Келер: Българското правителство не се извини

„Българското правителство не ми е поднасяло извинения за изказвания на Валери Симеонов”, заяви евродепутатът от Зелените Ска Келер в интервю пред „Дойче Веле”.

Обратно в новината

Коментари - Келер: Българското правителство не се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по скоро ще донесе от 10 кладенеца вода за да обясни какво точно искал да каже и как никой не го е разбрал отколкото да постъпи мъжки и да се извини. С такива вицета ще си отчакаме тук още 100 г. и нпма д авидим шенген и без да ни броят за бели хора.

какво иска тая кокошка?

Да й намажем ските!

Каква си ти, че да ти се извинява правителството на една страна.

някой друг, но не и правителството на България, защото това означава че ти си нещо повече от държавата България! За това марш и трай и не си прави евтин пиар за наша сметка! Това че си някаква в някоя си структура на безпомощното да се справи с проблемите на хората управление на ЕС не те прави богопомазана! Защо вместо като търсиш извинение да търсиш отмъщение че не станало на твоето, не вземеш, ако наистина си такава за каквато искаш да ни се представиш, та да направиш един разумно обоснован доклад в който да изразиш всички обективни и субективни за и против започващото с изграждането на спорния лифт застрояване на Пирин?! Ще го направиш, ама друг път, защото в главата ти няма нищо с което да можеш да направиш такъв доклад, та за това се изхвърляш с празни и необосновани думи, пък и след това искаш извинение от целият ни народ и държавата ни с това искане да те се извини правителството ни! Като си лично засегната защо не се обърнеш към ЕСПЧ и там да потърсиш сметка на Симеонов?! Да, но за там се искат пари, които ще трябва да извадиш от твоя джоб, а това май не ти изнася и за това си правиш пиар и си четкаш егото за наша сметка!

за петел, ама български да е!

не ти си е извинило българското правителство, защото си зелена! когато узрееш, тогава ...може би!

бих поднесъл на тази любителка на горите, боровете и елите една голяма шишарка. Но не бих я подал в ръцете й, а на едно по-специално място, което благоприличните жени не го показват пред широка публика...

Тази пък откъде накъде ще се меси защо не отиде да протестира в Италия или Австрия като строят лифтове. Ясно е че защитава външни интереси, а не Пирин. На запад от тур. бранша нямат сметка да се развива в БГ ски туризма и затова правят и невъзможното да пречат, като ползват други причини за предтекст.

Г-жо Келер, простаците в България няма как да се извинят.

То краставите магарета през девет баира, та чак и в десетия се надушват, ама вече взеха и да се самоутешеват!!!

Горд народ не се извинява на добре подплатени зеленикави хермафродити работеши срещу интересите му !!!

За какво да се извянява Симеонов?Има си мнение-изказва го, какъв е проблема?Ако я е оклеветил нещо да го съди лично него и това.От какъв зор цялото българско правителство ще и се извинява вкупом от името на Симеонов? То ако става въпрос някои немски политици изразяват напоследък не по-малко отрицателни мнения за български политици, че и за цялата ни държава май.Да чакаме ли от тях извинения?

В случая няма какво да и се извинява. Тя изглежда достатъчно "мъжествена", няма от какво да се обижда.

аз съм против офшорката да владее Пирин. Но този джендър и Дойче геле къде се бутат, дето не им е работа... провокатори!!!

Евродепутат, дошъл у нас в това си качество, стана жертва на насилие! И се чуди, дали да си търси правата! И то когато се дискутира темата за насилието над жени и Истанбулската конвенция! Как е възможно това? Разбира се, че трябва да си търси правата, в името на борбата срещу насилието!

Ал

Двойният фашистки аршин в действие - Вижте как реагира партия ГЕРБ по отношение на Жаблянов, който си позволи да говори исторически истини, при това подплатени с документи, и по отношение на Валери Симеонов, който ако беше обикновен човек, може да говори каквото си иска, НО като ВИЦЕПРЕМИЕР излага цяла България с грубия си, просташки език.

Щом не се е извинило, значи мисли като вицето си.

Ал

Валери Симеонов, като ВИЦЕПРЕМИЕР, може публично да изказва само официалната държавна позиция. Мненията си да си ги пази за себе си!

Фашистите са от малкото, които са мерили с един аршин!

айде да не са мерили славяните наравно с арийците.

Ти пък, не може всички да са женствени като мен, цветка и дуловската принцеска.

И защо да не и е работата? Не знаеш ли какво работи тя? Виждам, че джендър какво значи, пак не знаеш!

Тая нахалница трябва да се извини на всички българи за безобразното си поведение.

Ал

Хм, ако е така, съжалявам, че ги намесих. Ама много мразя деленето на "наши" и "ваши" в т.н. демокрация у нас.

Скъпа Ска Келер не ни изоставяйте и не се плашете от бг. мафията , те единствено могат да Ви обиждат ! Но Вие можете да им спрете финансирането !

Тук бъка от прости и агресивни цървули, този просто срами поста си. И нас.

Ал

Не знам дали е джендър, но не дойде в това си качество у нас, а за да защити природата ни.

Ако репликата ти е към мен, нацистите са мерили всички с един аршин, включително и славяните, и арийците, и ромите, и евреите, и хомосексуалистите, и престъпниците! Този аршин е бил действащият тогава закон!

Сладурана...българското правителство в прав текст каза, че казаното от симеонов не е споделяно от никой друг, включително и от премиера. Това по принцип е само по себе си извинение, което се налага да направи не друг, а симеонов и не защото не е прав, а защото човек с неговата позиция в Европа неможе да говори по този начин.

таа къф джендър е

А КОЙ вИ КАЗВА Г-ЖО ,ЧЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗХОЖДАШ ИЗВЪН ГЕРМАНИЯ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАШ

Алоооооу, 80 процентовите, още ли не разбрахте какво значи джендър бе? Малко помощ, джендър не е мръсна дума, не означава и хомосексуален! Въпреки, че дори и хора с капацитета на Кошлуков, учили, учили, и пак не могат да вденат! Ама маята му проста!

....ха,ха,ха, тази турска циганка била арийка, тази "арийка" в едно друго време просто щеще да излети през едни комини....

Г-жо Келер, явно сте научили една българска по трудния начин. КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТОВА СЕ ОБАДИЛО! Аз, както се досещате, също няма да ви се извиня, въпреки че не мога да понасям лицето симеонов и не искам втори лифт. И още нещо трябва да знаете: Когато един нормален и възпитан човек е на гости НЕ дава акъл на домакина(освен ако не му го поискат), как да си подреди къщата!

Чичо, ами тя не е ли твой евродепутат?

а щом мисли като вицето си...шута в г.за.

. Не знаела колко са лифтовете в Германия, Австрия, а ни завидя на нашия един-единстве Много мои приятели веднъж дошли в Банско и не повторили. Скиорите обикновено са богати хора - да ходят по Алпите и там да оставят парите си.

Щом си зелена значи си комуне. Няма какво да ти се извиняваме. Днеска изгонихме един такъв от парламента.

Българино, ако сравним България с къща, тя се подрежда от депутатите. Но ЕС тогава е квартала и той се подрежда от евродепутатите! А един евродепутат е евродепутат на всички граждани от всички страни от ЕС, независимо къде и от коя партия е избран!

Изчезни, бе!

Някой казал ли е, че тя или друг евродепутат трябва да знае колко са лифтовете в Германия? Със сигурност, има такива хора, които да имат такава информация, но това не са евродепутатите!

Гармиш-Партенкирхен - има 120 км. писти и 50 лифта с 12000 човека капацитет. Направете си изводите.

Какви изводи си направи ти? Че са незаконни?

не келер а келеш са кажуе тоа швест да гу праштим фаф тъпату тртка деинбам и жендарменат прос

Много е нагло това тъпо парче! Ска ли си, ски ли си...патриотите застават зад Симеонов, защото човека каза самата истина...вдигнала си зеленясалия задник, за да сваля законно избрани български политици с нпо грантове...кой ги е избрал тия нпо-та, кого представляват освен конкурентите на ски курортите ни?

Ако един български евродепутат се срещне с избиратели в Германия и им разкрие корупционни схеми на врастимащите, то тогава германците няма да го псуват, а ще са му благодарни, вервайте ми! Уличените политици също няма да го заплашат с изнасилване или убийство, както направи Симеонов!