Рашидов: Радев и Борисов да не се разголват публично

Надявам се, че Бойко Борисов и Румен Радев ще се разберат като мъжкари. Това по bTV депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов: Радев и Борисов да не се разголват публично | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вежди, ти защо скачаш, бе. Беше тръгнал да се самоубиваш пред Боко и той ти върна ужким честно спечелените парички, и то с лихвите. Пък и сбъдна детската си мечта да станеш министър. Що рев израва пред великия Доган да те направи министър, ама не ти мина номера, защото си просто един неграмотен мошенник.

Радев говори глупости защото не е компетентен по въпросите на българското председателство. Борисов не решава какви въпроси да постави на Ердоган; решават ЕК в Брюксел, Германия и Франция. Да вземе да се образова този аматьор защото плещи същите глупости като Корнелия.

Веждито се изцепва пред медиите, че останалите в България не стават за "чеп за зеле", а сега съветва да се разберат насаме президент и премиер по мъжки?!? Вежди манипулираш! Недей така!!!

Борисов гони сделка с Тръмп, за да спасява Цацаров и Пеевски Бойко Борисов е поискал спешна среща с президента на САЩ Доналд Тръмп. Това съобщават от МВнР. Официалният повод за молбата е обсъждане на евентуални покупки от българска страна на американска военна техника. Става дума за бойни самолети и сухопътни бронирани машини. Истинската причина обаче е разследването в САЩ по закона Магнитски, което изяснява дали главният прокурор Сотир Цацаров и депутатът от ДПС Делян Пеевски са участвали в събарянето на КТБ и дали са ползвали корупционни практики. Това разкриха пред Фрог нюз дипломатически източници. Разследването е в напреднала фаза, минало е вече през Държавния департамент, Министерството на финансите, Министерството на правосъдието (министърът е и главен прокурор) и Сената. След като се запознае с експертизата и мнението на тези институции Тръмп ще обяви своето решение. По процедура това трябва да стане до края на март. Именно заради това премиерът Борисов бърза толкова много. Той иска на всяка цена да убеди държавния глава на най-могъщата икономика и всепризната демокрация в света да смекчи санкциите спрямо Цацаров и Пеевски, защото в противен случай има вероятност да избухнат протести, които да доведат до оставка на правителството. Борисов ще се опита също така да обясни на Тръмп, че няма нищо общо с Пеевски. С Цацаров също. Българският премиер многократно е декларирал това в американското посолство в София през последните месеци. Събраната информация от американските служби по въпроса обаче сочат съвсем друго.

Казано накратко Борисов ще предложи сделка на Тръмп: купуваме американска военна техника, плащаме няколко милиарда, а Тръмп си затваря очите за корупцията, свързана с имената на Цацаров и Пеевски. Ще му се наложи да премълчи и топлите връзки, които Цацаров и Борисов демонстрират с генпрокурора на Русия Юрий Чайка. Единият от синовете на Чайка е в черния списък по закона Магнитски за корупционни практики, чрез които е натрупал за нула време несметни богатства за милиарди долари. Борисов е допълнително притеснен от ясно дефинираните и изречени въпроси на президента Румен Радев за връзката между премиера и олигарха от ДПС. Лидерът на ГЕРБ е в паника, защото знае, че такива питания обикновено се правят след задълбочен анализ на информация и факти. Също и след разговори на високо ниво с влиятелни лидери и структури дори извън България.

МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ЧОВЕК С ПОЖАРНИКАРСКА ШКОЛА-БАКАЛАВАР, ОХРАНИТЕЛ С ПАРТИЙНА КНИЖКА ОТ БКП В ДЖОБА И ПИЛОТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ САМОЛЕТИ В СВЕТА, МИНАЛ ПРЕЗ НАЙ-ЕЛИТНИТЕ УЧИЛИЩА, ОТЛИЧНИК ВЪВ ВСИЧКИ ВУЗОВЕ, ОТЛИЧНИК НА ВИПУСКИТЕ, СТОЯЩ В САЩ В АЛЕЯТА НА СЛАВАТА ВЪВ ВУЗОВЕТЕ, ВЛАДЕЕЩ НЯКОЛКО МЕЖДУНАРОДНИ ЕЗИКА, ГОВОРИМО - НЯМА. ДА, ВЯРНО ЕДИНИЯТ Е НА ОЛИМП - ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, А ДРУГИЯ МОЖЕ ДА КОПАЕ ГРАДИНАТА СИ В БАНКЯ. КАК МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТ ДВАМАТА, КАТО МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЯ НЯМА!

Тоя вкараха ли в затвора заради протеклият "лувър' и загубите за милиони?

Борисов не е каратист, не е мъжкар, а осъден за убийство на човек с РПГ. С него никой не може да се разбере, опасно и да се опитва.

Резидента -обединител на 80% от най-дебилните проценти на Иво.

abasador

защо, бе Вежди, защо да не се разголват, любопитно е да видим кой какво може да покаже! А ти вместо да се тръшкаш за тотално разграбената КТБ, да бе отворил дума, колко от виновните за "оглозгването" са тикнати в затвора... иначе твоето изказване си е чиста демагогия. Лек ден.

освен злобен е и много тъп!

е с очилца...

Прав е Рашидов-този селянин-Радев-да спре да се мери с Бойко!Като е казал А,да каже и Б,а не само да хвърля жълтини!Аз искам да го питам как увеличаваше заплатата на Деса?

Когато няма няма нищо нередно (както много пъти Борисов ни е убеждавал публично, и нерядко със сле прикрит присмех и ирония) и когато има друг човек, който също не върши нищо нередно, а си е съвсем честен и почтен, нищо че след като дълго време отричаше че бил богат и не притежавал медия изведнъж се оказа, и че бил много богат, и че притежавал куп медии, буквално за една нощ и сума народ през годините проплкаха, че този ги рекитирал, и то по един невероятно брутален начин..., И КОГАТО ТЕ ПОПИТАТ ТИ, ПОЧТЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК, ИМАШ НЕЩО ОБЩО, И АКО ДА - КАКВО С ДРУГИЯТ ПОЧТЕН ЧОВЕК... ТО ИЛИ КАЗВАШ - НЕ, НЯМАМ, ИЛИ ОТГОВАРЯШ - ДА, ИМАМЕ, И КАЗВАШ - ТОВА И ТОВА!!! Но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОДСКАЧАШ КАТО ОЖИЛЕН И НЕ ОРЕВАВАШ ОРТАЛЪКА, ЧЕ НЯКОЙ ТЕ АТАКУВА ВЕРОЛОМНО С ТЕЗИ ВЪПРОСИ, КОИТО ЦЯЛ НАРОД ЗАДАВА ОТ ГОДИНИ!!! Така иначе имащият се за много хитър Борисов всъщност потвърждава, че си се срещат с Пеевски редовно (и с Доган, между другото, но за това и за колко често и къде се срещат ще стане дума друг път), че имат общи бизнеси чрез трети лица и офшорни сметки и фирми като тези в Люксембург например, и че големите проекти се дават на неговите (на Пеевски), тоест на техните бизнеси, лица и фирми! И е явно, че точно това ще стане пределно ясно и ще се докаже скоро ПБЛИЧНО!

не са ти чисти парите , мръсен лумпен , все си лансиран от партията майка

Само когато са насаме?

Много забавна ситуация всъщност се създаде, Радев му извъртя невероятно хитър номер на Борисов, ако се позамисли човек, и то самият Борисов, големият тарикат си го изпроси Забележете колко елементарно го плъзна Радев за да се самоизложи Тиквата! Повече от ясно е, че цяла България е пропищяла от кражбите и корупцията на управленията и управляващите ни И КРЪГОВЕТЕ И ОБРЪЧИТЕ ИМ, сред които от много години се открояваше с афинитета си един всеизестен Хидромелиоратор, който набута перача си - Катарзиса в парламента, за да има депутатски имунитет! И от години Пеевски е лицето и мишената на тези кръгове и обръчи, които се крият зад него, а на него не му пука и защото има подкрепата им, и защото е дебелокож и невероятно арогантен (така стана и нападението и обира на КТБ, както и прилапването на редица други бизнеси и активи) Тази мафия, тази ОПГ, сляла се с властта, чието лице през последните години е Борисов хем се гаври с хората, хем се прави, че нямат нищо общо един с друг - спомнете си въпроса на онзи български студент в Лондон към Борисов за образа му в огледалото, който пак така го извади от равновесие!!

И си спомнете как невинно Борисов се прави на убита лисица когато го питат за Пеевски (и за Доган) и какво мисли за тях - че Катарзиса си бил обикновен едър бизнесмен, а Доган - дори най-умния и успешен политик в България, И ТОВА НЕ САМО ПРЕДИ, НО И СЛЕД КАТО ГО ОБВИНИ ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЧЕ БИЛ ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО МУ!!! Този нихилизъм, този хаос, тези неспирнни безразборни и очевидни лъжи и лупинги на Брисов ошашавяват и обезкуражават, отблъскват хората и правят възможно в обшественото пространство да се каже всичко, дори и най-абсурдното, и да се твърди всичко, дори и очевидно неверното, в зависимост от ситуацията, и явно доставяха голямо удоволствиер на гореизброените, защото открито и много дълго се гавреха с хората, дори и в публични изказвания, където подигравката им бе много зле прикрита, явно имайки се за големи тарикати - такива като Борисов, Доган, Пеевски, някои червени лумпени също... И така, простият въпрос е, ако Пеевски си е най-обикновен едър бизнесмен, а не престъпник, както твърдеше ехидно и иронично Борисов много пъти, присмивайки се на мат'ряла под мустак, ТО ЗАЩО ТОГАВА ПОДСКАЧА КАТО УЖИЛЕН ОТ НЯКОЛКО СЪВСЕМ ПРОСТИ ВЪПРОСА НА ПРЕЗИДЕНТА ДАЛИ СЕ ВИЖДАТ С НЕГО?!?! Това не са обвинения, не са констатации (все още), ТОВА СА ПРОСТО ВЪПРОСИ ИМАТ ЛИ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ НЕЩО ОБЩО И КАКВО?!?! И след като иначе големият селски тарикат Борисов подскача така само от три невинни резонни въпроса и ги обявява за атака срещу него, ТО ТОГАВА КАКЪВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗВОД ОТ ВСИЧКО ТОВА ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!!!

Дори да приемем че е много яко да се карат двамата, аз да попитам: 1. Ти лично какво печелиш? 2. Какво ще спечелят всички граждани, които се надяват президентът да ги оправи, щото е по-добър от премиера. Дай конкретни примери!

С простака и тъпанара Радев трябва да се действа вече малко по-грубо. Не може да говориш, че ще си обединител на нацията, а да излизаш и да ръсиш простотии. Кауна Радев излезна от президентската институции и се превърна в един интригант и една клюкарка!!!

Г-н Рашидов, Борисов не е мъжкар и е вреден за Българияи нацията, но много трият, аргументите на пишещите за това. Просто съберете информация.

Този мутрак, какво иска да се замазва и покрива всичко.

Вежди си получи милионите от КТБ и сега е спокоен.Нали до 196 хиляди бяха гарантирани,а върнаха милионите на всички.Друго е да си милионер в България и всички ти се кланят.

ФАКМАЦИ

Абсолютно наложително е в този остър спор между президент и премиер, КОЙТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ И ВИЖДАМЕ, ЧЕ Е САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА, липсва, ОТСЪСТВА С КРЕЩЯЩОТО СИ ОТСЪСТВИЕ ЕДНА ФИГУРА - ТАЗИ НА ТАКА ГОРЕЩО ЛАНСИРАНИЯ И ПРЕХВАЛЕН НА ВРЕМЕТО, ЗА ДА ЗАЕМЕ ТОЗИ ПОСТ - главният прокурор Сотир Цацаров!!! Забележете - НЕ ДРУГ, А ПРЕЗИДЕНТЪТ ОТПРАВЯ СЕРИОЗНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАДАВАТ, и то от много време, вече от години (спомнете си онзи български студент на среща на Борисов в Лондон, който го попита дали като застане пред огледалото не вижда образа на Пеевски в огледалото), припомнете си как внезапно Борисов не много отдавна СПРЯ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКИ ФИНАНСИРАНЕ, с отново нелепото обяснение, че ХЕМ НЯМАЛО НИЩО НЕРЕДНО ПО ТЯХ, ХЕМ ... ЩЕЛИ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ И ОТМЕНЕНИ! Спомнете си как още на времето твърдеше с подигравка, като го питаха за Пеевски в парламента, че Пеевски си бил "обикновен бизнесмен"!!! И си спомнете сега и как пак Борисов, не от къде да е, а от трибуната на Народното събрание ЗАЯВИ НЕ ДРУГО, А ЧЕ ДОГАН Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО МУ!!! И главният прокурор Цацаров мигновено реагира, като обяви, че ... нямало да се занимава с това, ДЕМЕК ЧЕ Борисов, който между другото обяви, че се е позовал на информация на западна служба, ГОВОРЕЛ ГЛУПОСТИ!?!? ( и само да напомня връзката между Доган и Пеевски - Катарзиса има депутатски имунитет от ДПС, чийто лидер със самоубиващи се мъжки секретарки и уплашени екзактни подставени публични уж лидери е ...ДС доносника , МУЛТИГРУПСКИЯТ Хдромелиоратор-милионер в зелено от депутатски заплати със сараите, барбекюто и летащата чиния и огромен афинитет и посветеност към ... РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА И КОНТРОЛ НА ВЛАСТТА в България - Доган!)

И Цацаров, който иначе се скъса да се занимава с всичко, което НЕ му е работа - да напада журналисти, политици, магистрати, да кове закони или по-точно да ги рецензира и саботира, КОГАТО НЕ ГИ ПРЕСКАЧА (по неговите собствени представи), и когато НЕ НАПАДА БАНКИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН, ЗА ДА ГИ ФАЛИРА, ПРОВОКИРАЙКИ ПАНИКАТА, за да ги обере неговият шеф... СЕГА ПАК ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧИ!!! Или ходи наместопрестъплението при убийство, за да ни заблуждава например, че жертвите са убити с по един изстрел (а те са убити с много повече - по 5-6, и с КОНТРОЛЕН ИЗСТРЕЛ В ГЛАВАТА), или ... АРЕСТУВА ТРИМА НЕВИИНИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЖИВИЯ И ЗДРАВ ПЕЕВСКИ, КОЙТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДАВА ИНТЕРВЮТА, ЗАОБИКОЛЕН ОТ ОГРОМНАТА СИ ОХРАНА, ГОВОРЕЙКИ ЗА "МОИТЕ УБИЙЦИ"!?!? Еми олигофрен да си не може да НЕ видиш и вденеш за какво точно става дума - МАФИЯ!!! А Борисов като каза в обяснението си, че "съвестта му била чиста" не е зле да знае и разбере, че ЧИСТА Е САМО ОНАЯ СЪВЕСТ, КОЯТО Е ... НИКОГА НЕУПОТРЕБЯВАНА!!! Но се съмнявам, че е в състояние да разбере почитателят на Винету какво точно онзачава това... И да не дърпа дявола за опашката, като призовава президентът да дадел на прокурора МУ Цацаров ако и каквото имал срещу него, защото има една приказка - "внимавай какво си пожелаваш, за да не се сбъдне"!, и да не пренавива пружината и да преиграва, ЗАЩОТО Е ВСЕИЗВЕСТНО КОЛКО ОГРОМНО Е ДОСИЕТО МУ И С КАКВА ПОРЕДИЦА ОТ "ГЕРОЙСТВА" Е ИЗПЪЛНЕНО!!! А по отношение на това дали на Борисов може да се вярва, само да напомня, че той пред съда под клетва ИЗЛЪГА, когато се изправи там като свидетел, че ... "НЕ СЕ БИЛ ВИЖДАЛ СКОРО С БАЙ МИЛЕ - РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА ГРУПАТА ЗА "МОКРИ ПОРЪЧКИ" И БЛИЗЪ СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ, И ГО ПОЗНАВАЛ КАТО ... БИЗНЕСМЕН, КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАЛ САМО С ТРАНСФЕРИ НА ФУТБОЛИСТИ"!!!

Само дето един куп хора, вкл. ученички от местния техникум на "Овча купел", където е стадиом Славия са го виждали многократно да седи с Бай Миле в едно кафене и да си хортуват, когато бе главен секретар, и как охраните им разгонват прииждащите за автографи ученички и ги съветват да забравят какво са видяли... И да припомня само и за онзи основен свидетел по разследването срещу приятеля на Борисов и негов министър на времето - Мирослав Найденов, ЗА КОГОТО БИВШИЯТ ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА КОКИНОВ КАЗА НА БОРИСОВ, ЧЕ ВСИЧКИ В ПРОКУРАТУРАТА ЗНАЕЛИ И КОМЕНТИРАЛИ КАК БОРИСОВ ГО Е ЗАПЛАШИЛ НА АЕРОГАРАТА И ЧЕ БЕЗ НЕГОВИТЕ ПОКАЗАНИЯ ВСИЧКО СРЕЩУ НАЙДЕНОВ ЩЕ ПАДНЕ И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ В СЪДА, КАКТО И ... СТАВА!!! И още много, и много... Това не е държава! Това не е премиер! И най-вече - ТОВА НЕ Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА СИСТЕМА!!! А тези от ЕС и лидерите им да продължават с цирковете си, да си се прегръщат помежду си и с Борисов и да ни обясняват колко много си се харесвали, ЛЕГИТИМИРАЙКИ ГО И СЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЕДИН ДРУГ! Или поне надявайки се на това!!!

И още нещо, по повод на тези конкретни думи на Вежди Рашидов: "Надявам се, че Бойко Борисов и Румен Радев Ще СЕ РАЗБЕРАТ КАТО МЪЖКАРИ. Това по bTV депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов. =================== Време е, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПРЕ С ТОВА ИНФАНТИЛНО ГОВОРЕНЕ, очевидно плод на ИЗВРАТЕНО И ИНФАНТИЛНО МИСЛЕНЕ И ВЪЗПИЯТИЕ НА СВЕТА ОТ МНОГО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ! Като точно тези думи на "мъжкаря" Вежди Рашидов, за "мъжкарите президента Радев, и премиера Борисов! Защото те могат да си се изживяват и потупват по рамото един друго колкото си искат какви големи мъжкари са, НО НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ САМОВЛЮБЕМИ ПРОСТАЦИ И НЕГРАМОТНИ ТЪПАНАРИ И ХИТРЕЦИ, КОИТО УМИРАТ ДА СИ НАЧЕШАТ КРАСТАТА И ПАТОЛОГИЧнОТО СИ ЕГО И ДА СЕ ПОКАЗВАТ НЕПРЕКЪСНАТО КАКВИ ГОЛЕМИ МЪЖКАРИ БИЛИ, а всъшност реално да се държат като п.тки (използвам този език, заюото май само него тези разбират), ТАМ, КЪДЕТО И ЖЕНИ МОГАТ ПРЕКРАСНО ДА СЕ СПРАВЯТ! Стига да са умни, честни, почтени и мотивирани И НАИСТИНА ДА ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ, ДА ТАЧАТ НАРОДА И РОДИНАТА СИ! Аман от ахмаци, които умират непрекъснато да си мерят ... като ранни пуберитети! Аман от ОТКРОВЕНИ И КОРУМПИРАНИ ДО ШИЯ ПРИМИТИВИ-ХИТРЕЦИ!

Плешивият военен тъпанар отляво е прост като гъдулка! И е по-примитивен дори от банкянския тиквеник вдясно.Общото между тях е че и двамата са комунисти и руски мекерета(което е едно и също).

Борисов го съветваме да не се занимава с тоя Радев .С комунисти не трябва да се говори и да се работи с тях, защото те не стават за нищо .Те са антихристи ,те са антибулгарска партия БСП- слуги на Путин.За тях родината им е Русия,и в убийствата на невинни хора е тяхната сила . Те имат верою-че власт с кръв се зима и с кръв се дава .Така че бате Бойко да стои по-далече от тия изроди.

Веждичката е реалист- от КТБ не очаквайте нищо.Квото станало,станало.

Раев зададе 3 въпроса: Имал ли е и продължава ли да има срещи с Пеевски? Имал ли е и продължава ли да има общи бизнес интереси с Пеевски? Продължава ли да разпределя обществени поръчки в интерес на г-н Пеевски? Делян Пеевски: Нямам бизнес интереси или други обвързаности с Бойко Борисов Борисов: Абсолютно ми е чиста съвестта. "За мой бизнес, за нещо общо, което да съм направил с Делян Пеевски, го моля незабавно днес да сезира прокуратурата, КОНПИ - която иска. Аз твърдя, че такава няма. На първия и третия въпрос отговори няма.

С две думи, това, което и Борисов и Пеевски признават, е - че Борисов се среща с Пеевски, и то редовно! (точно както при първото му управление редовно си се срещаха дясната ръка на Борисов - Цветанов, с Цацаров и с Пеевски - спомнете си броя на срещите, който толкова старателно и уприто криеха...), - че се разпределят държавните поръчки на фирмите на Пеевски, и - че бизнес интересите им и общите им интереси изобщо МИНАВАТ ПРЕЗ ТРЕТИ ЛИЦА, например като онзи Сталийски, за когото подробно разказва Цветан Василев, както и някои други! И всичко това е ВЕЧЕ ВСЕИЗВЕСТНО И ОЧЕВАДНО!!!

Едни си мислят , че оградата и МВР са ги спрели, други си мислят , че Ердоган ги е спрял. Спряха ги тези , които унищожиха Ислямска държава и геноцида в Сирия. Дали пък не са пак Русия, САЩ и други .

КОЙ,КОЙ го пита този БАШ МУЛТАК,та си дава мнението?!?!?!

след като продадох над 300 дка. имот на дядо си - за повисоки лихви, и още ми греят ушите

Червен Румба е ехото на Кури.Той е чехлъо #2 подчинен на 3 генерала,така че нищо добро не очаквайте от него!

Какво го бърка пък тоя Рашидов... не е ли българин, не знае ли българското правило: "Не си разголвай задните части там където двама се мерят предните." ? От завист и на Рашидов му се прищяло медийно внимание. Вре се да го получи с безсмислени и разголени изказвания.

по-злобен чвек не мися, че съшествува. По-лошо и това, че има огромно самочевствие. Но все мисля, че имат договорка с Борисов за неговото избиране. Ако не беше тази отблъскваща личност Цачева /нищо лично/ щеше да види президенствт през крив макарон.

Абсолютно точно - злобен и дребнав, а се мисли за голямата работа.

Много, много не съм съгласен с Вежди Рашидов. Президента Радев, никога не действа на инат. Всичко, което прави е с мисъл да се подобрят нещата в България. Законите които върна, ги върна не за да покаже "вижте ме аз кой съм", а защото виждаше, че не са добри за България. Вземете закона за корупцията. Може ли изпълнителната власт да контролира сама себе си? Та това звучи, като "дървено дърво"! Какво стана? Ами парламентът ги прегласува и пет пари не дава за мнението на Президента! Какво значи Радев и Борисов "да се разберат като мъжкари"? Радев да е съгласен с всичко и на нищо да не възразява. Така ли?Добре де, ама това е Радев, не е Плевнелиев! С Плевнелиев беше много лесно. И удобно! Казваш Вежди, че Борисов е голям политик. Много голям! Виж какво е изрекъл преди три дни: "Родители и президент на Русия не се избират"! Как ти звучи? Според мен това няма да го каже начинаещ политик. Това е груб дебелашки израз отнесен към велика държава. При това тази държава е и наша освободителка! После Борисов рече, че се бил пошегувал! Голям шегаджия. Изрекъл глупостта и чак ден по-късно се сеща, че е глупост. Та защо е голям политик? За мен голям политик е Виктор Орбан! Шапка му свалям! Човекът гледа най-напред интересите на Унгария и чак след това всичко останало. Борисов, се кланя и навежда; с всичко е съгласен, а когато го похвалят и потупат по рамото е безкрайно щастлив. Много голям политик, няма що!

Ха ха ха...свините да си лапат на сянка а матряла да си трае.

Г-Н РАШИДОВ, НАПОМНЕТЕ НА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ, ОСОБЕНО НА БОРИСОВ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ПРОДУКТ НА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ НА ЗАПАСНИТЕ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ НА БСП-НИНОВА. ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА БСП И НЕ СЛУЧАЙНО БОРИСОВ 10-ТКИ ПЪТИ ТОВА ГО НАПОМНЯШЕ НА НИНОВА, ЧЕ БСП ДАЖЕ И ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ИЗЛЪЧИЛА, РАДЕВ НЕ Е ТЕХЕН ПРОДУКТ, ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ББ РЕШИ, ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ Е ОПОНЕТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ /ТОВА И КОКОШКИТЕ ГО ЗНАЯТ/, ИЗВЪРТЯ СЕ КАТО Г.Ю.В.Е.Н.Д.И.Я И ЗАКРЕЩЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕЗИДЕНТ НА БСП. ГЕРБ МУ ПРИКЛАСЯТ СЪЩО. ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕТЕ ?

Вашият президент разделя нацията и ще прогпни и малкото свестни хора, които все още са в България. Така че в бъдеше не 80, а 100% дебили ще обитавеат тази територия. Тогава спокойно можете да ни продадете на руснаците ( както един техен депутат заяви), и ше си проказвате на руски от сутрин до здрач.

Радев е невероятно точен и верен избор за български президент. Време е премиерът Борисов да се маха, заедно с всичките си простотии. И с всичките Цецки, Цецовци, Цвети и Лилета ...

БРАВО Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! АКО ПОИСКАТЕ И МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ГИ ПРАТИТЕ В ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ЗА БОРИСОВ, А ИМА И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД, НАРОДА ЩЕ ВИ НОСИ НА РЪЦЕ! НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ТОВА, ЧЕ ПЛЪЗНАХА ПО МЕДИИТЕ КАКИТЕ, ГРАЦИИТЕ, ТЕЗИ ОТ КРАСТОВИЩАТА, ШАЙКАТА И ДР. НЕКА ПЛЮЯТ, ЩЕ СИ ОСТАНАТ С ПЛЮЕНЕТО!

Рашидов: Ѝ достолепни мъже, на всичкото отгоре са и екстремни в живота единият е летец, а другият каратист. А бе, Рашидов, май още те държи от снощи. Говориш галактически глупости като да си в "Сивия кон" в Княжево на сбирка на княжвските каруцари преди 40нгодини Бил "голям мъж" защото бил каратист....Ще почина от смях!!! Истината е че Тиквата е бивш лейтенант от едната от двете най-големи рекетьорси организации СИК, слугувал е на босове като Бай Миле и Маргина (това е работата на лейтенанта) и ни го натрапиха кукловодите , които създадоха рекетьорите от ВИС и СИК, тъй като нито Бай Миле, нито Маргина , нито Маджо, нито Г Илиев можеха да съберат дори 5 % гласове...е Тиквата събира малко повече 15 % , но засега достатъчно