Димитър Ганев: Радев търси лична конфронтация с Борисов

Вече можем да говорим за персонален сблъсък на президента Румен Радев с премиера Бойко Борисов, заяви за Дир.бг политологът Димитър Ганев.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев: Радев търси лична конфронтация с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземеш и да си скъсаш диполомата като ''политолог'' , защото явно не ти се отдава много ! Каквато и ''конфронтация'' да има между Радев и Борисов - Радев не само печели , а и ВОДИ с няколко обиколки !!!!

Постоянните критики към Президена са, че не действал като обединител на нацията. Грешика! Обединенител не значи да приглася на властимащите. Твърде добре обединенява нацията, щом рейтинга му продължава да расте.

клепоухия клоун капут дори го разведоха и ожениха скоростно по нареждане на Решетников

ГАНЕВ, ТИ И "ВИНЕТУ" НЕ СИ ЧЕЛ, ЗАТОВА УСТАТА ТИ Е КАТО МАГУРАТА - КАТО НЕ МОЖЕШ НИЩО ДА СЪТВОРИШ С АКЪЛ, ЗАЩОТО НЯМАШ, ГО ПРАВИШ С ВИКАНЕ, ЗЯЕНЕ, НИЩО ЧЕ СТАВАШ ЗА РЕЗИЛ, НО ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ, НИЩОЖЕСТВО?

ПОЛИТОЛОГ! ПОСЕРКО РОД.1989 Г. РЕВЕ КАТО МАГАРЕ ЗА СЛУЖБА! ОПИТ- НЯМА, АКЪЛ СЪЩО, И Е ТРЪГНАЛ ЗА СЛИВИ БЕЗ КОШНИЦА.ТОВА ПОЛИТОЛОГ ЛИ Е ИЛИ НЕДОРАЗУМЕНИЕ, С ЖЪЛТО ОКОЛО УСТАТА? ТРЪГНАЛ ДА ДАВА МНЕНИЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА, ПРИЗНАТ В ЕС, САЩ. НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е НА ПРИРОДАТА, А НЕ ПОЛИТОЛОГ!

Този Ганев е една джендърска джука-подлога !!!!На всичкото от горе е тъБ та дрънка!!!!С две думи герберска джендърка!!!!!!!!!!!!!!!!Много пъти съм го гледал това сополотилогче да се пъне да ръси простотии ама няма умствен сулук и е анджък герберски джендър!!!!! На тоа политолигльо кой му плаща надница????!!!

ЗАЩО?

Този Ганев е една джендърска джука-подлога !!!!На всичкото от горе е тъБ та дрънка!!!!С две думи герберска джендърка!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗАЩО?

Тоз Другар не можа да проумее че нито Народнотс събрание нито Президенството са Казарми

Президентъген.т Радев показва кирливите ризи на Боко суджука, защото някой трябва да набие канчето на БХ ! Няма лична конфронтация, БХ се мисли за голямата работа, ама не е , само един прост, тъп и крадлив селянин е !

И като се изповръща по-добре ли ти стана?

Днес излезе едно заглавие " Борисом нямал нищо общо с Пеевски, а Белгартабак ,какво е?" А мислете тогава дръскачи

Е как Бойко каза че е с чиста съвест,но къде са му кавичките за тази чиста съвест?

По тази логика всичко е на Бойко. Ха ха ха ха голям умник си.

Кой бяхте Вие, г-н Ганев, та се изявявате като първа инстанция!? Ако в тази държава институциите не бяха пълна бутафория , щяхте публично да се разкайвате за подобни думи.

Всеки може да изказва свободно мнението си за президент, премиер, парламент и т.н.! Или на теб това не ти харесва, а? Щял да се разкайва публично за подобни думи!!!! Объркал си времето, комунистическа гнидо! Иска ти се да забраняваш, да затваряш, да конфискуваш ама...няма:)

+++++++

За този болен (РР) има само едно лекарство, което не се предлага в аптеките - Импиичмънт !!!

Сополът Радев открито нарушава Конституцията! Той самият няма нито воля, нито качества за подобна позиция, но е марионетка, която прави всичко, което му се нареди от БСП/Кремъл. С широки крачки върви към импийчмънт и съд!

До всички Демократи ,Гербери и т.н.Стига стия комунисти бе ,ако някой по някъкъв начин е безчинствал във времето от тях да го осъдя и да лежи в затвора.Колко годино демокрацията е на власт защо няма вкаран в затвора някой а,папагали такива.

тъпанар

Един колега липсва!!! Има само 36 одобрения и 36 неодобрения !!! Не може човека на другаря Решетников и др.Путин да го оставим без пълна подкрепа от платените другари в борбата му с един пожарникар!!! Моля да се яви във форума, иначе ще си уволняваме!!! По списък в Руското посолство сте 37 !!!!

Много си прост и елементарен герберски гном.Логично от коментара ,явно бащати е работип в посолството на СССР в България или на партйна работа в Москва ,това личи и от русизма Ростролнадзор ,който използваш ,нещо като в НРБ Кивбанмекгеврвкснаб(Багаров-Парцалев).

Россчо, явно или си на хранилката на Боко или си силно облъчен,но има лек за второто! Отиваш в първата черква и караш попа да те напръска обилно със светена вода за да отмие облъчването.

Поредния продажник за трохи смешко.Много точно описани от 737 аморални типове с дебелокори очички.Боко и Цвоко ги икупуват на килограм такива.На пръсти вече се броят хората с ценностна система.Държавата заприлича на илитерапия.Жалко!

Браво Митко! За хонорара всеки работен ден 14-16ч. на 10-я етаж на НДК. Търси Бориславова!

Никой няма право да изказва мнение и критикува президента!Всеки,който е против него е партиен враг и ние трябва да го заклеймим.

Ало политизиран примат поспри се с простотиите .Повече от 50лв. няма да получиш за Бойкоугодничеството си.Намери си по-подходяща работа за изява ,а не селски глашатай на Колунодоидите от ГЕРБ.

Посрали сте се май вие че много замириса около вас и псевдо политолози за жълти стотинки набирате че вашите усти май са малко по ''свободните'' медии..

ПРАВ СТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО. ДА, НО МНЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ОБЕКТИВНО, А НЕ ДА УГОДНИЧИШ, ЗАЩОТО В СЛУЧАЯ ГАНЕВ ЛЪЖЕ И ТО БЕЗОБРАЗНО! АКО БОРИСОВ НЕ БЕША НАПРАВИЛ СЕИРА ПРИ ХЕКИМЯН, ЗАЩОТО ЦЯЛОТО ИЗКАЗВАНЕ В ИНТЕРВЮТО НА БОРИСОВ БЕШЕ СРЕЩУ РАДЕВ, ПРЕЗИДЕНТА НЯМАШЕ ДА МУ ИЗКАРВА КИРЛИВИТЕ РИЗИ, А ТОВА КОЕТО РАДЕВ КАЗА Е ФАКТ, ДОКАЗУЕМО, ВЪПРЕКИ ЧЕ БОРИСОВ ПРЕНАСОЧИ ПРЕЗИДЕНТА КЪМ ПРОКУРАТУРАТА/ЦАЦАРАТУРАТА, ЗАЩОТО ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ ТАМ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ-НАВЪРЗАНИ СА, НО ИМА И МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ, ПРАВО И ПРЕЗИДЕНТА Е МНОГО НА ЯСНО С ТЕЗИ НЕЩА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ БОРИСОВ ИЗЛИЗА СУХ ПРЕД "ЛОШИЯ МАТРИЯЛ", ДА МУ МИСЛИ КОГАТО ЗАСТАВА СРЕЩУ КАПАЦИТЕТ, КОЙТО НЕ МУ ИСКА НИТО ПОЖАРНИКАРСКАТА ШКОЛА, НИТО МИНАЛОТО, НИТО БИЗНЕСА И Е ЧИСТ-НЕ ОПЕТНЕН. БОРИСОВ ЗАТОВА ПЛЮЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ НИЩО ДА МУ НАПРАВИ, А И НЕ Е КАТО НЯКОЙ ДРУГИ ЛЬОЛЬО.

Ало ДИР-а. Напоследък забелязвам, че интервюирате само политолози, които се слагат всячески на ГЕРБ - Димитър Ганев, Антоний Тодоров. Антоний Гълъбов и т.н. Дайте и някой по-неутрален, за да има плурализъм на мненията. Иначе все едно и също. ГЕРБ са най-успешни, най-добри, най-некорумпирани, най-толерантни към бизнеса, не обичат суджуци и т.н. Хайде спрете се най-после.

Прав си,но какво да правят независимите ни медии,като от тях нищо не зависи.Трябва да маршируват политолози,гадатели ,журналисти и проче недохранени и нахранени слагачи успоредно на ГЕРБ и в крачка с Борисов,в противен случай НАП,БОП ,прокурор,рекет натиск и си смачкан .Не си правим илюзии ,че живеем в парламентарна република,защото почти 8 години сме стопирани в авторитарна премиерска република.

Интересна полемика между истински и измислен генерал!

И добре прави.,Някой да измете тия боклуци.

Сайтът и други медии да избягват да търсят преценката на Д. Ганев. Просто оценката за отношението между президент/премиер е изключително неточно и манипулативно.

е Радев поне застава и защитава екипа си ,докато онзи вече е смешен използва всички около себе си зая бущони а той милия света вода ненапита с всички работи добре не напада никой абе татко тереза около него смрад гърмът кметове делянчожци той сълза на сърне милия е как кат си такъв светец около тебе въни на ко руп ция бе онзи

Това момченце, "политологът" де, се е взело твърде на сериозно, за да коментира двамата първи мъже в държавата. Май трябва повечко да мълчи, вместо да плещи глупости.

Никой по-сериозен не би се наел да прави сравнение, защото не е в полза на платеца.

Във форума има значително по-добри политолози и анализатори от злощастния Димитър Ганев

Тоя ''политолог'' май не е гледал самопризнанието на боко че са го гледали ''като'' маймуна казвайки го ухилен за срам на човека до него....

Интересен е трол-а дето постоянно пише, че президента е като герба и знамето, а плюе по тях!? ББ пръв започна като атакува Радев, чрез Христов. Още повече, че Радев не е нападал ГЕРБ и парламента в речи, а отговор на въпроси на журналисти. Връзката м-у ББ и Пеевски е ясна за всички и е казано за нея доста преди Радев и неведнъж. Подкрепата на ДПС, когато патриотите не подкрепят ГЕРБ, подкрепата от Доган, спечелването за обществената поръчка за строеж на Хемус от 3-тата класирана фирма(Пеевски и В.Радев).... примери много! Радев винаги поставя въпроси, които обществото поставя, като саниране и електронно правителство, но веднага се появяват "независими анализатори", които обясняват, че това е заяждане и толкова!...

Какъв политолог е този ментарджия платен ? Всички политолози и журналисти при капитализма са купени и зависими от тези ,които поръчват музиката

До кога ще ни набивате в очите приказките на поредния дженджър дето както се вижда е проумял че ако си бърсалка на зад,,а на боко може да просперираш въпреки посредствеността си. Защо ли многобройните налазили всякакви медии като този ''забравят'' че боко си каза простотиите и предизвика Радев да му изобличи лъжите???

как да сравним летеца на изстребители с танцуващият със саби; левитан със 120/80, и мухобоико-с високо кръвно, от бахур и сужуци

Да! Много правилно е нписано по долу!Браво! Г-н Президент вие сте един от символите на България, като герба и знамето! Представете си ссега, че вашите въпроси са изписани върху Българското знаме, което е поставено пред Европредседателтвото на България.От тази гледна точка вие се явявате като недостоен Български символ, а това граничи с предателство!

Хора дето се кланят на боко са много недостойни даже българи да се наричат камо ли пък да дават трзва оценка на истински българин като Радев.. Недостойни сте всички вие дето за някакъв интерес личен се униявате много по прост от вас да ви диктува живота..

Колкото пъти и да си пускате писанията е все тая защото май са само а ваше удоволствие да си слагате ''+''

кепето няма нищо...мдааа

Още един платен близач!Какъв политолог!?Да си ръкопляска на Тиквата Б и да не пише глупости!Аман!

Радев показва чувствителност, присъща само на тъпа брадва. А кака Ку не ви посочи един читав който да покрие норма за интелигентност, айде ген Решетников може да сбърка - той не може да познава всеки каруцар

Радев е достоен представител на своята партия,отблагодарява и се постоянно за президентския пост,изпълнява нейните заповеди и опорни точки и със сигурност един ден ще стане неин лидер.

Много е важно да се разбере, че между Бойко Борисов и разните там "десни проекти," п-и мрежи" и други подобни третополови субекти, всъщност няма абсолютно никаква разлика, те са само различните лица на едно цяло - американската пета колона в България...!

Ами няма само от Позитано да пускат опорни точки, я! Ама тоя, дето е пуснал опорните точки на кохортата защитници на Баце, нещо е объркал посоката. Първо, и на слепите е ясно, че закачките на гербаджиите с Президента не са от вчера, а още от самото му избиране за такъв, и за сведение на лапето на Ганю, ги почна оня с пипонестата тиква, когато му споменаха да се занимава с апартаменти, а не с изтребители. Кат' трън в га им е Радев и още не могат да преживеят, че магарицата, посочена от Него беше безжалостно наритана в калта от народа...Хайде сега да видим какво още ще им дойде на акъла, ако изобщо имат такъв, да хвърлят срещу човека, избран с ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ВСИЧКИТЕ МУ ДЕПУТАТИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!

Д.Г., а пък Б.Б. търси конференция с Президента на една велика страна Русия, която ако не беше обявила война на Турция,може би още щяхте да бъдем тяхна провинция като кюрдите. Ами да се пошегува и с Тръмп,това го умее. Ама не може. Срамота!

" Въпреки обвиненията на Радев, Борисов не влезе в тона му. Тук ясно личи стратегическата линия на Борисов", заяви Ганев. " Ганьо Ганев - адвокат на Поразяващата уста...

Когато си на власт колко такива чергички тъпчеш и те се разстилат угоднически мазно, а после са в първите редици на плювачите, критиците и азкатоказвахците.

Кой да му напомни на Ганев,че първите които подпукаха Баце за Пеевски бяха българските студенти в Лондон....Ганев сеща ли се за тази злополучна среща? За огледалото сеща ли се? И студентите ли искаха конфронтация?

Свинските медии срещу президента. Май въпроса на президента за далаверите на мутрата с пеевски веднага получиха отговор!!!

Не г-н Радев има проблем с другаря Борисов , а другаря Борисов ива проблем с г-н Радев и това са едни 30-тина процента разлика в официалния рейтинг , а това , само този факт , е много болезнено за другаря Борисов.

За другаря Борисов ВСЕКИ, който му закрие Слънцето е смъртен враг, но никога не влиза в пряко единоборство. Подличко!

Да! Много правилно е нписано по долу! Г-н Президент вие сте един от символите на България, като герба и знамето! Представете си ссега, че вашите въпроси са изписани върху Българското знаме, което е поставено пред Европредседателтвото на България.От тази гледна точка вие се явявате като недостоен Български символ, а това граничи с предателство!

Евала,"политолога",щом според тебе боко е обединител и балансъор а въпросите на Радев са лични нападки,явно доста си подплатен.Въпроси,които цял народ си задава,за поръчките,за конфликтите на интереси,за Булгартабак,за икономическите обвързаности...все неща,които само слепец не би видял.