Борисов: Не разбрахте добре репликата ми за българите и кучетата

Премиерът Бойко Борисов заяви, че репликата му за кучетата и българите не е разбрана правилно. Преди два дни в Созопол премиерът заяви, че неговите кучета са като българите - трябва да се държат здраво.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не разбрахте добре репликата ми за българите и кучетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки разясненията пак не разбрах добре репликата за кучетата и българите! Сигурно защото съм от "лошия материал" и "ши----я народ". Но това не ме притеснява. Явно не трябваше да се замислям.

Направо разлая кучетата с тая новина над 700 коментара. Да излая и аз :Р

О, Бойко ! Три дена дружините наши как темата нищят ... Хайде едно мъ-ъъъничко изявление, а ?! ( И като хората де, г-н Министър Председател ! )

Бойко е мъдър и с глупости не се занимава...Изявления по въпроса направиха Станишев, Курнелия, Лютви Местан, сините другари, Яне и още много други знайни и незнайни...Предостатъчно е и вече додея. През това време Бойко откри още няколко обекта, срещна се с хората от различни общини, уволни проф. Бъчварова,прекара няколко законопроекта в Парламента и т.н.....

"Бойко е мъдър..." :))) Хубав виц. Даже, ако се напънат, със сигурност могат да намерят и още "обекти" за откриване. ;) Да има за сутрин, обед и вечер.

Благодаря Ви за напомнените дейности на г-н Борисов в периода ! Но затова и му плащаме -- за качествена точно-определена работа, нали ?! ... /// За същия-този период аз също посвърших неща, съобразно позицията и бюджета ми .( Сигурно и Вие, и всички колеги/жки тук .. че и хората къде-ли-не ! ) ... Е, участвах и в пазаруване на силно-промоционални стоки -- дори с добре-сложените и умело-работещи-с-лактите намерих начин да се разбера, така че всички купувач(к)и да имат достъп и с удоволствие да си избират . ( А като настъпих дога на съседа -- му се извиних ; На съседа де ! )

Ти господин простак се научи как и какво да говориш,а не учи другите как да те слушат.

БОКАТА Е ВЕЛИК!

Как ли трябва сега да казваме на Карагьозовата банкерка ? PROBABLY ....... КУЧКА КАРАГЬОЗОВА ,С ШУТ В РАХИТИЧНИЯ ЗАДНИК?

Инна

Може пък наистина да не е искал да обиди никой !

А бе личи му, че е закусвал с филия с мас на улицата ритайки топката...

Филийка с мас и червено пиперче е била много вкусна и питателна храна за децата от ония времена...

Много злоба,много....Комунистите не могат да преглътнат огромната хапка Борисов,заседнал им е на гърлото и се давят бавно и мъчително.Браво Борисов!!!! Верни сме ти като КУЧЕТА!!!!!!Победа на 100% !!!!

Олеле, Наденце! "Верни сме ти като КУЧЕТА!!!!!!" Само толкова? Май си готова и нещо друго да му направиш на Борисов. Познах, нали?

Ти май завиждаш на Надя...Познах, нали? Но ако много желаеш, може да ти се предостави възможност.

Наистина,добре се е охранил!Но макър да ни докара до просешка тояга,все още българите не ядат помияри!

А ти какво искаш, драги, след всичко, даже и да не говорим? Да си мълчим кротко, а управниците да си развяват байрака както им дойде. Че това да не ти е железния тоталитаризъм от 50-те години на миналия век?

Абе ти си дрънкай, колкото искаш, ама казвай и нещо смислено... Умните хора не се ядосват, те се смеят...Ядосват се другите...

Този от снимката никога няма да се извини на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД защото му липсват първите 7 години и няма морал

Бойко, ти си типичен българин-Куче, батенце. Сорим, че се налага да ти припомним :)))))))

НЕ Е ХАОС, а ПЛАН и то не негов! СЪБУДЕТЕ се НАЙ ПОСЛЕ!

нЕкой да каже от какво се е обидил? Абсолютно прав е, че българинът трябва да се държи здраво - така беше при бай Тошо. Тогава циганите и турците бяха по-ниски от тревата, а сега не можем да се отървем от наглостта им. Обидихме се на автора на инсталацията с тоалетната. Защо? Какво лошо има в клекалото? Вече е ясна причината за рака на дебелото черво - тоалетния стол. Японците ползват клекало - те по-глупави ли са от европейците ? А бее .. просто сме си комплексари ..

Разбрах ,че си мастия и сега си дай заявление официално да те обявят за кучка! Щом не си комплексарка и искаш да се отнасят към тебе като куче прави го но не карай другите да бъдат третирани като кучета! Да правилно , че мутрата ни направи живота в икономическо отношение като кучета- никаква икономика и безработица!

Нищо не си разбрал и няма да разбереш. Но си заслужил да получиш лентичка от Бойко и гордо да си я носиш пожизнено...

както винаги ББ е прав.....я с ръка на сърцето кажете какви деца отгледахте за тези 20г-изроди-говеда....кои е доволен от днешната младеж...никои.....а всеки вика-моето дете е най- наййййй........ииии изведнъш-се навъдил лош материал...какво прават ,,децата,, грогират се,убиват,държат се супер нагло и просташко,не учат,а учителите им виновни,крадът и т.н. ще се появи някоя самонадеяна лелка и ще каже---ааааааа моето дете завърши с 6,ама ние ги знаем и тези отличници,където имат високо самочувствие и проституират-е,верно изкарват повече пари тук и в чужбина.....защо за тези неща мълчим..аааааааааа

Все повече заприличва на бай Тошо - като гледам снимката...

Гласувай Против Герб- Спаси България !!!

Кучетата, които харесваш Господин Премиер са такива , защото са пазили стадото тук от хора и вълци. Сега ни е по лесно да живеем с помияри. Затова хората жалят помиярите - защото са им братя под иго. Учиме се от тях- да свиваме опашки.........................

Чудесно попадение! Отлична стрелба! Кои се обиждат на Премиера? Всички ли са засегнати? Не, очевидно! Зависи от "породата" - човешката.

Обиждат се човеците. Другите не.

Много приятни и съдържателни коментари и реплики. Явно кучешката тема е много близка на българина, а Бойко е истински виртуоз. Отдавна не съм се смял на безсилието и интелектуалната немощ на нещастната и страдаща т.н. опозиция. То не бяха обидени гражданки, разсърдени господа, отчаяни човеци...все от левия сектор. Вече са забравили за какво става дума, но всички страдат вкупом. И не разбират, че Бойко отдавна им е закачил по една лентичка на ревера и ги е пуснал към....няма значение.

Всички не са в коментарите.Ако излезещ малко в реалността рядко ще срещнеш някой да не псува властта и вожда лично и да е доволен от живота си.И без да е комунист,бесепар и не знам още какъв.Псуват и гласувалите за герб,защото и на тях им се бърка в джоба.А лентичките да си ги кичи Левторезача и да гледа наесен да не му напълнят урната с лентички.Нищо вечно няма-най-малко вечен премиер.

Българинът рядко е бил доволен от нещо. Все нещо му пречи. На тебе ти пречат лентичките на Борисов.Това е част твоята реалност. Може да я пуснеш в която си искаш урна.

ЯАААААА! КАКВА КРАСОТА СА ТЕЗИ КОМЕНТАРИ! ЗАПЕНЕНИ ОТ ЗЛОБА И БЕЗСИЛИЕ КОМУНДЕТА.. ВИЯТ ЛИ ВИЯТ КАТО ГЛАДНИ КУЧЕТА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ... БОРИСОВ МОЖЕ И ДА НЕ Е СЪВЪРШЕН, АМА ЗАРАДИ ТАЗИ КРАСИВА КАРТИНКА ЗАСЛУЖАВА ПОХВАЛА! ВИЕЩОТО КОМУНДЕ Е КРАСИВО ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ.. :)

куче касичкааа

Никога не съм гласувал/симпатизирал на социалисто-комунистите, но и аз казвам, че това правителство трябва да си ходи. За твое сведение гласувах за Борисов, който е пълно разочарование за избирателите му.

Той КАЛИТКО е разочарование за човешкия род!

С такъв интелект кой може да го разбере,,,,,,,,,,,

Бойко - канцлер на Германия, да видят германците управление, че те нищо не знаят- Хитлер , ряпа да яде!

Бат Бойко си обича кучетата- мекички, сладички, само да ги целува! Путин ,когато целуваше подаръка от ББ му завидях! А вас кой да целува-смотани дядовци и баби и мръсни хлапета! Прав е ББ, но не е за Правителствен ръководител! Нека си избере- Кучкар или Генерал...

не бе боко ти не разбра народа те мрази *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СТИГА С ТОЗИ КУЧКАР

избрали сме помияр за министър председател.Този няма доблест да стои зад думите си ,за делата му пише в грамите на американското посолство.Тъп до каишката на синджира си.

Аз пък си спомням как едни....мноооого ерудиран мин.председател каза на една група хора в приемната си..."СМЕШНИЦИ.....ЗА КАКВО СТЕ ДОШЛИ?" но....много е къса май българската памет!!!

Колко съм величествен! Недостижим! Как мога да си правя, каквото си искам! Как мога да си плещя, каквото ми дойде! И пак съм на върха на класацията. Ха-ха-ха...! Търпете нищожества!

Кога се опитат да го критикуват - все не са го разбрали, а кога го ласкаят - винаги е добре.

Защо се поддавате на такива долни провокации?.. Ако репликата не беше станала най-коментираната тема в новините едва ли и някой щеше да и обърне внимание.. мислете с главите си сами.. не се поддавайте на провокации, защото друг ви води на каишка.. и по-лошо - не като кучета, а като овце..

Какви ги дрънкаш, бе додо.Да не би някой нарочно да е накарал ББ да плещи глупости и то не веднъж и дваж.Хората вече четвърти том правят с неговите тъпи изцепки.Някъде прочетох, че ББ е най-глупавото нещо на най-видно място, което е имала някога България.И си е верно да знаеш.

Да, да... провокации, инсинуации и подли саботажи, съпътстват постоянно чистата и неопетнена работа и изказа на нашият скъп другар Бойко. :)))

Един глупендер никога и никой не може да разбере.

"Хората трябва да бъдат мачкани, държани изкъсо и колкото по-зле живеят българите, толкова повече се затяга каишката, която държи министър-председателят", казал бил Станишев. Казал го е така, като че ли представя цитат от "Наръчник за добрия премиер". Да не би да го е ползвал, та така добре умее да цитира "предписанията" за премиери? Бойко е ... понякога и надменник, но с нелоши намерения. Какво като преди това ни управляваха лукави "непростаци" с гнусни душици - умеят да говорят, много говорят, и какво? Кой от досегашните премиерине е следвал горното "наставление" за премиери? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що се правите на паднали от Марс, а? Ясно ви е, че репликата на Станишев обрисува политиката на Борисов и придворните му. Като не Ви е ясно, не пишете, преди да разбете за какво става дума. Празноглави гербераци...

Ехо, "пълноглавците", ясно е, но забавното е как го е казал Станишев и колко иронично се получава, като не е внесъл в изречението уточнение за вършителя на действието или времето на действие. На "пълни" глави им е трудно да усетят закачката - много са "препълнени"...

Просто ми омръзна то не беше лош матрял сега кучета. .. ето ви назапад за дори за много по-леки случай веднага вън !!!

Най точното изказване в този форум !!!!!!!!!!

Вие сте двама изтъкнати майстори на тъпи лозунги от сталински времена...

Lord Young resigns after 'never had it so good' gaffe Lord Young of Graffham, peer and enterprise adviser to David Cameron, has resigned after coming under fire for claiming most people have "never had it so good". Това също е казано в заведение в частен разговор ама ... марш навън ! За къде по-леки случаи направо като Мръсни кучета ги пъдят назапад ... а тука преиначено бил.

Ако работиш в Дойче телеком, както твърдиш по-долу, едва ли ще имаш възможност да висиш по цял ден във форума. В тази немска компания не търпят глупави празнодумци, които си губят времето напразно...

Разследване ли водите? Що не си разкажете Вашата биография и житие, а някой ще я провери. Е-е-е...!

От Шибан народ (по думите на един бивш министър), как очакваш да те разбере правилно?!?

Бойко, поигра си на министър-председател сега вече си отивай!!!!

поздравявам г-н Борисов! има качества на ловък и хитър политик ! затова така злобеят разни хрантутници на старата власт! чудят се какво да измислят крещу него , защото ако правителството изкара мандата си хич повече няма да дойдат на власт, работещите министри са най-критикувани , защо ли?

Време е гостите да си ходят.....

Има Б.Б. качествата на един бай Ганьо или в най-добрия случай - Андрешко.

Премиерът наш любим, слънцето ни ненагледно да вземе да изгледа филма на Ч.Чаплин"Великият диктатор" и да помисли... ако му е възможно.

Добре де, Балканджи, а по кой начин ги е казал? Всеки може да чуе с ушите си думите му, записани са. А че при кучетата също има типажи като при хората спор няма - стига да си наблюдавал по-добре тези животни /а и не само тях/. Има злобни, има кротки, има дружелюбни, има страхливи, има подли и т.н. При домашните кучета е много важно какъв е стопанинът. Има и такива със свободолюбив дух, които трудно се опитомяват и дават да ги вързваш - по това те не приличат на теб, който си готов да бъдеш винаги под тоягата на "господаря" - така че лижи подметките на бат' си Бойко и не поучавай другите какво и как да разбират. Изборът е индивидуален - твоят е ясен...

Тъй като, целия народ са кучета всички да бъдат кастрирани така няма да се предаде нататък и кучешкия ни живот г-н премиер. Виждам ,че усилено работите за превръщането на страната ни в кучкарник и се гордеете с това ,че за този кучкарник се финансира от ЕС. Скоро се очаква кучкарника да се обяви от премиера за место за мърши!

Бойко президент

Народът са овце, а не кучета...

Да се спасим от това недоразумение Борисов!Не стига, че с тотална некадърност ни доведе до просешка тояга, ами иска и изкъсо да ни държи. Не става нищо от тебе, Бойко, и за селски кмет не ставаш, наглецо! Освен той, трябва да се извинят и онези, които ни го натресоха.

Извинявам се! Повече за ББ няма да гласувам! Никога!

Много рано си се усетил.На предните избори като ви говорехме какво е този рапон,вие го хвалехте като божество.Яжте му сега...попарата.Ама лошото е,че заради вашата тъпопа страдаме всички.

Мутрата е срам за България. Тоя няма никакви задръжки. Държи се по най-просташкия начин и не се срамува, че е министър-председател.

Стига сте се опитвали да оправдавате Бойко, анализирайки простотиите му,по безумни вече начини. Човекът си е прост и нагъл и мястото му е точно, където си е бил - милиционер или мутра.

Премиере, премиере, Симпатяга си, ама трябва вече да си разбрал, че всичко което казваш ИМА значение. Т.е., говоренето ти СЕ ЗАБЕЛЯЗВА И ТЪЛКУВА- понякога ПРОТИВ твоя интерес. Затова премиерите ПЪРВО мислят и чак след това ГОВОРЯТ. Футболните фенове правят обратното.

Бойко пак добре го каза и настана медийна суматоха...Най - смешно е, че никой от коментаторите и реплекьорите във форума не се обиди лично, а все от името на другите и заради другите. Станишев се обиди дори от името на цял народ/без да ме е питал/, а Курнелия прокълна Бойко с голяма жестокост... Но това е БСП/БКП - несериозна работа. А наистина непознаваема и странна е психологията на българина...

Аз се обидих, естествено, а ти? Никой няма право да се държи така. Срамувам се от Борисов.

Умен човек не се сърди/обижда/.

Къртиш мивки с клетвата на Курнелия...:о)))

Курнелия е кучкарка, хапана от зло улично псе. Оттогава люто кълне...

Е, па язека си му го окнах зер ! И баш персоналистически -- нъл`тъй аджеба казва че отбира ?! ( Да не вземете сега да ме карате на крака да му отида по жълтите павета в столицата ?! )

Д.Д.-пи ар на Мин.съвет и В.З.- правец : Съобщение : Другарят борисов , НЕ употребява словосъчетания :куче-българин - каишка..Той употребява други : КДС-пожарна-Ипон ; кармазъ-доган-сараи; Пашата-маджо-ипон ; цвети-банка- мангизи ; аец-руски-съгласие; пиниз- десноцентризъм- бошлаф ; кгб- другари- завинаги ; симеоново - компир - шланг ; джип- фуражки - балами ; куче - путин - подарък ; гергов - голф - откриване ; снимки - лелки - избори ; магистрали - асфалт-капан за балъци ; корнуел - виф - парламент ; цецо- виф- връх ; сам - куче - футбол ; секретар- кмет - рапон ; разходки - плондир - надут ; меркел- сандвич- футбол ; дс- тим - варна ; вучката- футбол- митница ; плува плува корабче-програма на герб ; златев- карти - идеология ; работа - лентички -ножица ; мислене- труд - тежък ; семки - къси гащи - филия с мас ; ................... Моля , журналистите да го имат впредвид и да не слагат лъжи в устата на Боко .. Допълнително ще ви информираме - за новонаучени словосъчетания на нашия мин. председател... [/quote]

Благодаря за настроението! :)))

BIG глупости съчинени от BIG кратуна...