Келер: Българското правителство не се извини

„Българското правителство не ми е поднасяло извинения за изказвания на Валери Симеонов”, заяви евродепутатът от Зелените Ска Келер в интервю пред „Дойче Веле”.

Обратно в новината

Коментари - Келер: Българското правителство не се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българското правителство не те е обидило със нищо че да ти се извинява.аи чесно казано и аз не бих легнал състеб по ред причини.нема връзка със случая ама е вярно знам ли те какъв/каква си

да се извини!Той е начело на правителството, той ги е назначил!

Лаладжийското и лумпенско поведение на български министър е позор за нацията. А задължение на всеки човек е да се грижи за опазването на природата, защото влиянието което оказва видътни върху живота на земята е доказано вредно дори за самият него. Всякакви други словесни упражнения са простащина достойна за отвръщение и порицание. Време е да спрем да разсъждаваме като коне с капаци, да изгориш цяла гора защото ти било стодено, може и да е оправдано от гледнаточка на един индивид, но нали ние се определяме като разумни същества - това предполага да мислим по-мащабно, а не само за разцапаните си задници.

Задължението му е да намери баланса между опазването на природата и осигуряване на достоен живот и препитание на хората.Файда от природа ако получаваш 300 евро заплата.Немотията и мизерията в българия вредят на природата така както тоя лифт никога не може да навреди.

Тази направо е скромна. Би могла да поиска да и се извинят парламента, президента и целия народ вкупом. Всъщност единствения човек който би трябвало да и се извини е майка и.

Скъпа г-жа Ска Келер не не се плашете от бг. мафията , тя единствено може да Ви обижда ! Но Вие можете да и спрете финансирането ! Не всички българи са корумпирани и подкрепят Мафията !

Тази госпожа, трябва също да се извини? Дошла да протестира, срещу лифт в България, без дори и да има и най малка престава, колко такива има в родината и!!!

И правилно.

Европа ще се извини на нашия народ, че първо разпокъсаха България, отнеха територии, населявани от българи от векове, а в последно време я разсипаха, естествено с помощта на шепа наши продажници!

Извинявай,ама до там ли си я докарал,че да им правиш такива предложения на това зелено N-ти пол недоразумение.То само гледай присвитите му очички и визията и излъчването и ше го разберещ това женско комплексарче.

Да идваш във чужда страна,да се разпореждаш и месиш във вътрешните работи на суверенната държава,да излизаш открито срещу официална държавна политика в интерес на група платени грантове,а сега да търсиш извинение.Какво като е евродепутат.Представете си половината от евродепутатите,срещу заплащане от лобита и групи в България дойдат тук и се разпореждат.Прав беше Симеонов и ОП.Всичко това е преднамерен сценарии който тази лесбийка иска да претопля.Сега се занимава и със правителството в дните на българското председателство.Това пак е преднамерено.Чудя се защо още няма официално оплакване от българското правителство до председателя на Европейския парламент от тази т.нар.евродепутатка,

Пич, какво не си разбрал още България е ЕС, не ни дели граница, както на времето казваха едни други наши приятели?! Така, че хората са си у дома, виж обратното не е вярно, защото те цигани не щат.

Отворко, хайде отиди в нейната държава, та да видим как ще се чувстваш у дома там!

бих поднесъл на тази любителка на горите, боровете и елите една голяма нашенска шишарка. Но не бих я подал в ръцете й, а на едно по-специално място, което благоприличните жени не го показват пред широка публика...

Този джендър пък кой е ?

За какво да ти се извинява ,бе вампир ?

Като гледам коментарите, не се учудвам че Бойко Борисов е на власт. Всеки народ си заслужава правителството.

Това същество с неопределен пол си призна, че не е ходила в Банско, ама се загрижила и протестирала !!! Я първо (той, тя, то) да се извини, че без да знае за какво става въпрос ни се меси във вътрешните работи! това, че е евродупетат не и дава това право!!

Не вземам отношение за или против строежа, но не може някаква си пи.ла пък била и евродепупатка да се меси във вътрешните работи. Тук става въпрос за чисто икономически вътрешен въпрос, а в такъв случай винаги е добре да знаем кой плаща. Определено изпълнява поръчка.

Yes-мените нещо са се повредили. Не изпълняват заповедите безпрекословно. Че не се и извиняват когато им наредиш.

Знаете ли, че на този Валери Симеонов, фуражка му е стягала главата? Тоест, увреден мозък! Както на другите фуражки, Буда и Мунчо!

Ти коя беше бе Скат ли си Кенеф ли си?

Тази е никоя за да и се поднасят извинения.

Келер свиквай,така е в България.Нас ни управляват дебили. Ти обаче случи на най-личния.Този с пушка за слон не можеш го отстреля,толкова е дебелокож:)

Чакай да ти се извини някой за нещо!Ние чакаме с десетилетия и столетия когато се наложи и пак язец. Поне да имаше една чакалня да поседнем, че макар и прави, не се издържа дълго.Затова има едно деление на Балканите и останалия свят.

Някои селяни и тъпанари още не са вденали, че е 21 век, когато светът за нормалните хора е колкото едно село, че светът е малък и НИЧИЙ И НА ВСЕКИ ЕДНОВРЕМЕННО, тоест че вече държавите (нормалните) и разстоянията НЕ СА ПРОБЛЕМ, и продължават да смятат, че някой им е примрял да им иде у селото и коптора, в който живеят! И не могат да зацепят, че СВЕТЪТ НЕ Е ПРИМРЯЛ ДА ИДВА В България, напротив, точно обратното - половин България се изнесе по света! Но тъпаците и неграмотните чукундури продължават да пъдят духове и да гонят Михала, явно така чешат пършавото си самочувствие на собствената им мизерия!

Даа, колко си прав. Никой не е примрял да ходи по изостанали "села и коптори". И това е целта на зелените талибани. Хората предпочитат някаква степен на цивилизованост, инфраструктура, пътища, лифтове, удобства. В Албания "националните паркове" са 14 броя. Браво, направо са рекордьори! Но нещо не съм чул в Албания да имат развит туризъм. Съответно там най добре ги оценяват националните паркове гущерите, лалугерите и къртиците. Оставени са на спокойствие. Но хора няма. Пари още по малко.

Не бъразиите скоро и разстоянията и преминаването ще станат проблем ;)

Всяка жаба да си знае гьола! Я си оди у немския гьол и в българския жабуняк не се меси.

Тази кифла недоклатена, защо не си събере парцалите и да се разкара от България! ПИСНА МИ ОТ ПСЕВДОЗЕЛЕНИ ЛИЦЕМЕРИ! ПИСНА МИИИ..!!! ВИЖ, АКО ДЪРЖЕШЕ СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩО ТЪМНОЗЕЛЕНИТЕ ИЗСИЧАТ ГОРИТЕ БЕЗНАКАЗАНО ЩЯХ ДА Я РАЗБЕРА, АКО КОМЕНТИРАШЕ, ЧЕ КАРАМЕ СТАРИ БАНГИИ /ВКЛЮЧИТЕЛНО АВТОБУСИ И КАМИОНИ/ ОТ КОИТО 80 % С НЕРАБОТЕЩИ КАТАЛИЗАТОРИ... ПАК ЩЯХ ДА Я РАЗБЕРА, АКО БЕШЕ ОТИШЛА В "ЧЕЛОПЕЧ МАЙНИНГ" И ДА УСТАНОВИ, ЧЕ ТОВА ПРОИЗВОДСТВО ЗАМЪРСЯВА БЕЗВЪЗВРАТНО ПРИРОДАТА ДОБРЕ, ЧЕ ГОРИМ ВЪГЛИЩА ПРЕЗ ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН ....ПАК ИДИ ПРИДИ, НО ДА СЕ ВДИГА ПУШИЛКА САМО ЗАРАДИ ЕДИН ЛИФТ ПОВЕЧЕ....ЕВТИН ПОПУЛИЗЪМ КУЧКО НЕДОКЛАТЕНА! ДРУГО НЕ ПРАВИШ!!!

Тая няма как да я доклатиш! Не виждаш ли, че е на другия бряг!!!

Малоумният ти коментар говори, че голяма мизерия цари на вторият ти етаж, срамно е да се покажеш на улицата, камо ли да изнасяш речи!

Ей я Европа на две скорости и нейната подстрекателка!Там да има тук ,да няма,нещо което там вече е създадено за удобство на зимния спорт и зимния туризъм!И много "учудена" и леко разсеяна ,че била наречана " зелена джихадиска".

Първо трябва да се извиниш,че си била подведена от група олигофрени с изопачена информация!Фактите се проверяват ,а не се съчиняват!После да направиш така,яки протести докато в зимните курорти е Европа остане само по един лифт в курорт и тогава ,ако не си в затвора може да поискаш извинение !

Кво ще ти се извинява,ма,от какъв зор?В зелена Германия .Австрия,Щвейцария са изградени по минимум 50 лифта в планинските курорти и десетки писти,а тука дошла да се лигави за един втори лифт ,а то пределно ясно,че е нужен!Че и спортна инфрастуктура да нямало,баси говедото!Е що да няма? Нито ще засяга вековни гори,нито биорезерватите/а те са 15% от Национален парк Пирин и само те да под закрилата на ЮНЕСКО/.Че и си вярва на птостотиите!Бягай да събаряш лифтовете в Алпите,тъпачка!

Ска Келер???????? я влизаи в килера обратно и отлитаи към антрактика фемениска такава , ако ни мислиш за малумници много си згрешила , това беше една адекватна реакция на симеонов не се базикаи с нашето умствено защитно богаство ? това че сме толерантни неозначава че сме глупава нация обръсната тиква такава .......

Тази иначе симпатична патка не прави разлика между партия (обидната декларация) и правителство. Да си ходи обидена тогаз, но стресът е вреден за здравето.

този простак и лобист не само че трябва да се извини на дамата, но и да си подаде оставката моментално!

И-Д-И-О-Т!

...си ти!

Риторичен въпрос ако бг депутат отиде в европейска страна и започне да дава акъл по време на тамошен протест, дали ще му се радват или ще го обявят за персона нон грата !?!

Чакай да се извени , главите им заети с едно голямо крадене че никой не го интересува кой какво е казал ! Управляващите са Назначени и не знаят до кога са ,та има едно лапане което ще им остане ! Малко да се позагрей времето и като видим че не върви работа и ще се почне , Българина е като стар реотан бавно загрява но след това трудно гасне !

Госпожа, КОМУНИСТ НИКОГА НЕ СЕ ИЗВИНЯВА! Защото НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН! ЗАЩОТО "Е ПРАВ, ДОРИ И КОГАТО СЪГРЕШИ", ЗАЩОТО ПОЕМА ВИНАТА САМО С МЕЗЕТАТА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ И СЛЕДОВАТЕЛНО ТОЙ Е НЕВИНЕН, ЗАЩОТО ТАКИВА СА (БИЛИ) ВРЕМЕНАТА, ЗАЩОТО Е ТАКЪВ, ЗАРАДИ ФАШИСТИТЕ, КОМУНИСТИТЕ, СОРОС, ЩАТИТЕ И БИТИТЕ ИМ НЕГРИ, ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И ЗАЩОТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ПАТРИОТ, ЧЕ Е ГОТОВ ДА НАПАДНЕ ДОРИ И СЕДНАЛА БАБА ИЛИ ЖЕНИ ПО УЛИЦИТЕ, ЗАВЕДЕНИЯТА И САМОЛЕТА ОТ ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА СИ! А всъщност защото е простак и дебелокожо и безсрамно човекоподобно!

много точно написано!

Това е комунистъ, убиец, крадец, мерзавец

и го е казал. За какво да се извинява?

Франциска Келер е пример за все пак един благоприличен член на комисията GREVIO, която ни готвят по силата на ИК. Наглостта на тая ще ни се стори майчина ласка в сравнение със задаващото се.

Това джендър няма ли кой да го разкара от България?!

във протест...

Това е днешната грамотност...

Малко е странно германец да учи в Sabancı Üniversitesi в Истанбул. А още по странно е после у нас да идва и акъли да ни дава. И колко случайно е, че немскоговорящите Швейцария и Австрия много разчитат на зимния си туризъм и имат десетки хиляди лифтове в курортите си. Ние тук трябва да си останем див пущинак и да не дърпаме от ценните за Европа ски туристи. Те там като балами нека си строят лифтове, ние тук като по умни нищо не правим и на оставените диви генгерлици без помен от цивилизация им викаме национални паркове. Между другото колкото една страна е по изостанала и дива, толкова повече национални паркове си има.

И от какъв зор?!Имаме си достатъчно наши зелени терористи ,мошеници и екстремисти!Така че май..а и на Келер!

извинила за популистките простотии, които изръси, нито за откровените лъжи опити да манипулираш всички ни, така че сме квит))))

От простаци като Симеонов, Борисов и Волен не чакай извинение. Те са готови да утрепат българския народ, ти искаш да те уважат.