотизмът те го разбират да плюят истинските патриоти и да гледат лошо.

То според теб истински патриот е Борисов така ли?

имам предвид Атака. Както е известно, последните 4 години партията НФСБ на Винкела и неговите гавази от кабеларката СКОТ се занимават основно с плюене по Атака и В.Сидеров. Основната критика, че Атака била поддържала Борисов известно време при предишното му управление, а сега направо му се наведоха със свалени гащи. Не чух някакви програми да предлагат, само плюене и нищо друго. Затова им бяха дали обширно време по средствата за масова дезинформация преди изборите, където плюенето продължаваше с пълна сила, никой не се интересуваше от техните виждания по каквито и да са въпроси, канеха ги почти всеки ден, за да плюят Атака и Сидеров. Може да се каже, че за тази цел имаха неограничено време в НТВ, БТВ, БНТ и ТВ7.

"Полковниците"от НФСБ отново се развихриха. Прави са за много неща, имат добри попадения, но сега се уляха тотално. Защо трябваше да скачат срещу Атака най-силно? Не разбират ли, че това е програмирано? Всички националистически и нормални български партии в Родината да са скарани и да се плюят взаимно? Браво на полковниците, да им е жив и здрав Генералът!

На Валерката само чалмата на главата му липсва.Всички разбраха играта ти на скачен съд с дпс продажнико,не се прави на интересен електората ти не е тъп като на дпс разбрали продажнико.

Г-н. Симеонов вие се оказхте най-големия патриот в тзаи страна. Простете с най-голямата уста. Хората се познават по делата а не думите. Вие не сте от тях. Вървете си ако имате малко достойнство. Ви загубихте, трябва да го приемете.

Не искам да обиждам нежната част от българите, но се повтаря грешката от 2009 година. След Коледа, ще се разбере ОКОНЧАТЕЛНО по действията КОЙ, КОЙ Е! Примерно, Вие "карина" ще сте права, ако Валери Симеонов бъде избран за шеф на комисията по енергетика ДНЕС. Понеже съм такъв човек, че се оказвам почти винаги прав, ако не веднага или по-късно, направо съм се отчаял от невежеството на уж образовани индивиди, особено такива като съпругата ми. Така, Вие довечера ще установите жестоката истина, личното си невежество.

На българската врата-тропа...радикален ислям!!! Да не се подценява и най-малката...за сега-НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ/последната акция на ДАНС/

Изобщо не тропа свенливо на вратата, а е влязъл с вратата! Освен това за последните 30-ина години в България е отраснало цяло поколение 'турци'! Те идват в западна Европа с български паспорт, след това се представят за турци. Дори срещу мен говорейки на развален български ми казват, че идват от България но са турци. А сред такива младежи (миячи на прозорци, чистачи, готвачи), които не са образовани и интелигентни, радикалният ислям се разпространява най-лесно и бързо.

Брато, не знам кой си, ама си прав..........много гости от европа се върнаха в българия.....бивши турци с български имена/ сами ги смениха за да се интегрират в еу...../ сега по улиците се преставят за турци, ама с български документи с имена на християни........и стоят в българия по 20 дни....защо ли

Моля да обясните как ДПС работи против България? Моля за доказателства? Нито един от политиците не е предоставил такава. Това са мантри от времетео на "Гьобелс" дпс ли ни цака с високите цени на бензин, ток, вода и данъци? Признайте кой? Кой продате Нефтохим, булбанк и само това ли? То бива да си сляп като теле, ама вие сте болни. Каквоти и да стане други са ни виновни.

проследихте ли булгартабак, обръчите, ктб, парите на пеевски, а да ни кажете нещо за изборните места в турция, където наблюдатели бяха... дпс е етническа партия и няма място в политическия живот на нито една държава. дпс е участвала в управлението на почти всички правителства до сега и ако не беше подривното действие на тази партия, то народа нямаше да е беден, гладен и бос по всички направления. нито малцинствата щяха да бъдат купувани от терористи.

Пасоралче, коя партия няма обръчи в България, покажете ми една, но никой не си признава освен ДПС. Относно изборите в Турция, забранете ги въобще извън България да се гласува??? Истината е е ДПС просто са по добр организирани и по-добри в политиката. Доказва го политическия живот. Ако всички гласуват това няма да се случи, да ама не гласувате после пак се "о...хме" Колкото повече се делим на българи, турци, евреи по етнически признак толкова по няма да се случват нещата. Този модел никъде по света не е проаработил. Няма европейска държава в която да се отказва на грамотни хора от малцинствата. Това което вие предлагате е за етническа чиста държава по етнически признак. Това вече правено и не работи за страната, нито за нейните граждани. И последно ДПС ли е виновно за хилядите мляди които напускат държавата ни? Вината е обща, с общи усилия трябва да измъкнем държавата от батака и без да сочиме с пръст другите. И нека само и само делата да говорят. Това е приятелю.

,,душмани за права и свободи,,!!! от една страна говорят за демокрация от друга ,са една ,,етническа партия,, с няколко българи яничари в нея!!!

Явно не си никакъв Марин а най вероятно си Мюмюн.Какви точно доказателства искаш Мюмюне?Къде живееш та не виждаш какво става в смесените райони,пръкналите се джамии във всяка махала,турцизирането на помаците и циганите,"порциите" и пр.Овори си очите и ще ги видиш доказателствата.

7.62 как ме разкри, аз съм Мюмюн, между нас да си остане, не казвай на никого, аз също съм и от ДС. Та какво предлагаш уважеми за тези хора от смесените райони? Само защото са от друг етнос те да нямат права като другите, които са гарантирани от Конституцията. Нека хората да ги съдим по делата е не по етноса. Другото е сегрегация, която ще капсулира тези хора и не смао това. Ще дадем лош пример за страните в които живеят етнически българи. За това замислялли сте или съдбата на тези българи вие безразлична. Ето така трябва да се мисли.

Ей такива наглеци, като постващият, ни докарват бедите изредени от "pastoral". Въпросът вече не е "КОЙ!", а "ЗАЩО?". Отговорът винаги ще се намери, като се потърси или се изкарат на светло лицата, които действат зад декорите. Примерно, кои са тези които докараха КТБ и българската държава до това дередже и ЗАЩО? ОТГОВОРЪТ е прост, МАЙКОПРОДАВЦИТЕ като Андрей Карлович Луканов, Стоян Димитров Ганев ... Дано сега "горят" в Ада.

ето това не могат да му простят на Орхан Исмаилов, като член на комисията по досиетата :Най-много вербувани е имало в листите на БСП, ПФ, ДПС и АБВ. При червените има цели 14 бивши агенти, при ПФ има 12, като в това число влиза и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. В ДПС и АБВ има по 11 кандидат-депутати с минало в ДС и Разузнаването. Аз пък се страхувам точно от сътрудниците на ДС, които винаги ще бъдат зависими, не искам и моя живот да зависи от такива като тях, предани на КГБ, СССР повече отколкото на България, какъв строй сте защитавали господа - Комунизма - официално осъден от Европа и всички здравомислещи хора.

напиши се избирател на разнебитения блок и ще те разберем, ама така да ни внушаваш по костовашки, че всички са на твоето мнение започва да намирисва на хитлеристка пропаганда.

осъден е в болната ти глава. Не зле, когато твърдиш нещо официално, да посочваш документа, в който е прието. Ясно е, че си избирател -този, който гласува за "демокрация". Само че, под демокрация разбира мутрокрация. Някогашните комунисти и ДС, като техен инструмент работеха за единството и сплотеността на българите и България. Идеята, около която я обединяваха, може и да е спорна, но не е разединителна. А тези, които си "избирал" (разбира се, щом вярваш, че си ги избирал), донесоха "демократично" разединение и противопоставяне на всеки срещу всеки българин. Донесоха до постепенно, но необратимо изпростяване и материално и идейно обедняване. Доведоха една наистина просперираща и самоиздържаща се българска икономика, до просия, до положението на молеща за подаяния бананова колониална територия. Готова да продаде и достойнството и вярата си. Това виждам аз. Дано да греша.

кое "военно разузнаване" ще разбие исмаилов, другарю симеонов, по-точно таварищ симеонов. Направо сте смешни та чак жалки, РБългария и Турция членуват в една ораганизация НАТО, като Турция от много години е доказан съюзник на Европа. Вие явно разузнавате за москва, както и колегата ви сидеров. Кво да се прави даларчета трябва да падат от москва и императора на света путин

да, едно от доказателствата за нато е кипър.

Нито кипър е бил член на НАТО и ЕС нито гърция,а кипър никога ама никога не е бил гръцки.Една лъжа повторена сто пъти става истина,но една глупост в случая глупостта на СКАТаджии псевдо националисти си остава глупост повторена и хиляда пъти.

защо ли америка подслушва меркел???

Пич, прегледай си мозъка. Защото априори да причисляваш всички несъгласни с твоето мнение към руските агенти, и че непременно са платени по един или друг начин е, меко казано, инфантилно. А да вярваш, че НАТО ще ти помогне по някакъв повод, си е чиста детска наивност!

Симеонов, сваляй доверието си час по-скоро към правителството, защото става страшно - ДПС и НПСД със съдействието на Бойко Борисов и Делян Пеевски не само ислямизират страната, но и предоставят управлението й в чужди ръце. Всъщност, в коя държава избяга Пеевски преди акцията на ДАНС в Пазарджик? Та нали той е избраник именно от там? И второ, чие Ушенце издаде готвещата операция на ДАНС , та се наложи тя да се проведе спешно?

извинете великани на мисълта, но действита са в ромската махала на града, роми, роми........ каква турция ви бърка, за проекта на москва и путин ислямска държава и арабски съдружници да ми пишете разбирам, но за турция..... е в голяма манипулация сте отново и отново....... кВо да се прави??? к г б и комплексари от германия, които не могат да простят падането на берлинската стена и загубата на величието на руския военне ботуш

Не се наемам да обясня . Ти си тотално объркан и промит мозък!

До всички коментиращи и четящи-прочетете казаното от в 08:56.Това е истината,всичко др.е чешене на езиците.А ,че в основата на разрушаване на държавността в БГ е ДПС и клонингите и-всички го виждат и знаят.

При този сбирщайн от алчни службогонци, които уж подкрепят правителството, поне ще ни е весело всеки ден! Всички декларираха, че програмите им съвпадат на 90%, но това не им пречи да се "ритат в кокалчетата" всеки ден, за всеки пост, като на съботна забава в наше село

Не съм фен на Патриотичния фронт. Аргументите, които излага г-н Симеонов са разумни. Май предпоставка за масов протест НЕ Е САМО турското име на зам-министъра....

всички активни мероприятия изглаждат достоверни, там е проблема. Има си институции и това не са медиите..............

А бе този Валери не разбра ли още като се съставяше кабинета, кои са членовете му и още в началото да не го подкрепи, заради този Исмаилов. Сега е много смешно. Събудил се от сън дълбок и разбрал чак сега, че този бил еди какъв си....

Дали Каракачанов е агент на македонските тайни служби? Македонците, дали са български етнос или са сръбски етнос, или са гръцки етнос?

,,Корман Якубов Исмаилов??? ахмет давутоглу или давид оглу!!! якуб???якоб!!! на давутоглу никъде няма ,,бащиното,, му име??? защо ли??? защото е ,,евреиско,,!!! първият ,,нашият,, корман е син на якуб,,якоб,, и е защитил дисертация при вторият ,,детето на давид,,????? и турците си мислят че ги управляват ,,турци,,!!!

Да, те не са. Те са масони от ориенталската ложа. Малко сложно понятие, но е така. Там приемат всички, важно е да повярваш.

Никой турчин не си мисли,че го управляват турци "българино".Ако беше чел малко история щеше да знаеш,че това е държавна политика от векове,ама пуста необразованост и простотия какво да ви правим.Прост народ слаба държава.Хитри бизнесмени като валерката-балевски винаги ще ви излъжат.

Валери покажи че си мъж. Отегли подкрепата си правителството! Поне веднъж постъпи като мъж. Стига плащи гаргите. Помагаш на ДПС и на партията на Корман Исмаилов. Може ли да си толкова безмозъчен бе братко! Какво зависи от теб, нищичкооо. Ето това. Държиш се сякаш ти въртиш земното кълбо. Смешно и жалко.

За сегашните управляващи е важно ЕС да отвърти кранчето и да потекат парите,които ще се крадат от обръчите им от фирми и ще потънат в нечии бездънни джобове,но не е важно кой,кой е ,като назначения!!! Като всичко опира до този Исмаилов,защо не си подава оставката??? Явно има нещо гнило! Интересно е и друго,когато назначиха Делян Пеевски,всички скочиха,протести...,а сега всички са недоволни,но няма протести! Започва да се вижда,кой организираше протестите!На Борисов,какво толкова му пука за този Исмаилов,та не го маха,че дори рискува падане на правителството или пак слуша някой нареждания,било от сарайте,било от ЕС?!?!?

Валери Симеонов да се маха от политиката! Аман от "политици" с ментални проблеми. "Имал съмнения" "Той предполагал" Какви са тези глупости. Или имаш доказателства и предостяваш на медиите или не разкриваш че имаш еректилна дисфункция, която я избиваш с популизим .

Мисля че новите избори догодина са неизбежни.

А връх на наглостта е да разправя кой-какъв БИЛ....Ами ти не се мляскаше със Сидеров бе?Първи дружки,чак си кумуваха...И сега?Що си мениш мнението бе,родолюбецо?

стига толкова, долу Тиквата - оставете го най-накрая да избяга по пантофки в сарайските покои ...... качественото от РБ да се присъединява към ПФ и на нови избори .....

Toя патологичен туркофоб е емоционален като циганин. И самочувствието му е като на богат циганин.

по-точно е дпс-фоб.

вие сега да не се изкарате филантропи, обичащи цялото човечество с този ердоган, а? все пак симпатиите ви към идил се виждат отдалеко и най-вече от високо. та да похилядниме, че в момента не става дума да защитаваме този или оногози, а интересите на онез, които не искат да живеят във вечно робство и да са рая на поредния патологичен случай.

Г-н Симеонов какво се правите на мотика? Като искате да обвинявате някой идете в прокуратурата, какво се обяснявате в "любов" по медиите? Защо не го направите, защото там ще ви поискат доказателства а вие уважаеми нямате. Тогава ще трябва да се откажете от политиката нали това би следвало? Защо станахте политик, заради имунитета. Поздрави на Москва!

То за платените протурски мекерета и протестърски тролове всичко е Москва. Каква Москва бе цървули, всяка българска позиция се троли мигновено, че е Москва. Нали Атака бяха Москва а тия фронта за спасяване на Боко. Няма угодия, явно до пълното подчинение и съсипване на националната българска държава в угода на чужди интереси.

Попитай Симеонов, откъде са паричките за телевизията и с кого е подписвал договори и кой стои зад тези договори. Попитай го приятелю и виж какво ще каже и дали ще каже?

патритичният фронт трябва да оттегли подкрепата си на това продажно псевдо правителство работещо за турски интереси. това ще им даде поне 10-15% допълнителни процента на следващите избори. с по вече депутати могат да се направят и повече неща и то големи, ако пф има такива намерения