Борисов: Всичките ми данни са в интернет - добра услуга

Премиерът Бойко Борисов заяви пред български журналисти в Брюксел, че не се притеснява от кражба на личните му данни в интернет на фона на скандала с Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всичките ми данни са в интернет - добра услуга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с пръст в уста

да предположим х господин. каква е гаранцията, че един юрист, адвокат, след като ти знае данните, и виж с едно пълномощно в България и по Света е изтеглил всичките пари на Х, а що не и на господин Бойко Борисов, тогава кво правим, правиш господин Б.Борисов, примери много, но Дир.бг виж ме е затрил и затова спирам и слагам точка, а и ако има ББ закупени жилища на запад и виж останал с пръст в ръка... С добри чувства съм към ББ завинаги, дори и след 50,100 години, не съм човек върти опашка, като мнозина при него сега на власт, и да знае, когато ББ направиш мило добро на някого, понякога ти се отплащат, като паднеш от власт със зло, Пак мое мнение, Не ви го пожелаваме, но примери много в тази насока, дори и здрасти няма да ни, ти кажат , това е българина,

ББ разбира ли какво говори? Разбира ли изобщо какъв е проблемът - и техничвски и като резултат? Не само за него, ами и за обикновен човек, който няма зад себе си цялата държавна машина, която да го зашити? В случай, , че недай си, му откраднат личните данни

Това се прави за да не стават изборите електронно ,за да си правят далаверите както си искат Защо ако живея в Америка нямам право да гласувам за БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

"Аз съм си поставил една единствена цел - продължаване на споразумението с Турция за мигрантите"..... Аааа, Борисов - лъжеш! Имаш още една цел - да вкараш Западните Балбани в ЕС. А България - кучета я яли.....

Дали някои ще посмее да вземе бърз кредит от името на вожда и учителя на българския народ.Сигурно не смее ,Но за останалия лош матрял на територията не е проблем да ти се мота ЕГН дори като си купиш и лютеница от Метро на фактурата-Важното е все пак , че не искат изследване на СПИН, кръвна захар урея и глисти , като си купуваш и хляб.Личните ни данни се търкалят и при всякакви монополисти.Ред няма и няма и да има въпреки , че има цяла структура която си клати краката- Комисия за защита на личните данни.За какво ни е и от какво ни защитава.

Докато другите чужди държавници се борят за народите си, нашите тулупи слугуват на чужди държави:г-н боко оправя членството на западните балкани в ЕС и отношенията на Турция с ЕС, а г-н пилот-прецедента се бори за отпадане санкциите на ЕС и Америка за Русия и за уреждане на конфликта между Израел и Палестиня... дали чуждите държави им плащат за това или са глупаци да вършат чуждата работа е без значение, от значение е обаче, че те служат на чужди интереси, а това си е живо предателство към нашия народ!

Случайно ли негова милост отговаряше на журналистите на фона на две руски знамена? Вече човек не знае кой е враг, кой е агент, кой на кого служи...

Ер Доган щял да пристигна във Варна на купола на първия турски танк, а министрите му с корабите на военния им флот, така щял да пристигне и Путин и във Варна щели да си поделят България, докато Боце ги гощава с шербет и баклава. Звучи като фантастика, но може и да се случи...

Махнете този простак,за да не срами България!

abasador

не, съвсем всичките другарю Борисов! Банковите сметки не са посочени в интернет, както и сметките в панамските книжа... не всичките, ах ти гиди, гиди... Андрешко. Лек ден.

Какво гладко, смислово свързано сложно изречение е сътворил Баце. :)

Гусин Премиер я се стегнете, каква е тази физиономия на снимката !

ДАЙТЕ МУ ЛИЧНИТЕ ДАННИ ЗА КОСТЮМА :)) .... undertaker лице, чиято дейност е да подготвя мъртви тела за погребение или кремация и да прави подреждане на погребения.

Няма какво да дава пример със себе си, аз не искам моите да са там, той като иска неговите да са.

Кой пък беше тоя Борисов и какво ме интересуват неговите данни.Аз говоря за моите и всеки за неговите.

Неговите да стоят нашите не искаме да са там.Какво ме интересува някой си Бойко.

Ха не се притеснява, ...... направо Б. Борисов е изтръпнал за личните си данни, само че не си го признава.

борисов има ли отговор на въпроса как ще осигурят сигурността на електронните избори при това незавидно положение за сигурността на личните данни?

телевизионерите.... но пък сигурно имат успех във всяването на паника сред идиотите. Не съм му фен на Бойко, но поне не се поддаде на изкуствено създаваната паника и той.

Няма що, безкрайно ценни данни и мъдри мисли. Нима има човек, който да чете точните икономически анализи и политически прогнози на далай ламата от снимката. Човече не си простирай долните гащи в интелнет. Може да се окажеш не особено чистоплътен.

Няма ЧУДОВИЩНИ ЛЪЖИ ЗА ТЕБ В САЙТОВЕТЕ.Ние вече не ти слушаме и не ти четем ежечасните лъжи и простотии. Гледаме ти делата,а ТИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ДОБРИ ДЕЛА Всичко при теб е лъжа,измама и празни хвалби.

А не,не Боци признай си че като влезеш ти се появяват етикети с футболни топки,фанелки и асфалт на промо.

Неизвестното в ЕГН са 500 възможности. Първите 6 цифри са ясни (+20 за месец за родени преди 1900 и +40 за родени след 2000). Последната е контролна и знаейки предните е ясна - умножават се цифрите по тегла и се дели на 11 и се взима остатъка - за ЛНЧ (личен номер на чужденец) се дели на 10 и бяха други теглата. Предпоследната е четна за мъж и нечетна за жена. За трети пол няма! ;) Откъдето възможностите са 500. Сигурно през някаква онлайн услуга може да се пробва виждане на данни по ЕГН и да се пуснат и 500 възможности, от където да се отгатва кой е. Неясно защо слагат във форми за примерно генерирани ЕГН-та града. Може би вървят номерата по подредба (+2 за мъж/жена) и би го ускорило. Но явно за България не се очаква да има повече от 500 деца от един пол родени на ден. Ако се автоматизира със скрипт, може да се вади веднага. Не знам на преброяването дали се е пускало ЕГН? Само го погледнах от любопитство. Та там имаше Гугъл Аналитикс. Тоест Гугъл може да ги е събрал. ;) Да се удивлява човек (поне програмист), как може да го сложат там! Да им прави статистиката.

Баце, в интернета не е като в Банкя.

Гинка от ЧЕЗ взима Митрополията за вечни времена Относно Борисов мисля,че това не е държавническо мислене. Не всички се казваме Бойко Борисов и службите за сигурност работят за нас. На този егото наистина е до небето. И затова не вижда никаква заплаха. Ужас.

Когато човек е чист и няма какво да крие от какво ще го е страх и срам! Тези пък които разпространяват небивалици са маши на едни или други интереси и те са едни плюнки и нищо не могат да направят с тях!

Тикво, защо сереш на затворена врата, нали няма какво да криеш? Всеки нормален човек има лични неща в живота си, които не трябва да са достояние на останалите хора. Като си толкова ербап, качи снимка и адрес на детето си в интернет, и чакай урожай...

се хвърлят, за да се отвлича вниманието !!! Това с ЕГН е пушек, ама ДДС и ЧЕЗ остават на заден план

Ало, психиатрията, тук има един със засегнат от Алцхаймер мозък, а освен това изглежда и че злоупотребява с евтин алкохол- Калитко се казва.. Да вземете да се погрижите за това момче , защото буди съжаление. Аз не съм много жалостив, но жена ми много се натъжава за него като му чете постовете.

Няма да се плащиш. Въвели сме лек демократичен оттенък в лечението, болните изразяват мнение, което възстановява душевният им мир.

Скритите банкови с8метки и те ли? Да се поразровим за някое и друго милиардче , дето и без това си е от нас прибрано и скътано.

Историята решава последна и един ден - може след 10, или след 100 години тя ще признае , че Тиквата вее знамето на най-мразен и най-тъп премиер , управлявал БГ.

Ама ти самия вярваш ли си на това дето плямпаш????Та до сега да бяха ти ошушкали сметките а и освен това знаем колко сис ''силен'' на интернет а да се довериш на някой друг да движи мангизите ти едва ли

Кафява картуно, а българите?

Абе хора, забелязали ли сте каква мангалска мутра има Винету?

Държавата се тресе от скандали от кражбите и некадърността ви ГРОБАРИ, а този говори някакви безумия. Подавай си оставката! Хората ИСКАТ отговори за ГРАБЕЖА ЧЕЗ, за 16 милиарда ДДС несъбрани от НАП, а не да ни занимаваш с твоята особа. Пълен провал сте бе ГРОБАРИ мръсни, долни и крадливи. Нямате ли срам да ядем постната Ви пица години наред, а вие да папкате ДДС. ДА ВИ ПРЕСЕДНЕ ДАНО. Обясни липсата на пари за пенсии и заплати с тези 16 милиарда лева и кадърността ви.

А процента за теб от 17000 лв от бюджета за сниране на апартамент от фирмите на приятелчета при максимум 3000 лв реални? Тоя процент публикувал ли си го в интернета , Тикво, или трябва да гадаем?

...разбрах,че едва си спестил 20 000 лв. Долна МУТРА си ти, бойко върбаков!

Бойковото ЕГН го има много отдавна в интернет. Има примерно протоколи от Общите събрания на фирмата "Тео интернешънъл" (замесена в нелегално производство на цигари). Там са и неговите данни, и на останалите съдружници във фирмата - Ц.Бориславова, Пашата, Иво Каменов и др.

Много ми е интересно кои точно"данни". Тези от СИК преди 2000г.или тези,за нЕкои сметчици,контакти,съдружници,обществени поръчки след 2000г.

Мине ,не мине някой ден току изтърси някаква мъдрост.

Мамин, кажи си и за КТБ. Тримцата с накрадените милиарди ли ще си пазарувате ЧЕЗ, БПЦ, а може би и цяла България през Гинка Пайтакова-Върбакова? А какво ще направите като се обезценят биткойните в които сте обърнали накраденото, като пукне балончето? Или няма страшно - биткойни има за трилиони вече. Що не купите Турция тогава? Брат Ердоган ще си го назначите за CEO на Турция ООД.

Винету погледни София- освен Ал. Невски и Борисовата градина... където е мръсно, опикано, миризливо и смърди на наркотици. Дупките по улиците са повече от населението на страната, а простаците - много повече от дупките. И това е в София !! А селата? Нее, хич не е мизерия !! Ама България е член на ЕС вече 10 години, не ли?... И няма армия, нито съдебна система, нито полиция... Няма наука, няма промишленост, няма работа. Няма и хора вече - де що можа избяга Има цигани, БХК и прайд всяка година...Има ценности, дами и господа, европейски.... А това е много по-важно, от някаква си национална идентичност и стабилна икономика. Та така де.....

За човек,който се кръсти и наляво и надясно натяква на всички колко е набожен да стане васал и питомец на ислямския терорист и касапин Ердоган е пълен ПОЗОР.

След като църквата го заклейми за ИК преди това.

Жив да го оплачеш пуделчето на Европа!

Екстра ! Само не виждам номерцата на оШфорните сметки с милиардите . Не съм алчен повече от милион- два няма да щипна , пък и кинтите са ограбени и от мен :)))) Оставка на прайма на западните Балкани !!!!

ББ е много внимателен в изказването си ,може би знае че Украйна има пръст в отравянето ! Както и от днешното ръководство на Украйна има участници в разстрела на протестиращи на Майдана със снайпери наети от тях ,сега се разбра ,а то Янукович ,Янукович !

верно бе! Даже сметката на Калиманите!