Почина бившата първа дама Барбара Буш

Почина Барбара Буш, съпруга на бившия американски президент Джордж Х. У. Буш и майка на бившия президент Джордж У. Буш.

Обратно в новината

Коментари - Почина бившата първа дама Барбара Буш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

R.I.P.

"Като първа дама, нейна кауза е насърчаването на грамотността и на четенето на книги" - А нашата Деса е с основна кауза да троши народни пари по приеми и банкети , и да прави скандали у Фейса-а !

Мир на праха и! Достойна жена и самоотвержена съпуга и майка. Не случайно се носеше мълвата, че при смърт на президента Джорд Буш, американците биха предпочели нея на мястото му, вместо вицепрезидента-смешник Дан Куейл

без коментар

След Барбара Буш да се готви Хиларито!!! ХО ХО ХО

тя бая е закъсняла,92г баси :/

Един стойностен изживян живот отдаден на мъжа си и на 6-те си деца! била грижовна съпруга и майка на двама президенти на САЩ шапки долу за тази достойна жена! А вие гнусни тролове които нямате пет стотинки бедни и жалки никога няма да познаете нейната велика гордост че била опора за двама президенти на САЩ!

Ей, дира, не се научихте! Умрял някой, бил той добър, бил лош - няма коментари. Без това идиотите веднага бързат да се покажат.

Далеч по значимо събитие за България беше кончината на Дядо Добри ! П.П. : дано като се появи новия ДИР-ник не ни сервира такива незначими за България новини !

Достойно си заминават кръстоносните воини на Страната на Свободата,които смазаха безмилостно империята на злото и техните продажни подлоги в задунайская- червените гащници ,паразити и кундуржии!

бърже хапчетатаааа,бърже

Ега ти, не харесвам русофилите, ама като гледам американофилите изобщо не им отстъпват по тъпотия.

Ха, наздраве !

Като умре майка ти или жена ти да ни известиш, че да те поздравим.

Денят започва с хубава новина. А мъжа и и сина и кога ще умрат и те, докога ще чакаме? Тези гнусни рептили не заслужават да живеят. Избиха милиони невинни хора по целия свят, за да богатеят все повече и повече.

Майната им на всички Бушовци, Клинтънци, Обамовци па и Тръмповци! Очевидно всите са кукли на конци, дърпани от други. И всичките са без етика и морал! Год сейв Америка... енд фък дъ уърлд!

Най вече на теб!

е, и...

...ред е на Сорос....

имени спонсора Нейн!