Сблъсъци между полиция и протестиращи във Франция

Полицията и протестиращи влязоха в сблъсъци в Париж, а в Нант силите на реда използваха сълзотворен газ и водни оръдия.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между полиция и протестиращи във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смешковци защо сега никой не пише че Макрон е диктатор,гледам полицията яко бие,ако беше в Турция какъв вой щяхте да нададете хахахахах

Макрончо,Макрончо,време е да си ходиш.За вярна "служба" на някой ще ти подарят огромно ранчо.

Сами си го избраха, сега стачкуват. Френска му работа.

Ибраха го сами, ама някой друг път. Пълномощникът на Ротшилд в Европа, заедно с медиите на Ротшилд във Франция и по някоя друга регионална фалшификация - така появилия се от нищото младеж-герантофил за три месеца стана президент - послушник - като баби Меркел.

kerelov@poshta.net

Баба Меркел е малко по-друга бира - всеки канцлер на Германия подписва т. нар. канцлерски договор със същите мърши (червените табелки) за пълно послушание, защото Германия все още е окупирана територия. Предишния канцлер Шрьодер точно затова "подаде оставка", опълчи им се и показа, че не е съгласен на пълно подчинение и беше подменен.

"Костов е виновен"!

Въпрос: Защо участниците в протеста са само бели хора? Отговор: Защото това е протест на работещи!

И там скоро май ще гледат еврозаплатите си през крив...Мак/а/рон. Виж, така може и да ги настигнем. По-скоро те нас.

Сигурно баба му го съветва

Народа лека полека започва да разбира, че капитализмът и демокрацията са в крайна сметка несъвместими.

Путин и Русия организират тези бунтове,една жена каза ,че на опашка друга казала ,как и казали ,че една е чела....

се разпада бавно НО сигурно! Амин.

Плюя ви на демокрацията на осраните ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ това вече си е див фашизам французите само трябва да си хапят газовете че не избраха ЛЬО ПЕН да ги изкара от ОКОПАЦИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

...ами не е чудно...народа се сабужда !!!...скоро и немската бабичка ще я понесат на юруш...!!!

Приемат бежанци и съкращават работници,б*си ненормалната политика!

се опитват да съкращават чиновници а тук в най-бедната държава тиквата ги увеличава.

Каня Французите да стачкуват и малко в България, поне да се сепнат родните ни политици. Макрон (Макарон) му се пече яйце не г*за с тези реформи.

силите на реда само да не объркат какъв газ пускат на хората, докато ги озаптяват с насилие...

Мей и Макрон веднага ще обявят на Путин извършва газово нападение във Франция!

бабоебецът микрон е човек на ротшилдовите сатанисти, ше ви разкаже играта!

Два дена, пиарите на гроб мислиха как да оправдаят кражбата на едни 16 милиарда от началото на века, при които пикът на кражбата е при управлението на Боко.

Браво, франсета! Поддържам мнението, че ако има нова социална или социалистическа революция, думите са синоними в българския, в Европа, ще започне от Франция. Френските работници знаят как да защитават правата си!

Видяхте ли какви дрехи, нагли хора, ние тука затова мълчим, за да не станем по- зле. Умни хора се Българите!

А у нас няма да ли да стачкуват? Ако не е заради Истанбулската!

Това е бунта на лентяйте! Затова по-голяма част от хората подкрепят реформите!

Лъжете! Това е бунт в защита на човешките и гражданските права.

имаш предвид гражданското ти право да получаваш заплата, привилегии, дълги отпуски и да се пенсионираш рано....без да работиш.

Ай как не па иврапейски таз палиция защитава ценнастите!!

Какво стана с правата на човека? Когато в Русия ударят някой, тия опищяват цял свят, а сега? Миналото лято в Париж се изтрепаха цяло лято и в Нант и в други градове, то си беше направо гражданска война, но за тях може. Техните полицаи бият и обгазяват демократично. да не забравяме, че по времето на Оланд биха и обгазяваха родителите излезли с децата си на протест срещу приемането на хомосексуалните бракове и за запазване на семейните ценности.

са най-мързеливото племе в Европа.

почти съгласен.само гърците ги комкурират

И поради тази 'причина" Франция е в Г7, а вие работливите сте в Г777.

Срам за западните "демократи"! Запада все повече се фашизира и единствения начин да се обедини са фейковете за Русия- за сега вършат работа, но докога ли? Запада вече не признава и международните закони и фактите-справка случая Скрипал-явна провокация на западните служби!

А при нас кога Боко Тъпото ще опраска държавните служители? Нароили са се като хлебарки, а и се оказва, че са повече от дупките по пътищата. Те не допринасят с нищо за БВП, а само чакат своя дял от баницата, без грам принос към обществото. Това касае е 240-те хрантутника, които по цял ден безделничат и симилират дейност. Само, че с тоя образ-Боко Тъпото начело на държавата, реформи никога няма да има.

Във френската държавна администрация (казва се държавни служители) влизат всички заети в сферата на образованието и науката - учители, социални работници в училищата, учени, преподаватели в университетите и целият там административен и технически персонал, както и лекарите в държавните болници - Полицаите и те са държавни служители. Но човек трябва да се бори за тези права, особено сега когато равновесието е силно изместено към варварския империализъм. Та, французите не плюят по учените си (нищо, че заплатите на тези учени са им гарантираи от държавата, а не от краткосрочни проекти, както правят у нас), нито по учителите - имат респект и уважение. Но какво ли да обяснявам.

Французите, ако не са в отпуска, излизат в стачка.

Ей това им е прехвалената западна демокрация. Бият хората като кучета!

След разпада на СССР и ликвидирането на социалните системи в страните от Източна Европа за капитализма вече не съществуват ограничения и в ущърб на работниците ще се въвеждат все повече реформи за ограничаване постигнатите досега социални, трудови и пр. придобивки. Ако по времето на СССР капиталистическите страни бяха принудени да развиват и въвеждат социални политики "от кумова срама", сега такава вече не съществува. Ама по-добре, че да разберат зомбираните маси колко им е "свободата" и "демокрацията" и дали изобщо ги има, че както казва американският философ и политически активист Ноам Чомски, "Капитализмът и демокрацията са в крайна сметка несъвместими".

Путин бил диктатор ...

какви сблъсъци, това е откровен бой над протестиращи и се вижда превишаване на правата с пъти и разправа с предимно млади хора

Макарона да си обира старото бабе и да си заминава защото друг се гласи за този пост- и съвсем не слугински настроен към ЕУ.

ако има нова революция в европа тя ще започне във франция май на франсетата хия не им харесват програмите за икономии дето ги чакат скоро ще престанат да харесват и тея де ги налагат

Уаууу...и ако може да не работят, но да получават 13 заплати и голяма годишна отпуска.

сега Макарон ще излезе и ще каже по подобия на Инглизия, Немция и ФАЩ - Путин е виновен!!!

Така се постига добър живот, с борба. Не като нас овчедушните, дето сме го докарали до просешка тояга.

добър живот се постига с работа а другото е гръцка история и задлъжнялост на държавата за да раздава пари на готованковци.

На тебе от много работа не ти е останало време да се понаучиш да пишеш що-годе правилно. Ако беше във Франция, можеше да се оправдаеш със стачка на учителите....

Фашистите смилат от бой мизерните хорица.

Французите почнаха ! А ние кога ???

да искаме да назначат още администрация ли...и да могат държавните служители да се пенсионират рано ???

ще мълчите и траете докато вождовете от Москва и Позитано 20 не дадат сигнал.

Виждате ли какво "хубаво" лице има демокрацията?

лице говориш ..за това на наглата администрация която не иска съкращения и само да лапа и ранни пенсионирания докато хората в частният сектор работят ?? или това , че НЕ искат да им се заплаща според изработеното ....това е наглост ...което е така и у нас

да живее частния сектор - яко плащат минимална заплата за 56 часова работна седмица - ууураааа

ха не думай... ако в Русия се случат 150 анти-президентски протеста сещаш ли се какво точно ще се случи?

гледах видиото и съм потресена от жестокостта на полицаите и властта, това е сблъсък между черното и бялото и резултата е срам за младия президент, това не е в европа мисля

радвайте се, че още афганистанците в българия са само 25 000, като станат колкото в Швеция по 7000-8000 български момичета ще бъдат зверски изнасилвани, много от тях и убивани след това. За последните 2 години в Швеция това е числото 7-8000 такива случая на година.

Чистене му е майката и организирана саморазправа.

Някой, който има достъп до не фейк нюз да обясни за какво е протестът! Вижда се, че кадрите нямат общо с написаното в статията! Протестиращите са кореняците французи както се вижда от видеото! Цяла седмица ни заливат с пропаганда срещу Русия! Пак прикриват нещо, както направиха с изнасилванията във Великобритания!!!

а силите на реда и властта какви са...

що да са фейк? Във Франция се протестира масово за щяло и нещяло и то няколко пъти в годината. Като на някой не му издържат нервите и почне да буйства е нормално полицията да се намеси и да прекрати протеста, който преминава в безредици. Навсякъде е така с изключение на автократичните държави където полицията започва да бие още докато протеста е мирен.

на видеото се вижда че точно така правят

Да бяхте написали какво възнамерява да прави бабоебецът.

В България нямаме такива проблеми . Щом се появят протестиращи , Премиера Борисов веднага заповядва , след 2 часа всички да се прибират , и ''те'' се прибираааат ! Така стана и блокадата на гръцката граница , блокиране , но колко каже баце . Заспал народ , кофти мат'риал !

Що ли не видях една черна или арабска мутра сред протестиращите?. Май не съм гледал добре. Иначе е същото е като при нас-като протестират белите хора- стотици и хиляди полицай, циганин като извърши престъпление-двама полицай, да записват какво е станало. Сени, гиди сени, демокрация. Демокрацията дето и викат е за нас - да ни унищожи като народ.

Защото мисля, че протестът е срещу цялостната политика във Франция. Протестира белият французин срещу излямизацията. Знам, че подобна е и ситуацията в Англия и очаквах всеки момент там да избухне нещо подобно. Но има пълно затъмнение от световните медии. Кадрите говорят много.

това ли е демокрацията бе изроди ??? що не пребиете геи парада които е олицетворение на човешката извратеност ???

Това ли е демокрация, за която така пледира ЕС?

ще стане във франция така ,както му се иска на путинския тролл, как иначе. смотаняци.

Претенциозен ник ама си кух на квадрат.

Принципите на Европа сервирано от САЩ и внедрено от Тачър е: стимулиране на бизнеса, "изтискване" на работника до максимум, вдигане на данъци, пълнене на хазната! Във Франция ми е надеждата от там да тръгнат и да изметем всичката измет, която управлява!

Веригата не свършва с пълнене на хазната, а с източване чрез обществени поръчки в полза на наши хора.

Не е ли по-големия проблем в това, че държавата помага на процеса собственика на багер да го продаде за да стане работник, а не помага на добрия багерист да си купи багер и да стане дребен предприемач? Защо всички сте решили, че задължително следва да сте работници? Междудругото в България имаме най-малък процент хора, които имат доходи от собствен бизнес в цяла Европа.

а кои ще работи бе цървул ???

Който е пробвал знае защо!