Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева

Упълномощен съм от Валери Симеонов да кажа едно изречение:Няма да цепи басма на Корнелия Нинова и Елена Йончева, ще ги съди и двете за подобни лъжливи твърдения

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От безпомощност към декларации и истерия.....ето това може г-жа ЛЪЖА!!!!!

Правилно. Нека си лае мастията путлерастка.

Симеонов ще го цепи бай Ставри.

Като говорим за цепене, да попитам. Симеонов, що ти се нацепи оградата, бе?

Как не го е срам? И не се извини и за отнишението су към журналистите? съди ли ги сега?

,,..Патриотите: Симеонов няма да цепи басма на Нинова и Йончева-тои е по ,,винкелите,,..!!!

Държи приза по простотия. Уникален екземпляр.

Ще чукате павета бе боклуци както обича да се изразява вашия Джамбазки.

ограда,не застрашаваш ли националната сигурност?

С кръчмарска визия, език и маниери тръгнал политик да става В.Симеонов. Моралът му изобщо не искам да коментирам

Дано на Симеонов му го нацепят. Предател. Нали щяхте да депортирате всички нашественици, бе патриоте, нали през границата немаше да мине и един чернушко, бе бичиме глупаво, нали щехме да се издълвиме на Мелкел и зцападна ефропъ, бе нещастнико. Или сичко беше докато заемеш министерски пост, боков подмазвачо мръсен.

Обединените идиоти да не говорят глупости. Този бургаски циганин и мутра от отдавна е за острел. Какъв родолюбец може да е този циганин.

Е, айде бе чи прост! Адвоката на началника му вече плете пръсти пред съда, че не бил казал това, дето другите са чули. Малък грозен провинциален мушмурок, това не е като да натискаш момичетта от кабеларката из офисите. Връщай парите!

А ГЕЙОЙОТИ ИМА ЛИ? пО В ДЕСНО ТАКА

"....да цепи басма..."цепи мрака по израз на политическа сила,представена в НС! Или простащината на "патриотете",вече граничи с безкрайността. Има ли огромен ров под Великата Телена Милионна Ограда? Има и то какъв! Колко кинти са наляти в рова?-много.Чии са парите?На Народа.

вече се намират в крайната си фаза - истерии всекидневно.Ами трудно е да си създаваш ежедневно врагове - външни и вътрешни,госпожа/другарко Нинова,да лъжеш,манипулираш,плюеш,набеждаваш и накрая всичко да ти е наред.Не те мисля какво те чака теб и камарилата ти от млади злобни кариерисчета.Сал те ти останаха,както и президента който го влачиш по празненства и банкети.Имаш ли нормална човешка мисловна дейност,Курни?Ти вече си клиничен случай,заедно с лудото Ленче.

Интерсно е да се гледа комуноидният шизофреник тук скача срещу Симеонов само защото в момента управляват с ГЕРБ и защото лидерът на партията им Нинова му иска оставката. А вътрешо този комуноиден шизофреник харесва поведението на Симеонов и щеше да го възхвалява ако беше в някаква коалиция с Партията майка!!!

Тия 240 народни представители, които са представители, но не и народни, защото мислят само за себе си, ме карат да съжалявам, че съм роден в България. Направиха от една велика държава кочина.

още ли ще вони в пространството?!? Боце дръяни водата,че иначе и теб ще осмърди!

Ще ги трепе с винкел!

Някой може ли да приеме ,че този МОНГОЛОИД Винкело е патриот!!!!!!!! Какси ва Бате с този въпрос се обръщат към този лъжец циг..ите от гетата където ходи!!!!

Кви патриоти са тия обединени идиоти бе?! Да откраднат средствата за охрана на земята ни и след това да скрият кражбата от една журналистка. Страх ги е какво ще разкаже. Не само за оградата, за каналите ги е страх и как всички са набутани вътре. Това е държавната тайна - кой и защо покрива каналите за трафик на хора. Запушете й устата на Йончева, щото всеки път като я отвори и излиза, че царят е гол!

Не бъркайте Симеонов със страхливия Боко. Оставка няма да видите от него.

Патриотарчетата приключват курса! Нищо не става от тая сбирщина от селяндури и алкохолизирани наркомани.

Тази женица освен декларации, друго дали знае да прави в полиртиката????? Неуважаема г-жо ЛЪЖА, не сте в позиция, че да заповядвате кой да подава оставка!!!!! Това може да правите там, на село, в КРушовица.....

Ми просто е по-голям гьонсурат от него, а и се е родил по-далече от столицата, мишкар.

Всеки кандидатирал се за политик трябва да бъде изпращан за 20 години на принудителен труд - да има време да изгради в себе си мъдрост и уважение към обществото. Ако след това все още има желание - моля, да заповяда и да управлява. А тия хрантутници са за затвор до един, без разлика на пол и цвят. Баси, утайката изплува на повърхността и се опитва да ни убеди че е каймак! Ние да не ядем доматите с колчетата?...

ТЕЗИ НОСЯТ КОПРИНА !!! ЦЕПЕТЕ ИМ КОПРИНА ! (за друго просто не стават :-)!)

сами ще си я вземем сами

СИМЕОНОВ Е ПЪТНИК. ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ БОКО ЩЕ ГО ПРЕПИКАЕ ДО КРАЯ МЕСЕЦА ИЛИ ЩЕ СЕ ИЗЗАКА ВЪРХУ НЕГО ПО НОВА ГОДИНА.

Да не го прави за себе си, бе мъстийо! Нали и твоите пари изтичат през тази ограда в джоба на мангала!

Велизар Енчев дава Каракачанов и МО на главния прокурор/фрог нюз

беше с десетки години след 1989 г. разграден двор и турските говеда масова пасяха на българска територия,когато беше на власт БСП-то открито или с коалиционни партньори,що лудото Ленче не правеше филми тогава,че и сума ти български домашни животни по Странджата унишожиха заради шапа,за който единственно патриотите алармираха и никой не вземаше отношение.Майка ви лицемерни и подли душички.Докато не се отървем от вас,няма да имаме свястна държава.Нацията ни без червена лустрация няма да мине.Да не се офлянкват вече ГЕРБ и ОП ,а да правят закон за лустрацията и един път завинаги да пратим комундетата в небитието.

А ,бе смотаняк-партироте, какво си се задърлял на махленско ниво с Нинова и Йончева. Нали щехте да охранявате границата, бе заплес, налищяхте да въведете наборната военна служба, за да охраняваме границите. Построихте една ограда от, която крадохте и крадохте. Само дето не сте сложили още дървени колци като на кокошкарника на баба ми. Вижте оградата на унгарците - три човешки боя нагоре и циментирани колци. Нашата е като на краварник. Патриоти мръсни. Защо не се издървиш на Меркел, Макарона и Мей ми си се захванал с нашите кокошки. Тиквеник заспал, алчен и продажен.

Да бе да, ша ги Е*е и двете!

На Симеонов избирателите няма хич да му цепят басма!

имаме нова вълна на корупция - този път скрита зад паравана на нац. сигурност и държ. тайна. Нямате капацитет г-н Симеонов, нямате хора, нямате грам идея за нищо. Освен за крадене.

Вземай кирка и лопата и бегом в Странджа, на границата, да зариваш дупките под оградата, дето я построи Симеонов. Щото утре ББ ще реже лентата и ако не сте я оправили дотогава, само на комсомолци ще му станете.

За какво говориш бе патриоте. Как пък никой от вас не се намери да възрази слещи откриването на висше ислямско училище за имами в София в Младост 3 на мястото на Деница. Това е развъдник на радикален ислям, бе гад такава. Патриотаре продажни.

Иноватор си бацка , работиш със закон за защита на кражбите.

Ще му "вземете"... нали се сещаш... за малко...

далавери, не знам на кой не ще цепиш басма, ама на теб сигурно някой ще ти сцепи га-за...

Нинова и камарилата им тръбяха,че единствен който може да им е коалиционен партньор в едно тяхно бъдещо управление са...ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ.А сега по черни и от дявола.Курни,Курни,на теб задника и устата са изместени биологично още от рождение.

Какъв патриот е това мургаво степно джудже ?

а шопари !

А какво ще им цепи!?