Цветанов: Внимавайте, има арбитражно дело с ЧЕЗ

Опозицията и президентството да бъдат внимателни с изказванията си за ЧЕЗ, тъй като се води арбитражно дело, което не бива да забравяме.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Внимавайте, има арбитражно дело с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напляскахте Русия с АЕЦ Белене, както казваше Дянков. Е сега Горанов ще напляска пък чехите с още един милиард, ама този път няма нищо срещу милиарда освен гробарския провал тотален.

Само ако знаете какво ви мисли народът... Вече никой не ви вярва,лъжливи крадци.

ХЕМ ЛЪЖИТЕ, ХЕМ КРАДЕТЕ, ХЕМ ПЛЮЕТЕ ПО ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ВИ ВОЙДИСВАТ НА ПРОСТОТИИТЕ. КОЛКОТО ПО-ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГО ОБИКВА НАРОДА, ТОЛКОВА И РЕЙТИНГЪТ МУ РАСТЕ. НЕ МОЖЕТЕ ДА МУ СТЪПИТЕ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ. СРЕЩУ НЕГО ДА ТИЧАТЕ НЯМА ДА ГО СТИГНЕТЕ

ЦЕЦО-ЛЪЖЕЦО Е ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ХЛЕБАРКА, КОЯТО СЕ БУТА НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ЗАМИРИШЕ НА МАЗНО.

НЕ СПИРАТ С ДЪРТИТЕ ЛЪЖИ.ЗАДКУЛИСИЕТО БЕШЕ ЗАПОЧНАЛО ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПЛЯЧКАТА, АМА МАЙ НЕЩО СЕ ОБЪРКА.ЛАКОМИЯТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА

ЖАЛКИ СТЕ. НАГЛИ СТЕ. СМЕШНИ СТЕ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЛЪЖИТЕ. ОТДАВНА НИ ОТВРАТИХТЕ

С ПРОТИВАГАЗ ЛИ СИ ИЛИ ТАКА ИЗГЛЕЖДАШ.

Тоя до кога ще казва на някой "да внимава"? Ти внимавай да не изпуснеш последния самолет, че ти наближава края на властването и ще трябва да бягаш ама много бързо!

Герб не разбират едно, колкото повече плюят срещу Радев, толкова по-малко хора приемат казаното за истина. Дори автотитета на Радев расте, защото защитава интересите на България, не е омазан в лъжи, кражби и всякакви мръсотии, няма милиярди в офшорки, дипломатичен и сдържан човек е. Умира Цвъко, умира Боцко, умиргат слугите им, а авторитета на Радев расте, ето защо квичат, усещат превъзходството и ги боли! И физкултурника да си спомни поради каква причина се води арб. дело срещу БГ и тогава да се заканва?!

А заради кой се водят арбитражните дела от трите ЕРП-та бе умнико. Имайте поне малко срама.

на България в арбитражното дело за беленските реактори ??? Платихме 650 милиона евро за нещо незнайно какво ???

с герб все по-назад и все по-надолу огъзени съвсем на голо. Арбитража е срещу герб и е резултат от отказа ви да се съобразите с инвеститорите - чес. Хубави, лоши те си гонят интереса. Вие сте ги накарали да идат на арбитраж и ще им платите. Работата много ми прилича на тази на Дянков с реактора за Козлодуй. Платихме си го. Това ще стане и с чес.

Може ли един човек завършил помощно училище да има някакъв капацитет?Може ли човек прочел една книга в живота си с което се гордее да е М-р ПРедседател,може ли човек завършил РАБФАГ да е Правосъден министър? Може,само в България може това да се случи. Никой не ни уважава,заради тези неграмотници крадливи. Държи речи и плаши.Кого бе и децата вече знаят ,че вие сте МАФИЯ.,превзела България.

и резуптата е очаквания. Последни и все надолу. Долу герб, долу Цветанов, долу Борисов, долу Горанов, а леля ви Цуца е просто пъруца - от пърцуца нищо не се и очаква.

Шумотевицата около сделката не я вдигна опозицията, а премиера с оставката на министърката. Вие започнахте. Народа и медиите подеха почина. Опозицията яхна доста умело и премерено готовия скандал. Никой от БСП не е искал държавяване и оставка на министърка без ясно посочени причини. Напротив опозицията каза, че министърката от енергетика не разбира, но е стриктна и винаги отговаря сериозно на въпроси при парламентарен контрол. Даже сеира реално представлява един вид гласност и в този смисъл подобряда средата в страната, подобрява състоянието на пишмандемокрацията, прави нещата по-ясни и реално подобрява и ИНВЕСТЮИЦИОННАТА СРЕДА, около която е спора. От 2009та насам инвестиционната среда си има 4 буквено име. Познато - ГЕРБ. Средата носи името на управляващите. Елементарно е. Елементарно Цветанов, елементарно. Средата от 2009та насма сте вие - вас съдят, герб. Лошото е , че пак народа ще плаща.

Разбрахте ли ? Цветанов щял да върне парите платени от държавата ,която бе осъдена заради Цецо ,като шеф на МВР в Страсбург по акциите му ,,медуза", докторите убйци,легни стани и разбй вратата по погрешка.Браво на Сивият кардинал на ГЕРБ Цветанов за достойното му дело ,да върне парите в постният бюджет на Горанката.

Вчера завършил помощното училище, днес корифей по всичко. Цецкоооо, цецко, каун беше, си и ще останеш. Арбитражното дело е само и единствено по причини на вредите, които герб нанесе тотално и повсеместно на българската цивилизация и народ и в случая по-специално на индустрията и енергетиката. Това, което става днес няма да бъде взето пред вид от съда. Напротив, съда ще прецени, че шумотевицата днес е отпор на корупцията, рекета, далаверите, постоянните смени на закони, правила, нормативни уредби и имитацията на демокрация въобще. То това е и косвено доказателство, че ЧЕС все пак имат някакво основание за претенции относно променливата инвестиционна среда у нас. Просто юричически думата е инвестиционна, а наистина там трябва да стои съчетанието мутренско-феодално-ченгеджийска. Те това е проблема ви. Играете си на демокрация в МУТРЕНСКО-ФЕОДАЛНО-ЧЕНГЕДЖИЙСКА среда. За това е делото. Не за отпора от народа срещу зловонията ви тотални. БСП просто яхна отпора донякъде. Между другото евала на опозицията правя, защото не чух да злобеят нито за измислената оставка на министърката, нито пък накой от БСП се подаде на народния порив да одържавим ЧЕС за да набутат в нея гроб яловите си калинки на високи позиции без грам полза за народа и т.н. Просто инвеститори няма, наличните бягат и няма да стане по-добре докато герб е фактор в управлението. Това всеки нормален го знае. Даже нормалните в герб, ама няма как да го признаят. Затова искате да вдигате таксата за евробюджета - да крдете повече - нямаме чужди инвестиции и само европарите спасяват нацията от бърз колапс. Демек имаме по-бавен колапс, забавен от европодаянията.

Другите Държави имат политици ,които мислят за хората и отстояват правата си,а наште само плащат защото са оср.ни до ушите и пълни неграмотници. Така ресурсите на Държавицата ни изтичат ,но от това виновните не страдат,страдаме ние които сме гласували за тези,не знам какъв епитет да използвам вече. Само ще кажа ,че това не са хора,дано Бог ги накаже до 40поколение.

Що си мислите че въобще ви вярваме? Не се пънете, само се излагате, та и сигурно в собствентите си очи. Много жалко за един политик.

Цветанов: Внимавайте, има арбитражно дело с ЧЕЗ А бе, Цвъки, ЧЕЗ съди дъжавата заради оказа натиск на енергодружеството от ББ и ОПГ ГЕРБ. И ТРИТЕ ЕРП-та съдят държавата!!! Другите 2 ЕРП-та съдят държавата за над 1.054 млн. ЕВРО 13.07.2016 "Енергийната група ЧЕЗ е предявила иск срещу България в Международния център за уреждане на инвестиционни спорове - ICSID, Искът е за "няколко стотици милиона евро, информира медиите говорителят на фирмата Барбора Пулпанова. Групата е решила да предприеме тази стъпка след редица интервенции на българските институции, които вредят на дейността на ЧЕЗ в България и в дългосрочен план поради критичната ситуация на местния енергиен пазар, която не се подобрява, става ясно от съобщението. През ноември 2015 г. ЧЕЗ е изпратила до българското правителство т .нар. Notice of Dispute, предхождаща жалбата, като е поискала решение на спора по взаимно съгласие и запазвайки си правото за инвестиционен арбитраж. Българската страна не се е възползвала от тази възможност до този момент, става ясно от съобщението. Подготвени сме да защитим нашите инвестиции по всички възможни начини, а арбитражът е следващата логична стъпка, пояснява Иво Хлавач, шеф на дивизията за външни връзки и регулация."

Защо гинка плаща 320 като цената на чез е 220 млн, Защото със това което ще получи от арбитражния съд ще изплати Чез и ще е на печалба! Браво намошеника който го е измислил!

Цецо най - много ме изкефи на един дебат с Радан Кънев по Панорама. хахаха Смешник!

Кой да внимава?Внимавай ти Цветанов,защато за твоите своеволия държавата загуби от дела повече от милион.

А, може би трябва да ни осветлят и за това арбитражно дело!Защо е заведено, кой е извършил действия позволяващи арбитражно дело в разрез със интересите на държавата.Възможно ли е да е действал с предумисъл, съгласуван със отсрещната страна,което ще се заплати с % за услугата.Защо не се коментира това?

ЧЕ ВИ ГОВОРИ ЦВЕТАНОВ РАПОНА.

Абе докога този Цвъки апартаментов ще го търпи народа да плюе и да се вживява като последна инстанция, анчи засрами се вече бе цв.цв. много злоба си насъбрал, народа не те понася вече мн

"Те искат да ни отклонят от успехите, които имат днес България и кабинетът", каза лидерът на ПГ на ГЕРБ Това брои ли се за успех?: България е на първо място по смъртност в ЕС, показва последният сравнителен анализ на Евростат. У нас са регистрирани най-много смъртни случаи на 100 хил. души население през 2015 година... В България умират 1660 на 100 хил. души, при среден показател за ЕС от 1036 на 100 хил.

Явно се брои! Герб УСПЕШНО мори бълг.народ.. после ще засели "бежанци"-мюсюлмани от азия и африка тук.

Внимавайте Вие - поскъпването на тока ще бръкне в джоба на електората и няма как да остане тайна.

ше си планеш клечката на площада ли?

А не! В никакъв случай! Ще се тръшкам за социални помощи, ще се обявя за жена и ще съм под закрила на ИК и държавата ще ме храни и топли.

за делото. Да се готвят адвокатите, които ще защитават България от ЧЕЗ. гина бързо под глогина, където и е мястото. При толкова образовани, ерудирани, успели, креативни и умни българи тази ли ще ни гледа нагло и ще ни казва, че не било нужно даже и средно образование ЗА ДА РЪКОВОДИШ ФИРМА. ФИРМА, ФИРМА И ТО НЕ КАКВА ДА Е! СРАМ!

Ами щом се води дело да им легнем тогава.

С ЧЕЗ и ИК до тук сме само за смях пред света, но не е късно да станем и за резил.

За смях и резил сме със стандарта си на живот - дори мигрантите ни избягват. И с ИК ще ни избягват - 100%

Така и не разбрах за какво е спора, който въпросният Арбитраж трябва да разреши?

Цветанов, да не се е напушил нещо? Какви "успехи" пази от скандали, до този момент никой обикновен български гражданин не разбира.Ако става въпрос за личните му и на партията скрити финансови успехи съм съгласен.

кои успехи, че не разбрах????

а,бе глупчо,да ти припомня ли кой пръв каза за сделката,че е фалшива новина,а?

Да се снишим, значи или такава е сделката, Гинка "получава" ЧЕЗ, а те спират а делото.

Има само една особеност - ние плащаме за всичко - на Гинка за ток, а после и за делото.

Абе Милиционе още ли се вживяваш както някакъв фактор в България . Освен да плетеш инриги и да правиш на умен за друго не ставаш а да и да крадеш пари за жилища и охолен живот . Кави успехи бе Милиционерино тези дивотий ги раправяй на Западняците не на Нас тука !!!

Цветанов ни подготвя за поредното, но явно не последно дело, което ще загуби от името на държвата и което пак ние ще го платим, а тоя път парите директно в техните джобове влизат. Тоя арбитраж се върти от години и сега като си купят ЧЕЗ познайе колко брутално държавата ще загуби. Толкова много, че на Гинчето няма да й се налага даже да тегли заем за да си плати за ЧЕЗ. Държавата чрез нейните представители Борисов и Цветанов ще "Загуби" арбитража и с парите Гинчето ще си плати на чехите. Царе са по подобни плоски схеми за ограбване в помощното училище. Никога не са ни управлявали толкова тъпи индивиди.

разсъждение! Браво!

Ха кажи чадо, що си хортувахте на Молитвена закуска, на благи приеми и вечери по посолства и визити ?

Както е казал един нашенец, ние сме малък, но за сметка на това изключително прост народ... И може би затова допуснахме да ни управляват вече десетилетия прости, но за сметка на това изключително алчни хора...

Не мога да си го обясня това ли е избрал народа?Питам и разпитвам кой гласува за тия киликанзери?Всички отговарят:-Да ми умре най-милото не съм ти можеш ли да допуснеш,че има нормален човек да гласува за милиционери?Верно няма и 20% да са гласували ама управляват 15 години.Има една приказка,,Га яде кюфтетата ни рива сега ривеш".

Чез да бъде купен от държавата, И при спечелен и при изгубен арбитраж все ще сме на печалба!

идеологът които ,,прокарва,, политиката на герб защо не ни покаже ,,неговите,, стенограми от срещите си на ,,молитвени закуски,, и в разни ,,посолства,,...??? този не ,,определя,, ли ,,външната ,, и ,,вътрешната,, ни политика и не трябва ли да дава отчет пред ,,парламент,, и ,,народ,,...???

Хората не искат гинка!

Леле колко ги е страх герберите от Радев! Понеже им скрива топката от всякъде и сега впрегнаха всичките бокови медии при които ръсят глупост след глупост. Но не си дават сметка, че точно така още повече вдигат рейтинга на президента, който е абсолютно заслужен

Мили ми Смехурко.Ти и твоята бандитска партия сте се осрали до главата и това го знаят всички в Европа,та няма защо да клатиш неуважително пръст към най уважавания от народа Президент.Ако повечето от твоята крадлива партия бяха като него щяхме да сме много напред в развитието си.

ЧЕЗ или Гинка Върбакова не са в състояние да повишават цената на тока. КЕВР е органът, който взима окончателното решение за това. Съгласен съм, че Гинка и ЧЕЗ не могат да повишат цената , тъй като тя се повишава от"органа" КЕВР.

Щом целия тролетариат е на барикадата да плюе по ГЕРБ, значи Борисов е на прав път и има пълната ми подкрепа.

Абе Цвъки, то арбитражния съд по изказвания ли съди, или по документи???? Тъй, ние с всички внимаваме и се навеждаме, затова всички ни ..... се отблагодаряват по подходящ начин.... (да не употребявам нецензурни думи).

А КОЙ е виновен за това арбитражно дело, що не допълниш !!