Сблъсъци между мигранти и полицията в Мадрид

Полицията в Мадрид използва гумени куршуми срещу протест на мигранти след смъртта на уличен продавач, който бил преследван от полицията за незаконна продажба.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между мигранти и полицията в Мадрид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли нямат истински куршуми тези испанци, че ползват гумени?

1. Мигрантите от Азия и Африка идват от страни където не им харесва в държави, които искат да направят като тези, от които са избягали. 2. Мигрантите от Азия и Африка не харесват европейците и тяхната култура. Европейците също не харесват мигрантите от Азия и Африка. 3. При създалото се съвпадение на мнения (и интереси) - мигрантите от Азия и Африка вън от Европа.

Много си прав(а). Това се наблюдава навсякъде в природата: лъв живее с лъвове, тигър живее с тигри и т.н. Няма това безумно, изкуствено и насилствено смесване, което политиците сътвориха.

с умиление за "кървавите" времена с ЕТА :-))) Ама, хак им е !!!

papion

Толерантността ще ви убие! Свиквайте, че след "Добре дошли" идват и такива сцени, че и още по-лоши.

Може да има сблъсъци, може да е бил незаконно от 14 години в ЕС, но интеграцията върви успешно! Свиквайте"! Welcome!

Законно предледван за незаконни действия предизвиква протест без да е бил заловен или обезвреден пряко от полицията. Нарушили му били правото да избяга!?!....... После Орбан бил популист. Слет десетина години Полша и Унгария ще са единствените, напомнящи за някогашна Европа държави.

Ти само виж равносметката... 16 полицаи ранени, 4 цивилни... Големи полицаи, да ти умре коня... Иначе кога биха мирните гласуващи бяха ербап, нали? Видя се, че хората не са били агресивни... Тука малко орки ги подпукаха и жертвите са 1:4 в полза на орките.... То не е като да блъскаш и риташ бабички седящи на стъпалата...

какво да му коментираш? чий го дирят сенегалски орки в разкошни европейски градове като мадрид, флоренция и малмьо?! как точно се вписват тия примати в картинката? почти нито една телевизия не показа какво вършиха преди седмица същите тия по същия "повод" в центъра на флоренция?! как вилнееха и трашаха в сърцето на европейската култура!!! сенегалец бил пукясал....в собствената си клоака мрат като мухи от глад, от болести, от войни, от дивашко насилие, т.е. от примитивизма си и от мързел. и изобщо не им дреме! но като се домъкнат неканени в европа, сакън-полицията била го убила, дай да трошим като диваци! като хора, които в живота си един пирон не са забили и няма да забият! защото не затова са се домъкнали тук... и на тоя фон-"големият европейски проблем" вече десет дни! ченгето на москва, ауу какво станало и го казвам при цялото ми отвращение към гундяевските путинци. британия, горката, прикрива собствения си мулти-култи кошмар с това-прикриват "вторият ротерхам", с излязлото наяве изнасилване на хиляди невръстни момиченца от пакистански банди. европа така и не разбра кой е дневният й ред, всъщност се прави, че не вижда кой е главният й проблем в момента, кой ще е утрешният й главен проблем!

+10 Само се чудя има ли как да се противопоставим на цялата тази ситуация?

Само със сила. Друго няма. Паради, маради и дрънканици работа не вършат. Колкото и да се правят на умни идиотите в политиката...

испанчетата трябва да започнат втора реконкиста. Но дали ще намерят нов Ел Сид...

Шило

Добро утро, Европа!

Трябва полицията да задържи всички вандалстващи, а съда да ги експулсира по родните им страни, без значение къде са и има ли конфликти там.

Ауууу, как може такова насилие срещу нещастните мигранти???!! Къде са правозащитните организации??? Защо спят??? Я БХК и другите нему подобни да осъдят тази акция на полицията!!

Те мълчат, понеже резултатът е 16:4 в полза на орките. Ако беше обратното отдавна да са налазили медиите...

Полицаите преследвачи веднага да бъдат осъдени и вкарани в затвора!!!

Орките се активират. Необходими са решителни и твърди действия!

Далеч от България тази паплач! Никакви квоти! Стигат ни нашите лилави мигранти 33 поколение!

,,изморяват,, се лесно като ,,бягат,, на земята...!!!

Много ме е яд, че при тези имигрантски актове на насилие, няма пострадали политици. Дано да има, та белким им уврат празните кратуни и да сложат край на това безумие-наводняването на Европа с диви и опасни хуманоиди

Това са плодовете на евротъпаците!

Не върви на добре тоя свят, братя българи! Хич не върви.

Един дето казва,,дедите са отговорни за живота на внуците,,Досега нашите деди са ни опазили ,а ние ще застрашим бедещето на нашите внуци е вкарването на хора от други континенти с различна религия и култура,,Но кой ли го интересува,важно е да усвоят парички за техните поколения

Още нищо не сте видели. Тепърва ще берете плодовете на вашето "Refugees welcome!"

и Меркел 4 мандат, срам!