Руски генерал: САЩ ще ударят Сирия с крилати ракети

Генералният щаб на руската армия вижда признаци за нанасяне на удар срещу правителствените войски в Сирия с крилати ракети.

Обратно в новината

Коментари - Руски генерал: САЩ ще ударят Сирия с крилати ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ама този път оставете ракетите, те ще паднат някъде по пътя. Унищожете мястото от където са пуснати!

Лидерите на Америка и Западна Европа не са светци, но руските управници са некадърници. Народът им е затънал в нищета, страх и престъпност. Не разбирам защо българите искат, толкова много да бъдат част от тази държава на терора, Русия?

Много увни тия руски генерали.... Ало, коневръза. Оня, с Червените ескадрони. И червените башуни будьоновки. ако не сте разбрали САШ вече УДАРИ Сирия с крилати ракети. Тества им системата за ПВО и сега знае точно къде какво да унищожи. От друга страна Израел преди известно време унищожи половината ПВО на Сирия. И сега кой както си иска може да нанася въздушни удари в Сирия. Няма само Русия да нанася, я

Викаш, убийците и агресорите вече подпукват сирия, а? И се гордееш с това???

Кои са агресорите? Хората на Асад, които избиха стотици мирно протестиращи преди да започне войната или САЩ?

Тези лоши Руснаци... Защо не искат да оставят на мира борците за свобода - Джебхат Ан Нусра, които ще донесат на тази изстрадала държава демократичен и Евроатлантически рай?

Всички около нас се въоръжават,а ние сключваме странни договори за ремонт. Под командването на НАТО като влезем в бой с руснаците и онези ни повредят самолет Миг29, те (руснаците)ще трябва да го приемат за ремонт по този договор.Или става нещо което не знаем или идиотизма си вилнее на воля.

България и народът и няма да позволят война срещу Русия. Или излизаме от НАТО тогава или сваляме текущото правителство взело решение да обяви война на Русия и обръщаме курса.

Krasimir Petrov

Кой народ няма да се бие срещу руснаците?Според мен само комунистическият. Но той е в невоенна възраст. Ще се бие срещу руснаците същия народ който се би срещу тях на Тутракан и на Добрич .

Питай румънците, поляците също, и двете държави разполагат с много руски самолети - те ще ти кажат как ще реагират.

В книгата си 1984 Оруеп предвижда бъдеще, в което три велики сили: Океания, Евразия и Източноазия водят непрекъсната война, но на територията на други държави. Това сега се сбъдва.

Ще изчезнат като предните и ще ги търсят ка 2-та ФЪ-22 и единият ФЪ-35,които Панцир ги подреди.

...Руски генерал: САЩ ще ударят Сирия с крилати ракети... > РАКЕТИТЕ ТРЯБВА ДА СА БЛИЗО ДО БРЕГА - ИНАЧЕ ЩЕ ПАДНАТ В МОРЕТО И НЯМА ДА СТИГНАТ ЦЕЛИТЕ СИ!!!

ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ!

Тоя какво иска само те да бомбандират в Сирия а другите да гледат експанзията на Русия .Ако не бяха пазили диктатора в Сирия нямаше да има бомби,убити и сега щеше да има демократично правителство .

не демократично, а феодално, подобно на Либия в момента

Сценария е видим и за политически незряшите:богати на ресурси дьржави бяха сринати със земята ,за да се въздигат с чуждата помощ,ставайки най-бедни

освен да правят войни,друго не знаят...

Завистта е кофти нещо! Руснаците вече 3-та година яко блъскат Сирия с бомби и ракети, сринаха със земята половината, утепаа към 100 000 сирийски деца, сега завиждат на американците, че щели да пратят там 5-6 ракети! А бе, завистници, нали американците и те са Империалисти като вас, нали и на тях им се иска да утепат някоу друго сирийче, което като порасне ще пусне брада и ще стана терорист! Само вие ли имате право да трепете там?

САЩ възстанаха срещу легитимната власт на правителството на Башар Ал Асад и трябва да бъдат изгонени от Сирия. За тях няма място там. Русия е по покана на легитимно правителство за памащ в борбата срещу тероризма разбирай подклаждан и извършван от САЩ.

Империалистическа Русия спасява "законното" правителство на Социалистическа Сирия от нападенията на "незаконния" сирийски народ! Мухахахахахаха!

Ама наистина си шоп.И то дървен.Нещо да кажеш за химическите оръжия на Садам, дето ги "разкриха" САЩ

Намериха се в Мосул, столизата на ИДИЛ, а голяма част и в Сирия, в складовете на Асад! Нали там наскоро ги унищожаваха американците заедно с руснаците! Пропусна да напишеш, че в Америка бият негрите, а в Русия бият всички наред!

Браво на Путин, събрал е в Генщаба цяла тълпа екстрасенси!

Великия пълководец маймуночовека кужугет ще се справи и с това предизвикателство

Капитализма е в задънена улица и търси поводи за война. Така обикновенно решава икономическите си проблеми!!

Така е, лошото е, че вече регионални конфликти не ги оправят, а търсят поводи за голяма война.

Вероятно имаш предвид руския Капитализъм, който по-точно е Империализъм?

sssss

Сваляйте им ракетите и да си сядат на задниците тези американски агресори.

Преди няколко дена на Сирийско Иракската граница падна хеликоптер с американски войници, според анализатори става дума за хеликоптер на спец частите на САЩ, има и статия на сайта на CNN без подробности. Войната вече се води...и на САЩ не им издържат нервите да пуснат крилатите.

Значи има и безкрили, а има ли само криле без ракети?Всички военни да се пратят да копаят, не да си тургат звездички и да се кичат, защото нас ще пратят в калта на окопите, те ще си стоят пред картите в кабинета.

Всъщност какво се притеснява руският генерал: 1. След цели три великие окончательние победи над ИДИЛ, руснаците се върнаха в Родину 2. Нали руснаците имат С-400 и незнайно количество средства да спрат старичките американски ракети Значи няма от какво да се страхуват

ХОХЛЬО, Русия победи ИДИЛ. САЩ също, защото Тръмп го каза, преди Путин. Ни най - малко не се страхува Русия. Тя констатира. Началник щаба на Русия каза в прав текст "Сваляне ракетите и унищожаваме носителите им". Ясно и точно.

Как ще унищожат носителите на ракетите и ще посмеят ли да се опитат?

Те не се притесняват, а предупреждават света за тази американска агресия.

Всякакви удари са ви малко!

добре след тази деклараця на един воин да се молиме ли да плачеме лиили да бягаме...

ФАШИНГТОН ЩЕ ИМ ПУСНАТ ЧЪК НОРИС :))

Амчи некрилати ракети има ли?

С тези русофили, русофоби не ни трябват:)

Не се боите САЩ никога не е воювала срещу силна армия и сега пак няма да го направят!!!!

Немците не са били слаби. Японците, по море, също.

И кво от това? Нали руснаците имат най-най-жестоката противоракетна отбрана? това С300, С400....С900... кво са се разквичали тогава?

....в сащност...краварите срещу какво и кого се "борят " в Cирiя ?..подкрепят ,ваораjaват и обучават джихадисти срещу законното сириско правителство на Aсад...защото видите ли тои бил "диkтатор "...и затова те обучават джихадисти ?!?!?!значи правилното и демократичното ще да са джихадистите...според тях ?!?!!...баси сбарканата работа !!!

...ние сащо ..като краварски подлоги ( саюзници )...ваораjaваме и подпомагаме dжихадистите !..примери колкото щете !!!...докаде само се докарахме .....

Пратете срещу американците наемниците от Вагнер! Така блестящо се представиха в сирийската пустиня,че почти никой не остана жив.

Въпросът е колко от тях ще успеят да изстрелят американците, и колко от изстреляните ще долетят до целите?Последният път бройката бе 1/3 и то при положение, че в района на целта нямаше руски персонал...

Ако не са достигнали целта си трябва да са се разбили някъде. Снимчици имаш ли?

Когато изгуби GPS сигнала, КР "Томахоук" се самоликвидира във въздуха. Иди че и търси чарковете над пустинята или над моретата... А руснаците имат техн. средства да блокират американския GPS сигнал над обширни територии...

Не го закачай! Сега са пощурели, варненската полиция луда я направиха, как ще правят евротурски форум.Под НЕГОВО ротационно ръководство.

Никой не обича слугите, нашите русофилистици са мразени и от българите, които предават и от руските си господари, така, както помешчика се гнуси от кочияшите си. А руските генерали виждат това, което те сами биха направили, каждьi видит по мере свой испорченности.

да вземат да изпратят ага боико борисов да направи примирение там тои ще вземе и на двата фронта по 10 процента и магарето хем боб яло хем цяло остало

Крилатите ракети бледнеят пред родната ни корумпирана до "мозъка"- пардон, съдържанието, те мозък нямат, на костите си прокуратура.

Руснаците не държаха ли в сирийската акватория един тежък ракетен крайцер? "Москва", флагманът на черноморския им флот? На борда му има морския вариант на С300, както и още 100-на доста гадни ракетки... Казват, че този кораб е способен да потопи сам цял флот, просто да го използват...

ЧЕРНО МОРЕ - СИРИЯ С ХИПЕРЗВУК КИНЖАЛ 666 СЕКУНДИ :)

ама ти верно си голям идиот ..... още ли вярваш в "Кинжал" и "Циркон"...хиперзвуковите анимацийки . И това - способен да унищожи цял флот , много правдиво звучи , направо 6-ти флот ще бяга да се крие отвъд Гибралтар.

Русия и Запада бяха партньори през Втората световна война, бяха партньори през Студената война, договориха за Новия ред, за тероризма, значи пак ни разиграват.

Keep being delusional.

Винаги са били партньори, даже и през Първата Световна, само ни разиграват и разменят. Последната размяна, беше когато Горбачов ни хариза без да ни пита.

Изобщо не си прав. Русия и англо-американците са били"партньори" а не Европа...Европа го е отнесла тройно...първо от германците, а после и от руснаците и от англо-американците едновременно(като тук вече и германците са го отнесли ) :)....

Е аз не съм казал Европа, става въпрос за англо-американците.

няма вече такива филми.

Сирия = Виетнам 2!

по-скоро на Войната в Корея. Там са се сбили директно помежду си Американци и НАТО-вци от едната страна срещу Русия и Китай от другата.Ама наистина голям бой са си хвърлили...Познайте от страна на НАТО-вците коя страна е дала най-много жертви...Турция !...Шах с пешката... Но резултатът между САЩ и НАТО срещу Русия и Китай тогава бил равен! Сега мисля,че е време за реванш!

Да, участието и жертвите на Турция в Корейската война са малко известен факт. Не ми е известно как точно американците са заставили турците да участвуват така активно. Това май е началото на "дружбата" между САЩ и Турция. Друг малко известен факт е, че в тази война загива един от синовете на Мао Тзе Дун.

Дано руснаците им натрият носа.

Аз съм твърдо ЗА да се пострелят помежду си с крилати ракети руснаците и НАТО-вците в Сирия и около нея в Средиземно море. Също така между тях да има директни сухоземни, въздушни ,както и морски боеве....Като едно време в Корейската война. Там са се сбили директно...голям бой са си хвърлили. Пък както виждаме никой не е натиснал ядреното копче...Наистина,защо да не се сбият с конвенционално оръжие?Би било страхотна гледка. много ми се иска да видя кои ракети ще са по-"крилати"....мисля,че и родните джендъри също биха искали да видят от своя страна кой ще го извади"по-голям"!...:)

баси, баща ти чак такъв сиерджия ли е?

Между другото, това ще е полезно и за двете страни. Така ще се разбере дали хвалбите на руснаците имат покритие. Във всички случаи едната страна най-накрая ще си седне на задника. Проблема е само, че на някой може да не му издържат нервите и да цъкне червения бутон. Тогава Путин и Тръмп ще ядат консерви до края на живота си дълбоко под земята. Останалите ще ядат...

Ей Тъпако, ами ако вземе някое парче от тзи ракетки та те хласне по умната тиква, какъв велик сайрджия ще загуби Човечеството, а?

По бързо да ви ударят тъпи руснаци .

Ааааа,ама руснаците също ще ударят "твоите хора",какво си мислиш ти...:)

Напълно възможно е американците да извършат такова поредно престъпление без повод срещу суверенна държава. Не им е за пръв път, пък и така демонстрират храброст и решителност от безопасно за тях разстояние. Въпросът обаче е наистина ли си вярват, че това ще има някакъв ефект върху развоя на събитията в Сирия. Най-вероятно ще развърже ръцете на сирийската армия да атакува и бързо да превземе този анклав.

Естествено, че няма да има, но ако имаме късмет, ще погинат няколко руски генералчета. Не от бомби, ами от препиване с водка, разбира са.

И това няма да има ефект, защото генералчета в Русия има достатъчно. Да му мислим ние с нашите тумбаци и войнички, както и с съюзните ни джендъри и наркомани в униформа от НАТО.

Истина трябва да е това. Краварите са бъзливи и няма да посмеят със самолети, защото руснаците ще вдигнат своите и има голяма вероятност краварите да станат за резил, а краварските пилоти да намокрят гащите.

Кога досега руски самолет е победил американски? Американците ще си направят гаргара с руските консерви! Ще ги опукат отдалече и няма да се изпотят даже.

Опасявам се момченце, че като чуеш страхливите кравари вече ще са натиснали панически от яд, страх и паника червеното копче с ядрения арсенал и тогава незнам какво кои ще чуе. Но със сигурност новите оръжия, които показа Путин ще сеят и те смърт в краварската страна

Когато всичко това не се случи ще стане още по-интересно. Тогава руският генерал ще трябва да каже нещо. Но и това няма да се случи.

Тогава ще говори ген. Разводкинов

А С 400 uя на Тръмп ли ще държат докато ви удрят с крилати ракети.

Тези идиоти,като нищо могат да направят голяма беля! А, тук си драскат за фили и фоби....като нямате ум в главите си, деца и близки нямате ли.

Благодаря за вниманието ,ДАЖЕ ОТ НАДЕРАТОРА....

За руснаците , русофилите са просто едни полезни идиоти!! Нещо като пръстта в краката им!!

Ух, че и ръка нагоре си сложил сам, соросопутека.

Сороидиотите за кравите също са полезни идиоти, даже нещо повече.

Кои са сороидите и кои за кравите? Не ги познавам? на вас путките ли да ви викаме?

смешното за тея идиоти е, че не знаят, че тая дума "братушки" е напълно непозната в Русия ама като цял живот не са излизали от държавата си, кво друго да знаят - тюфлеци

Тя- думата е измислена от българите бе, дебил. И да - в Русия я знаят. Чуват я и по българското Черноморие.

нито от крилати, нито от пернати. има нужда от най-обикновен мир.