Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева

Упълномощен съм от Валери Симеонов да кажа едно изречение:Няма да цепи басма на Корнелия Нинова и Елена Йончева, ще ги съди и двете за подобни лъжливи твърдения

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да цепи басма, а? Значи Симеонов поддържа незаконните мигранти ли? Снимките от оградата МУ не го ли притесняват?

Мангал!

Патриотите пазят ,,бореца" Симеонов с бабите от сагата Българово-турска граница.

Тия са за дело за измяна, мисля, че с тоя Главен прокурор е невъзможно обаче и след като е невъзможно да бъдат съдебно прследвани, няма давност.

Много се пънете,бе!Осрахте си гащите от напъни и измишльотини!

Ако тези са лъжепатриоти,кои са истинските патриоти в България?

В България патриоти няма. Всъщност има, но отдавна са умрели. Сегашните ламтят за власт, за да си напълнят джобовете със суджуци и всичко това го поднасят на такива като теб, като "патриотизъм"!

Пътник басма не цепи. както ще се казва скоро.

това не са истински български патриоти,а българосъветски патриотари от времената на бкп и дс!

Напротив! Това са мишоци които по онова време бяха най големите лизачи, но никой не ги отчиташе! И сега понеже вече няма държава , изплуваха от пяната на помията с просташката недалновидност и подкрепата на посредствени хора!

Големи глупости,корнейшън простотии!

Само да споделя едно предположение: мисля, че Валери е много по-добър от кмета на Симитли, защото Борисов продължава да го покрива, въпреки, че глупака му се изак*а ежечасно на главата. Сега даже министерско постановление обяви за секретна оградата за да не покажат филма за далаверите им. За свободата на словото няма какво да се говори, то стана ясно още като ръсеше умни заплахи в Нова, ама чак толкова да се уплашат. Или са умотани всички в каналите за трафик или просто Борисов много си го обича.

Този нагъл ибрик е дори по прост от началника си...Явно обаче усеща че идва краят на далаверката и се чудят как да покрият зулумите,които сътвориха за нула време в тази "коалиция" с гробарите,а то в същност си е ОПГ за ограбване на България

Надей са,оставка ниц,но няма пречка за розовите сънища на Курна Решетница от Крушовица!

Дрисльовци к

Добре е, че Борисов застана зад Далаверий и му помага да прикрие кражбите като засекрети, обекта на корупция, точно преди премиерата на филма. Доста ги постресна едно обикновено момиче, което обаче не се отказва да пита къде отиват парите ни. Според мен обаче Далаверий минава евтино. Ако си плащаш за крва, очакваш да й се изпразниш, а в момента Далаверий се изира ежедневно на главата на тоя дето му плаща. Борисов подбива пазара и сега всички к*рви ще искат да минават така.

излъга ли вчера ЛЪЖАТА за това, че питала членовете на Съвета по сигурността дали искат списък на политиците кредитори или вносители в КТБ - а те мълчали като пукали. Ама как ги е питала - един по един или официално. Разбра се само, че питала Борисов, а той отговорил - ще подпиша такова писмо.

всичко -. лошо. Съсипа се да ходи да оправя Западните Балкани - лошо. Съсипа се да докарва инвестиции - още по-лошо - ама той ги краде бе - краде без остатък. Кой прави магистрали, Дунав мост, пречиствателни станции. А кво прави госпожа Лъжа? Ами прави - оправя себе си, синът си и мъжът си - нещо друго да е направила?

СЪДИ ГИ ЧЕ ЛЕНА ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА В ТУРЦИЯ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ОТКЪДЕ И КАК ДА СЕ ПРЕМИНАВА ГРАНИЦАТА.

и откъде и как да се краде. Той Далаверий си има начин да си рекламира каналите за трафик на мигранти, цяла телевизия.

ама то гениалното дете вече завършило и работи в НюЙорк в Ротшилдовата банка ГОЛДМАНСАКС - срещу добри пари. Да не мислите, че ще дойде у нас - да ни учи на ум и разум. Но аз питам друго - кой му плати огромните такси на един от най-скъпите колежи - в Бъркли - майка му ли - приватизаторката или САЩ - ТАМ ИМАТ НАВИКА ДА ПЛАЩАТ ВИСОКИ СТИПЕНДИИ на отличниците, а детето било гениално. И ако е така не се ли задължава лидерката на най-голямата опозиционна партия някак на САЩ - някои на това казват - КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. А ако тя си е платила - откъде тези баснословни пари?

всички лоши - само циганката Курнела - добра. Нали обичате Русия - нашата освободителка, нашите братя. Ама звучен плесник им удари Курнела, дори по-лошо - заплю ги. Амчи как - тяхното образование нищо не струва, а образованието в САЩ - фърст класа. То и всички депутати от БСП - децата им в САЩ, както и синът на Свиленски - биологичният баща на сина на Първата дама. Верно нещо се омота - но това са комунягите свински черва.

Тъпите говеда, които преди 27 години унищожиха инженерните съоръжения по границите-----трябва да бъдат съдени за престъпление срещу Държавата! И това , рано или късно ---ще стане!

САМО ТАКА ВАЛЕРКА, НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ГАДЖАЛИГРАБИТЕЛИТЕ И ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА !!! БОЙ ПО КАЛИШПЕРАТА, БОЙ БОЙ БОЙ !!!!

Тези тъпаци с какви глупости се занимават само, вместо да решават важни за страната въпроси. А този Валката, нещо много се е взел на сериозно ама и той е от еднодневките в БГ псевдо- политиката!

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски-Винкела.

йончева не настоява ли да бъде поправена оградата

Цонев и той се обажда.Пеевски и Цонев ограбиха КТБ и сега пишат закон за това.Направили са закон за офшорките ,от който не последва нищо-казва Татяна Дончева за Фрог.А за оградата.Преди никаква ограда е нямало.Разграден двор.Сега поне ограда има.Но БСП и ДПС ,те са да има мигранти.За тях са гласували в Брюксел.БСП и ДПС ,те са ясни натискат се за власт.Изобщо не им е до народа,гледат си своите интереси.

Какви червени, сини, лилави, какви другари или господа, бе драги сънародници!? Ограда на границата има ли? Да. Качествено ли е построена? Не. Минава ли се през нея? Да, без проблем. Документирано ли е това? Да, от кой ли не, дори с филмов материал. Корупционен проект на ГЕРБ ли е оградата? Да. Корупционен проект на ГЕРБ ли е лепенето на стиропор със 2 милиарда заем, който ще плащаме всички? Да. Коалицията на ГЕРБ във властта участва ли в трафик на мигранти? Да. Доказано дори с арестувани от НСФБ! Ето защо не се приема Антикорупционен план, защото ще лъсне цялата "велика" корупция на ГЕРБ и сие. Няма за пенсии, обучение, здраве. Доведоха народа до просешка тояга. ГЕРБ ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ!

НЕЩО САМО ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИЯ МАТЕРИАЛ ТИ КУЦА,НО НЕ ДРЪЖ НА ТЕЗИ НЕЩА;)

Мартин Карбовски "Отечествен фронт" 04/04/2016.

Псевдопатриотите са едни тиквенси гешефтари и станаха част от шайката! ПЪЛНА ОТВРАТ!

Тиквата е специалист по унищожаване на Партии от коалиционните партньори , които управляват с него ! ББ да отвлече вниманието на Публиката е допуснал този огън към партньорите си , защото много Афери станаха от страна на Герб ! Герб имат в САЩ много добри ментори , които ги ръководят при такива екстрени ситуации и за това излизат сухи от тази ситуации , до следващата Афера ! Симеонов трябва да си даде оставката , колко е откраднал , откраднал !

Он си го знае...!!! Нали все отнякъде трябва да минава кервана с "бежанци", който ги храни - патриотарите де...!!! :::))) Дааа...!!!

Не знам какво става в Б-я. Едва се отървахме от Сидеров, веднага се появи Симеонов. А бе няма ли един файтон свестни хора в тази държава ами все идиоти ни управляват?

сега ще разбере какво са това леви хунвейбини ! Куриозното е това ,че те бяха ядрото за неговото въздигане в политиката ! Да има предвид , че те не прощават ! Да взема мерки отсега !

браво! ето го новия гирой! шапки долу, гироят на дискотеките идва!

Защо ,защо патриотите са във властта ,ще се изям от яд ,а трябваше да сме ние ,ние ,ама не послушах Гергов и сега още повече ме е яд !!!!

jingiby

Ех, Симеонов! Като се сетя за оная кандидат-депутатка от твоята партия, дето прекарваше организирано бежанци през страната срещу заплащане. Все ми се струва, че не е било случайно това! Както е казал Ботев: Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата...

Той Валерката по природа и възпитание си доморасъл простак , който по принцип не цепи басма на никого освен на жена си и шефа си - великият бандюга Байкото!

Изказа на цялата им банда е просташки. Скоро ще му го нацепят на тоя направо през басмата.

Колко му личи на селския мустак, че обича да се праеи на мъж пред журналистките. Или ако е заобиколен от верните му батки. Много е голЕм... г*з.

Ами, те затова са толкова злобни и изкукали, щото никой не иска да им цепи басмите...

Не цепи, ако не искаш да ти цепнат! Но ако си нацепен - няма никакво значение дали ще те цепнат или ще ти го нацепят!

А за психопат Сидеров даже нямало корупция, а правим закони за да угодим на европейците. НЕмам думи. Патриоти, които крадат пари от охраната на границата ни и от издръжката на граничните полицаи. И това дето сте го откраднали винаги ще е малко за падението, което сте.

Някога този народ беше по-образован и по-интелигентен, сега напълно логично гласува за такива сурати като този на снимката.

Някога този народ изобщо не можеше да избира за кого да гласува и вие сте едни от тези хора-ПОНЯЛ???

А да не би сега да избира? Който плаща поръчва музиката. По-честно е да върнат някогашния чл.1

Чия депупатка я хванаха да ескортира "бежанци", Симеонов ?

Патриотка. От ония фусти дето вдигат самочувствието на провинциалния мустак. Страшни комплексари, сами се осиат ежедневно и според мен вече толкова свикнаха да си ходят накани, че ги кефи.

Бе каква "Национална сигурност", каква стена по границата? Та точно днес в ДИРа има снимка с дупка под стената и точно къде се намира. Ще съдят ли журналята за този репортаж, ще съдят - трънки! Проблемът е, че се броят само хванатите на браздата. А тези около Женския пазар никой не ги смята. Да де, родната милиция ни (ги) пази. Но чак пък "40 нарушителя в минута", посмали манго. Е, ако смята групов бяг с препятствия, бива.

Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева С цепенето на 'БАСМА" няма да стане, а от нещо друго трябва да ги сцепи Симеонов.

Дали може? Нещо се съмнявам!

Оградата е неефективна!! ...Пък Семьонов --ако ще и задника да си сцепи!:)))))

Това са опорочители на думата патриот! Иначе са най елементарни дупедавци и тарикати!

Нинова ще направи челна стойка само и само да се задържи на власт !

Ма т'ва верно за БОКолина ли пишеш?... 'щото Нинова все още е в опозиция...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

ха ха ,Пенсионерите дават повече кеш и от националната лотария, просто трябва да им се обадиш

Цепенето на басма, ще спре ли мигрантският поток през границата? Ако тая ограда не върши никаква работа, за какъв такованка ни е? За какво са хвърлени толкова пари? Хайде сега, била стратегически обект! Да не е ракетна база тази ограда? Валери Симеонов е ненадминат по наглост и арогантност. Вместо да се опитва да си създава комфорт със забрани и заплахи със съд, по добре да огледат съоръжението и граничните полицаи, защото там са проблемите! И да не затрупва съда с безсмислени дела! Те и така имат много работа.

Тоя набеден патриот захапа кокъла яко!

Кой ще управлява в Австрия ?

"Няма да им цепи басма", ще им цепи трътките. Дърти. Тлъсти.

ТОЗИ ПЛАЧЕ ЗА ИСТИНСКИ ПРОКУРОР.

Ама имало ли "ИСТИНСКИ" прокурор!?!? Ами съдия!?!?

Сега да не се окаже, че вместо през Флорида, опустошителен ураган е минал през Малко Търново и е отнесъл даже часто от великата 200 милионна ограда. Тия дето засекретиха кражбата, ще се борят с корупцията. Вярвайте им!