Почина княз Владимир Голицин

В САЩ почина княз Владимир Голицин, председател на Руското дворянско събрание.

Обратно в новината

Коментари - Почина княз Владимир Голицин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Поручик Голицын, а может вернёмся? Зачем нам, поручик, чужая земля?"

Днес е много тъжен ден-почина момчето от Роман до Враца ,директора на летище Пловдив и този човек.Мир на праха им на всички !

Велика фамилия, от най-древните и най-заслужилите за славата на трона и империята! Доколкото съм чела, произхождат още от най-старата Казанска аристокрация (българската)! В някои от дворците им днес се снимат исторически филми - в естествените интериори и екстериори - като в приказка! Той има деца, би трябвало да съобщят кой наследява титлите му ... Лека му пръст на човека, умен беше и говореше един превъзходен старинен, правилен и красив руски език!

Какъв княз? Русия е република. Не знам той искал ли си е горите и имотите които не са негови.

Тоя е толкова княз, колкото аз съм космонавт. Някой го е набедил за "дворянин", щото родата му експлоатирала съгражданите му и присвоявала каквото им хареса. Айде - при червеите, те ще му дадат нова титла.

Както знаем, роденият в изгнание високопоставен благородник бе "Президент Русского дворянского собрания" и смъртта му е осезателна загуба за истинския елит на бързо западащата азиатска империя. Почивай в мир, Ваше благородие.

писарушка някаква в банка

Човека писарушка,ти къв си бее ????Някъв селяк дет върти геврека или продава китайски долни гащи!

Бог да го прости него и всички преди 1917г

аууу, горкичките прокудени руски аристократи! ако се бяха замислили малко преди 1917-та година, може би нямаше да се налага да бягат

Не си ти когато си рязааан!Хората са се били против болшевиките,това е гражданската война межди белите и червените!Глупави и неуки хора !!!