Съюзниците поздравиха Путин, Западът е резервиран

Съюзници поздравиха Путин за преизбирането му за президент на Русия, но засега това не е направил нито един лидер от Запада.

Обратно в новината

Коментари - Съюзниците поздравиха Путин, Западът е резервиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВБА

То джендър обществата не поздравляват Путин понеже не пие и не е, като тях. Не подценявайте Путин, че доколкото се дочува основното през този мандат е да повиши стандарта на живот и намали безработицата до минимум, за което има необходимите ресурси, но зависи преди всичко, какви реформи, ще направи в страната си. Ако го постигне може да стане това, което стана с китаеца или да дърпа конците, още много години. Интересни времена идват, но да сме живи и здрави да доживеем това време и да сравним ние, къде сме в ЕС, защото сега сме аутсайдери, а взор от нигде не се види....Работите с английския Брекит зациклиха, защото Англия може да се разпадне, а това не устройва янките, а пък тя винаги си е била 5 колона в ЕС, което напълно устройва САЩ, но не и извън ЕС.... Да поживеем, ако можем, и ще видим, какво, ще става по света и най много тук.....Интересни неща се задават, но преди всичко кожата да ни е здрава, а не одрана....

Дреме му на Путин за западните лидери!!! Него го интересува, че руснаците го обичат и го искат за президент! О, да - западняците биха се разтопили от кеф, ако имаше как пак да се върне предателят Горбачов или другият разсипник на Русия - Елцин, ама няма как! Западняците газ пикаят, че Путин възражда Русия и не им цепи басма!!!

гледат руските олигарси. Децата на Кремъл и те там живеят.

ВБА

То, и цар Петър 1 е изпращал да учат, и работят на Запад, ама гледай, що направи след това. За нас българите това не е така, и Вие сам се досетете, защо е така. Това, какво Ви говори за нашите управници вече към 30 години и самите нас, които живеем в България, и на какво се дължи това.... Разликата е огромна, докато не се обърне палачинката при нас, а дали, ще имаме сили, и желание не зависи вече само от нас. Вие се досетете кой, кой е, и защо е, и какво вече може да очакваме тук сега, и в бъдеще, ако го имаме.... а дано...

1-ят свят да го духа, той се състои от кокаиновата задокеанска бивша империя (319млн), Канада (36млн), ЕС (в който 300млн живеят нормално), Австралия, Н.Зеландия, Япония, Ю.Корея (общо 207млн)...та тия 862млн застават срещу останалите 6.74млрд...кой точно е изолирания?

Последно Русия изолирана ли е от света или не? Напълно се оплетохте в собствените си манипулации... Западняците са жалка картинка в днешни дни. Дори тъпите англичани му помогнаха да събере повече гласов и сега си траят както насрани.

Хахаха, умрях си от смях! Кои са му съюзниците на Путлер! С такива съюзници врагове не ти трябват!Нещастна азиатска империя в агония!

Китай и Япония го поздравиха. Така нареченият Западен свят вече е изцяло васал на САЩ и не смее. Народите мислят друго разбира се, но правителствата са като нашето.

Да те уверя, че на народите не им пука за Русия. Е, на тия дето не са под руски камшик.

към да: точно казано

Когато всеки от западните лидери получат на избори 56 милиона гласове, тогава да ми се обадят! Нещастници!

Ама нали беха 300 милиона,пък само 56?

Западът да се запознае с Любо Пенев!!! Че к`во му дреме на Путин някакъв Запад???

Западняците мълчат като пръднали!

Запада да го духат!Няма да стане това което направиха с Булгаристан ,Ромъния и пр. Няма как тази достойна държава да стане консуматор!

Лошо, Бонд, лошо! Този път объркахме яко сценария. Западните елити газ пикаят и не могат да понесат факта, че дори сред собствените им граждани Путин е с по-голямо одобрение от тях! Това ги побърква до степен да правят все повече глупости!

"Днес в Брюксел външният министър на Великобритания Борис Джонсън информира своите колеги за развитието на случая с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал.' Този абзац пасва много добре на заглавието. А за Борето вчера имашше ная приказки (повеч1е закачки)

Той е бивши руски разузнавач, настоящ предател за руснаците, т.е. руски. Шпионин е бил като английски шпионин, не руски. А най-вероятно не е бил такъв. Просто си е предател. И сега за какво говорим?

ТО СЕ ЗНАЕШЕ, ТОВА НЕ БЕШЕ НИКАКВА ИЗНЕНАДА,( КАТО СА ФАЛШИФИЦИРАНИ) КАКВО ДА ГО ПОЗДРАВЯВАТ!

Не са фалшифицирани, а е гавра с изборния процес - съперниците му бяха просто клоуни. Но би било жалко, ако мислиш, че изборите са фалшифицирани. Те руснаците около Путин се гордеят, че могат да ги манипулират. Нещо като наш Бойко например.

бЪЛГАРСКАТА ЗАПЛАТА Е КАТО БУЛКАТА ПРЕЗ ФЕОДАЛИЗМА,СЕЛЯНИНА Я ВЗЕМА,ФЕОДАЛА Я ОБЛАДАВА,В НАШИЯ СЛУЧАЙ- ТЕЦ ,ЧЕЗ И ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛОЧ

Само Казахстан стига

Макрон поздрави Путин. Баба меркелица му търси от любимата бира, затова се бави :)

поздравиха го , и ко праим сега ? нашия защо чака като мишка ?

не моа да разберем, кви са тия саюзници да поздравяват, нали русия беше изолирана от целио свет?

Родоотстъпниците да се радват на победата на Путин в Русия, още един мандат западналите наркомани ще ви захранват с центчета. Кой се би срещу нас.

глупак си ти

путин има само един съюзник!хизбулла!

А ти имаш само един враг - глупостта.

Не бе тя му е булката, с която спи и живее.

Най-добър за президент е отровения, но той явно е отказал и го отровиха Б.Джонсъновците.

Виж средната. Минималната е за тъпаци като теб. Зависи какво можеш да купиш, къде жевееш и пр.

с тая минимална заплата руснаците изкупиха черноморието и света.

Той нали за да оправдае битието си на тъпак, е избрал минималната заплата. Иначе щеше да му е трудно да докаже глупостта си. От друга страна, можеше да цитира имуществото на най-богатите руснаци и да го сравни с най-богатите местни онбашии, вероятни негови благодетели. Трагедия, направо да си го кажем, нашите изглеждат като несретни просяци в сравнение с техните. Направо можем да се гордеем с бедняците си! Ето, например, на богатите българи им стига богатството и фантазията да купят ЧЕЗ чрез подставено лице и с чужди пари. Скромният руски милиардер Абрамович купи Челси.

Ще го поздравят и хоро ще играят даже.

Западът е много крадлив, терористичен и джендъро-изпедерастял за да поздрави Путин.

науру! защо от науру не са изпратили ни поздравления, ни съболезнования??

Чакат превод по банкова сметка и тогава.

Ами сега какво ще правим,щом Западът се въздържал? А, сетих се, Путин ще си го премести в другия си крачол.

наи вече бабите и даржявите от 3-тя свят го поздравиха-а другите изчакват да му ходат на свиждане

Западът е зает да духа супата...и да я подправя с НОВИЧОК....И внимава да не се изгори,кихне или уригне за да не консолидира още повече руснаците...

на кой му дреме за Русия и Путските желания. Сърбите и Азърбежанците го поздравиха ..стига му .

Запада не обича не само Путин,но и самата Русия.За тях това е колос на глинени крака,който ахааа да рухне,но в последните 200години печели стратегически важни войни.Или както беше казала Кондолиза Райс,-несправедливо разпределение на природните богатства в света.Там е проблема в отношението към Русия.

Всеки народ сам избира лидера си! А дали той се харесва на един или друг; дали някой е резервиран или не; това са подробности. Работи се с лидера, който е избран. Дали е Путин, Тръмп, Макрон или Ердоган, това си е суверенен избор на съответната нация и този избор трябва да се уважава! Независимо дали ни харесва или не!

Когато алчни и безскрупулни хора, които се стремят, да наложат своята воля, спрямо твоите блага, започнат да те поздравяват, за някои твои действия, значи че не си на прав път.

Западът се надява броенето на бюлетините във Флорида да обърне резултата.

Ако някой алкохолик и откачалник, като Елцин, беше станал президент на Русия, страните от първия свят , щяха да сипят поздрав след поздрав. Но сега със над 75% гласове, е избран президент, който казва на Запада, че няма да стане тяхното желание - т.е Русия, няма да бъде подложена на разграбване и унищожение, както правеше един алкохолик, предшественик на Путин. Русия, дори и на колене, тя пак е великан спрямо страните от първия свят. Това никак, ама никак, не се харесва на лидерите от този свят, но това е ситуацията в момента. Наглите и алчни грабители от англосаксонските нации, които векове на ред, ограбваха колониите си, са бесни, че не могат да се докопат, до най-богатата на природни ресурси територия, но това е реалността.

Западът още не се е оправил от оглушителната плесница, която получи в резултат на тези избори, които те саботираха! Явно не осъзнават какво става!

Дреме му на Путин на хурката за лицемерниченето на запада, а сигурно и да бяха го поздравили едва ли би ги отразил тез мижитурки.

Между РУСОФИЛИ и ПУТИНОФИЛИ има огромна разлика. Путин води Русия към имперска политика, руснаците - към имперско мислене, към манталитет на крепостни и дворяни, поданици на бащицата и врагове на всички... Ние, българите, избрахме друг път - ЕВРОПА. С всичките си кусури ЕЕВРОПА Е ДАЛЕЧ ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ РУСИЯ. БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЕВРОПА С КРАКАТА СИ - ЖИВЕЯТ, УЧАТ, РАБОТЯТ В ЕВРОПА. ДОРИ РУСНАЦИТЕ ПРАВЯТ СЪЩОТО. ВСИЧКИ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЕВРОПА. ДАЖЕ ЖАЛКИТЕ ТРОЛЧЕТА ТУКА...

Ти наистина си много тъп! Българите не гласуват за Европа с краката си! Това е тяхната революция за подобен избор, направен от други и под чужда диктовка, за който никой не ги е питал! И тя се изразява в НАПУСКАНЕТО ѝ!!! Всеки нормален човек иска да живее и работи в страната си, но с геноцида, наложен на българите през последните 30-тина години, емиграцията е начинът да можеш да оцелееш в що-годе нормални условия, пък било то извън страната си!!

Безподобна злоба и скодоумие струи от тези мисли. Добре е, че си мишле и цвъркането ти се чува слабо.

Колкото пъти сме го ,,избирали" тоя европейски път, толкова пъти ни докарвахте до национална катастрофа.

Адолф Алоисович също не поздрави Йосиф Висарионович след Москва, след Сталинград, Курск и след Багратион. Нямаше повод. И сега е същото.

Лошо, Бонд, лошо! Този път объркахме яко сценария. Западните елити не могат да понесат факта, че дори сред собствените им граждани Путин е с по-голямо одобрение от тях! Това ги побърква до степен да правят все повече глупости!

ще ти се откъсне езикът.

55 млн. души гласуваха за Путин, ами другите 90 млн??

окупираха части от Грузия, Украйна, но не се увеличиха.

Ти можеш ли да направиш ралика между общо население на една страна и броя на избирателите в нея? Или си толкова тъп, че и това трябва да ти се обяснява като на малоумник?

с Навални и тогава, ако спечели ще го поздрави целият свят. Сега, не. Да се радва на платената тролска любов.

Много важно. Ще си го преместя ... Нали Си Син Пин ме поздрави. Това е важното.

Остава да си мислиш че найк и адидас са китайски...хаха

беше първи,нали?

Изданието коментира, че сред първите поздравяващи липсват лидери на страни от т.нар. първи свят развитите държави. Липсват не само страните от първия свят, но липсва и една страна и от оня свят,каквато е България.

Остава да си мислиш че найк и адидас са китайски...хаха

Това е за "имника" путин-по-горе

че си в правилната държава. Такава, друга, бедна, корумпирана, обаче можеш да протестираш, да пътуваш, да агитираш, да говориш свободно, ти си свободен. Руснакът,не.

Свободен е само икономически независимия човек.Това според десните политици.Бедният човек не е свободен!