АПИ: Карайте внимателно и без резки маневри

Шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена със зимните условия, и без резки маневри, апелират от АПИ.

Обратно в новината

Коментари - АПИ: Карайте внимателно и без резки маневри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно дали е така в Швеция ,Финландия.Според булгаристанските стандарти те трябва да си затворят държавите от края на октомври до края на м.май.Както при социализма все някои са ни виновни.Много малоумници има сред управляващите но това не им пречи да въвеждат нови цени на винетки,тол такси.7 % фонд Републиканска ътнта мрежа от всеки литър гориво.Това са милиони които потъват в бездънната яма от кражби.Винаги шофьорите са виновни за всичко.Пътищата ни са в окаяно състояние и парата отива само в свирката колко е добре всичко.Ако ще минова слънцето на народа ще изближат пътищата до асфалт.Значи може но не за всеки.

От АПИ не им е работа да дават съвети как да шофираме. Длъжни са да чистят и поддържат пътищата, не да рекетират шофьорите. А пътищата не ги чистят, размотават се, докато се стопи снегът. Така е от 10 г, може би и повече, не знам.

Но КЪДЕ да караме???? Данче, с глоби за всички фирми не става, само поредната мимикрия.

Крайно време е да се проектира и започне строителството на трета и четвърта лента по АМ Тракия!

Благодарим ти АПИ за мъдрите напътствия. Ама не трябва ли да се занимавате с нещо друго , като например да не сключвате договори с фирми, които не са хабер си нямат за строителство и ремонт на пътища, но все пак печелят търгове и то по ЗОП...

авторът! авторът! да, знаем- не се знае знае ли се, няма нищо сигурно и затова- внимателно и без резки маневри. винаги и навсякъде в тоя живот.

Ами аз както и да карам или да се движа като пешеходец ония с BMW са излязли да дрифтят. Пък с голфовете не могат да дрифтят, те пък с газ до ламарината спират се я в бордюри я в други брони.

Има стотици хиляди хора в България които нямат кола и никакво превозно средство поради бедност и безпаричие. И аз съм един от тях. Неравенството сред обществото е голямо и е на първо място в ЕС. След 27 години живот в БълХария аз не мога да си купя една КАКВА ДА Е кола дори и 1000лв поради безпаричие, бедност, мизерия и огромна безработица. А чрез шуробаджанащина да се уредя нямам. Та аз за храна и оцеляване нямам какво остава за кола. Т2 ще е.....

сам си си виновен, стани джендър, стани фолк изпълнител, бъди прозт, стани нацепена батка... Ето ако избереш някоя от тези професии ще прокопсаш, защото тук само такива успяват, е има и изключения, които само потвърждават правилото.

То ако ставаше така....нямаше половината от населението в провинцията да иска при първа възможност да се махне от България. Нали правиха и анкети, 66% от населението в провинцията ни (изключая София) биха се махнали при първа възможност от България. А и нали виждам в града ми. 80% адски бедни един работи за 500лв друг безработен и не им стигат парите за храна. При все че нямат и постоянна работа. Останалите 20% много богати скъпи джипове и прочие, откъде тия пари никой не ти казва. Просто за честните и почтените България е ад, за мошениците и тарикатите рай. Та не случайно ние сме на първо място по емиграция и топене от емиграния. Само при България го има това, българите които работят в чужбина да са повече от тия които работят в България. При никоя друга държава го няма това гражданите й които работят в чужбина да са повече от тия които работят в страната им.

Е, но намери пари за компютър и интернет. Хайде върви да работиш. Или пък точно това правиш в момента?!

Шофьор към колегите: Карайте разумно, Хора! Да стигнем Живи и Здрави кой за където е тръгнал!!!

АПИ: Карайте внимателно и без резки маневри Клуб BMW: Ко каза ко? Клуб Mercedes: Кой туй бе? Клуб Audi: Хаданоаманадали ;РРР Клуб Голфъри: Аве ейй, шшшшшш!...

НЯМАМЕ НУЖДА ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ ТОЧНО ТЕЗИ ЗАРАДИ КОЙТО ПЪТИЩАТА НИ СА ПЪЛЕН БОКЛУК. ТЕ ТЯХНАТА РАБОТА ДА СВЪРШАТ ЗАЩОТО 8 СМ СНЯГ СА МАЕТАП АМА МАЕТАП ЗА НАША СМЕТКА. НЕ ДА МИ ПРИПЯВАТ СТАРАТА ИЗТЪРКАНА И ПРОСКУБАНА ПЕСЕН ЗА НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ С КОЯТО ЧУДЕСНО СЕ ПРИКРИВАТ.