Борисов: Аз спасих парите за пътищата

За една държава инфраструктура, магистралите, жп линиите, са живот, пари. Когато ги има - тя работи по един начин, когато ги няма - съвсем различно.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Аз спасих парите за пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,колко много пациенти!

Бойко спаси парите за пътищата и ги вкара в банката на Цветелинка.

Колкото е по-тъп и прост един човек,толкова егото му е по-голямо!Да не си помислите че имам предвид Батман?!Неее,нямам него на предвид!

Колкотои ди е чудно от както работа не съм спрял да си плащам данъците така че правя и то много за тази държава но от такива фукльовци с голямо ЕГО ми дотегна.Доколкото знам и бат Бойко има хотели по морето и жена му има банки като всички останали патриоти.Как става така и аз не знам уж работа вееч 20 години а пък не забогатях .Не мога да правя далавери-това е проблема.Странно е нали.А би трябвало да живеем в по хубави времена всеки да си върши работат скромно и честнто и когато заслужи похвала тогава да му ръкопляскаме .А на някой им липсва скромност и това дразни много хора

Благодарим Ти Господи Бойко, че направи магистрали в тая страна. Никой не си спомня, преди да станеш премиер как магистрала не беше виждал. До Пловдив и Стара Загора се стигаше само по селски пътища - от село на село, има няма за няколко дена. До Бургас и Варна и други места се минаваше за по-бързо през Румъния или Египет. Ама народа е неблагодарен и на тебе кат на Христос, никой благодаря не ще Ти каже. Затуй Ти си се похвали сам, няма абсолютно никаква нужда от излишна скромност.

А, здравеопазване, образование, пенсионен фонд и т.н., всичко се срути. Който оцелее, оцелее, който не може да мре! Ще строим пътища за нашите господари, докато издъхнем!

Много приказки се изприказваха за тази 1 година от ГЕРБ и Б.Борисов, но по лошото е че само се приказва и нищо конкретно не се върши.То и Симеон беше обещал нещо преди години, но нищо не се случи. Затова е безсмислено да се дават тепърва каквито и да е обещания. Просто вече това не върви!Време е за конкретни действия и възможно най малко политическо говорене!

"За една държава инфраструктура, магистралите, жп линиите, са живот, пари. Когато ги има - тя работи по един начин, когато ги няма - съвсем различно." Предлагам тези думи на Бойко да бъдат изписани върху големи табла по БГ магистралите, а защо и не върху всеки влак! Бойко ти си направо Мао Дзъдун, не глупости ти си Конфуций. Всехо хлапе е задължено да знае поне по 50 вилики мисли на Вожда!

Аз съм един от най-големите критици на ББ, но не мога да отрека, че това, което той направи за строежа на магистралите, никой друг не го направи!Но с неговото детинско държание, на моменти прерастващо в пълна простотия и селяния, с неговото вечно мрънкане и изтъкване АЗ,АЗ,АЗ-губи всичко положително, което е постигнал!А това че не му достига обща култура и икономическа подготовка се вижда и с невъоръжено око!Господин Борисов, летоброенето не започва от Вас, давайте го малко по-скромно, защото паднете ли от власт, всички наколенкаджии и ласкатели ще се отрекат от Вас!

Залей я Бойко тая държава с асфалт пари ще ти събереме кой колкото има па вземи ,че легни и ти под асфалта та белким се свършат идиотите.

Хаха

Това първо лице, единствено число т.е. аз - на много хора е изяло главата...

Ето, прави се нещо хубаво за България. Пътища по които всички ние се движим. Пътища които ще ни донесат много пари.... И какво четем в коментарите: заядливци който реват за "Аз-а" на Б.Б. Това ли е най-голямата критика която имате към него? Егати и маршавите комунисти дето плачат из форума. РАЗБЕРЕТЕ ПАК БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НИЕ СМЕ С НЕГО

Всичко до тук е добре казано.Но искам да ви напомня,че хората се оценяват по делата-не по словата.И въпреки,че не съм гласувала за Вас,ако всичко което изговаряте го направите,но не от първо лице единствено число, може да гласувам за вас на следващите избори. Идеалистите,бързо се уморяват!

Много са смешни всички дъртаци които пишат тук и се опитват да изказват мнения Щом се появи името на Бойко , Цветанов или Дянков , членовете на пропадналата партийка БСП се активизират Пет , шест пенсии почват с пяна на уста и с безсилна злоба да пишат невероятни глупости от поне по 20-на коментара на статия Спрете те се бе , мизерни дъртаци , вече никога нищо няма да се върне , радвайте се ако на следващите избори БСП мине поне 4% Обаче ако вашият любим БОКО реши да ги направи 8% , жална ви майка

Няма да ги направи 8%, защото вижда какво стана със СДС. А ГРЕБ върви натам на подскоци.

Браво бе, тези пенсии от БСП са били много грамотни, за разлика от дъртите гербери. Само не ми развивай теории, че младите и интелигентните хора подкрепят Бойко. Електората му е от типа на лумпенизираните търговци от Женския пазар. Същия изказ, същите диаликти и простащина. Никога не съм гласовул за БСП (предпочитам да не гласувам ако няма достойни хора), но ГЕРБ е нещо още по-ужасно. Сбирщина от бивши върли комунисти, деца на активни борци, ченгета и мутрафони.

Да, всичките пенсионери вместо да си почиват седят онлайн понеже имат всичките интернет и четат статии с банални изказваня, които да им тровят нервите...

Държавата това съм АЗ.Спирам , пускам и се изпускам.

абе няма ли наи накрая тоя да го цсвидетелстват. имам чуството че все повече се вживява в ролята си на господ, месия или нещо подобно.

Пълен клоун е. Всеки ден гледаме по ТВ един и същи цирк. А номерата му с пътищата все повече се изтъркват и публиката (гласоподавателят) се отегчава...

Само с огромно самочувствие и въздухарски приказки не се управлява държава в кризата и изобщо. Що се отнася до баламосването на чуждите политици си напрво смешен!

Нека да не прахосваме време в писането на безплодни реплики по форуми, които след време ще бъдат затрити или дълбоко погребани в някой архив. Спрете да мрънкате, плюете и дебатирате. Направете ВИЕ нещо полезно!

Съгласен. Да изметем това безплодно правителство!

И аз съм ЗА!

АБЕ ВИЕ дето по цял ден коментари пишете , защо не вземете малко да поработите и да спрете да чакате някой да ви даде нещо , било то и кебапчета без месо , каквито раздават някои партии преди избори. Най ни е лесно да се бъзикаме с тези , които се опитват да правят нещо в тази държава . А сеирджиите са добре - те нищо не правят обаче го правят по правилния начин .

Там е работата, че само се опитват. Много реклама и нищо по същество. Няма икономически показател, който да е подобрен в сравнение с "лошите". И "отпушените" европари са по-малко отколкото последната година на Станишев. Наздраве!

Не се опитват а го правят но за себе си .В момента държавата е превърната в частна собственост на група малоумници.

Ето, прави се нещо хубаво за България. Пътища по които всички ние се движим. Пътища които ще ни донесат много пари.... И какво четем в коментарите: заядливци който реват за "Аз-а" на Б.Б. Това ли е най-голямата критика която имате към него?

Не, тази ни критика е най-малката от всички. Други въпроси имаш ли? И ти си изрядно зомби за пример, като Лъв. Евала.

Махни това АЗ от речника си, защото ти си едно ...., Стига говори за магистрали, защото народа мре от недоимък, от липса на здравеопазвене. Вдигате цените, а говорите точно обратното, ето вижте тока, а от там всичко. Кажи "Аз направих здравеопазването безплатно и добро за българина!!!

Едно птиче, дори и еди-чие-си, пролет не прави .

Ами ще даваш,като си имаш охранителен бизнес,който събира пари и банка ,в която си ги съхраняваш.Сигурно трезора се е напълнил и нямаш вече къде да ги прибираш,та взе и да даваш,за да си освободиш място.

Отиди при Статишев и Гоце там са парите , откраднати от крадливите социалисти - псевдо комунисти Те веднага ще ги разделят с теб , готви се за поне 20 милиарда постъпления по светката си

Аз ,лично при Станишев и при Гоце ,никога не съм имала какво да правя и няма да имам.Парите си печеля с работа, а не с рекет.Ти ,обаче много се засягаш.Да не би да си от аверите на сегашното управление?Е,тогава разбирам защо така подскачаш.Те,бандюгите един друг се защитават ,докато някой от тях стъпи накриво и после се гърмят по завоите.Внимавай!

"Качественият" материал на Б-я, с репликите, изпълнени със злоба срещу Бойко всъщност не проумява, че е против казаното от него - да има добри пътища. А това не става с вълшебна пръчица, иска се много работа и честност.

АЗ ремонтирах Цареградското шосе, АЗ запълних дупките в София, АЗ изгоних крадливите монополисти от ел. разпределителните дружества, АЗ получих компенсации от Гърция, АЗ съм Слънце,Въздух и Вода .. АЗ.. ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА П...Я ПОД НАЛЯГАНЕ!

Бравос, спаси магистралите сега остана да спасиш народа.

вече се съмнявам Свети ББ, да е бил бодиград,по скоро Т.Ж. Го е пазил да ни управлява дълго и щастливо,докато сме живи и след това дошлите след нас и т.н.Амин

Стига с това АЗ! Аз спрях! Аз намерих! Кажете един път АЗ СЪЗДАДОХ! - туризъм, производство, селско стопанство. Това се нарича ИКОНОМИКА!То просто няма такава!

Този наистина е с ужасяващо тежка диагноза - АЗ!!!!

Само Бойко прави всичко САМ! Да сте чули Обама или Ангела Меркел да си позволят да кажат АЗ НАПРАВИХ? Няма и да ги чуете, защото ЕДИН Е БОЙКО И ТОЙ Е В БЪЛГАРИЯ. Добре, че е той, че сам ни построи метро, сам ни спаси парите. Кога ли му остава време за тенис от това копане я на метро, я на магистрали... Накрая сам ще си отиде...

От това че не ми харесва ББ, хич не следва че харесвам тройната коалиция. На половината от пишещи тук им липсва логиката. Както казвал един герой, анархията е майката на порядъка. Още има много други идеи, а вие се зациклихте на еднолично управление или на тройна коалиция.

Б.Б., Бат' Бойко - "БИГ БРАДЪР" е бил спасил парите за пътищата, които ще бъдат "съдрани" - събрани чрез орязване на жизнения стандарт на българските граждани. Да пази Бог България, от БИГ БРАДЪР-сите.

Дано твоето пожелание постигне теб , семейството ти и всички Герберчета, цъфтящи в разкош!

Робърт Зелик лъже! Не може да не знае, че административен капацитет липсва не, защото са глупави българите, а защото образованието у нас е унищожено. Тези, които имат финанси, учат в чужбина. Остават там, защото знаят тамошния модел на администрация. И защото, ако толкова много знаят, олигархията няма да ги допусне да й развалят изградената система. Ако е налице политическа воля да се обслужва първо СБ, а не здравеопазването и образованието на населението, то следва закривате на държавата.

Президентът на СБ не лъже!!! Ако си спомняте в началото на мандата моя министър СД, извика експерти на СБ. Те провериха и много точно прогнозираха, кога ще ликвидирам излишъка от предишното правителство. И съответно Р. Зелик се появи в точния момент с предложението за заеми от СБ. Какво повече искате?

Съвсем правилно, "царят е гол". Какво обаче следва след тази констатация? Следва ли алтрнатива, НОВ ТИП ДЪРЖАВНОСТ? Следва ли изпънение на мисията на българите: "Евреите бяха божият народ, но се провалиха. Сега ние, от 9 в., сме новият богоизбран народ и сме на изпит, хубавото е, че имаме шанс за поправителен. Сега в момента, в България пак има голям духовен учител, но ние пак си пием ракията и се кланяме на Мамона, така че ясно е какво ще стане. Беинса Дуно казва "ако трябва българите ще станат 300 000 човека, но ще изпълнят мисията си ", а именно да подготвят шестата културна епоха, която ще се развие по земите на днешна Русия ...". Изпълнението на тази тежка задача тежи както на плещите на всички българи, така и на гърба на всеки един по отделно, според личната му "товароподемност - товароносимост". РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ ПРАВИЛНО, като изказване на един обикновен туземец?

Прав е премиерът , вместо да оплювате идете работете и си платете здравните вноски шибаняци .

Иване, ти си най-истинския представител на "шибания народ" - сиво искърско говедо.

Брей, че ти кат си плащаш да не би да имаш мозък? Кат те гледам как обобщаваш, по-добре да не давам пари, че кат почна и аз да псувам всички останали лошо ще стане.

Иване , ти къде си видял комунист да работи , такова животно няма, и няма да има Истинският комунист знае само как да краде , а когато няма от къде му ,остава да плюе и обижда За съжаление , когато Господ е раздавал акъл , всички са били на партийно събрание

ЕДИН Е БОКО! И ЦВЪЦКО Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!

Няма полиотик,икономист,ижинер, професор и обикновен работник да не е наясно с намеренията на Бойко Борисов. За да бъдете Вие Г-н Борисов, донаясно, трябва бързо да си прочистите къщичката от фалшивите Гербаджии около Вас.Послушайте гражданина Жоро защото той е завършил три висши-математика,психология и музика/пенсионер/.

на първо време не е зле затвори за колегите си да започне да строи батко ни боико бащицата.

Явно соцкомунизма е създал мутанти - зли, злобни , подлеци и двулични крадци и тук от пишещите има заразени с НАД 50% , а има и шибаняци... Министър Председателя е едноличен ръководител на изпълнителната власт в България и това Аз е естествено и респектиращо, но на шибаняците им харесва Доган и тройното слабовластие - разпределящо 2:3:5 къде го има това в света... ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ... ПРИНЦИПА НА ЕДИНОНАЧАЛИЕТО И КОНТРОЛА СА БАЗИСТНИ И НЕОБХОДИМИ НА СТРАНАТА ... Всяка сутрин се питайте, какво Аз дадох и какво ще направя за Родината за да живеем по-добре .

Не си никакъв лъв, драги, а най-обикновена овца.

Хайде, още един болен! Много стоите на слънце, после се чудим в отделението каква терапия да ви назначим! Лъв?! А случайно да си и Наполеон, че един ми се губи!!!

Явно соцкомунизма ... и неговите мутанти от ДС от последните 21г. са си свършили много добре работата с тебе. Изрядно зомби за пример, мозък без нито една гънка. Евала.

Магистралите са най-важни! Защото ще носят милиони! А хората могат да се пребиват и в дупките по пътищата извън магистралите.

Само за година изостанахте със 6 месеца за здравната реформа.Не се ли срамувате да се правите на "спасител" на пари за...пътища?Вие автомобил ли сте?

Бате Бойко стега си се фукал че вече ми дотяга с твоето ЕГО аз лично залагах много на теб и твойта партия но ме разочаровахте като всяка друга партия.Направете нещо хубаво за хората и стига с тези пиаракции защото вече изключвам телевизора като започнат новините и допускате много ама наистина много грешки и не знам докога така.Стига с това АЗ АЗ и ПАК АЗ хората не искат фукльо а човек който да оправи положението в тази държава .Но уви до този момент не виждам да е станало по-добре а напротив по зле.За съжаление това е истината и цял народ отново е в батака.Много ми се иска да ти го кажа това в очите.Ще бъде хубавода прочетеи всички мнения и да си помислиш за напред.

Не мога да разбера на ВАС какво ви пречи като Бойко говори така? Намери се един човек който работи истински и казва истината с истинското й име и сте все недоволни. Голяма работа ,че казвал все "АЗ".Ами направете нещо и вие и кажете "АЗ"!

А кога работи този човек? Има ли изобщо време за работа от тези медияни изяви? И за рабите нещо полезно не трябва ли да е наясно с нещата? Аз например не съм специалист за да определя на колко метра трябва да минава тонела, но Бойко явно разбира от всичко - медицина, образование, наука, народопсихология, политология, транспорт, право и криминалистика.

Като работи толкова, какъв е резултатът. 25% не си прлащат осигуровките, а той вместо да уволни ресорния зам. министър председател, министъра на финансиите и шефа на НОИ седнал да се хвали с това си "постижение". А някои от "шибаните" даже му се радват.

Ами за това ти плащаме заплата от нашите данъци,за да управляваш !

Крайно време е другаря премиер да си смени името на "Аз"! Аз това, аз онова, те ми сраха в гащите! След като даде инструкции как да се изработи хранителницата на мощите на св. Йоан Предтеча едноличното спасява не на някакви си там пари си е детска игра за Супермен Борисов! Очаквам скоро да нареди на пожарите в Русия и Украйна да се самозагасят, а на свлачищата в Пакистан - да се върнат по местата си!!! Как ли щеше да изгрява Слънцето, ако Бойко го нямаше?!

И каза Борисов, да бъде и биде. И като видя,че в Храма Герберски не е останало нищо,нахрани пак хората с празни приказки. А триглавата ламя след,като я пребори,зъзнеше в сарайте на Доган и в други сарай и отмаряше по яхти и скъпи курорти след епичната битка.

НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ, БЕ..........? БЪЛГАРИНЪТ Е НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАСАМ!! ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИШ ТИ?