Русия изпрати два от новите Су-57 в Сирия

Снощи стана известно, че Русия е изпратила в Сирия два от най-новите си изтребители от пето поколение Су-57.

Обратно в новината

Коментари - Русия изпрати два от новите Су-57 в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да направи русия все е губещо.Тъпо и упорито русия активира целия разумен свят срещу себе си.Сега е въпрос на време да загуби базите в Сирия.

Русия като губи освободи цяла Европа. Сега като загуби ще освободи и САЩ... Нали знаете как става това?

Руснаците нямат технологии и специалисти.Които стават бягат на запад,както на запад търсят брак руските жени.Русия не освобождава,а поробва.Понеже всички разбраха колко са коварни руснаците,повече подкрепа няма да имат.

Лавров беше казал,че резолюцията предложена за гласуване пред Съвета за сигурност на ООН не удовлетворява Русия и няма да се гласува за нея.Някои разбраха думите му,като за руско вето.Двата полуневидими,"неготови за бой","рекламни" СУ-57 прилетяха до Сирия и вместо вето на Русия вече Съветът за сигурност два пъти отложи сам приемането й,докато се постигне взаимно удовлетворителна редакция на Резолюцията.Същевременно и успоредно унищожаването на остатъците от ислямистките фундаменталисти в Източна Гута,заедно с техните ръководящи инструктори-западни,от СА,от Турция преди да "смени"политиката след преврата,като че ли някой й е "повервал"всичките в "чувала"в близкия до Дамаск регион върви всеки ден с пълна сила и нещо парфюмираните писъмца на компрометирани западни политици не "хващат дикиш"пред Пътев.Там има и руски инструктори ислямисти,за тях въобще няма да има измъкване.Засега това могат да направят два "нефелни"военни самолета,а те са много повече и напълно боеспособни!Йес!Даа!Да!

Спри тревата, наркоманче.

До 777.Не съм"наркоманче",нито бях комунист навремето,нито изпитвам някакъв сантимент към РФ.На 68г.,борил съм се срещу наркоманията,когато трябва.Не пия,не пуша,не употребявам кафе и кока-кола.Имам три деца-доктори,занимават се с наука и са завършили престижни американски университети от "бръшляновата лига".Те също не пият,не пушат и трева не пасат, и преподават в университети от "бръшляновата лига".Когато постигнеш с твоите деца подобни резултати,тогава можеш да ме репликираш,но аргументирано,а не с обиди поради емоционална невъздържаност,която може и да ти е по рождение продукт на лабилна психика,подтикваща те да приписваш твоите комплекси на други ,макар и непознати хора.Това не е добре.Моят квалифициран съвет е да вземаш мерки!Йес!Даа...Да!

Днеска два самолета, до няколко дни 20 ! Да ни са честити новите придобивки и най-вече на новите ни "съюзници" - краварите! :)

Какви 20, глупак, те нямат повече от от тези фейк макети. В същото време ОТ 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ ТАКИВА И ИМАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 440 БРОЯ. Ватенките го копират, но дори и това не могат да направят качествено. Тъпанар, спри с бояршика

ЩОМ ПУСКАТ В УПОТРЕБА ПОСЛЕДНИЯТ МОДЕЛ ИЗТРЕБИТЕЛ. СВЕТА Е ПРЕД ВОЙНА ВСЪШНОСТ - НЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е ВЪВ ВОЙНА!

Модел се нарича когато един самолет е в серийно производставо и воюва. Мурзилките ги разнасят тези не-готови макети само за пиар. Защото путлер е притиснат в ъгъла от всички страни, особено от противниците си в Раша, които стават все повече...

Краварчетата се кокорят, де са виждали такова нещо, това е СУ-57 истински самолет-фантом, максималната му скорост е 2 440 км/час, срещу 1 930 км/час на Ф-35!

Педал скоростта на СУ 57 е: Макс. безфорсажна скорост: 1 300 2 100 km/h (1,1 2 Мах)

Нещо ти липсва от математиката!

Лъжец. 1. Мурзилски "фантом" който спокойто се проследява с обикновенните граждански радари на авиоконтрола на кулите в Турция и Израел. Там дежурните служители са падали от смях, като са следели полетът им. 2. Двигателите на самолета са с много проблеми, което задържа с години серииното му производство.

Коя скорост, уточнете? Приборна, истинска или пътна?

амолетът не е готов за битка.Напротив, T-50 е претърпял провал след провал. Повечето от първите пет прототипа са разработени със сериозни конструктивни проблеми, разпадане на двигателя и злополуки с остъкляването в кабината. Индия се беше съгласила да съфинансира T-50, но добрезапознати индийски източници съобщиха, че двигателите на T-50 не са надеждни, радарът е неадекватен и стелт елементите му са зле конструирани. Не е изненадващо, че Москва и Сухой не успяха да се договорят за допълнително финансиране от Индия.

Руснаците се справят и без индийските ман...ли, не ги мисли!

Ако руснаците даваха парите, които хвърлят за постоянно провалящи се ПР кампании за заплати на кадърните си инженери и научно-изследователска и развойна дейност в тези направления, то и Су-57 вече щеше да е боеспособен, и Ангара щеше да лети, и нормална фрегата щяха да имат.

jingiby

Това са изпитателни прототипи. През 2017 г. Индия се оттегли от проекта Су-57 като неперспективен. В началото на 2018 г. бе съобщено, че поради забавяне при разработването на новия двигател, серийното въвеждане в експлоатация на самолета се отлага с 3 години.

абе неса толкова съпер като краварските да ???неси спомням от както фон браун умря нещо ново да са направили краварите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!браун умря и наса даде фира !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Глупак и Лъжец. Американците използват такива самолети от 30 години, а вашите ватенки още нямат готов за война. Вие тъпите мурзулки сте тотално изостанали в тази област.

Два пратили Какво ни занимавате с тез жалкари Аре чиба

Няма да е лошо и на теб някой акъл да ти прати. Ама то акъл как да ти го набие човек в кратунката проста.

В тези коментари мирише само и единствено на страх.Как няма пък и един с по реални мисли, а не само със злоба и алчност, зер има най после новина от която ще паднат пари. А това е машина която ще ви убива бе хора! Ние сме в НАТО и ще стреля по нас. Дали ще дими,дали ще се вижда или не, дали е 4или 5 поколение дори и един от близките ми да убие ще ме боли. И вашите подигравки няма да изтрият сълзите на децата или родителите им. Опомнете се. Нормалните хора приемат сериозните неща сериозно. Ние в България само Калинки, Теменужки и Гинки ли сме?- или патките на които ги пробутват!

Тези Су-та едва ли ще имат възможност да убиват в България!По скоро ще бъдат свалени барабар със руската мърша ввъв тяхдълго преди да могат да ни убиват!

През морето сме им съвсем наблизо. И не си мисли, че ще се воюва в САЩ или Западна Европа- затова сме в НАТО, за да се обградят от Русия с нас!

ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОКАЖЕ И ТОЙ НАЙ МОДЕРНОТО. КАКВО ЛИ Е ТО? Може би новите американски долари миришешти още на печатно мастило?

идва ред на ЯДРЕНИТЕ БОМБИ! ТЕ ОТ ТОВА НАЙ ЩЕ РАЗБЕРАТ.

Ти имаш ли имунитет към ядрени взривове? Ами децата ти, или родителите ти?

Ти за имунитет го питаш!

Само, че ТЕ сме НИЕ!

От Рускатаа Федерация!

тези супер самолети не са като оня "супер самолетоносач", който опуши половин Европа до като се дотътри до Близкия Исток.

абе неса толкова съпер като краварските да ???неси спомням от както фон браун умря нещо ново да са направили краварите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!браун умря и наса даде фира !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако са толкова надеждни като новия им танк който не може да запали на парада... Горките сирийци, ще вали скрап от небето.

Днес два, в скоро време - 20 нови изтребителя ! Да ние честита новата придобивка, колеги от НАТО и САЩ ! :)

Руснаците веднага да изпратят на американците наръчник как да свалят Су-57 и подробна схема на утройство, въоръжение и екслоатация. Иначе не е честно!

Като са толкова зле технологично руснаците , защо им се плашите ? Гледайте се смартфончетата и слушкайте Сорос !

'слушкайте Сорос' Тц, в момента по теб сме се прехласнали :)

Толкова имали и ги пратили макар и незавършени.Целта не е да извършват реални бойно действия,а вид демонстрация след,който от Кремъл очакват поръчки за серийно производство на летящите си щайги,но след като са станали за смях да ги охраняват други изтребители поръчки от трети страни едва ли ще има освен ако не ги продават на загуба!

Как считает китайский портал, Россия так и не смогла достичь реального прогресса в технологиях стелс, ее военный авиапром отстает в технологиях скрытой связи и когнитивного радио, а также в использовании ресурсов бортовых радиолокационных станций (БРЛС) для решения задач РЭБ Заместитель директора Института политического и военного анализа Александр Храмчихин говорит, что отставание России от США в сфере технологий налицо. У американцев стелс-самолеты давно стоят на вооружении, в отличие от нас истребитель Т-50 до серии пока еще не дошел и неясно, насколько он на самом деле стелсовый.

Обозначението Т50 отдавна не се употребява, а това може да е писано и преди 5 години. Всъщност относно верността на написаното можем да съдим по резултатите от РЕБ в Черно море и Сирия.

'Т50 отдавна не се употребява'. А трябва - с 'Т' се обозначават тестовите машини. Измислиха името на бъдещия самолет - Су57 и изведнъж прекръстиха така СЪЩИТЕ прототипи със СТАРИТЕ двигатели. То бива маркетинг..

....ако може специалистите от кварталните кръчми пишещи тук български думи изговаряни с руски акцент и трудно разбираеми от самите тях, ако не са смръкнали малко, да обяснят : защо българите не могат да изпратят свой самолет? защо някога,когато простотията не беше допускана в управлнието, а реститутите нямаха достъп до откраднатите от бащите и дядовците им еврейски имоти, България имаше около 700 самолета военна авиация? защо тези, които се опитват да пишат тук ,,УМНО" руско-български или обратно, за 29 години не само камък върху камък не можаха да сложат, но и живеят с останалото им от Тодор Живков? Защо същите тези сега нямат сили и умствени възможности за да изхранват 9 милиона население, както го правеше Тодор Живков, защо не могат да поддържат 180 хилядна армия и милион запасняци? защо не могат да управляват органи на реда, защо престъпността цъфти и ражда ,,кака Гинки" които с един паркинг подарен под наем от кмета купуват активи за милиард и половина? И накрая - защо като 29 години нищо не можаха да направят за България се опростачват и се опитват на Путин проблемите да решават; защо дори в моменти на абсистенция пак не могат да улучат същността си?......

защо да не е направено нищо? в София , да речем, направиха метро и то точно от вашите хора едно момче го направи, Бойко се казава, подари кученце на Путин, ако си спомняш. има и други неща, основно инфраструктура /че най-много се забелязва/ направени последните години. като цяло преди преврата на 10ти се справяхте по-зле с управлението отколкото сега

Нещо не си в час ! Около 40 % от бойковото метро беше направено преди 10 ноември при онези цени , а пасмината на Тиквестия ни го пробутаха цялото по завишените днешни цени !

Цялата площ на София вътре от околовръстното е по-малко от 1% от територията на България. Така, че всичко да е застроено то е едва 1 % от възможно свършеното в България. Тодор Живков имаше капацитет, умствен и управленски да обхване цялата територия на България и строеше с гарантирана възвръщаемост в цялата страна. Т. е. сега построеното за 29 години сравнено към онези предишните 29 от едни 45 , е стотина пъти по-малко. А като се добави, че онези двадесетина години проектно-проучвателни работи извършени изцяло на времето от Тодор Живков то направеното сега напълно бледнее. За сравнение каква е същността на цялостното строителство ведно с проектно-проучвателните работи - единствения Бойкоборисовски обект е завода за отпадъци : от вземането на решение с всички процедури беше пуснат в експлоатация за девет години, а строителството беше по-малко от две години. Сами смятайте за метрото! Т. е. за последните 29 години не е свършено почти нищо само ако се сравни, че някога на 29 -тата година беше пусната и АЕЦ Козлодуй - нещо съвършено недостижимо за сегашните мозъци!

Там където е стъпил комунистически крак, след това и трева не расте Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Като прочетох "От всякъде е заобиколена от цивилизация" и разбрах... мнението ти е сарказъм, нали?

Някъде в ,,цивилизоваността" имаше убити едни 110 милиона индианци за да им вземат земите. Ако може малко яснота къде бяха тези 110 милиона индианци? Или туркофилските задници в България трудно се справят са такива въпроси?

това материално тяло невидимо да фърка нема! Другото е алабала илюзия в кратуните на невменяеми идиоти.

Ще си опазят ли новите вагнеровците?

Колко ли още сирийски деца ще бъдат изтепани с новите самолети?

От онези с брадите, дето режат глави и ядат сърца ли? Или онези, дето уж взривиха двете кули, пък сега "демократичния свят" е в амнезия за случилото се.

Будущие герои россии прилетели, посмертно . и с кем воюют?? 3 раза уже день победы праздновали над игил... сейчас 4 круг?

Забавни опити за руски език.Някакъв нещастен трол е станал рано сутринта и се е опитал да създаде илюзия за руски език. Както и илюзия за информация и мнение.

Тези тъпоумници и малоумници вече почти 29 години се опитват да създават илюзии колко хубаво е когато в България е демократично и евроатлантическо , но все не успяват. Тотално се провалиха и все Путин им е виновен! Така, както жените са им виновни, че са некадърни в леглото! Джендъри, какво да ги правиш...

Валотьку нагнули американцы с 300 ми вагнеровцами, решил самолетики засветить , авось кто забоится, он бы ещё Кузю притащил, чтобы все враги от смеха умерли.739

На практика ваш ПАК-Фейк ето самолет только 4++ ... и все. И еще не готов, нет хоршие двигатели и кучу других проблемах. За ето время уже: В настоящее время, компания, которая делает машину F-35 Lockheed Martin находится в заключительной стадии переговоров на поставку 440 истребителя армий 11 стран за рекордную сумму в 37 миллиардов долларов.

Су-57: Россия послала в Сирию новейшие истребители. А тем временем, могильщики уже начали работы по выкапыванию могил для новых пилотов. Гробовщики уже делают элитные лакированные гробы с орлом, чтоб не стыдно закопать было. А бабульки уже изготавливают новые венки с надписью "Погиб за Родину". В общем, война войной, а малый бизнес развивается.

Гражданската авиация на Израел и Турция наблюдавала и проследила полета на двата руски "невидими" Су-57 на екраните на своите дори не военни радари. В западните форуми, умират от смях. Планината родила мишка. Сега ватенките при всеки полет на видимите Су-57 над Сирия, ще излитат и други 2 самолета , за да го пазят. Да ви шибам и невидимката-макет със стари технологии 4+.

Ти ако беше погледнал нагоре и ти щеше да го видиш! Сега сериозно. СУ-57 не е невидим, затова е 4++ липсва му СТЕЛТ технологията, акоя имаше той вече отговаря за 5. Макар че има малко СТЕЛТ способности.

Врядли будет именно серийное производство. Читал как-то мнение работника предприятия, на котором собирают сушки, говорит что серийностью и не пахнет - нет не возможности ни культуры производства, каждый самолет уникален и доводится чуть ли не напильником. Хотя усилий и средств было затрачено немало именно для серийного производства. Не получилось

Гражданската авиация на Израел и Турция наблюдавала и проследила полета на двата руски "невидими" Су-57 на екраните на своите дори не военни радари. В западните форуми, умират от смях. Планината родила мишка. Сега ватенките при всеки полет на видимите Су-57 над Сирия, ще излитат и други 2 самолета , за да го пазят. Да ви шибам и невидимката-макет със стари технологии 4+.

Два имали - два пратили Що ни заминавате с тез жалкари?

Лека работа на нощната смяна соросоидни вакуми!

тя сигурно падат по-меко.

Скоро, ще им събират ламарините по земята...

Господине, успях да прочета и двата ви скрити коментара. Всичко е така, както сте го написали. Двата самолета, които са прототипи, с нищо не могат да повлияят на ситуацията, както подчерта и говорителят на Пентагона , господин Ерик Пахън. Той заяви буквално следното: "Прехвърлянето на руските Су-57 в Сирия не е заплаха за американските военни операции в региона." Той също така добави, че "Москва е обявила, че съкращава своя контингент, а в същото време прехвърля изтребители". А колкото до това, че ви крият коментарите, то си е смешно. Нормално за България.

"Самолет обладает малой заметностью для систем противника, имеет высокую живучесть и маневренность, способен перемещаться со сверхзвуковой скоростью без форсажа." Самое забавное, все вышесказанное - ложь. Малозаметность весьма сомнительна, по-любому гораздо хуже чем даже у Ф35, высокая живучесть - это всего лишь фантазии, сверхзвук без форсажа - это только планируется, нет еще таких движков. Так что все про супер-мупер этого самолета есть обычное "бла-бла-бла"

Не трябваше да ги пращат, все пак не са тествани много много. Западналите африкански наркомани най-много да изгубят още 3-4 ФЪ-22,които по никой принцип не трябва да се смятат за повече от 3-то поколение. Пиндосите една Елка не могат да сглобят камо ли нещо по-сложно. Перуката намерили томагавките,които Русия свали над Израел и им остави само 5-6 да минат да не направят Тромпата на кръгъл глупак.

На твоят комп кво пише? Windows или Окно?

Made in China

Теперь каждый полет невидимого будет охраняться несколькими другими самолетами. Смех ... Беда в том, что бесполезные. Сега ватенките при всеки полет на видимите Су-57 над Сирия, ще излитат и други 2 самолета , за да го пазят. Да ви шибам и невидимката-макет със стари технологии 4+. Американцы как всегда на 30 лет впереди! Они испытывали F-22 в 1996-м Су-57 скоро уронить где нибудь в Сирии, а то сверхсекретные обломки с боем от американцев отбивать НЕ придется. Там все старьй ватньй хлам.

Щели били да ги изпробват при бойни условия. Някой може ли да ни подсети, какви са бойните условия, в които би могло да се изпробват качествата на нов фронтови изтребител-бомбардировач или там каквото е? Според мен трябва да има някаква вражеска система за ПВО, както и противникова изтребителна авиация. Има ли такива работи в Сирия? Няма. И какви качества ще изпитват тогава?...

изпратили са два самолета, ако закъса единия, да може да го дръпне другия

Единият е за части.

саудитска арабия съюзника на американци и джихадисти вече е купила 12

да, купила ги е за приятелите си от Бокохарам в Нигрия, да могат да се бият с двуплощниците на правителството.

само да не избомбят нас потому что они нас не видят!

За какви СУ-57, за какво пето поколение бълнувате бре? досега е създаден един единствен брой прототип (за грамотниците - опитен образец) през 2010 година, който досега, т.е. за 8 години е извършил цели 17 полета!!! А производството на самия Су 57 е отложено още за три години, т.е. първия самолет евентуално ще бъде произведен през 2021 година.

Тези самолети са 4+ поколение и най вероятно путин няма да рискува да ги ползва за противопоставяне, а за тестване в условия максимално блиКи до бойните. Тук доставката е важна, щото показва решителност не на думи, а на дело, където хоризонтите на намеренията остават неясни.

кои а ????

Запиши се на някакво вечерно училище и се научи да пишеш грамотно - направо излагаш колегите си мурзилки.

бъпрос до високо технологичният форум на всичко наи наи американско ????????та кои е създал стелта и самолета крило 1 китаици 2 араби 3 англичани 4 американци 5 немци

Alexander Lippisch (немец) - делта крило. Jack Northrop (американец) - летящо крило - самолет без тяло.

Не разбрах, сами ли са отишли до там, или ги е карал Кузнецов.

По всяка вероятност Путин иска да си отмътсти за позора със унищожаването на най добрият му спецназ в Сирия и ще се опита да предизвика нов конфликт и противопоставяне на коалицията която се води от САЩ в Сирия! За сега само избива цивилни сирийци по безогледен начин в Източна Гута!Но сигурно подготвя и някое поредно фиаско на руските ,,Космични" сили със тези недовършени прототипи на неосъщественият проект за руски изтребител 5-то поколение!

Поредният ход на Путин с който дава шах на западните "партньори", както сам ги нарича. Представям си как десетки, даже стотици глави на чиновници от Пентагона, ЦРУ и другите шпионски организации на САЩ, пушат анализирайки всички възможни цели , които иска да постигне Путин с този акт. А въпросите наистина са много. Оставям настрана техническите въпроси от рода на снабдени ли са машините с новия двигател и пълен комплект навигационни, оръжейни и защитни системи, които си задават американските анализатори. Мисля че големият брой въпроси се пораждат основно от две обстоятелства : става дума за опитен прототип на най-новият руски изтребител 5 -то поколение, разработен за да бъде "убиец" на F -22 и за това, че за пръв път в историята на производството на бойни самолети , опитен прототип е изпратен в район с реални бойни действия .Кашата става пълна, като се отчете, че става дума за най-секретният руски боен самолет за информация за когото, стотици американски агенти в Русия дават мило и драго. Самолет чиито изпитания се извършват само на строго охранявани летища, а хангарът има отделна персонална защита . И изведнъж този самолет се появява на летище на чужда държава в която се води война и се намират средства за атака и разузнаване на най-големият ти противник. Наистина има защо да пушат главите на американските анализатори.

той путин е невероятен, само шахове дава, сам си ги измисля ходовете, изложи се с кузнецов, сега следва продължение, щото точно това пише американската преса за самолетоносача им в ср. море - срам! Сега върнаха самолетоносача пък ще изпратят двата си самолета еди си кое поколение невидими били. Пич, какво възхваляваш два самолета, че щели да обърнат САЩ в Сирия, наред ли си??? САЩ имат 200 раптора от преди 20 години, тия за толко 2 прототипа, дето не се знае каква шега ще им скроят до края ... айде да няма пак ихтамньет, че бяха невидими нали

виждаш ли някаква разлика между путин и тебе????? защото Aз,....да!!;))

Прав си. С тези два самолета, Русия не може да придобие стратегическо превъзходство. Мирише на преследване на вътрешнополитически цели на Путин. Но както казват руснаците: "Ще поживеем, ще видим".

Към русофили и русофоби: И от 'мериканците и от руснаците добро няма да видим, всички си гонят техния интерес!!! А ако се сбият, и ние ще се опърлим, ама яко ще изгорим!!! Молете се войната да е само на думи!!! И най-вече молете се, работете и живейте за БЪЛГАРИЯ !!! Щото няма кой друг, ако НИЕ не искаме да се оправим, няма кой да ни помогне !!!

Радвам се,че има още хора в България,които не залитат на изток или запад а ценят българското!

аз разчитам на Китай, да дойде, да направи чай