Срещата ЕС-Турция във Варна не е сигурна

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск съобщи, че лидерите на ЕС ще решат през март дали срещата във Варна с Реджеп Ердоган, ще се състои.

Обратно в новината

Коментари - Срещата ЕС-Турция във Варна не е сигурна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаме зор с турците.Който има зор да напъва.

и ко пайл са? таквония-бибитка ,май усра положинииту??

Като гледам всичките напъни на Боце да сближи Турция с ЕС окончателно отиват на кино. Забравил е да се консултира с Ципрас, който е основният играч и може да спре всякакви разговори между ЕС и Турция. Така ще се получи и с бъдещото членство на Македония в ЕС.

Отношенията с Турция показват колко слаб е всъщност ЕС. Силен е само срещу слабите, безобидните и купените . Но когато някой е силен, опъне се и си прави каквото иска, то започва едно шикълкавене и суетня като на... Може да си правим и изводи за нашата собствена сигурност. Колко е сигурна и до кога? Турската е ВТОРАТА армия в НАТО. Кой от ЕС може сериозно да и противостои. А вече се вижда, че Доган много не му пука нито от ЕС, нито от НАТО, нищо, че са членове (засега...).

Не могат да си затварят очите за политическите репресии срещу учители, лекари, учени, писатели, журналисти.

за 24 часа са твърде много: 1. Вишеградската четворка вчера отхвърля напълно ПРОЕКТА НА БЪЛГАРИЯ за квотно разпределение на мигрантите /ето защо Меркел ни навести - нейното настояване да излезе от наше име/ 2. Орбан поиска ЕС да му възстанови половин милиард евро, които Унгария е дала за да спре скакалците с ограда 3 Туск обявява, че Варненската среща ЕС - Турция не е сигурна. А нашият човек е отишъл в Брюксел да даде вечеря като "шеф на ЕС"

г-н Туск, недейте така. Толкова пъти дупе дава наш Боко на Ердоган, пък вие сега...Елате, потупайте Боко по рамото, може и по главата, той това очаква и за това живее.

Жалко. Ще му втаса на джибри на Бойко шербета. Че и за сметка на ПреЦедателството,що кила мазен вазелин е купен за тази среща....

Еврогейския съвет да престане да се меши там дето няма работа а само лини създава а да върши работа където е необходимо.. Оставили Кипър и Гърция сами да се оправят с Турция за да не си нарушат рахатлъка ама седнали да свалят законноибран държавник в Сирия дето не им се води по алчната гайда..

Дано тази позорна среща да не се състои.

В Турция вече мирише на война Въпросът е дали ще е гражданска или със съседите. Или и двете.

А нашия ПУЯК за какво толкова подскачаша и важничеше, че ще се снима с тоя - оня.

Искам и Гинка да поканят се пак тя върти "държавата"

Чудя му се на Бойко то бива да се надценяваш да се самонавиваш ама сопри бе чадо дай сметка колко си просветен имаш ли дарби и къде са?Присмиват ти се ти го приемаш за похвала,чукат те по главата да ти напомнят,че е празна ти за мислиш.че те галят.Вярно милиционер си ама от слугуване при Живков,Симеончо и три мандата премиер се нещо трябваше да научиш. Кучето,че е куче от стоене пред месарницата се научава кое е мърша.Тъпотата пречи ама ти е превърна в основа на ГЕРБ.

Срещата във Варна е на ниво Президенти. Премиерът Борисов се опитва да се представя и за президент, но никога няма да стане такъв

Озапти се ве чуек,... дур малко,.... то бива, бива мерак да се докараш пред някои, ама чак пък толкова.......

ще останат без шербет, на пък...!

Kакво е Eвропа без Tурция , без основният геостратегически играч като Tурция . Oстаряваща многонационална ,тромава Eвропа не е в състояние да е световен лидер и да решава сегашните конфликти в света. Eвропа без Tурция не е в състояние да контролира близкоизточният регион ,богат на 75% от световните запаси на петрол и газ. B Cредиземно море ,гръцки Kипър своеволно и незаконно ,без да се съобразява с турските териториални води ,иска да ги присвои , но удариха на здрав камък

Мелиха добро утро пиши в другата статия за Варна нещо май пак се обърка :) !

Мелиха извинявай май аз този път се обърках тя статията е тази :))))))) !

Европа без турция е добре!

При все, че цяла Европа не го иска, нашия се натиска да им го пробута, без да осъзнава какво причинява както на България, така и на ЕС!

Изглежда иска още 5 века да им се наг*зим!

Oстана впечетлението, че Ердоган се самопокани на тази среща, като един търговски агент, който го отправяш да си ходи през на вратата и той ти се появява на прозореца отново и започва да си предлага стоката...

Олеле. Това ли е новата опорка на геййберастите?! Нали тази среща беше инициатива на боко суджука бе? Онази кърджалийската тутурутка виеше как Радев си позволявал да нарича НС "частен нотариат" на боко, а самия боко "разносвач на шербет". А сега Ердоган ви виновен, че Туск в прав текст, ясно и точно показва, че от гейбераст боко нищо не зависи. НЕ че ние не го знаем. :)))

И Ти като президента, плещиш глупости!-От скука или завист го правите?-И още!!!- Би ли ни казал, защо Украйна е поканила президента да ги посити?

Ами сега? Ще Му отиде на вятъра цялата международна хиперактивност и ще си остане с ролята на един "пощенски гълъб"...До сега Му пратиха в киреча Шенген, еврозоната и Западните Балкани, а сега и това. Ще го лишат от възможността да влезе в ролята на сервитьор и да поднася с раболепен поклон шербет, баклава и рахат-локум (на клечка)...А ни делеше само една боя разстояние от бленувания Шенген...Ма така и не намери четка та да боядиса оградата...

Ква Варна какъв Ексинов-град. Ако дойдат по море може. При тия разкопки из града и тая теснотия в разпадащата се резиденция си е направо резил. Едно време едва се събраха Тюргут Юзал и Константинеску . ЕС няма да допусне такава грешка да причини такава излагация на общината.

тюх Мелихата тамЪн се беше наточила да им прави и ги черпи с баклава и шербет /вместо Боки/ и ся КО то може и да няма.

все пак важна е наща дипломатическа посредническа роля а те да се оправат послв -турця и ес -

Я много интересен ник май от вашите знаеш ли нещо за него ?

Еврейския съюз и полския евреин Туск много са "загрижени" за газовото находище до Кипър! Гърция какви претенции има? Нали и войната в Сирия е за еврейската газ, в шелфа до Исраел. Но газта от Исраел трябва да мине през Турция, както и газта от Кипър. Или ще строят газопровод от Кипър до Гърция през морето. Все пак Кипър е близо до Турция.

Да живее ЕС, НАТО И Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)

Орбан за какво го пишеш. Той не понася евреите педерасти.

Какъв "националист" си ти? Българин! Да не си гражданин на САЩ и с особен произход.

Същия коментар го е лепнал в друг форум че май там е модератор ха ха "националист" !!!!

Ха ха да заповядат Бойко се зарече Варна да я превърне в село. В момента във Варна три култови булеварда са разорани като нива на село. Така ще е до август ама не казват кой.

Този петък Бойко отвсякъде го подритват като мръсното пале на Европа, дето никой не го иска, но то все пак е оплезило език, точи лиги и чака да му подадат кокалче!

Амбицийте му са нереални Европейците не желаят да разговарят с Ердоган. Интересно е че той не го знае

иМА ЕДНО СТАРО СТИХОТВОРЕНИЕ ПБГ -ГБП преводът е - ПАЗИ СИ БОКО ------- -Г----А--зл--------еца другата част от превода възлагам на вас като интелигнтна публика.

Международното морско право не дава гърците едностранно да увеличат териториалното море ОТ 6 мили на 12 мили,международното право казва ,че Кипър е на кипърските гърци и кипърските турци,,,,прочетете изявлението на ООН.така че духайте супата, Като чели Ердоган се натиска за срещата.. Хем. Ви сърби хем ви боли глупаци....когато САЩ се ,,борят ,,срещу .,,,терористи,,, е добре ,,когато Турция сте бори срещу терористите е лошо.трябва ли да обвиняваме Турция ,че не допуска към нас бежанци,да не би да са длъжни да ни пазят.те нямат зор ние имаме зор

Виж сега. не Гърция ни заплашва че за 2 часа ще излезе на Дунав а Турция При това го прави постоянно и дори Борисов ни говори за силата на Турската армия Затова трябва подкрепим Гърция За да подкрепят и те нас ако Турция ни нападне И разбира ср че ще ни подкрепят защото падне ли България те са следващите А падне ли Гърция ние сме следващите Затова когато турците нападнат Гърция трябва веднага да им обявим война Пък каквото стане

Къде сте патриоти? Готвите ли протестите за идването на Ердоган на българска земя? Всички други европейски държави не искат неговото присъствие на своя земя, само нашите патриоти сякаш заспаха зимен сън.

Че защо ? Ердоган си е проблем на Турция Там ще си му сърбат попарата Нас какво ни засяга ? Ние си имаме Бойко Това малък проблем ли е че и с Ердоган да се занимаваме ?

"Хъбчето", Шенген, Еврозоната, ИК, Срещата във Варна... Само Баце знае как изглеждат те през крив макарон. Скоро и Западните Балкани...

И преди съм го твърдял, и сега ще го кажа - посещението на този последовател на османските султани е обида за всички българи сега и за всички българи през вековете, страдали и гинали заради османското завоевание. Все едно да поканят неонацисти на среща в Йерусалим.

" лидерите на ЕС ще решат през март дали срещата във Варна с Реджеп Ердоган, ще се състои. ". а ердоган няма ли да го питате дали иска да участва? или срещата може да мине и без него?

Някой вярвал ли е, че Рюте ще "цъфне" във Варна, за да си хортува със Султана за това, че Холандия призна арменския геноцид? Само това е достатъчно, за да няма среща.

Робовладелците са си таковали майката...нема лабаво султан тоя оня сичко под ножа щом не подскача по тяхната тояга.

Явно баце не е направил шербета в Брюксел както трябва.

кои ще ти дойде на такава среща на такова равнище точно тука във варна тука идват само бедни пияници от англия и рашистан

Е, как може така, ще провалят звездния дипломатически миг на баце! Нали уж бяха приятели?

Европа се стопява..

Явно договорката, че във Варна Ердоган ще получи подърък с територия от България се отлага. Язък тъкмо нашя премиер му баше обещал, че вече може да се чуства като господар на тези територии. Европейските ни партньори му развалиха празника за 26 март. Някои е забравил да информира президента на България какъв подарък е осигурен за Ердоган. Затова са скандалите между президент и премиер след срещата с фрау Меркел. Но се задава следващия проблем кои е обещал от името на България, че едната тръба от Турски поток ще минава през територията на България. Дали отново баце не е замес в тази история. Ще се разбере до месец.

Слав Богу Борисов няма правомоция да подарява територий Още повече че това е територия на ЕС И за тръбата не е съвсем така Би било чудесно ако една тръба от Турски поток дойде в България Обаче смисъла на Турски поток е именно да се заобиколи България

Ей.. нашия Тиквеник-еничар се издъни!? Не можа да докара джендърите от Западаща Европа да ги шантажира Султана!? Другото което ме притеснява е това, че срещата е точно във Варна!? Да не би Османлията да търси специално тази символика свързана със битката на Владислав Варненчик в миналото и загубата на Европейските сили тогава и отварянето пътя за Османлиите към Европа!?

Ами Бойко взе парите и вчера каза че границата ни е най сигурна в Европа и сме си съвсен за Шенген Значи не би трябвало Турция да може да ни шантажира с мигрантите Да ама не ! Провали ли се срещата Ердоган няма как да не ни пусне поне 10 000 броя и естествено калпавата ограда няма да ги спре

Aга боико загуби комисионното от Tурция

Кво става днеска бре!? Баце - да се свети простотията МУ - отвсякъде му теглят шутове! Туй не е на добре! Пак са очертава аудиенция с Главният Мюфтия в болничното легло! Горкият ТОЙ! Ми кой ша полива магнолията сега!?

Ще пропадне черпнята на Тиквата с шербет.

ХА ХА ХА. Едно е сигурно - Каквото и да обещае Бойко значи няма да стане

А бе, тъкмо днес ББ се похвали от Брюксел / "За радост голяма част от моите предложения се възприемат от всички" / и котка МУ мина пътя...

Да чупите хатъра на обединителя на западните балкани, европа света и междугалактическата материя тиквата и неговия солташак гуменката.

стана тя, баце, що не му пуснеш и на тоя, един повече или по-малко, цвайтера ти е достатъчно разширен.

След бананите не вярвам и Ердоган да иска среща с вас... Не дразнете лъва, че ако ви пусне само 1 порция емигранти...

Какви емигранти ? Нито един не иска да дде вече в ликвидираната България. Добре ,че още не е казал Ердоган и за 2 часа е на Дунава. Русе става столица отново на Дунавския вилает

Ясно е, че сме транзитна страна. Но всякакви елементи могат да влязат...И като знам МВР-то как ни пази...

Не говори глупости Ердан Африн не може да превзене та камо ли Русе Ние не искаме слаба Румъния защото Румъния не ни заплашва Обаче точно заради такива приказки сме сигурни че Турция трябва да е слаба и да помагаме на всеки неин враг А врагове на Турция са всичките у съседи плюс много съвсем далечни страни

европейските ръководители трябва да гледат по-политически ва въъпроса, за разлика с Наш Бойко, толкова повърностен

Сиктир бе НАТО Сиктир бе ЕС