Нападнаха жена с бурка в берлински магазин

Мюсюлманка с бурка, покриваща изцяло лицето и тялото й, стана обект на нападки и словесни обиди в голям търговски център в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха жена с бурка в берлински магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ! Само така !

Те, германците ще се усетят постепенно!

Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава.

аве бай Ой ти знеш ли 4е в Русия е държавата с най многобройна от към то4но мюсюлмани ?? Най голямата джамия в христянска държава е именно в Москва Много сте разбира4и ейй , затова сме на дъното в европа по вси4ки критерий ...

Що не се обесиш заедно с Цитатника си!

КритериЙ е единствено число, така че не може да има ВСИЧКИ КРИТЕРИЙ! Явно е обаче, че по неграмотност сме много напред в класациите!

НЕМЦИТЕ, АМА КЪСНООО!!!

аууу, какъв ужас! веднага, на секундата арест за дърпане на парцала! веднага, на секундата уведомявана на всички, включително и дира! ....а когато хиляди немкини бяха малтретирани, грабени, насилвани в кьолн???!!! колко време мълчаха и скриваха ТОВА?! колко ареста и присъди последваха?! горката европа.

"Нападателката"?????? ДИР-а? Нападателка ли се нарича жена, която поддържа добрите европейски нрави???

Скоро ще издъхне пречупена. Аз гледам на нея, като на гладиаторска арена. На нея са пуснати в неравен двубой цивилизационните ценности на европейския прогрес, при които дори микроагресията (погледи, закачки, шеги, деинтегриране) са наказуеми ефективно,от една страна, а от друга -макро агресията, като традиционни ценности на външни култури, са постигкоитонали в цивилизационно отношение, единствено продажби на подземни енергоносители. Всички ние, обикновени европейци, сме зрители и гледаме безучастно, как с наша помощ, макро агресията унищожава цивилизацията. Държавните ни институции, които би трябвало да защитават НАШИТЕ интереси, всъщност, защитават чуждите. Чуждите интереси се защитават от стройно организирани и щедро финансирани организации. А нашата организация би трябвало да е нашата държавна власт, която финансираме с данъците си. Но явно, не е. Какъв е изходът?

Едни нинджи нападнали други нинджи. Така правят нинджите -по традиция. Да уважаваме традициите на другите! Чудя се, защо мен могат да ме арестуват, ако ходя с шал на устата, но ако съм с маска -нинджа, това е традиционна общностна ценност?

Аз се чудя бабата Шмеркелица след като осра цяла Германия с тия маймуни, как може пак да е на власт?

Немците се оляха напълно.

Си спомням Патриотите предложиха да не се носи бурка на обществени неща,също за ракията,сега и за ИК все неща които народа иска.То затова герб с всички сили работят да ги разбият и ще го направят,не се подавайте на манипулацийте

След като отидеш да живееш в европейска държава като германия е нужно и да се съобразяваш с техните културни особенности , обичай , нрави , норми на поведение и т.н. В къщи никой не е проблем да ходиш забулен както искаш , но на обществено място сред европейци да се облечеш като прост малоумен дивак е недопустимо. Само здрави глоби и затвор ще оправи тая с*ан , а който не може да се интегрира - кривака и обратно в пустинята.

Не само бурката, ами гащите да и свалят на публично място. Тези дето се забраждат не си мислете че само един мъж са виждали.

Ти наистина си серсемин. Що за глупости пишеш!

Предлагам да се въведе унисекс облекло по задължение -тип буба в пашкул. Еднакви за мъже и жени. Да се забранят разговорите в обществена среда, за да не се сепарират половете, посредством тембъра на гласа. Така всички ще са с равни права и няма да има агресия, нито микро, нито макро. А най добре, единствено в министерството на истината да има данни кой е мъж, кой жена, за да сформират репродуктивните двойки, все пак. Това страсти, чувства, емоции, всичко подобно трябва да се изкорени -и ще настъпи мир и спокойствие за господата(жите) управници, завинаги.

Flioink

Докато едни глупаци говорят за джендъра си под носа им прокарват шериата, където всякакви гей зяви се наказват жестоко или направо със смърт. Жените са забулени сови и ги бият редовно. Това ли желаят господата и дами толерасти? Въпрос на време е. Опичайте си акъла и не се поддавайте на манипулации.

Мархаба! Салямуалейкум! 'Що криете истината? Нека да се знае какво са муслимите! и хората да се питат кой всъщност създаде исляма!

Немците стигнаха дотам че одеве като гледах мача на Байерн с Бешикташ в Германия и когато Байерн нападаха ги освиркваха, все едно играят в Турция, толкова турци имаше на стадиона.

Носенето на бурки в Европа не е от благочестие, а единствено и само с цел да се демонстрира презрение към обществото, което ги е приело. Това е подмолната злоба на хора желаещи да подчинят благоденстващ континент на варварските си порядки. Неподправената реакция на германките е именно срещу всичко гореизброено, което макар и прикрито зад бурка, изпълзява от всички страни.

По този случай думите на Наполеон, след завръщането му от Египетската кампания: "Там в Близкия изток цветята не миришат, жените са без срам, а мъжете без чест." Някой муслим (бурка) има ли да добави нещо?!

Ти с това презрение на бурките не остави жива риба! Как може отпадъкът да изпитва презрение?! Това е чувство, присъщо на висшите раси!

Eдинствената Bисша раса е бялата,Xристянска раса!!!!!!!!!!!!!!!!!! анадънмо,манго???

без фашисти по улиците! расистите в пандела

Ти от кой джендър си?!

Арабската инвазия на континента, ми е трудно да възприема като нещо различно от АГРЕСИВЕН РАСИЗЪМ. Изхождам от целите, които прозират из под бурките. Явно си против расизма. Остава да го видиш.

Пътувах в самолет и видях следното : Мъж с риза и запретнати ръкави се наслаждава на обяда и питиетата ,които си поръча . а жената с бурка до него имаше видимост няколко малки дупчици на очите. Даже пръстите на ръцете скриваше .Вземаше храна с върха на пръстите си и я мушеше под бурката до устата си! Е,идваше ми

Направо я изгонете от Германия.

А теб да изгоним ли в Монголия?

оня,чичко с мустачките ще доиде пак на власт-вEрваи ми!!!!

Трагедия и висша форма на вкочаняващо-антималцинствен бруталитет!!! Ужасяващо-мерзък антихуманизъм-антибуркаизъм-антишалваризъм пуска гнойно-лепкавите пипала на Омразата и Физическата саморазправа към невинно-честните, духовно-девствени мюсюлманки- берлинчанки, пазаруващи мирно и тихо като скромни мравчици-бъбульчици в германските пропаднално-консуматорски кауфхаузи, пръскайки хиляди евро в полза на стагниращо-свитата германска икономика - аллахоугодни женици, които за благодарност биват нападани от разярено-вампирясали "арийски" мъжки Дойни-джендъри, изпълзяли от швабската разновидност на прозореца на Овертон, с изцъклено-кръвясали, кривогледи зъркели и рядко-руса слама по безформените си тикви, с лица осеяни с отблъскващи лунички, приличащи на гнусните пъпки от едра шарка, с месесто-зачервени носове от къркането на вмирисано-долнопробен шнапс-менте и изветряла долнокачествена немска бира, с разчекнати усти като на африканска жаба-ага от лапането на огромните вурстове и лоясало-сланясали пържоли по провинциални бирени фестове, приютили цялата антиксенофибично-антиглобалистична измет на планетата !!! Плача, ридая, крещя, болея, немея и мятам искрящи духовни къчове от болка и възмущение наляво-надясно като една изплашена, но силна и здраво подкована кобила, носеща на своя здраво-мощен гръб Мира, Свободата, Толерантността и Защитата на правата и свободите на Малцинствата. Моите алюзорно-ментални ездачи са един всеизвестен малцинствено-летящо-чиниест философ от графство Дръндар, доктор на язовирните науки и един друг велик полиглот-енциклопедист-литературовед, с когото имам неразривно-свързващ ДОСТлук, като пъпната връв на неродена мома, спояваща ме здраво с тези двама титана на Мисълта и Прогреса! Поклон! Призоваван моята духовна водачка и близка приятелка Меркел да задейства веднага клаузата от Истанбулската конвенция, осъждаща нападението над мъже в бурки, които в момента на нападението са се чувствали като пазаруващо- пеперудести, мюсюлмански женици!!!

ЕКЗАКТНО!

НАСЛАДИХ СЕ! +++++++++++ +++++++++++ +++++++++++++++++

Cкоро отново ще отворим за нови клиенти!

над европа ще се разнесе дим от горящи бурки съвсем скоро

Много правилно е постъпила немкинята!Дори в мюсюлманска Турция, поне в европейската част аз лично при посещения не видях да имат такива с бурки.Да, има забрадени жени или с дълъг ръкав и дреха, явно по-възрастни или религиозни, но не и да не се вижда лицето.А тази тръгнала в модерна Германия и при толкова тероризъм в последните години да си омотава физиономията с чаршафи!След като европейки и американки, които посещават ислямски държави със силни религиозни традиции, там спазват общоприетите норми за женско облекло и не провокират, така и мюсюлманките са длъжни в Европа и останалия цивилизован свят да изглеждат прилично, спрямо нормите на държавата в която са емигрирали.В противен случай да се връщат там от където са дошли и ако искат със скафандър да се разнасят:)))

150+

БРАВО !!!!! Дай Боже от тук нататък повече такива в ЕС.

БРАВООООО , ПОЧВА СЕ.

Вървя днес по Ерму в центъра, гледам насреща една увита и забрадена с едно дете върви между хората и проси, дават й...Вижда ме и се насочва към мен с една усмивка и увереност, че като жена ще я съжаля, но уви! Така устремено я подминах с леден поглед, че ръката ѝ отнесох! Не мога, става ми нещо като ги гледам тия друговерци..Дават им по 400 евро, жилища и всичко безплатно и нагли, и ни мразят и и..! Преди това една жена гъркиня, просеше в метрото..Вдигнала крачол, кракът ѝ двоен, лилав, нарязан, обезобразен, ужас.. Дадох ѝ две евро, нищо че съм без работа и зле финансово.. Заслужаваше ги, но с тия мюсюлмани не знам, вдига ми се кръвното..!

Колкото и кротки да изглеждат германците, все пак си мисля, че тези навлеци са като наивник седнал върху буре с барут, който безгрижно пуши цигара.

Ха-ха-ха, гледай ти как се разтичаха да премахват кометари - я да видим така по либерално и демократично ли е: "Хайде стига с тия тъпотии за религия, вярвания, бит и обичаи! ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА И КРИМИНАЛНА СИГУРНОСТ, СЛЕДВА ВСИЧКИ ТИЯ МИНДЖАБИ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА! Който не му харесва да върви на ..."всички истински българи, знаят къде"! Това не го знаеш мъж ли е жена ли е, издирван ли е, в тия фусти 5 кила Семтекс или C-4 носи! Тия овце европейски и наще клакьори тука само да се помотат още малко с гювеча за тези неща и ще му писне на народа, та ще си докарат яките проблеми директно в главите! Както е тръгнало с крайно десни и националисти напоследък из Европа, еле пък тия на Север, това саморазправата и гражданското неподчинение, не са митове, а предстояща примиера! Никой няма да търпи в собствената му държава, дето я храни с данъците си да се чувства заплашен или малтретиран! Как не им увряха политическите кратуни, че не са хората създадени за държата, а тя за тях - ама де да видим, колко ще избутат така!

Като иска бурка- да се върне там отдето е дошла!!!!! Ние не ги искаме в Европа!!!!САЩ разбуниха Бл Изток- да ходят при краварите!!!!!

И в САЩ не ги искат. Меркел е от някаква секта, изпълнява поръчките й и затова ги пуска в ЕС.

тъга ме обхваща като чета коментарите . явно нищо не се е променило,народа изостанал и все с омраза към другия. съвета ми е към младите-махнете се час по-скоро от там.

Гледай Челси и вдигай знамето.

F. U.

Официални статистически факти - Лондон вече не е християнски град. Най-разпространеното име там не е Джон, а Мохамед. Кметът на Лондон е пакистанец. Скоро в Лондон ще има шериат и ти ще си отдъхнеш. Но явно англичаните не мислят като теб и затова направиха Брекзит. Защото цялата тази агресия и масово завладяване от други раси и религии Е ПРЕКАЛЕНО И МНОГО НЕРЕДНО!

от кога на Kърджали му кават лондон?

От къде знаят, че е жена+ Не може ли да е мъж под тази бурка.

Може. И терорист може да е.

Може да носят колан с експлозиви под парцалите. Застрелвайте ги на място за да няма повече жертви.

да се самосезира прокурор за казаното ,за насаждане на етническа омраза и заплаха на живота !

Вие етнос бурка познавате ли? Всички терористи са еднакви.

Стига с това изтъркано балонче "етническа омраза" - подобно облекло не оставя никакви шансове за идентификация и е практически маскировка/дегизировка! Терористичният акт в Театралния център на Дубровка, Москва със 170 загинали, беше извършен от така облечени нападатели! Тука байно не става дума за религия, ама изобщо - става дума за СИГУРНОСТ!

носенето на бурка също е етническа омраза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върви по план.Сблъсък между хората.Паразитите вече стават много нагли,ама тая новата хитлерка това пидсигури на швабите

като дискриминират малцинствата,като са жертви на насилие и на фашизма..после реагират хората и им прехвърляме нашата агресия и расизъм

Така трябва

Да си ходят там от където са изпълзяли.

Ми нали германците сами ги поканиха, за какво сега се врещи?

БОЙ ДО. П О С И Р А Н Е!!!! Н И К А К В А. М И Л О С Т!!!!!!!

Трябва да се забранят със закон навсякъде в християнските държави такива бурки. Всеки един терорист може да се маскира.

чудя се защо това е въобще е новина?

за да знаят хората, че лошите немохамедани тормозят горките последователи на педофила

Такава черна нинджа не може да бъде победена от обикновена германка, а само от друга черна нинджа!

Защо избраха новата стара. кранта.Мислех ,пе германците са по умни от нас,а то се оказа,,тъпаци,,

Според мен всеки нормален човек би се страхувал, ако се наложи да се размине на тясно място с такава нинджа. За децата да не говорим. Сигурно ще сънуват кошари.

която стъпва толкова тихо, че се чува цъкането от часовниковия механизъм.

Когато отиваш в чужд дом в чужда държава, трябва да се съобразиш с реда, обичайте и ценностите на държавата към която доброволно си се отправил. Не мога да разбера тези хора с какво възпитание са с какво познание за света са и .....Ако нещо не и харесва и не искат да се съобразяват с заобикалящия свят;държава;свободни са да се върнат от където са дошли.Ами ако аз съм тяхната държава трябва ли да се съобразя с техните обичаи, вяра и обществен ред-- трябва.

Те са нагли до безумие и със самочувствие, насадено им от тъпата толерастка европолитика!

Дотук добре си го написал, но защо беше това голямо ръкопляскане за всички жени които бяха на посещение в арабския свят и не сложиха дори една забрадка на главата си? Нали ти пишеш че трябва да се спазват обичаите на държавата в която се намира някой.

Да прав си, но не разбрах тези жени там ли са останали да живеят.Не им одобрявам постъпката и, и бих ги посъветвал да се извинят и повече да не посещават мюсюлмански страни.

абе не е задължително. в края на краищата най много да те убият с камъни. то за много "престъпления" това си е стандарт - къса пола, танц, целувка... така че кой ти пречи да не се съобразиш с техните закони?

дали "злата ислямофобка" е близка, рода или пряко пострадала!? Твърде малко вероятно е, да НЕ е! Човек просто трябва да разбира от статистика и да не вярва на клоуни. Още по-малко на "медии" за дебилизация на електората.

Браво! С тази бурка може да бъде е някъв терорист.

С право, какви са тия нинджи, може да се приеме и като бандит с маска. Може би искат и специална жена полицай в отделна стая за да я идентифицират.

Немските джендъри нали са ратифицирали Конвенцията. Да се оправят. Не знам, какъв е редът да се процедира, ако жена без бурка, обижда трансджендър с бурка. Кой е с предимство ? Имам подозрение, че по презумпция е с предимство този, който носи бурката.