В. Симеонов: Първо ще променим Изборния кодекс

Първата ни работа в Народното събрание ще бъде да седнем и да променим Изборния кодекс, заяви Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - В. Симеонов: Първо ще променим Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес деблелата джука що го не попита и не му пусна как ама най-злостно се плюеха и псуваха с Волен - пък сега първи дружки. Абе първи курви. Играят със страховете на хората. Ухилил се като варена тиква. Не може да си събере устата.

Гласуват само тези, които са живели последните шест месеца в страната. Това е правилното.

Изобщо не трябва да се гласува от чужбина! Не трябва и да могат да гласуват в страната, хора които не са живели поне 6 месеца в България за последните 2-3 години. В противен случай се получава така че в решаването на съдбата ни участват хора които отдавна не са част от България или са си направо чужденци. Очеваден пример за това е инфилтрираната групировка ДОСТ

Бойко пудел си намери,казва се Валери.

В. Симеонов: Първо ще променим Изборния кодекс Валери, изчакайка малко почини си.Ти от вратат за краката. Ами то както се очертава след 1-ви април идат нови избори. Що се отнася за промените в Изборният Кодекс, предлагам да се даде възможност на нашите "братя" в Турция да гласуват в двореца на Падишаха в Анкара.

Валерката къде ги видя тия 80% не ми е ясно.

Ама шест месеца не са достатъчни! ПОВЕЧЕ ТРЯБВА! По принцип - който не живее в България не трябва да гласува! Когато се върне тук за постоянно, тогава да гласува! Няма в Турция, няма в Канада, няма в Германия, няма в Испания - САМО В БЪЛГАРИЯ!!!

Не ни баламосвай!Просто премахване на двойното гражданство за страни вън от ЕС.

Очертава се 4 годишно управление на ГЕРБ. С комунистите е свършено. Отредено им е място в ъгъла на Парламентарната зала да си крякат на воля. Каквото беше, беше.

Както е казал Чърчил, само кравата не променя възгледите си. Всеки човек се развива и променя. Зависи кой как и с каква цел го прави.

Все ми се ще някой за зададе на Каракачанов/Симеонов следния въпрос: След като се твърди, че през 2013-2014 г. златния пръст на Сидеров е бил в услуга на ДПС (крепейки правителството на Орешарски) само заради това, мухоБойко да не е на власт, как сега същия болен-долен ще се постави в услуга на същия кауБойко и ще подкрепя/участва в негово правителство? Честният отговор би бил: Нищо лично, всичко е просто бизнес! но езва ли ще го получим... По-вероятно е да чуем поредните лакардии за спасяването на отечеството и национално отговорните партии, а за алтъните - йок, звук няма да отронят... Пфу, викам аз...

Г-н В. Симеонов, преди да променяте изборния кодекс се научете да ШОФИРАТЕ самолет и след това правете промените.

И искаш да ограничиш 2 милиона души да гласуват? Искаш да не дадеш право на най-големия инвеститор да не може да гласува? Не! Решението е въвеждането на гласуването по интернет или по пощата, за да могат хората в чужбина да срещат трудностите, които има сега.

бе не е много редно да се хвалиш че си влезнал в парламента да ковеш закони с незаконна акция на границата, ама айде!

Ако не знаеш, защо резултатът ти е слаб, не ставаш за нищо!

Нека бъдем обективни преди да се изказваме крайно.Гласувалите извън пределите на България са около 100,000 само,от които около 30,000 са в Турция.Гласували за ДПС са 315,000 от всички гласували.За ДОСТ-100,000 от общо гласувалите. Кои са "проблемните" гласували според вас?Тези извън граница,или циганите в България?

Живeя в Швеция, но винаги съм гласувал. С удоволствие давам правото си на глас, да спрем турския вот !

Докато винкела обикаля като цветарка не разбра че вече е аут.

Кърпежи на парче .... пипнете конституцията и го оправете веднъж завинаги "както трябва" ...;):)

Точно заради тоя господин не гласувах за патриотите. Притесних се,че гласувайки за патриотите може да се окаже,че съм гласувал за Борисов. Оказа се,че не съм сбъркал,защото нещата отиват към коалиция с ГЕРБ. Интересно е друго: КАК ТАКА С 9,07% ПОДКРЕПА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЩЕ КАЗВА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ? НЕ ЧЕ Е ЛОШО ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГА! ЛОШО Е САМОЧУВСТВИЕТО МУ! В случаи като този,мажоритарния вот наистина ще отсее такива като него.

Напомни обаче, че въпросния чърчил (умишлено е с малка буква) е един от най-големите българомразци в историята.

А как 85 годишна туркиня, която от 30 години живее в Бурса и не знае бъкел български, има равен на моя глас. А аз живея тук и си плащам данъците тук. Та въпросната иска да ми определя кой ще ме управлява и реве, че я изгонили след като не могла да си попълни декларацията. И кой е най- големият инвеститор? Това че някой е избрал да живее на друго място си е негова работа. Не е негова работа обаче как ние останалите да живеем. Като се върнат в България за постоянно, моля.

Да, аз бих искал да бъдат ограничени правата за гласуване от чужбина. Да престанат да са "инвеститори" ако не им отърва така. Същото е при местните избори, защо да е по-различно за парламентарните?

кой иска да се хванем на бас, че патриотите ще полегнат на борисов като "голата маха" на гоя?

Гответе се за нови избори, ГЕРБ е с много крехко мнозинство. Да предпложим, че Марешки го подкрепи на 100% става 95+12=107 депутата. БСП+ДПС= 106 депутата. Патриотите са орел, рак и щука. Марешки е бизенсмен с основен бизнес в Русия. Така че ГЕРБ дълго не ще управлява отново. Да идва 19-тото служебно и да се оправяме без мутри вече.

Просто махнете двойното гражданство ! А иначе акцията на границата беше платена от Доган той най - много искаше да спре гласовете от Турция , но не му отива той да протестира !

И ТОВА ВИ Е МНОГО НА ТЕБ И ДРУГАТА ДОЛНА КУРВА - БОЛЕН САЙДЕРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я КАЖИ БЕ ПЕДАЛ, БЪРКАТЕ ЛИ СИ С БОЛЕН ПО ДУПКИТЕ ИЛИ САМО СИ БЛИЖЕТЕ ГЪЗОВЕТЕ?

Да се въведе отседналост. Най-добре последните 5 години да е живял минимум 4 в България. Да се забрани въобще гласуването в чужбина. Но това изисква промяна в Конституцията. Но принципа е ясне. Не някой отвън да определя, как ти да живееш в България. Реално такива са и местните избори. Някой от София не гласува за кмет на Пловдив. Такива са и изборите за ЕС, където май няма гласуване извън ЕС. Така че това не е нещо непознато. Просто регионалният принцип трябва да е не само за град и съюз (ЕС), но и за държава (България). Макар и изглеждащ като отделна тема, за циганският вот трябва да се реши отдалеч, още от забрана за раждаемост на нямащите средно образование. Така ще се решават още 5-8 или повече проблема едновременно. Недаване на помощи за деца на родителите. Да са вид учебни помагала, хранене в училище, плащния за детски градини и подобни, но нито стотинка до родителя. Мерки срещу родители които не пускат децата си на училище. Включително отнемане на родителски права на всички деца и принудителна кастрация. По-добре дори да им дават пари да нямат деца, отколкото обратното.

Надигам се,но главата ми стига само да чатала на боко.Сетих се ,че ни изхвърли като мръсни котета

"Според слуховете успява да намери пари за финансиране на бизнеса си от руските си връзки, както и от групировката ТИМ" No comments

Не разбирам - как, нали Герб спечели изборите, социалистите са втори, трети националистите и т.н, тоест нито една дясна партия не влезе и сега ще управляват една тоталитарна, по-скоро партия от типа БКП по времето на Живков с такива като Волен Сидеров -нали не смятате, че човек работил в МВР по времето на комунизма и станал член на Партията още като студент, че чак до 1990 година, след това започнал бизнес с емблематични представители на престъпните групировки, имал за свой личен кумир Тодор Живков и същия този, който без да се колебае оказва натиск върху митнически шефове да не правят проверки на съмнителни бизнесмени -нали не смятате, че в този човек има нещо дясно и че водената от него партия може да е дясна -партия, в която има хора със стаж в БКП с какъвто не може да се похвали нито един от сегашните представители в БСП, партия, в която популистки се включиха пишман десни от РБ и БСП не заради платформа или идеология, те таква нямат-идеологията е Бориаов, а заради местата в парламената -та, объркал си се тотално, наивни приятелю-комунистите спечелиха и даже за гарнитура ще управляват с Волен Освен това Герб са единствената партия, която два пъти постъпва безотговорно и не си довършва мандата, така че не очаквай 4 години Но си прав -в България повечето хора искат по -високи доходи за да избягат от мизерията и да могат да свързват двата края, така че този тип избиратели и на практика и на теория и исторически гласуват за леви партии, в случая Герб , защото това е в основата нa лявата идеология - всички, които искат някакаво достойно преживяване и някакви нормални доходи -от там нататък идват другите ценности и говорим за социалдемокрация, либерали и десни ...но тук нещата са твърде далеч от това развитие

Симеонов , първата работа е да избереш Марешки за министър председател. това ти е първата работа. После за другите работи според министър председателя. А яне и Буда да са му заместници.

gonzales

дреме му на Доган-а. пие си кафенцето и се кефи. пак той ще дърпа конците

представяне на Обединени патриоти, нямат право да говорят каквото и да е!

V Bulgaria ima ne poveche ot 10 procenta gragdani s Bulgarsko samosaznanie!!!! Teglete si ROBSTVOTO s grobokopachite na Bulgaria. Vseki narod si zaslugava upravnicite. Prost narod-slaba dargava......

Има 3 много ясни стъпки: 1. Забрана за гласуване на хора с двойно гражданство, независимо от коя страна. 2. Забрана за гласуване на неграмотните, тези които нямат задължителното средно образование. 3. Забрана за гласуване за хората извън активна възраст. В момента има ограничение над 18, трябва да е и под 65. Разпределянето на бюджета трябва да е от хората, които работят за него. А е дискриминационно да има долна граница, а не горна.

gonzales

и ако след 3-4 мес. има нови избори със същите кандидати к`во правим? резултатът ще е същия.

ТИМ се споразумяха с БХ и прехвърлена корпоративния си вот от Марешки към герберите. Затова и процентите на Марешки се сринаха.

Ами тъпаци, направете го бе! Зао дремахте досега? Но първо задължително махнете двойното гражданство! С това проблемът се решава.

Как няма да ни мрази като е преживял лично английската катастрофа при Дойран.

Много злоба бре! Ти да не си от Реформаторския блок,или от другите десни партийки, дето ги отнесе вихърът?Съжалявам!Не мога да ти помогна. Хората за боклуци не гласуват!

gonzales

двойното гражданство не е проблем. да се определи към коя страна да се упражнява гласа. иначе може да имаш и 10 гражданства , но да имаш право да гласуваш само в една държава. подаваш заявление и директно отпадаш от другите 9. не разбирам защо трябва да отпадне правото на гласуване над определена възраст??? значи аз ще бъхтам цял живот за тая държава , ще ми удържат данъци и накрая ще ми отнемат това право? ... а в същото време на младеж който е на 18г + 1 ден , ще му дадат възможност да определя бъдещето ми без да има никакъв принос към държавата. и каква е гаранцията , че той ще остане в БГ до старини ?

Чърчлето, спонтанно неуравновесено кравешко подръжание творящо фекалии и урина, документирано в Историята.

ще променим изборният кодекс-ПОБОЯТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !?!?! КОЙ КОГОТО СВАРИ ИМА ПРАВО ДА ДЪРПА, БИЕ, СКУБИ И..

БХ никога не е изкарвал повече от половин мандат както и не построи повече от половин магистрала.

... а сега "лидер" на лумпенската партия лъже нагло - именно те, заедно с водената от наркозависимия В. Сидеров, инициираха и натискаха за приемането на "задължителното гласуване". Ние помним. Сега, тургите, които са с български паспорти, т.е. български граждани (да, с двойно гражданство, но и с българско такова) чисто и просто изпълняват задължението си, което асансьорният техник им вмени. Освен, че е прост и нагъл, този лумпен е и с къса/избирателна памет.

И гласуването да е задължително по закон!!!!