Съдът оправда изцяло вдовицата на Самоковеца

Софийският градски съд призна за невинна вдовицата на убития през 2003 г. в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца - Ангелина Димитрова, която бе обвинена за контрабанда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда изцяло вдовицата на Самоковеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прокуратурата е крайно време да работи по качествено.

d4

бравос! безрезервно вЕрвам на независимия, честен, неподкупен и морално извисен бантустански съд! имаше един лаф... рефера/съдията- в чувал!

С тази съдебна система има ли още изненадани.

Няма такава кочина - наречена държава- като република БГ...само там се случват такива чдеса :) Купуваш си съдиите и си винаги невинен..

e tova e golem smex nemam dumi,pusnite gi vsi4kite tam kakvi beha .......4e ne se se6tam

wwasp

това е едно скалъпено обвинение, съшито нарочно по АБСУРДЕН НАЧИН, за да изчисти името на жената... просто всек юрист ще се изсмее на такава формулировка на обвинението...

Не е допустимо да се привлича към отговорност едно лице само за това,че е в семейни връзки с престъпник!Ето защо трябва да се освободи Ангелинка от отговорност тъй като не е извършила закононарушения!

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - ОСНОВНА И НЕОТДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ !

Защо се учудвате ,че е уведомила - такива са законите как да я съдят като всички закони са пробити / с много вратички/ . Бедните съдииски деца взеха имоти и сега не могат да им ги отнемат и с заменките е така. Докато не се препишат законите от някоя държава и да не се вкарат в пленарна зала да бъдат побългарени /съсипани и оставени вратички/ положението няма да се оправи . Това е истината . Защо не вкарат китайски закони и тук - за злоупотреби да се отнема цялото имущество пък да видим кога ще се краде!

ako az napsuvam kakvo 6te stane

следващият оправдан ще е Алексей Петров -Трактора

Браво на българският съд.Явно , който си има пари винаги може да се отблагодари на неподкупните съдебни служители.Защо искате да правите на балами бългалския народ?Ами нека да се направи оценка на притежаваните средства на тази твърде кадърна хубавица и да се провери какви данъци е платила на държавата и какво е декларирала, ако изобщо е подавала данъчни декларации.

Тази ако е девица значи е невинна!

Браво на съда,много е хубава и чаровна Ангелина,грешно е да лежи в панделата такава жена.А и тя не е откраднала нищо-съдът го доказа.

Ами сега Министрество на финансите да окастри бюджета на висшия съдебен съвет с 697 741 лева. И за в бъдеще с колко хиляди или милиони оправдават, с толкова балтия по бюджета им!!!

Какво е виновен съда,като е калпаво обвинението.След като митниците са били уведомени за стоките,как прокуратурата я обвинява ,че са контрабанда.Този Кушлев май само се прави че работи.Ами направете свясно обвинение с достатъчно доказателства и тогава няма да се усмихва .Ама той Самоковеца не беше ли "агент под прикритие"?Е-е-е,големи глупости,дълги процеси,шумутевица и накрая.....нищо!

Не знам нарочно ли е толкова некадърно обвинетието или толкова си могат следователите и прокурорите. Ако е второто - за державу обидно. А колкото и да не им харесва на някои, съдиите са си прави дето ги пускат, защото ако не ги пуснат се отива на Страсбург и бюджета олеква с 10000 Евра минимум. Както ще се случи с последните ракламни кампании на вътрешно министерство. А Ангелинка можеха да я подгонят за съвсем други неща вместо да се правят на велики с това пране на пари. А сега вече не могат да я пипнат за нищо Ако този фарс е нейна идея - евала, имало и умни жени в България

Мъни, мъни, мъни...

Нормално! Всяко обвинение води до оправдаване. За разлика от предишните, които отричаха, това управление води епична "битка" с престъпния свят - обвинява, проверява, уволнява.

Как съм пропуснал че Април 2000г. е бил толкова дълъг месец-цели 31дни.За пръв път се случва!!!

Астаджиев да бъде разследван за корупция. И на врабчетата е ясно, че е имало канал за контрабанда и документите са фалшиви.

Angel si ti

Браво на неподкупните български съдии !!!

Случихме на държава, случихме на съд... Как няма да случим на невинни престъпници!?

Това не е държава!!! Да живеят крадците и бандитите!!!

prav e tsvetanov za magistratite,4e sa boklutsi

Да си направят клуб на невинните вдовици ;)

А има ли още глупаци в България, които да вярват в местното правосъдие?!

Каква красива жена! Желая ти успех и щастие, да го духат зависниците! Да си жива и здрава и много щастлива напук на душманите.

tazi izlezna po golqma tarikata ot onzi selqnin,ne se poqvqva nikade i si opravi vsi4ki problemi a oniq hode6e da pla6i gargite s po 20 selqnina s nego

а този едричкия чичко ,дето кръжи около нея какъв се явява?как ли му се плаща заплатата?

какво казваше бате ви Бойко "Ние ги хващаме, те (ние) ги пускаме". Съдът, че е корумпиран...такъв е....но политиците им позволяват да бъдат такива. Все пак закона е в техните ръце...но конституционни промени за независимостта на съда не виждам.

Чиста като сълза!!!! Няма престъпления, всичко ечестно и почтено! Ха-ха!

Какво значи "... е уведомила митниците"? Има ли фалшиви фактури или няма? Нарушила ли е законите на РБ или не? Май и съдът, и прокуратурата ни са един дол дренки - едните гледат да внесат калпави обвинения, пък другите се хващат за буквата та да оправдаят когото трябва. Ама както се казва "парица е царица", "за милион няма закон, за кокошка няма прошка" и други подобни. Да не говорим и за дупетатите, които приемат закони с толкова "вратички" та да се измъкват "правилните" хора. Цялата съдебна система, както и т.нар. парламент трябва да ги изметем. Лошото е, че нито ни стиска, нито има с кого да ги заменим.

Като че ли пак става въпрос за калпаво свършена работа от прокуратурата.Точно за това Цецо /разбирай Бойко/иска да подчини и съда.Не защитавам съдиите-по-голямата част трябва да бъде разчистена но с действен ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ.Всички други действия имат за цел да бъдат осъдени едната част а другата да им прибере бизнеса.

...."Адамко" ЕООД регистрирано в САЩ. Е мое ли некой да ми обясни кво значи ЕООД по щатските закони. Нещо като Personal Ltd ли е , що ли? Ама - пишем, бришем, новини праим.

Пишем и бришем - пишем и не мислим - коментираме без да знаем...Драги ми смехурко, съгласно законите на САЩ това се означава като LLC т.е. limited liability company (LLC), also known as a company with limited liability (WLL). Такива ми ти работи...

Какъв е проблема да се направи ЕООД в щатите? Може да не е с точното значение на нашето, но не е невъзможно.Прави се sole proprietorship и се регистрира като LLC е има няколко подробности, ако те интересува как може да стане точно попитай чичо Google, той знае.

Вие осмислихте деня ми. Гордея се с такива сънародници. Дори и Ангелинка да се измъкне - ЕООД та ще има и България ще я има и LLC ще има - но там където му е мястото! Once more again - thanks you !

lele taq na snimkata ako mi padne :D:D:D

"ПРЕНЕСЛА" стоки за 700 К лева. За тази цел се ползват контейнери, карго, кораби по морето или шлепове по Дунав и т.н. И "УВЕДОМИЛА" - сиреч - "Абе нося тука едни стоки, искате ли по бира" Но - нашия магистрат е най-магистратен и той знае най-добре. Не ща и да питям за петенцето Славова дето купи хатела в Боровец, като и тя знаеше че е от контрабанда, а не от садене на компири ... да му се не знае и държавата вече

Или Прокуратурата или Съда ни са пълен смях... но май и двете! "Бандат да се наричам първа радост е за мене" И като се замисля, че за тази държава са загивали хора, ме хваща срам докъде сме позволили да я докарат!

Или тотални малоумници работят в прокуратурата и им се плащат заплати,за да се правят на ангажирани обвинители в подобни процеси или съдиите са наистина за затвора. Или и 2те

Проблемът не е в съда, а в прокуратурата! Докога малоумници ще плюят само съда?! За Ваше сведение полицията и прокуратурата разследват заедно, по-скоро Прокурорът е царя на разследването! Като няма доказателства, като хората, или пък са изфабрикувани, какво да реши съда?! Не може да кажеш "той е престъпник" и съдът да го осъди! Такава глупост няма в света! А тук даже арестуват по съмнения! Няма такова нещо в света! Не оправдавам вдовицата, но явно прокурора и разследващият полицай не стават за нищо!!! И понеже на прокуратурата и полицията не им играят по свирката, съдът все виновен! Така не става! Унищожиха разследването по времето на Костов и сега очакват полицаи с курсове да се научат да разследват! Как да стане?

Ми какво да напишеш? Цяла България знае, че Самоковеца беше бандит и наркопласьор, а вдовицата му - цялата в бяло!? Браво! Да живее независимия български съд! А иначе от сърце - да ви е.а майката, корумпирана и мръсна долна пасмина! Интересно ми е, ако бяхте на изборна длъжност, с определен мандат, дали пак същото щяхте да решите?

и от мен едно голяяямо сърце....

аз няма да я оправдая....и няма да и простя...цяла вечер ще я наказвам :)