Пребиха и ограбиха студентка в София

21-годишна студентка е била пребита и ограбена тази сутрин към 05:45 ч. в Студентски град в София.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха и ограбиха студентка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрисльо, с пистолет тръгнал да заплашва момиче, за да ѝ вземе чантичката с мизерните левчета. И я набил - явно много го е уплашила. Другият пък му помогнал. ''Истински'' мъже. Дано не се намерят кои да им раждат деца на тези двамата, че кой знае какви изроди ще се пръкнат.

abasador

Родна, реч, омайна, сладка, ... реч на мама и на татка, ... Нападателят е бил един, а друг го е качил в такси. Лек ден.

Единственото интересно в случая е, че се е качил в такси. Шофьорът е съучастник при всички положения. И, поради това, че такситата имат отличителни белези, следва че престъпниците са обнаглели дотолкова, че не се стараят да прикриват следите си. Освен че означава че са и неграмотни, вероятно цигани. Но важното е, че показва умишленото бездействие на властите, които не ги търсят даже и, което е довело до такава наглост сред крадците, в случая обирджии.

сигурно е бил руснак

Мдаа.. Нощни платени лекции и проблеми професора за цената. Случаят разрешен

Връщала се от КУРС.

С то за какво го слагаш?

За множественно число

Алоooo, В Студентски Град няма студентки от много години. Предимно са останали така наречените нощни труженички и компанионки. Станалото е трудова злополука

ако до три дни не го открият ,оставка на това продажно правителство,а ако го открият пак ,щото са допуснали това да се случи,оставка мърши

Не става ясно кой е вторият.Дали е таксиметровият шофьор само свидетел на обира и побоя и заплашен с пистолет е бил принуден да вози двамата престъпници или самият той е вторият съучастник.

А какво прави една порядъчна жена в "студентски" квартал по това време на денонощието? Май сме търсали тъпкач с кинти, а?

Ако престъпникът е ползвал такси, трябва да е арестуван до този момент, защото колко са такситата в София?... О, не, аз имах предвид полицията в друга държава... Бълг. полиция това не може да направи, защото...отговора го знаете сами...

и ще остане неизвестен извършител Полицията и прокуратурата са до тук Гади ми се

Брей, какъв бабаит! С пистолет, мъж - трябва да размаже главата на жертвата си, че да има куража за една чанта. Милото момиче, дано се съвземе бързо физически и психически.

Просто се чудя на някой коментиращи тук те деца нямат ли,толкова ли са богати да се чувстват така сякаш са недосегаеми и на тях нищо не може да се случи. Като чета какви глупости пишат по скоро се доближават до олигофрена пребил и ограбил момичето.

Светът е такъв , че оцеляват най-адаптивните.Ясно е , че не е правилно и редно това което се е случило.Престъпници обаче има и те не са само в приказките за принцеси.Тя е на 21 години и би трябвало да е научена , че света навън е жесток и търси жертви , а тя трябва да се опита да не изпада в това положение.Ясно е , че не винаги може да ти се получи , но поне трябва да опитваш.С мисълта точно на мене ли ще се случи нещата стигат до подобни развои.То и за мъже е опасно по тези часове да се моткат сами , защото престъпника не подбира и ако е тръгнал за пари му е все тази , кой е насреща ако е сам.

Е НАЙ-ОПАСНИЯТ КВАРТАЛ НА СОФИЯ, НО КОЙТО, КЪДЕТО ИСКА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И ДА ПОСЕЩАВА

Над 50% кypви са там

Престъплението е добре премерено. Не е качил момичето в колата, за да не стане отвличане и опит за изнасилване. Явно си е добър бизнес за припечелване. Дори и да го хванат ще е за дребно хулиганство и с глоба до 200 лв ще го пуснат. Ще каже, че не я е заплашвал и не я е удрял! Паднала е докато е дърпал чантата.

Дир бг защо не цензурирате въпросния многогознайко , който се подвизава във форума като Ъхъ ? Колко човека още трябва да обиди този екземпляр ? Той очевидно може да си защитава тезите с обиди към хората.Ами разкарайте го де .Не виждате ли , че провокира агресия ?

Защото знае как да си завоалира обидите ;) А за твоята агресия ме боли ...

Това , че знаеш как да си завоалираш не означава , че си за тук.Всеки има право на мнение и не си ти този ,които ще определя правилата или ще обижда ,защото е там за една клавиатура.Или се научи да уважаваш чуждото мнение или хващай гората и си живей сам с великото си мнение.

Къде са "пазителите"? Проблемът са крадците, а не момичето.

"Пазителите" "стачкуват" пред министерски съвет и Бойко Борисов за по-високи заплати. А жертвите на престъпления като това момиче веднъж плащат данъци - заплати на полицаите, прокурори, депутати, изнудвачи чиновници... и втори път плащата на обирджии икрадци.

Ами нали я изтеглиха ужким ИК и не са я наложили и у нас, що да я четат?

Luna0102

"Нападателят е бил един, а друг го е качил в такси." Инвалид ли е бил не разбрах?!

инвалид ще да е бил,с два счупени крака и без една ръка,горкичкият,сигурно му е трудно в този живот самотен и без парички.

Мутренска държава!

Към коментиращите: Повечето бивши студенти сме работили на смени особено в по-горните курсове. Не всеки има заможни родители.

Въх, Бате Бойко вдигна студентските стипендии и виж какво става - нападат студенти по улиците и ги обират :( Добре, че родната полиция ни пази... все пак...

тая студентка много рано е тръгнала на лекции

Момичето може и да работи, тъп..р

Ние от доста години знаем, че студентките "работят", ах как само работят... И после стават големи професионалистки по своите специалности, дам...

Рано ли , че това си е почти 6 сутринта - горе-долу тогава тръгват хората на работа, ако е по-далече или трябва да сменят няколко превозни средства

Историята май става пред заведение.Дали пък да не си помислим , че май е била вътре и си е тръгвала ?Тези , които много пляскаха минусите и обиждаха дали няма така да си седнат ма задниците в този форум ?

дори да е пред заведение,това не дава право на някакви гамени да ограбват и посягат на момичето

Ей не искате да мислите и това е.Докато днешните девойки не захапят , че има престъпност в България и , че трябва и сами да се пазят и да мислят с главите си няма как да не се случват подобни неща.

Заведение, библиотека, баничарница ..все тая, какво значение има това деб..ле

За втори път си позволяваш да обиждаш хора от форума , които имат различно мнение от твоето.Не мислиш ли , че е време да се разкараш докато се научиш на обноски.

Всеки келеш знае, че никой нищо няма да му направи, дори и да го хванат. За това си позволява да прави каквото си поиска. Съдебната ни система не работи. Издава трагично комични присъди. Безкрайно много престъпници се шляят по улиците. Веднъж опитали и измъкнали се, те стават по-агресивни и брутални следващите пъти. Понеже знаят, че и тогава ще е същото. Има крещяща нужда от поправки в НК, които да действат превантивно, а не както е в момента стимулиращо на престъпниците!

От 20г. при всеки подобен случай говорим за промяна на НК и само си гоним опашката. Резултатите се виждат в тази новина. Не е ли време вече да се замислим кой избираме и да започнем да изикваме да си свърши работата? Досега само това не сме опитали.

то в провинцията няма милиция, че в софия ли да има, хеле в студетски град

В Студентски град трябва да има постоянно полицейско присъствие- няколко групи по двама униформени! Това място вече е сбирщина на наркотрафиканти, проститутки, крадци...

Пазят точно тия дето си посочил.

Идете вижте, кво се случва около дискотеките сутрин чувал съм че има банди които дебнат излизащи студенти от дискотеките и ги ограбват и пребиват. На тръни съм като ходя на купони в студентски град. Един приятел ми разказа как е бил правен опит да го ограбят от студенти бандити и е избягал без никакви проблеми. НА ОХРАНИТЕЛИТЕ ДА СЕ РАЗРЕШИ ДА ПОЛЗВАТ ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА ОТ НАПАДЕНИЕ НА НАРКОМАНИ И ПИЯНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ГЛАВНО ДЪРТАЦИ ОТ ДРУГИ КВАРТАЛИ?

в този час и по този начин ... явно сводника е бил недоволен

Момичето се е връщало от лекции.

От нощния университет ?

Възмутително деяние!!! Как е възможно по такъв брутален начин да се погазва Истамбулската конвенция и да се осуетява подготовката към образователният процес на бъдещето на държавата!!

Имаше една банда едно време в студентски град, която нападаше и обираше и пребиваше студенти.Имам приятел който ми е разказвал как са го нападнали посред нощ като се е пребирал и са го обрали и натупали. Ако си мислите, че полицаите от 7 мо РПУ правят нещо те си пият биричките с престъпниците и се хвалят ПРЕД СИНОВЕТЕ И ЩЕРКИТЕ СИ ЗА ТОВА БЕЗ КОМЕНТАР?

За ''първи'' път това се случва в бЪ-гЪ !

Съкращение от "баси глупака" ли?

Управниците и политиците ни направиха такава държавата ! Не Бг , бЪ-гЪ. Няма държавност , няма и държава , всичко е продадено . Няма право да се защитиш ЗАКОННО , заради корумпирани държавни институции !

Сети уи съ?

Ще става и по-зле , след време няма да съществува и бЪ-гЪ ! Падението на държавата е рекордно , затова трябва да се задоволим и с бЪ-гЪ . Бг е минало -бешело !

Прочетох доста от коментарите и се чудя как е възможно да бълвате глупости от сутринта.Може това момиче да е отивало на работа ,защото някои студенти си изкарват прехраната като работят,и то на смени.Но не,ние от сутринта ще пазсъждаваме глупости и ще хулим,нали е по-лесно,отколкото да изкажем съпричастност.

Най-лесно е да си хейтър-скептик, който се интересува само на него да му е добре... За жалост повечето хора са слаби и склонни да следват тренд-а като овце...

Най-лесно е да реагираш на първична информация и да не се замисляш къде може да е истината.Тогава защитаваш яростно една теза , която после олеква , защото разбираш , че нещата не стоят така както ти се иска.

На едно друго място пишеше, че се е връщала след дискотека, така че коментиращите тук познаха какво е правила. Само да не стане, че недоволен клиент е свил оборота.

Ние това се чудим , на работа ли е отивало или за нещо друго става въпрос.Глупости няма , има такива , които не желаят да разберат какво се говори и действат първосигнално.

Еми да, например баничарниците вече работят докато вие още сънувате. А може да си е намерила работа в Пловдив, например...

Пък и от купон да се е връщала тва ли трябва да й се случи? Все едно всички списващи тук не са помирисвали Студентски град, нищо, че са го кръстосвали години.

Като се връщаш от купон и си съобразителен особено ако е посред нощите си търсиш или кой да те изпрати или с кой да се прибереш заедно.Това си е нормална и разумна постъпка.Ясно е , че не трябва това да и се случи , но и трябва да си пет минути напред и да предположиш , че като си сама може пък и да ти се случи.

Кога деня ще започне с една хубава новина ? Всеки ден убийства , грабежи , кражби ....

Т'ва е живота. Ако искате хубави работи си пускайте филми на Дисни.

По това време Боко е спал и не ни е продавал.

Абсолютно нормално за България са побоищата,убйствата,грабежите ,рекета,,изнасилванията ,разбиване на банкомати и свободното движение на рецедивисти,пари и дрога.Свободията и безнаказаноста ,липса на справедливост ,корупцията в правораздавателната система и корупцията отгоре до долу,мизерията и неспазване на законите замениха свободата и демокрацията в България.

Вие, които наричате Студентски град Содом и Гомора кажете: кой го превърна в това и защо?

Превърнаха го студентите в това, което е. Ако вместо да пият, друсат и се чукат денонощно бяха седели да вършат това, което трябва, т.е. учат и се подготвят за професионалното си развитие, щеше да е чудно кварталче. Пълно а интелектуалци, а не курви и наркомани.

Студентите ли направиха гмеж от чалготеки? Те ли презастроиха всяка свободна педя и набутаха там бачкери, селяндури и хора от кол и въже?

Тези, които реституираха земите в този район през 90-те, разбирай общината и държавата. От там на ред логично идва поговорката, че не е луд, който яде зелника, а който му го дава, и дейните частни предприемачи, които разбира се грам не им пука за образованието и бъдещето на студентите набързо настроиха дискотеки, кръчмета и кафенета.

Абе вие си чешете пръстите тук, ама ако бяха приели ИК тези нямаше и да си помислят да нападат момичето.

Е точно този случай не попада под ИК. Няма секс. Те арабелите мислят като пишат конвенции за робите християни.

Ахахаха, Конвенцията не е дело на "арабели", които дори не са турци, пък Истанбул е гард в Турция, а е написана от Съвета на Европа. Наречена е "Истанбулска" понеже е предложена за подписване в Истанбул през 2011 г. Четете малко преди да пишете бе, не е толкова трудно. И това е истинското й заглавие "Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие."

Прибирала се е от работа студентката с оборотеца.И бързала да се подготви за лекции.

Може и да за дъщеря ти така да говирш.

Това че на тебе жените не ти пускат и ти се налага да си плащаш, не означава, че всички предлагат подобни услуги...

Абе добре бе, булгаропитеци прости, вземете му чантата на момичето, ама защо го биете?

в ситуацията, какво разсъждаваш?! Има поне 10 варианта какво точно може да се е случило. Включително и сама да си е просила боя! Има такива, които подяждат, обиждат, а като им удариш 2 здравословни шамара, целия свят опищяват!

Абе бавен, явно е че си аутист. Мъже нападат с пистолет момиче рано сутрин, ти ми говориш, че ги...подяждала (WTF???) и обиждала. Егати и малоумника си

Не се срамувай напразно , шломо асане ! Кристално ясно е , че не си Българин.

Публикувайте им имената, ще им строша ръцете.

защото е етнически (и политически) нетолерантно...

Да не би да чакат закона за шофьорските изпити?

Каквато и да е причината за насилието, тези които са го извършили и въобще побойниците, крадците, вандалите и убийците трябва да получават сурови наказания. Първо як бой в полицията до строшаване на костите, а после дългогодишен строг затвор по кратка съдебна процедура, без право на замяна. Днешната правосъдна система на страната ни, обаче, не е способна да възпре безпрецедентната престъпност и безнаказаността. Защото тя слугинства покорно на изопаченото и гранясало вече разбиране на запада за правата на човека.

Ще получат едно нищо в страната на мутрите. А ако са мургави може и това да не получат.