Пред победените Путин обяви, че ще намали военните разходи

Владимир Путин заяви Русия иска да има градивни отношения с другите страни и няма да се въвлече в надпревара във въоръжаването.

Обратно в новината

Коментари - Пред победените Путин обяви, че ще намали военните разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватните самолети и оръжие са стари боклуци от времето на СССР. В момента русия е толкова бедна финансово и интелектуално , че не е в състовние да произведе нищо ново на световно ниво. Всичко написано от тях за уж "безаналогови" оръжия е чиста лъжа на червената фашистка пропаганда. В настоящее время Россия является экономической, как Верхняя Вольта, с ракетами.

Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Петрола,газта и хероина който продава не му дават възможност за по големи разходи.Трябва да има икономика,но милиционерският му мозък толкова може

Бюджета на военните за 2018 в Русия е намален спрямо 2017. Същевременно САЩ увеличават техния, като само увеличението е по-голямо от целия бюджет на пъврите, но кой четем, че е войнствен?

Имаше един виц: Как да се справим с гетата? - Закарваме цистерна с ракия в махалата и една касетка ножове. За Русия, даже няма нужда и от ножове.

" Той акцентира върху повишаването на икономическия растеж, въвеждането на иновации в технологиите, модернизиране на инфраструктурата, а като главни цели набеляза борба с бедността и намаляването на разликите между бедни и богати." Мисия невъзможна Вова! Нито растеж ще постигнеш, нито инфраструктурата ще модернизираш, нито с бедността ще се справиш, а за разликите между бедни и богати да не говорим...още по-големи ще станат! Изостанали сте на векове от цивилизования свят!

Преди изборите показване на мускули, надуване на бузите, а след тях...ние сме за миррр, ние ще намалим разходите за въоръжаванеее, ние така, ние онакаааа:))) Ами ще ги намалите, къде ще ходите! Денги няма, а народа гладен, гол, бос... Нищо, че бг ватниците квичат денонощно какъв земен рай е в руската им родина....истината е доста нелицеприятна!

ХЙа-ха, на 100% ИСТИНА.

Вчера брадатите са свалили още един Су-24 с прашка в Сирия. Дали е Сирийски със пилоти ватенки или ватен е без значение... Важното е че ватенките ги надупват непрекъснато по целият свят, ВСЕКИДНЕВНО.

обединената коалиция начело със сащ е евакуирала "елита" на идил в Сирия, но за това удобно се мълчи. иначе в Ирак свалиха щатски хеликоптер със седмина суперспецназовци, но и за това се мълчи. в сащ се е разбил щатски изтребител и са загинали трима. иначе въпросния изтребител е бил пилотиран от сирийски пилот и е бил на САР.

Дира пак трие коментари ,като главен редактор на в.Работническо дело. Моника Станишева ли не дава,другари?

Путя няма кинти за пушки. Путя слабак !

...........Значи шефа на предизборния щаб на путин признава че са имали изгода от отравянето на Скрипал. "Обвиненията били сплотили избирателите около ядрото на силата".......

Всичкото сорос на амбразурите. Дерзайте момчета, момичета и там като каквито се определяте. Сега е време да захлебите здраво. Нищо, че никой не ви обръща внимание:)

Успех в добрите начинания. Не на войните, не на кастите, не на глупостта , не на безпочвените възторзи. Да на мира, на социалната мобилност, на разума и на трезвостта. Все пак и въпреки всичко, на Русия й предстои светло бъдеще. Тоя път петричката врачка е познала.

Русия ще стигне Нова Зеландия? Ето текст в руски източник: "Минимальная ставка оплаты труда до вычета налога в Новой Зеландии 15 долларов 75 центов, но, объективно, даже посудомойщики в ресторанах получают порядка 17 долларов в час (703 руб.). За 40-часовую рабочую неделю даже при минимальной ставке новозеландец получит 26 000 рублей. На продукты за эту же неделю он потратит порядка 4 000 рублей. " Да направим сметка: 26 000.4= 104 000 рубли, което е около 1475 евро, т.е. 2950 лв Средната работна заплата в Русия е:501 евро, т.е. 1000 лв Т.е. един мияч на съдове в Нова Зеландия получава три пъти по-високо заплащане от средното в Русия. Всичко това го пише в руска преса, а не в американска или друга такава... Бая работа предстои май, за да се стигнат съдомиячите в Нова Зеландия... Един руски професор (в столичен университет) получава около 70 000 рубли, т.е. 1000 евро... Всичко това го има в официални справочници, без политика и черен пиар... Който има езикови знания, да чете. Който има акъл да мисли. Който няма и двете се радва на глупости.

Важно е не колко получаваш (фиктивно), а сетне колко даваш! Колко ти струва всичко в живота. А в наглосаксонските държави животът е много скъп. Това са ми казвали много българи живеещи в ЛАНДЪН

си пише колко от заработеното се дава за храна и издръжка...Не четеш ли или няма какво друго да кажеш?

Дори не съзнаваш кви тъпотии плещиш

верно ли някакво жуже пак спечелило изборите в Русия? По демократичен начин и въпреки явното неодобрение на най-великите демокрации? Ей, накъде отива този свят!!

време на свадба и избори се обещава най-много...

Родоотстъпниците да се радват на победата на Путин в Русия, още един мандат западналите наркомани ще ви захранват с центчета.

Е, пък ние нямаме пари за "културен чек" на младежите, но ще харчим 2% от БВП за въоръжаване заради евентуалната война срещу Русия :(

Руски виц: По телевизията Путин, по радиото Путин, в интернет пак Путин. Страх ме е вече порно филм да си пусна! :)

победа только ваша, а для народа денги неть!

ще ви изправим до стената и с тежка руска картечница ще ви отървем от жалкия ви живот, товарищи!

демократично, товарищ! Само внимавайте да не стане обратното, ча натам отиват нещата. Но тогава ти сигурно ще си в първите редици на антизападните ултраси. С блеснал поглед и всеотдаен...

Sm3hurk0

Путин е забравил да спомене, че ще намали газта към европа... :))))) Като отрегулира газовия инжекцион на Европа ще постигне спокойна работа на двигателя на празен ход.

Какво намаляване повече от това другарю Путин!? За миналата година военният бюджет на Русия беше 60млрд долара за тази година е намален на 46млрд. Фашистка Америка е увеличила своя на 700млрд долара, а общо с този на еничарите от НАТО става 20-пъти по-голям от руският военен бюджет!

Е да ама руснаците имат оръжия, които никой не е виждал и могат да преодолеят защитата на НАТО, а и Ванга е предрекла, че Путин ще управлява света, така че всякакви статистики са без значение.

айде веднага военните се засегнаха. няма угодия , еййй.

Разликата между двата бюджета е огромна. Става ясно кой води агресивна милитаристична политика по света и кой води миролюбива външна политика. От твоя пример с военните бюджети по-добър пример здраве му кажи.

А бе Арматата да не се разплачеш, бе пишльо. Не разбра ли, че пияните блядове нямат пари за нищо, мишок такъв.

Сега на дневен ред идва как да се измисли такава водка която да натръшка бедните алкаши по бързо за оня свят .И борбата със беднотията е решена.

споко както е трагнал скрипача скоро ша гризне англииската мадулка.........

Довчера бяха кинжали сармати искандери от днес купон и веселие А така да си дойдеме на думата.Да се раздава фалшив самагон до насита и да се отпочва до припадък.Оти ручаме жабетата тогава?

Епа бравос! Макар, че се чудя защо е необходимо да има избори в Русия въобще това е все едно да има избори в Северна Корея в Китай или пък в БГ преди 1989! Тогава си спомням партията печелеше с 96% Сега в Русия малко са намалили тоя процент ма то все тая де!

Пред победените-пак негови хора прави иявление-да не беше раздал цилата храна от резерва щеше да му остане за за военните му железарии

...и Бояришншк за всички!

Да, ама няма да има гел за пране, като на запад. Абе - руснаци - бедняци...

путин, изчисти планетата от европата!

Манаф, ти от Анадола ли си бе?

не ми кради ника, европеецо!

от европейската част на Русия, съгласен ли си?

Всички стари бойни глави са възстановени и с нови ракети и електроника са в силозите и на ,,влакчето,, ..ей така да си имаме. Ядрените договори бяха сключени от СССР - търсете го да преговаряте.

А каква електроника турихте на ракетите? Руска? Китайска?

И какво значение им това!?Те и евреите пишат с арабски цифри!

..за да го изстреляш.

Винаги има разлика между това, което се говори преди избори и това, което след тях.:)

и да намали с водката и скрипала сащо......

Ами къде ще ходи, след като фалира Русия?? Язък му за хубавите анимации на супер оръжия. Само с тях ще си остане.

Ми тяхната програма , като нашата !!!