Анулираха резултатите от 5 избирателни района

Руските избирателни комисии анулираха резултатите от вчерашните президентски избори в пет избирателни района в три области.

Обратно в новината

Коментари - Анулираха резултатите от 5 избирателни района | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия значи се намърдаха един куп международни наблюдателници а в Каталуния беше забранен достъпа им та и ''демократичните'' испански властници на воля да си бият хората..Къде бяха тия наблюдатели тогава????? Незнам как наблюдават ама сламки ще да извадят и да убеждават че са талпи стига да има кой да им се върже..

Ободряващо е да видиш, че белата златка не е единствения идиот в Европа. Платени дупедавци да искаш. Лекето Фарадж как още не е заплюл Великобритания.

България иска или не трябва да признае КРИМ ,неотменна част от Русия ! Както набързо признаха Косово -албанско ! Нека Борисов да се поучи как Народа гласува за своя Лидер , то само го Назначават САЩ да Управлява България и Българите така го обичат че ако е без охраната от150-200 човека ,ще му покажат своята любов ,че жив няма да излезе ,това е истината и не може да се отрече !

Сиромашка радост за соросоидта.

На всекиго по нещо.

Шило

"... Нашата делегация констатира, че изборите са преминали в съответствие с европейските норми и дори в по-надеждна атмосфера. В избирателните секции видяхме камери, които във Франция няма. Работя като наблюдател на избори вече 20 години и мога да кажа, че в Русия всеки път виждам подобряване и изборите стават все по-прозрачни, каза Мариани, цитиран от БНР...." Толкова по организацията на изборите. Кой спечелил- спечелил и честито, който не- да продължава да работи върху себе си.

А КЪДЕТО НЕ СА ПОСЕТИЛИ,ПУТЛЕРЧЕТО ИМА 200-300% МИНИМУМ.ХАХАХАХА

Нещо пак ни лъготите от dir-bg

Когато на мажоритарни избори над 50% гласуват за някой това е съмнително.когато стига до 60 има вероятност от манипулации.а над 70% е при диктатурите.прозрачни или не в Русия има диктатура.за мен въобще не е имало съмнение че Путин ще спечели изборите.Поздравявам го с това. Няма нищо по хубаво от това да работиш за доброто на родината си.Но болшинството руснаци не живеят добре-стандарта на живот е по нисък от българския а нашия е най лош в Европа.Русия може да се е върнала като фактор на световната сцена.ще ги призная когато косово стане пак сръбска територия.

Ти май сравняваш стандарта на богаташ от София със стандарта на някой от малко селце в Русия