Два пожара в ТЕЦ-Перник спряха парното

Около 20 000 абоната на "Топлофикация" в Перник стоят от часове на студено, след като в ТЕЦ "Република" са избухнали два пожара.

Обратно в новината

Коментари - Два пожара в ТЕЦ-Перник спряха парното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такова движение се наричало - лудизъм, а през 20 век - саботаж.Където има капитализъм, има недоволство, заражда се класова борба, създава се револчционна обстановка и ако не нахлуе завоевател, следва револчция, кръв, онеправданите стават победители и оправдани, а бившите вече капиталисти - победени и онеправдани.Всичко е цикъл.При едни в по-кратък интервал, при други в по-продължителен, но спасение - няма.ЦИКЪЛ!

Само за информация. ТЕЦ Перник вече е на Ковачки. За 400 лв. заплати - такива фазови специалисти. ТЕЦ Бобов дол е на Паргов. Там пък гинат като на война. Поуката: Където мине мутра, живот няма.

И студените,и топлите водомери в Перник са на Ковачки !Защото абонатите на ТЕЦ два водомера имат-за студена и топла вода.Така е.

Кабелите да се заменят с винкели!

...представям си за к'ви "специалисти" става въпрос - объркали фазите! Смееехх!!!

Абонатите с ТЕЦ имат водомери за студена и топла вода !Така е и във Варна в "Младост ",които са на ТЕЦ !Имат два отделни водомера !

ДА СПРЕМ ТЕЦОВЕТЕ, ТЕ СА ОПАСНИ!! Само ВЕИ, ако не духа има хора да помагат, ако не свети има Слънце да ги грее.

Голяма трагедия...стоят от часове без парно предполагам на открито пред жилищата си на -50с....Абе ало тези аварии да не се отстраняват за миг....:)има ток има духалки....ние например живеем в блок във Варна с парно....но не го ползваме лично поне от 10г. и сме на ток с климатици и духалка в кухня...плащаме 80-90лв зимата отделно 35-45лв за това, че преминават тръбите на парното през апартамента.....и аз ли тогава да изляза с крясъци ограбват ме!!!!! ами ето нямат за часове парно ще пуснат духалките докато се ремонтира( така ще платят и малко ток в повечко) не като при мен всеки месец неизползвано парно такса тръби 35-45лв!!

Ами ползвай парното бе! Не бил ползвал а плащал! Ами що не се сгрееш в къща с духалка и то срещу 80-90 лв. Пък и кой те кара да живееш в топлофициран блок.

Има 2 пръста дебела Наредба 9 как се правят тези неща. След полагане на кабела има измервания на изолационно съпротивление, определяне кое жило кое е. Следва присъединяване, подаване на напрежение от едната страна, измерване от другата, определяне на поредността на фазите, самостоятелно включване във високата страна на съоръжението, измервания от ниската, чак след това пълно възстановяване, пускане и предаване на обекта за експлоатация. Дори и да си смениш кабела на разклонителя пак се правят тези неща.

Само некадърни полуидиоти останаха в България.Няма кой да смени един кабел качествено и безаварийно.