Валери Симеонов с остри обвинения към двамата Исмаилов

Коалицията ще вземе решение относно подкрепата на кабинета. Ако зависеше от мен, да сме напуснали още, когато назначиха Орхан Исмаилов, каза Симеонов пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов с остри обвинения към двамата Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям страх нещо го е налегнал Симеонов? Брани си агентите в така наречения ПФ.

На тия лудите кой им даде трибуна?

Интересна информация и сега какво, трябва да пазим турския агент, за да знаят всички български тайни ???

Баце е най-големия патриот. Зам. министър на отбраната е агент на МИД-турското военно разузнаване. Предложението за обединяване на двете разузнавания вече е направено. Военното и външното отиват под вещото ръководство на турското военно разузнаване. Най-искрени поздравления за комшиите. Отлично изиграна партия. Ашкоусун и машалла :-)

Г-н Симеонов, подкрепям решението ви, компромиси с националната сигурност не могат да се правят. Боя се, че те се случват под външен натиск, но ако няма такъв, значи имаме пълни малоумници във властта. Поддържам мнението, че в ключови министерства, свързани с националната сигурност, трябва да работят само българи. Обратното е безотговорност, национален нихилизъм и национално предателство.

По-скоро трябва се отмени подкрепата за правителството заради кредита който ще се тегли без реформи.

Явно всичко което казва Валерката си е чиста истина.

Симеонов, какво се правите на демократи, каква коалиция сте, като никой освен вас не знае кой е в тази коалиция? Нищо не правите! Стремите се само да си вдигнете цената! Айде, много молим да не ни занимавате повече с вашите далавери!

...аъ сиктир..бе как може толкова да лıжеş влезни в гоогле и провери...този неждет мензир..бече един от наъ светните политици...потеклото му е балканско...тоест родителите му са родени в бг...ти си по зıл дори от сидеров..!!...чте ти препорıçам да провериş архивите на народното сıбрание....çе дори след 1878 г. в народното сıбрание е имало...турци...народни представители...и само след няколко години свобода не е имало толкова много злоба...и омраза...сıялявам çе нямам кирилица...инаçе можех много примери да ти...дам..господин симеонов...

Под външен натиск е. Руските подлоги се страхуват, че утре ще цъфнат имената на руските агенти в Турция. А Турция е наша съюзна държава и НАТО има право да иска имената на руските шпиони в НАТО.

Додо времето ще покаже кой крив кой прав , ама батети Валери е със сериозни отклонения .

Много добре ако е агент на Натовска държава. Щото някои са агенти на руската държава.

Снайпер, ти уцели десятката!

По БТВ в предаването "Лице в лице" К. Исмаилов сам призна, че е ходил при сегашния президент на Турция, за да се съветват с него, когато напуснали ДПС и решили да правят новата си партия. Чудно защо е трябвало да искат съвети там, а не тук, след като твърдят, че защитават интересите на България. А другия Исмаилов му слушах интервюто и се хванах за главата. Този човек има беден речник и говори диалектно, което противоречи на твърденията за високата му квалификация.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

ДИРа къде ми е коментара за предпазните средства при секс? Които майка му на ГОГО не е ползвала? Няма обиди, няма спам и не накърнявам Гоговото "добро ими".

свалянето на граничната ограда и премахване на границата. После закриване на музеите на всички български герои, които са загинали за освобождението на България от турско робство, пардон, присъствие. Бедни, бедни Македонски, идните поколения няма и да са чували за теб и другите хъшове. Да, трябва да се забранят Вазов и Ботев и т.н.

Така е ,имало е депутати турци в първия парламент и даже са имали право да си седят с чалмите и да са си облечени с техните традиционни дрехи,само че тогава турската империя е била една разпадаща се държава ,а сега ердоган в прав текст ни казва че ще завладява балканския полуостров чак до охрид.

Нали се сещаш, че ако трябва да избира между Русия и Турция, българинът НИКОГА няма да избере ислямска страна?? Ислямът е абсолютно ЧУЖД на българския манталитет. Членството в НАТО (апропо - без да са ни питали чрез референдум!) в случая е без всякакво значение.

А има и други оперативно интересни лица в РеформаТУРСКИЯ Блок като МУХАРЕМ Мехмедов представител на РБ и ДСБ за град Кьрджали.Мухарем е бг изселник в Турция там е капитан на турски барети и водил битки в Анадола с кюрдски партизани .След аскерлька бива изпратен от МИТ вече като щатен полоковник от МИТ да учи Политически Науки в Истанбулския Университет и след това изпратен в КЬРДЖАЛИ от МИТ кьдето отговаря за финансирането и инструкции от МИТ кьм РЕФОРМАтурския бЛОК .Мухарем е близьк приятел и вьрти бизнес с Драгалвския Вожд -сега преподавател лаборант в НБУ

Защо криете Слави Бинев от народната любов? Дайте го да си изкажем мнението.

Чавка ти е изпила ума.

ако това е вярно е страшно национално предателство на Борисов! Дали си представят политиците че ще правят постоянно безнаказано мизерии? Ще дойдне ден и тези ще си получат заслуженото за продажбата набългарите

Не му обяснявай на тоя тапир!Такива са съгласни и ИД да 0дойде тука ,само и само да могат да псуват Русия!

Добре говори Валери Балевски. Надявам се да изпълни намеренията си, ако не се приемат исканията на неговата коалиция. Дори и да е популистки ход на коалицията, той е полезен за България.

Всички са отгледани кадри, вижте министъра на финансите 2000 година къде е почнал работа. Случайни хора във власта няма.

мноого ,,протестърски,, талибани в дир-ът!!! представям си в министерствата!!!

Много е прав г-н Симеонов. Ако премиера не вземе предвид разкритията на ПФ, да се разтуря правителството и да вървим на нови избори, сега има пари - нали се взе външен дълг. По-добре по-свястно правителство, отколкото запълване на знайни и незнайни дупки с тези пари. А пропо - не помня кой от управляващата партия беше споменал за петвековно османско представителство у нас.

Пак шпионски скандали тормозят мозъците на някои. От статията става ясно, че Орхан Исмаилов е заемал и по-рано служби, свързани с класифицирана информация. Това предполага, че вече е проучван от съответните служби. Но ако не е, да го проучат. Аз лично не вярвам турското разузнаване да вербува лице, в което е най-лесно да се усъмниш.

Излишни напъни,на войводата от Жеравна,след година ще бъде Нон-Грата

Така ли лесно се хващаш на тарикатлъка на ченгетата? Затова и такива ви управляват - Слави мутрата, Първи културтрегер на България.

Май предпоставка за масов протест НЕ Е само турското име на зам-министъра, а?!

По-добрият вариант за българската демокрация е ПФ да напусне коалицията. Лош имидж лепват тези комплексирани ксенофоби! Ще се търси плаващо мнозинство по различни теми. Ако не, нови избори, и да се надяваме, да се получат по-стабилни резултати! Демократите не се страхуваме от избори!

Гаврете се с българите, гаврете се ... ние сме виновни, че ви търпим ...

национално предателство е и вземането на дълг не от къде да е а от булбанк-защо от там питам аз то левон явно печели от всичко а левон костов и явно боико са съдружници в играта

И вие реформаторите излязохте продажни ,всичко лъсна,затова се страхувате от нови избори.Мислите ли,че ще влезете отново в парламента при нови избори? Народното събрание се превърнало в свинеферма ,където угояваме политици.

кой си ти беееееее , какъв политик си , откъде се пръкна , та ще даваш акъл , погледни си маааааазната физиономия и се скрий там , откъдето си излязъл , ако не знаеш откъде питай

Има клип в нета "Герб открива джамия" в българско село - Та в него Цвъцко влиза в една джамия, построена с партийните пари и вътре в джамията един огромен турски флаг, българския няма...Това да си преставите Мюмюнов, Исмаилов и други колко им е българско самосъзнанието...

НАТО има по-елегантен начин да научава информация - не чрез подлоги. Имам много приятели турци - те не одобряват чуждо влияние. След като "съюзната държава" толерира някой - означава ли, че трябва да сваляме панталоните.

Мястото под Народното събрание преди е било старо турско гробище за престъпници. Който влезне там бива обсебен и се променя.

НПСД има същия пролем като ДПС. Те са етнически партий, на религозен принцип и са забранени от конституцията на България. Не и от продажния Конституцийонен съд на БГ.

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Струва ми се, че единствения начин ББ да се избави от главоболието си в момента е ....9мм.

ЕС им каза ,че не са за това европейско правителство и сега си измислят уж достойно отделяне и влизане в в червената кочина,където им е мястото!

вие сте демократи толкова, колкото костов е китаец. вие сте по-големи чугуни от бкп, откъдцето в същност се пръкнахте. за вас държавата е едно зло и вие с всички сили се опитахте да го унищожите и почти успяхте, както е видно. проблемът е там, че заедно с мръснишките си либерастки теории, които на практика донесоха само разруха и мизерия във всичките си форми (вкл и култура) унищожихте и всички ценности, на аз ви обещавам, че вие добро няма да видите! защото на практика сте страхливи, пикливи и поради това прикрити диктатори. да не споменувак ка цензурирате по нещастните си форумчета, за да се чува само вашия писклив гласец, като на соколов.

Тамън ми беше домъчняло за Яне Янев , и ето ти негов достоен заместник. Бомбастични изказвания и информация която не е знаят дори ЦРУ и КГБ. Кой му я казва - ми явно същите дето осведомяваха и Яне Янев. Все ченгета за които другарят от снимката (родом от с. Долни Чифлик) е кукла на конци.

Всички атаки и патриотични каквото е там вън от България. Ние искаме сносен живот като на Запад. А вие, патриотични атаки, беж в руско.