Борисов и Туск: Срещата на лидери на ЕС с Ердоган е нужна

Предстоящата среща между лидерите на ЕС и на Турция във Варна е необходима за нормализирането на отношенията между Съюза и Анкара.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Туск: Срещата на лидери на ЕС с Ердоган е нужна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещата е изключително унизителна за ЕС.Ще преговарят с един диктатор и агресор,който ще се репчи от позиция на силата.Съюзник на ЕС трябва да е Русия,не -Турция. От там идва заплахата.Ама нали ФАЩ командва парада .Ситуацията ми прилича на Европа 15 век.

Един арменец по БТВ всяка сутрин промива мозъците на българите за Турция.

Ес да се готви със следващите 3 милиарда и отмяната на визите ..... а да не забравя и нещо за душата....

Туск нещо не говори много за срещата!Повече "нашия" се опитва да пансира "братята турци " в ЕС-а! Бацееее,страната ти върви към пропаст,а народа български изчезва "тайно и полека", а ти си се загрижил за турчолята и бившата Югославия,от които не сме видели исторически и грам файда-тъкмо обратното!За какво са ти в ЕС-а?Нови хрантутници неблагодарни-утре ще се извъртят срещу нас,както са го правили много пъти досега!"Всичката Мара втасала..."

Всички които имат сметки за уреждане с Турция да заповядат в Сирия. Турция ги кара поред на номерата, не се блъскайте ще дойде реда на всеки. Сега наред са американците в Минбич.

Да прав си - .. Тогава ще стане много интересно... Чакаме началото....

Ердоган дои кравата на ЕС и работи с Путин за общите им интереси по проблема с кюрдите.Народа е казал: ,,С мечка грозде не се яде". Борисов играе ролята от два стола най-лесно се сяда на земята и когато атовете се ритат магаретата мърдят!

В края на краищата, ще има ли среща или не. Нищо не казват по въпроса.

ЕС иска да каже: Някога, но не сега.

Нужни са ви софрите и разходките дето правите на чужд гръб основно.. Никаква реална успешна работа не вършите освен да си проветрявате устите.. Като вие нужна толкова тази среща си я направете на собствени разноски в Турция...

Тоя шербет трябва да се изпие !!!

Спрете се да давате пари на руснаците

Пак напълнихте гушите на руснаците. Данък ли плащате кво е тва

Поясни се малко за нас!

И този ли ,,Владислав Варненчик,, сте изцепили тук?

...е нужна като нужник в селски двор...

Реши, че ще е бъдещ световен фактор, ама в лигата на големите не пускат само заради репчене и регионални мераци. Колко е малък Ердо на фона на Русия и САЩ, че дори и на една Германия се вижда ясно от следните военни с-ми, които ЕРДО НЯМА и няма и да има: свръхзвуковите "Сармат", "Искандер-М", системата "Кинжал", свръхзвуковите "Авангард", торпедата "Шквал", "Циркон", крилати ракети с миниядрени двигатели, "убийци на спътници", "С-500", "Нудол - А-235", системи за залпов огън "Торнадо-Г" , че дори и старите "Град", "Смерч" и т.н.? Русия добре знае, че Турция може да ѝ бъде само временен партньор. Ердо няма и 1/100 от гореизброеното,, а тръгнал да определя бъдещето на света. Много е малък Ердо за такива войнствени изказвания. Само един залп на Торнадо, на практика подлага на пълно унищожение 14,5 хектара земя. Това означава, че една грешна стъпка на Ердо, и турския народ отива да прави компания на народите на ацтеките и маите. Така, че по-полека

тъпак, не си чувал нищо за турските супер оръжия. Той не се репчи на гол тумбак. Порови се малко да научиш, всички са в шок.

Тиквата, ако лобира за България, колкото лобира за Турция, щяхме да сме хиляда пъти по-добре!

Пълен фарс. Ердоган въобще не трябва да идва на никаква среща по това време. За какво молим ЕК да се среща с него и за какво се правим на луди, като никой в ЕС не иска да го вижда? Турция е тоталитарна държава с военно положение, ,извършва геноцид към кюрдите, действа в съюз с руснаците против нато и е очевидно, че разговори не трябва да има.

Сложни са тези отношения ЕС-Турция - от една страна не го щат щото демокрацията му куцала, ама от друга - готови са да му пълнят гушата с евро "такса спокойствие". Или както се беше изразил един известен футболист за една комплицирана ситуация: абе все едно виждаш тъща си да пада в пропаст, ама с чисто новата ти кола;))

лицемери до безкрай!

Имаме нужда от подредени отношения с нашия съсед Турция. Диалогът с турския президент трябва да бъде продължен, подчерта българският премиер. Нашия премиер д* дава, само и само да подреди тези отношения.

Да подрежда, да подрежда! Колко да подрежда? Само да не дойдат плеснатите глави да ни подреждат с танковете, както го правят в Сирия и Ирак!

Г-н Джамбазки как анализира ситуацията?

много пıти сıм го казвал без султан ердоган нищо не се решава 28=1.

вмро-то ще протестират ли или ще носят шербета?

Дали шербеть или ибрик, те могат!

Остави ги, че сега са заети - оправят детската градина в Момчилово;) Ама до 26-и трябва да са оправили кючеците и да са се хванали за ибриците!;)

Гълъбът е кацнал при един, от когото нищо не зависи и само от време на време го сритват, да не спира да лае по Русия.

Предполагам че вашия Борисов ще вземе комисиона от тези 3 милярда от ердоган.

Обезателно , веднъж от едната страна дето дава , втори път от другата дето взема.

Ха успокойте се вече - и на Ердоги му е нужна срещата - имал да "прибира" още 3 милиарда за "вардене"...той за това идва, че и за визите ще врънка. Изобщо - гледа си интереса. Но пък знае ли човек - може и с някой "полет на душата" си да ви изненада, че Варна му е на сърце...

До Виена , се му е в сърцето.

Ми то и на мен душата ми е на три морета, ама дъто ми е закотвено на Черно;))

Комунистите са се активирали. Добри отношения с Турция, липса на бежанци, няма за какво да плюят ...

Ако имаш предвид герберите - напълно си прав!

ЕРДОГАН ЗНАЕ ТОВА И ЗДРАВАТА ЩЕ ГИ НАТИСНЕ. БАС ДЪРЖА, ЧЕ ЩЕ ОТСТЪПЯТ.

Въпрос: С какво трябва да търгуваш, за да живееш като този български катил от снимката? Отговорът е- с Родината си!

Действително 80 милионна Турция е важен и платежоспособен търговски партньор на ЕС с 10000 долара годишен доход на човек, докато Русия е едва с 8600, а България със 7300.

Кой е този турски човек?

А, какво значи "министър-министър ", че не си спомням добре, а може и да съм отсъствал от този час...?

Не е важно колко е нужна , важно е какво ще излезе от нея , според мен - нищо , доколкото съм запознат с всяка от страните. Иначе си отчитайте дейности , отдавна сте се доказали като некадърни.

Че и много пари на данъкоплатците ще потрошат. За пенсии никога няма, но за срещи със съмнителен резултат - колкото искаш.

Плондер хората в Брегово умират той се загрижил за Ердоган !

само ердоганя да не дойде с танк,че ние няма с какво да го посрещнеме,ще трябва да викаме паси с трабанта дето ни вкара в нато

колко са жалки тия политици искат нещо ама ги е страх да го кажат. Ми много ясно че Турция е важна, тя е по-силна от всички икономики в съюза освен германската. Всички тия магистрали се правят заради германско-турския транзитен трафик на стоки. Сега с истанбулската конвенция сложиха някаква пречка Турция да се присъедини към ЕС но все пак стоките от Турция са много важни - злато, коприна, подправки, храни и прочие. Така че тия канарчета на снимката няма значение какво говорят и как се излагат. нещата, които са начертани да станат ще станат...

Добрите отношения с Турция са най важни за Пеевски и Бойко за да върви необоспокояван трафика на цигари през Босфора за Близкия изток.

постави въпроса на ердоган за репарациите на тракийските бежанци

Нужна е за да не хвърляме шербета

предатели,не давайте на ТУРЧИНА Б-я,той има огромни амбиции за териториите ни и настъпва,но вие не отстъпвайте-тук е БЪЛГАРИЯ,не турско....

A ще бъде ли поставен въпроса за изплащането на репарациите ни Aга боико

Че с управляващите живеем в различни държави отдавна знаем. Сега става ясно, че живеем и в различни светове. Какви "важни разговори" с президент, който води война на територията на чужда държава? Изумително лицемерие! Налагат санкции на Русия, че си върнала Крим, а мълчат за агресията на Турция.

Русия е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Русия. Турция също е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Турция. ЕС е територия, под командата на Туск, Юнкер и Таяни. За тези тримката нито един европеец не е гласувал. И затова ЕС не е демократичен!

Имаме нужда от подредени отношения с нашия съсед Турция. Диалогът с турския президент трябва да бъде продължен, подчерта българският премиер. Борисов Ага,ама Ердоган е тръгнал в момента да "подрежда" отношенията си със съседите с танковете.

ага се пише с главна буква а боико с малка и не го приемаи като забележка а приятелски