Хотел вдигнал над 500% цените заради световното по футбол

Руските власти в два града са издали стотици глоби, след като са установили, че много хотели незаконно са вдигнали цените за Световното първенство по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Хотел вдигнал над 500% цените заради световното по футбол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с колко да ги вдигнат? Нали англичаните имат кинти! Пак е по евтино от Лондон:))

Я там имало регулатор който работи ??? Кога ли и у нас ???

Регулирането не е свободно и демократично. Може да бъде демократично единствено, когато работи в посока цените на горе в полза на някоя енергийна мафия.

то убаво, ама има доста голяма вероятност световното по футбол да не се проведе в кочината необятна!

Че кой е казвал , че ще се провежда у нас ?

а къде е това у вас??

Факултето , Столипиново ...

Надеждата умира последна хахаха, ФИФА отдавна отсвири американските мераци. стопираха политиката и езикът на омразата, който изповядваш, да навлязат във футбола. Защо евреите толкова мразите руснаците? Ами нападнете ги, бийте ги, нас, българите, какво ни замесвате във вашата омраза. Ние нямаме нищо общо с вашата русофобия и не желаем да участваме във вашите интриги. Тъпо пропагандаторче.

Нека да се проведе, така ще се види от целия свят що за кочина е Просийката, а смелите фенове които ще отидат там да гледат мач на живо, ще почувстват "гостоприемството" на рушлямците.

Кой го интересуват кви ги творят руснаците? То там нормални хора не ходят! Това не е мода измислена само при тях. Из целия свят по време на разни големи събития цените на спането у хотел стават едни... Пресен пример у германско по време на едно изложение цените на спане у хотел в градо са към 800-иляда ефро, а кат смениш датите и нема нищо у градо педесе-шейсе евро на спане у същия хотел!

Там работят над 5000 германски фирми самоофициално. И нито една голяма европейска, че американски компании не се изнесоха от русия, независимо от санкциите. Дори няколко европейски едри компании, заради санкциите се пренесоха изцяло в Русия. Статии искаш ли, които да покажат какъв си лъжец и измамник. Защо ни лъжеш?

Кукууууууууу... Какво си му написал какво ти отговаря... От много водка и спирт казват се оглупявало, като нахлупиш и ушанка хептен! :D Другия вариант е главата да ти е проветрена с мнооого комунизъм. Там ефекта е същия с малко допълнения - изявява се в постоянна параноя, че някой го лъже и мами и във вечно мрънкане как някой му пречи да се реализира.

Ауу соросоиидте нямат кинти и плюят по "киселото грозде". Ще гледате футбол в люлинските панели, нале така бре мишоци?

соросоиидте нямат и телевизори - хахаха, че е смешно

Кой би отишъл да прекара 10-15 дни от отпуската си в Русия по друг повод и руснаците много добре знаят това, затова сега са наточили секирите яко. Те много искат да бъдат приемани подобаващо и вероятно ще се постараят. Ако някой си спомня зимната олимпиада, може скоро да видим подобни снимки.

А аз до сега се чудех защо у нас - лятото по морето и зимата в планините все вдигат цените . А и е добре да потърсиш снимки от съоръженията в Гърция ...

Много ще останеш изненадан, че в Русия има солиден туристопоток. Включително и не малко българи пътуват като туристи в Русия. Леко си изостанал от реалния живот.

Регулатор на цените на частните хотели. Стои, не си отива комунизмът, деца.

Това е животинското лице на русия

105 000 милиона далара са 105 000 000 000 долара. Ставате смешни и очаквате да ви вярваме.

Хахахаха изтриха го, като не могат да конвертират барем да се не излагат хахахаха

(105 000 милиона долара)-малиииииии Това нещо като милиардите българи ли е?!?

Абсолютно ! Ама то тук с мерните единици са си така. Достатъчно е да видиш статиите за технологии и друго не ти трябва