Почина бившата първа дама Барбара Буш

Почина Барбара Буш, съпруга на бившия американски президент Джордж Х. У. Буш и майка на бившия президент Джордж У. Буш.

Обратно в новината

Коментари - Почина бившата първа дама Барбара Буш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ред е на Сорос....

е, и...

имени спонсора Нейн!

Майната им на всички Бушовци, Клинтънци, Обамовци па и Тръмповци! Очевидно всите са кукли на конци, дърпани от други. И всичките са без етика и морал! Год сейв Америка... енд фък дъ уърлд!

Денят започва с хубава новина. А мъжа и и сина и кога ще умрат и те, докога ще чакаме? Тези гнусни рептили не заслужават да живеят. Избиха милиони невинни хора по целия свят, за да богатеят все повече и повече.

Ха, наздраве !

Достойно си заминават кръстоносните воини на Страната на Свободата,които смазаха безмилостно империята на злото и техните продажни подлоги в задунайская- червените гащници ,паразити и кундуржии!

Далеч по значимо събитие за България беше кончината на Дядо Добри ! П.П. : дано като се появи новия ДИР-ник не ни сервира такива незначими за България новини !

Като умре майка ти или жена ти да ни известиш, че да те поздравим.

бърже хапчетатаааа,бърже

Най вече на теб!

Ега ти, не харесвам русофилите, ама като гледам американофилите изобщо не им отстъпват по тъпотия.

Ей, дира, не се научихте! Умрял някой, бил той добър, бил лош - няма коментари. Без това идиотите веднага бързат да се покажат.

Един стойностен изживян живот отдаден на мъжа си и на 6-те си деца! била грижовна съпруга и майка на двама президенти на САЩ шапки долу за тази достойна жена! А вие гнусни тролове които нямате пет стотинки бедни и жалки никога няма да познаете нейната велика гордост че била опора за двама президенти на САЩ!

тя бая е закъсняла,92г баси :/

След Барбара Буш да се готви Хиларито!!! ХО ХО ХО

без коментар

Мир на праха и! Достойна жена и самоотвержена съпуга и майка. Не случайно се носеше мълвата, че при смърт на президента Джорд Буш, американците биха предпочели нея на мястото му, вместо вицепрезидента-смешник Дан Куейл

"Като първа дама, нейна кауза е насърчаването на грамотността и на четенето на книги" - А нашата Деса е с основна кауза да троши народни пари по приеми и банкети , и да прави скандали у Фейса-а !

R.I.P.